0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

07.12.2022

  • 7 Aralık 2022
  • Wednesday, Akşam
  • UTC+08:00
  • 20:24:19
  • Perth
  • Gündoğumu: 05:04:47
  • Gün batımı: 19:13:45
  • −8:00
  • Perth ve Ouagadougou arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 7 Aralık 2022
  • Wednesday, Gün
  • UTC00:00
  • 12:24:19
  • Ouagadougou
  • Gündoğumu: 06:16:12
  • Gün batımı: 17:41:41

Gündönümleri ve ekinokslar 20222029 in Perth

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2022 20.03 16:33 21.06 11:13 23.09 03:03 21.12 22:48
2023 20.03 22:24 21.06 16:57 23.09 08:49 22.12 04:27
2024 20.03 04:06 20.06 22:50 22.09 14:43 21.12 10:20
2025 20.03 10:01 21.06 04:42 22.09 20:19 21.12 16:03
2026 20.03 15:45 21.06 10:24 23.09 02:05 21.12 21:50
2027 20.03 21:24 21.06 16:10 23.09 08:01 22.12 03:42
2028 20.03 03:17 20.06 22:01 22.09 13:45 21.12 09:19
2029 20.03 09:01 21.06 03:48 22.09 19:38 21.12 15:13
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s

Perth (20:24) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

16:24 −04:00

UTC+04:00

Abuja

13:24 −07:00

UTC+01:00

Accra

12:24 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

15:24 −05:00

UTC+03:00

Algiers

13:24 −07:00

UTC+01:00

Amman

14:24 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

13:24 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

13:24 −07:00

UTC+01:00

Ankara

15:24 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

15:24 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

17:24 −03:00

UTC+05:00

Astana

18:24 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

09:24 −12:00

UTC−04:00

Athens

14:24 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

15:24 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

00:24 +04:00

UTC+12:00

Baku

16:24 −04:00

UTC+04:00

Bamako

12:24 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

20:24 00:00

UTC+08:00

Bangkok

19:24 −01:00

UTC+07:00

Bangui

13:24 −07:00

UTC+01:00

Banjul

12:24 −08:00

UTC+00:00

Beijing

20:24 00:00

UTC+08:00

Beirut

14:24 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

13:24 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

06:24 −14:00

UTC−06:00

Berlin

13:24 −07:00

UTC+01:00

Berne

13:24 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

18:24 −02:00

UTC+06:00

Bissau

12:24 −08:00

UTC+00:00

Bogota

07:24 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

09:24 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

13:24 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

13:24 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

08:24 −12:00

UTC−04:00

Brussels

13:24 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

14:24 −06:00

UTC+02:00

Budapest

13:24 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

09:24 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

14:24 −06:00

UTC+02:00

Cairo

14:24 −06:00

UTC+02:00

Canberra

23:24 +02:00

UTC+10:00

Caracas

08:24 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

14:24 −06:00

UTC+02:00

Conakry

12:24 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

13:24 −07:00

UTC+01:00

Dakar

12:24 −08:00

UTC+00:00

Damascus

14:24 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

18:24 −02:00

UTC+06:00

Doha

15:24 −05:00

UTC+03:00

Dublin

12:24 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

17:24 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

14:24 −06:00

UTC+02:00

George Town

07:24 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

08:24 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

06:24 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

12:24 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

19:24 −01:00

UTC+07:00

Harare

14:24 −06:00

UTC+02:00

Havana

07:24 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

14:24 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

17:24 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

19:24 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

14:24 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

15:24 −05:00

UTC+03:00

Juba

14:24 −06:00

UTC+02:00

Kabul

16:54 −03:30

UTC+04:30

Kampala

15:24 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

18:09 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

14:24 −06:00

UTC+02:00

Kiev

14:24 −06:00

UTC+02:00

Kigali

14:24 −06:00

UTC+02:00

Kingston

07:24 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

13:24 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

20:24 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

15:24 −05:00

UTC+03:00

Libreville

13:24 −07:00

UTC+01:00

Lima

07:24 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

12:24 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

13:24 −07:00

UTC+01:00

Lome

12:24 −08:00

UTC+00:00

Londra

12:24 −08:00

UTC+00:00

Luanda

13:24 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

14:24 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

13:24 −07:00

UTC+01:00

Madrid

13:24 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

15:24 −05:00

UTC+03:00

Managua

06:24 −14:00

UTC−06:00

Manama

15:24 −05:00

UTC+03:00

Manila

20:24 00:00

UTC+08:00

Maputo

14:24 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

14:24 −06:00

UTC+02:00

Maseru

14:24 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

14:24 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

06:24 −14:00

UTC−06:00

Minsk

15:24 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

15:24 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

13:24 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

12:24 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

09:24 −11:00

UTC−03:00

Moroni

15:24 −05:00

UTC+03:00

Moskova

15:24 −05:00

UTC+03:00

Muscat

16:24 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

15:24 −05:00

UTC+03:00

Nassau

07:24 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

17:54 −02:30

UTC+05:30

Niamey

13:24 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

14:24 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

12:24 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

13:24 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

08:24 −12:00

UTC−04:00

Oslo

13:24 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

07:24 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

12:24 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

01:24 −19:00

UTC−11:00

Panama City

07:24 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

09:24 −11:00

UTC−03:00

Paris

13:24 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

08:24 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

19:24 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

16:24 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

23:24 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

07:24 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

13:24 −07:00

UTC+01:00

Prague

13:24 −07:00

UTC+01:00

Praia

11:24 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

14:24 −06:00

UTC+02:00

Pristina

13:24 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

21:24 +00:30

UTC+08:30

Quito

07:24 −13:00

UTC−05:00

Rabat

13:24 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

14:24 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

12:24 −08:00

UTC+00:00

Riga

14:24 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

15:24 −05:00

UTC+03:00

Rome

13:24 −07:00

UTC+01:00

Roseau

08:24 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

16:24 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

12:24 −08:00

UTC+00:00

San Jose

06:24 −14:00

UTC−06:00

San Juan

08:24 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

15:24 −05:00

UTC+03:00

Santiago

09:24 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

08:24 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

13:24 −07:00

UTC+01:00

Seoul

21:24 +01:00

UTC+09:00

Singapore

20:24 00:00

UTC+08:00

Skopje

13:24 −07:00

UTC+01:00

Sofia

14:24 −06:00

UTC+02:00

St George’s

08:24 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

08:24 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

13:24 −07:00

UTC+01:00

Sucre

08:24 −12:00

UTC−04:00

Taipei

20:24 00:00

UTC+08:00

Tallinn

14:24 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

17:24 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

16:24 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

06:24 −14:00

UTC−06:00

Tehran

15:54 −04:30

UTC+03:30

The Valley

08:24 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

18:24 −02:00

UTC+06:00

Tirana

13:24 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

21:24 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

14:24 −06:00

UTC+02:00

Tunis

13:24 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

20:24 00:00

UTC+08:00

Vaduz

13:24 −07:00

UTC+01:00

Vienna

13:24 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

19:24 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

14:24 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

13:24 −07:00

UTC+01:00

Washington

07:24 −13:00

UTC−05:00

Wellington

01:24 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

08:24 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

14:24 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

12:24 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

13:24 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

16:24 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

13:24 −07:00

UTC+01:00