0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Southport

25.02.2024

Southport (Amerika Birleşik Devletleri) ile diğer şehirler arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

00:40 +09:00

UTC+04:00

Abuja

21:40 +06:00

UTC+01:00

Accra

20:40 +05:00

UTC+00:00

Addis Ababa

23:40 +08:00

UTC+03:00

Algiers

21:40 +06:00

UTC+01:00

Amman

23:40 +07:00

UTC+02:00

Amsterdam

21:40 +06:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

21:40 +06:00

UTC+01:00

Ankara

23:40 +08:00

UTC+03:00

Antananarivo

23:40 +08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

01:40 +10:00

UTC+05:00

Astana

02:40 +11:00

UTC+06:00

Asuncion

17:40 +01:00

UTC−04:00

Athens

22:40 +07:00

UTC+02:00

Baghdad

23:40 +08:00

UTC+03:00

Bairiki

08:40 +17:00

UTC+12:00

Baku

00:40 +09:00

UTC+04:00

Bamako

20:40 +05:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

04:40 +13:00

UTC+08:00

Bangkok

03:40 +12:00

UTC+07:00

Bangui

21:40 +06:00

UTC+01:00

Banjul

20:40 +05:00

UTC+00:00

Beijing

04:40 +13:00

UTC+08:00

Beirut

22:40 +07:00

UTC+02:00

Belgrade

21:40 +06:00

UTC+01:00

Belmopan

14:40 −01:00

UTC−06:00

Berlin

21:40 +06:00

UTC+01:00

Berne

21:40 +06:00

UTC+01:00

Bishkek

02:40 +11:00

UTC+06:00

Bissau

20:40 +05:00

UTC+00:00

Bogota

15:40 00:00

UTC−05:00

Brasilia

17:40 +02:00

UTC−03:00

Bratislava

21:40 +06:00

UTC+01:00

Brazzaville

21:40 +06:00

UTC+01:00

Bridgetown

16:40 +01:00

UTC−04:00

Brussels

21:40 +06:00

UTC+01:00

Bucharest

22:40 +07:00

UTC+02:00

Budapest

21:40 +06:00

UTC+01:00

Buenos Aires

17:40 +02:00

UTC−03:00

Bujumbura

22:40 +07:00

UTC+02:00

Cairo

22:40 +07:00

UTC+02:00

Canberra

07:40 +15:00

UTC+10:00

Caracas

16:40 +01:00

UTC−04:00

Chisinau

22:40 +07:00

UTC+02:00

Conakry

20:40 +05:00

UTC+00:00

Copenhagen

21:40 +06:00

UTC+01:00

Dakar

20:40 +05:00

UTC+00:00

Damascus

23:40 +07:00

UTC+02:00

Dhaka

02:40 +11:00

UTC+06:00

Doha

23:40 +08:00

UTC+03:00

Dublin

20:40 +05:00

UTC+00:00

Dushanbe

01:40 +10:00

UTC+05:00

Gaborone

22:40 +07:00

UTC+02:00

George Town

15:40 00:00

UTC−05:00

Georgetown

16:40 +01:00

UTC−04:00

Guatemala City

14:40 −01:00

UTC−06:00

Hamilton

20:40 +05:00

UTC+00:00

Hanoi

03:40 +12:00

UTC+07:00

Harare

22:40 +07:00

UTC+02:00

Havana

15:40 00:00

UTC−05:00

Helsinki

22:40 +07:00

UTC+02:00

Islamabad

01:40 +10:00

UTC+05:00

Jakarta

03:40 +12:00

UTC+07:00

Jerusalem

22:40 +07:00

UTC+02:00

Jibuti

23:40 +08:00

UTC+03:00

Juba

22:40 +07:00

UTC+02:00

Kabul

01:10 +09:30

UTC+04:30

Kampala

23:40 +08:00

UTC+03:00

Kathmandu

02:25 +10:45

UTC+05:45

Khartoum

22:40 +07:00

UTC+02:00

Kiev

22:40 +07:00

UTC+02:00

Kigali

22:40 +07:00

UTC+02:00

Kingston

15:40 00:00

UTC−05:00

Kinshasa

21:40 +06:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

04:40 +13:00

UTC+08:00

Kuwait City

23:40 +08:00

UTC+03:00

Libreville

21:40 +06:00

UTC+01:00

Lima

15:40 00:00

UTC−05:00

Lisbon

20:40 +05:00

UTC+00:00

Ljubljana

21:40 +06:00

UTC+01:00

Lome

20:40 +05:00

UTC+00:00

Londra

20:40 +05:00

UTC+00:00

Luanda

21:40 +06:00

UTC+01:00

Lusaka

22:40 +07:00

UTC+02:00

Luxembourg City

21:40 +06:00

UTC+01:00

Madrid

21:40 +06:00

UTC+01:00

Mamoudzou

23:40 +08:00

UTC+03:00

Managua

14:40 −01:00

UTC−06:00

Manama

23:40 +08:00

UTC+03:00

Manila

04:40 +13:00

UTC+08:00

Maputo

22:40 +07:00

UTC+02:00

Mariehamn

22:40 +07:00

UTC+02:00

Maseru

22:40 +07:00

UTC+02:00

Mbabane

22:40 +07:00

UTC+02:00

Mexico City

14:40 −01:00

UTC−06:00

Minsk

23:40 +08:00

UTC+03:00

Mogadishu

23:40 +08:00

UTC+03:00

Monaco-City

21:40 +06:00

UTC+01:00

Monrovia

20:40 +05:00

UTC+00:00

Montevideo

17:40 +02:00

UTC−03:00

Moroni

23:40 +08:00

UTC+03:00

Moskova

23:40 +08:00

UTC+03:00

Muscat

00:40 +09:00

UTC+04:00

Nairobi

23:40 +08:00

UTC+03:00

Nassau

15:40 00:00

UTC−05:00

New Delhi

02:10 +10:30

UTC+05:30

Niamey

21:40 +06:00

UTC+01:00

Nicosia

22:40 +07:00

UTC+02:00

Nouakchott

20:40 +05:00

UTC+00:00

N’djamena

21:40 +06:00

UTC+01:00

Oranjestad

16:40 +01:00

UTC−04:00

Oslo

21:40 +06:00

UTC+01:00

Ottawa

15:40 00:00

UTC−05:00

Ouagadougou

20:40 +05:00

UTC+00:00

Pago Pago

09:40 −06:00

UTC−11:00

Panama City

15:40 00:00

UTC−05:00

Paramaribo

17:40 +02:00

UTC−03:00

Paris

21:40 +06:00

UTC+01:00

Philipsburg

16:40 +01:00

UTC−04:00

Phnom Penh

03:40 +12:00

UTC+07:00

Port Louis

00:40 +09:00

UTC+04:00

Port Vila

07:40 +16:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

15:40 00:00

UTC−05:00

Porto-Novo

21:40 +06:00

UTC+01:00

Prague

21:40 +06:00

UTC+01:00

Praia

19:40 +04:00

UTC−01:00

Pretoria

22:40 +07:00

UTC+02:00

Pristina

21:40 +06:00

UTC+01:00

Pyongyang

05:40 +13:30

UTC+08:30

Quito

15:40 00:00

UTC−05:00

Rabat

21:40 +05:00

UTC+00:00

Ramallah

22:40 +07:00

UTC+02:00

Reykjavik

20:40 +05:00

UTC+00:00

Riga

22:40 +07:00

UTC+02:00

Riyadh

23:40 +08:00

UTC+03:00

Rome

21:40 +06:00

UTC+01:00

Roseau

16:40 +01:00

UTC−04:00

Saint Denis

00:40 +09:00

UTC+04:00

Saint Helier

20:40 +05:00

UTC+00:00

San Jose

14:40 −01:00

UTC−06:00

San Juan

16:40 +01:00

UTC−04:00

Sana’a

23:40 +08:00

UTC+03:00

Santiago

17:40 +01:00

UTC−04:00

Santo Domingo

16:40 +01:00

UTC−04:00

Sarajevo

21:40 +06:00

UTC+01:00

Seoul

05:40 +14:00

UTC+09:00

Singapore

04:40 +13:00

UTC+08:00

Skopje

21:40 +06:00

UTC+01:00

Sofia

22:40 +07:00

UTC+02:00

St George’s

16:40 +01:00

UTC−04:00

St. John’s

16:40 +01:00

UTC−04:00

Stockholm

21:40 +06:00

UTC+01:00

Sucre

16:40 +01:00

UTC−04:00

Taipei

04:40 +13:00

UTC+08:00

Tallinn

22:40 +07:00

UTC+02:00

Tashkent

01:40 +10:00

UTC+05:00

Tbilisi

00:40 +09:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

14:40 −01:00

UTC−06:00

Tehran

00:10 +08:30

UTC+03:30

The Valley

16:40 +01:00

UTC−04:00

Thimphu

02:40 +11:00

UTC+06:00

Tirana

21:40 +06:00

UTC+01:00

Tokyo

05:40 +14:00

UTC+09:00

Tripoli

22:40 +07:00

UTC+02:00

Tunis

21:40 +06:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

04:40 +13:00

UTC+08:00

Vaduz

21:40 +06:00

UTC+01:00

Vienna

21:40 +06:00

UTC+01:00

Vientiane

03:40 +12:00

UTC+07:00

Vilnius

22:40 +07:00

UTC+02:00

Warsaw

21:40 +06:00

UTC+01:00

Washington

15:40 00:00

UTC−05:00

Wellington

09:40 +17:00

UTC+12:00

Willemstad

16:40 +09:00

UTC+04:00

Windhoek

22:40 +07:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

20:40 +05:00

UTC+00:00

Yaoundé

21:40 +06:00

UTC+01:00

Yerevan

00:40 +09:00

UTC+04:00

Zagreb

21:40 +06:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri ve dünya ülkeleri arasındaki saat farkı (başkent saat dilimi)

Afganistan

01:10 +09:30

UTC+04:30

Almanya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri

15:40 00:00

UTC−05:00

Amerikan Samoası

09:40 −06:00

UTC−11:00

Andorra

21:40 +06:00

UTC+01:00

Angola

21:40 +06:00

UTC+01:00

Anguilla

16:40 +01:00

UTC−04:00

Antigua ve Barbuda

16:40 +01:00

UTC−04:00

Arjantin

17:40 +02:00

UTC−03:00

Arnavutluk

21:40 +06:00

UTC+01:00

Aruba

16:40 +01:00

UTC−04:00

Avustralya

07:40 +15:00

UTC+10:00

Avusturya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Azerbaycan

00:40 +09:00

UTC+04:00

Bahamalar

15:40 00:00

UTC−05:00

Bahreyn

23:40 +08:00

UTC+03:00

Bangladeş

02:40 +11:00

UTC+06:00

Barbados

16:40 +01:00

UTC−04:00

Belize

14:40 −01:00

UTC−06:00

Belçika

21:40 +06:00

UTC+01:00

Benin

21:40 +06:00

UTC+01:00

Bermuda

20:40 +05:00

UTC+00:00

Beyaz Rusya

23:40 +08:00

UTC+03:00

Bhutan

02:40 +11:00

UTC+06:00

Birleşik Arap Emirlikleri

00:40 +09:00

UTC+04:00

Birleşik Krallık

20:40 +05:00

UTC+00:00

Bolivya

16:40 +01:00

UTC−04:00

Bosna-Hersek

21:40 +06:00

UTC+01:00

Botsvana

22:40 +07:00

UTC+02:00

Brezilya

17:40 +02:00

UTC−03:00

Brunei

04:40 +13:00

UTC+08:00

Bulgaristan

22:40 +07:00

UTC+02:00

Burkina Faso

20:40 +05:00

UTC+00:00

Burundi

22:40 +07:00

UTC+02:00

Cayman Adaları

15:40 00:00

UTC−05:00

Cezayir

21:40 +06:00

UTC+01:00

Cibuti

23:40 +08:00

UTC+03:00

Curaçao

16:40 +09:00

UTC+04:00

Danimarka

21:40 +06:00

UTC+01:00

Demokratik Kongo Cumhuriyeti

21:40 +06:00

UTC+01:00

Dominik Cumhuriyeti

16:40 +01:00

UTC−04:00

Dominika

16:40 +01:00

UTC−04:00

Ekvador

15:40 00:00

UTC−05:00

Endonezya

03:40 +12:00

UTC+07:00

Ermenistan

00:40 +09:00

UTC+04:00

Estonya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Esvatini

22:40 +07:00

UTC+02:00

Etiyopya

23:40 +08:00

UTC+03:00

Fas

21:40 +05:00

UTC+00:00

Fildişi Sahili

20:40 +05:00

UTC+00:00

Filipinler

04:40 +13:00

UTC+08:00

Filistin Devleti

22:40 +07:00

UTC+02:00

Finlandiya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Fransa

21:40 +06:00

UTC+01:00

Gabon

21:40 +06:00

UTC+01:00

Gambiya

20:40 +05:00

UTC+00:00

Gana

20:40 +05:00

UTC+00:00

Gine

20:40 +05:00

UTC+00:00

Gine-Bissau

20:40 +05:00

UTC+00:00

Grenada

16:40 +01:00

UTC−04:00

Guatemala

14:40 −01:00

UTC−06:00

Guyana

16:40 +01:00

UTC−04:00

Güney Afrika Cumhuriyeti

22:40 +07:00

UTC+02:00

Güney Kore

05:40 +14:00

UTC+09:00

Güney Sudan

22:40 +07:00

UTC+02:00

Gürcistan

00:40 +09:00

UTC+04:00

Haiti

15:40 00:00

UTC−05:00

Hindistan

02:10 +10:30

UTC+05:30

Hollanda Krallığı

21:40 +06:00

UTC+01:00

Honduras

14:40 −01:00

UTC−06:00

Hırvatistan

21:40 +06:00

UTC+01:00

Irak

23:40 +08:00

UTC+03:00

Jamaika

15:40 00:00

UTC−05:00

Japonya

05:40 +14:00

UTC+09:00

Jersey

20:40 +05:00

UTC+00:00

Kamboçya

03:40 +12:00

UTC+07:00

Kamerun

21:40 +06:00

UTC+01:00

Kanada

15:40 00:00

UTC−05:00

Katar

23:40 +08:00

UTC+03:00

Kazakistan

02:40 +11:00

UTC+06:00

Kenya

23:40 +08:00

UTC+03:00

Kiribati

08:40 +17:00

UTC+12:00

Kolombiya

15:40 00:00

UTC−05:00

Komorlar

23:40 +08:00

UTC+03:00

Kongo Cumhuriyeti

21:40 +06:00

UTC+01:00

Kosovo

21:40 +06:00

UTC+01:00

Kosta Rika

14:40 −01:00

UTC−06:00

Kuveyt

23:40 +08:00

UTC+03:00

Kuzey Kore

05:40 +13:30

UTC+08:30

Kuzey Makedonya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Küba

15:40 00:00

UTC−05:00

Kıbrıs Cumhuriyeti

22:40 +07:00

UTC+02:00

Kırgızistan

02:40 +11:00

UTC+06:00

Laos

03:40 +12:00

UTC+07:00

Lesotho

22:40 +07:00

UTC+02:00

Letonya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Liberya

20:40 +05:00

UTC+00:00

Libya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Lihtenştayn

21:40 +06:00

UTC+01:00

Litvanya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Lübnan

22:40 +07:00

UTC+02:00

Lüksemburg

21:40 +06:00

UTC+01:00

Macaristan

21:40 +06:00

UTC+01:00

Madagaskar

23:40 +08:00

UTC+03:00

Malezya

04:40 +13:00

UTC+08:00

Mali

20:40 +05:00

UTC+00:00

Mauritius

00:40 +09:00

UTC+04:00

Mayotte

23:40 +08:00

UTC+03:00

Meksika

14:40 −01:00

UTC−06:00

Moldova

22:40 +07:00

UTC+02:00

Monako

21:40 +06:00

UTC+01:00

Moritanya

20:40 +05:00

UTC+00:00

Mozambik

22:40 +07:00

UTC+02:00

Moğolistan

04:40 +13:00

UTC+08:00

Mısır

22:40 +07:00

UTC+02:00

Namibya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Nepal

02:25 +10:45

UTC+05:45

Nijer

21:40 +06:00

UTC+01:00

Nijerya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Nikaragua

14:40 −01:00

UTC−06:00

Norveç

21:40 +06:00

UTC+01:00

Orta Afrika Cumhuriyeti

21:40 +06:00

UTC+01:00

Pakistan

01:40 +10:00

UTC+05:00

Panama

15:40 00:00

UTC−05:00

Paraguay

17:40 +01:00

UTC−04:00

Peru

15:40 00:00

UTC−05:00

Polonya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Portekiz

20:40 +05:00

UTC+00:00

Porto Riko

16:40 +01:00

UTC−04:00

Romanya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Ruanda

22:40 +07:00

UTC+02:00

Rusya

23:40 +08:00

UTC+03:00

Réunion

00:40 +09:00

UTC+04:00

Senegal

20:40 +05:00

UTC+00:00

Singapur

04:40 +13:00

UTC+08:00

Sint Maarten

16:40 +01:00

UTC−04:00

Slovakya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Slovenya

21:40 +06:00

UTC+01:00

Somali

23:40 +08:00

UTC+03:00

Sudan

22:40 +07:00

UTC+02:00

Surinam

17:40 +02:00

UTC−03:00

Suriye

23:40 +07:00

UTC+02:00

Suudi Arabistan

23:40 +08:00

UTC+03:00

Sırbistan

21:40 +06:00

UTC+01:00

Tacikistan

01:40 +10:00

UTC+05:00

Tayland

03:40 +12:00

UTC+07:00

Tayvan

04:40 +13:00

UTC+08:00

Togo

20:40 +05:00

UTC+00:00

Tunus

21:40 +06:00

UTC+01:00

Türkiye

23:40 +08:00

UTC+03:00

Türkmenistan

01:40 +10:00

UTC+05:00

Uganda

23:40 +08:00

UTC+03:00

Ukrayna

22:40 +07:00

UTC+02:00

Umman

00:40 +09:00

UTC+04:00

Uruguay

17:40 +02:00

UTC−03:00

Vanuatu

07:40 +16:00

UTC+11:00

Venezuela

16:40 +01:00

UTC−04:00

Vietnam

03:40 +12:00

UTC+07:00

Yemen

23:40 +08:00

UTC+03:00

Yeni Zelanda

09:40 +17:00

UTC+12:00

Yeşil Burun Adaları

19:40 +04:00

UTC−01:00

Yunanistan

22:40 +07:00

UTC+02:00

Zambiya

22:40 +07:00

UTC+02:00

Zimbabve

22:40 +07:00

UTC+02:00

Åland

22:40 +07:00

UTC+02:00

Çad

21:40 +06:00

UTC+01:00

Çek Cumhuriyeti

21:40 +06:00

UTC+01:00

Çin Halk Cumhuriyeti

04:40 +13:00

UTC+08:00

Özbekistan

01:40 +10:00

UTC+05:00

Ürdün

23:40 +07:00

UTC+02:00

İran

00:10 +08:30

UTC+03:30

İrlanda

20:40 +05:00

UTC+00:00

İspanya

21:40 +06:00

UTC+01:00

İsrail

22:40 +07:00

UTC+02:00

İsveç

21:40 +06:00

UTC+01:00

İsviçre

21:40 +06:00

UTC+01:00

İtalya

21:40 +06:00

UTC+01:00

İzlanda

20:40 +05:00

UTC+00:00

Şili

17:40 +01:00

UTC−04:00