0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

07.12.2022

  • 7 Aralık 2022
  • Wednesday, Akşam
  • UTC+08:00
  • 22:24:41
  • Perth
  • Gündoğumu: 05:04:47
  • Gün batımı: 19:13:45
  • −6:00
  • Perth ve Khartoum arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 7 Aralık 2022
  • Wednesday, Gün
  • UTC+02:00
  • 16:24:41
  • Khartoum
  • Gündoğumu: 06:05:35
  • Gün batımı: 17:19:46

Gündönümleri ve ekinokslar 20222029 in Perth

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2022 21.03 00:33 21.06 18:13 23.09 10:03 22.12 06:48
2023 21.03 06:24 21.06 23:57 23.09 15:49 22.12 12:27
2024 20.03 12:06 21.06 05:50 22.09 21:43 21.12 18:20
2025 20.03 18:01 21.06 11:42 23.09 03:19 22.12 00:03
2026 20.03 23:45 21.06 17:24 23.09 09:05 22.12 05:50
2027 21.03 05:24 21.06 23:10 23.09 15:01 22.12 11:42
2028 20.03 11:17 21.06 05:01 22.09 20:45 21.12 17:19
2029 20.03 17:01 21.06 10:48 23.09 02:38 21.12 23:13
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s

Perth (22:24) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

18:24 −04:00

UTC+04:00

Abuja

15:24 −07:00

UTC+01:00

Accra

14:24 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

17:24 −05:00

UTC+03:00

Algiers

15:24 −07:00

UTC+01:00

Amman

16:24 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

15:24 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

15:24 −07:00

UTC+01:00

Ankara

17:24 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

17:24 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

19:24 −03:00

UTC+05:00

Astana

20:24 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

11:24 −12:00

UTC−04:00

Athens

16:24 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

17:24 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

02:24 +04:00

UTC+12:00

Baku

18:24 −04:00

UTC+04:00

Bamako

14:24 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

22:24 00:00

UTC+08:00

Bangkok

21:24 −01:00

UTC+07:00

Bangui

15:24 −07:00

UTC+01:00

Banjul

14:24 −08:00

UTC+00:00

Beijing

22:24 00:00

UTC+08:00

Beirut

16:24 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

15:24 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

08:24 −14:00

UTC−06:00

Berlin

15:24 −07:00

UTC+01:00

Berne

15:24 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

20:24 −02:00

UTC+06:00

Bissau

14:24 −08:00

UTC+00:00

Bogota

09:24 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

11:24 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

15:24 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

15:24 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

10:24 −12:00

UTC−04:00

Brussels

15:24 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

16:24 −06:00

UTC+02:00

Budapest

15:24 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

11:24 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

16:24 −06:00

UTC+02:00

Cairo

16:24 −06:00

UTC+02:00

Canberra

01:24 +02:00

UTC+10:00

Caracas

10:24 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

16:24 −06:00

UTC+02:00

Conakry

14:24 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

15:24 −07:00

UTC+01:00

Dakar

14:24 −08:00

UTC+00:00

Damascus

16:24 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

20:24 −02:00

UTC+06:00

Doha

17:24 −05:00

UTC+03:00

Dublin

14:24 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

19:24 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

16:24 −06:00

UTC+02:00

George Town

09:24 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

10:24 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

08:24 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

14:24 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

21:24 −01:00

UTC+07:00

Harare

16:24 −06:00

UTC+02:00

Havana

09:24 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

16:24 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

19:24 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

21:24 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

16:24 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

17:24 −05:00

UTC+03:00

Juba

16:24 −06:00

UTC+02:00

Kabul

18:54 −03:30

UTC+04:30

Kampala

17:24 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

20:09 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

16:24 −06:00

UTC+02:00

Kiev

16:24 −06:00

UTC+02:00

Kigali

16:24 −06:00

UTC+02:00

Kingston

09:24 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

15:24 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

22:24 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

17:24 −05:00

UTC+03:00

Libreville

15:24 −07:00

UTC+01:00

Lima

09:24 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

14:24 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

15:24 −07:00

UTC+01:00

Lome

14:24 −08:00

UTC+00:00

Londra

14:24 −08:00

UTC+00:00

Luanda

15:24 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

16:24 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

15:24 −07:00

UTC+01:00

Madrid

15:24 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

17:24 −05:00

UTC+03:00

Managua

08:24 −14:00

UTC−06:00

Manama

17:24 −05:00

UTC+03:00

Manila

22:24 00:00

UTC+08:00

Maputo

16:24 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

16:24 −06:00

UTC+02:00

Maseru

16:24 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

16:24 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

08:24 −14:00

UTC−06:00

Minsk

17:24 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

17:24 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

15:24 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

14:24 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

11:24 −11:00

UTC−03:00

Moroni

17:24 −05:00

UTC+03:00

Moskova

17:24 −05:00

UTC+03:00

Muscat

18:24 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

17:24 −05:00

UTC+03:00

Nassau

09:24 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

19:54 −02:30

UTC+05:30

Niamey

15:24 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

16:24 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

14:24 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

15:24 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

10:24 −12:00

UTC−04:00

Oslo

15:24 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

09:24 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

14:24 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

03:24 −19:00

UTC−11:00

Panama City

09:24 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

11:24 −11:00

UTC−03:00

Paris

15:24 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

10:24 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

21:24 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

18:24 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

01:24 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

09:24 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

15:24 −07:00

UTC+01:00

Prague

15:24 −07:00

UTC+01:00

Praia

13:24 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

16:24 −06:00

UTC+02:00

Pristina

15:24 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

23:24 +00:30

UTC+08:30

Quito

09:24 −13:00

UTC−05:00

Rabat

15:24 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

16:24 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

14:24 −08:00

UTC+00:00

Riga

16:24 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

17:24 −05:00

UTC+03:00

Rome

15:24 −07:00

UTC+01:00

Roseau

10:24 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

18:24 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

14:24 −08:00

UTC+00:00

San Jose

08:24 −14:00

UTC−06:00

San Juan

10:24 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

17:24 −05:00

UTC+03:00

Santiago

11:24 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

10:24 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

15:24 −07:00

UTC+01:00

Seoul

23:24 +01:00

UTC+09:00

Singapore

22:24 00:00

UTC+08:00

Skopje

15:24 −07:00

UTC+01:00

Sofia

16:24 −06:00

UTC+02:00

St George’s

10:24 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

10:24 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

15:24 −07:00

UTC+01:00

Sucre

10:24 −12:00

UTC−04:00

Taipei

22:24 00:00

UTC+08:00

Tallinn

16:24 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

19:24 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

18:24 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

08:24 −14:00

UTC−06:00

Tehran

17:54 −04:30

UTC+03:30

The Valley

10:24 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

20:24 −02:00

UTC+06:00

Tirana

15:24 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

23:24 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

16:24 −06:00

UTC+02:00

Tunis

15:24 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

22:24 00:00

UTC+08:00

Vaduz

15:24 −07:00

UTC+01:00

Vienna

15:24 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

21:24 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

16:24 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

15:24 −07:00

UTC+01:00

Washington

09:24 −13:00

UTC−05:00

Wellington

03:24 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

10:24 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

16:24 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

14:24 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

15:24 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

18:24 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

15:24 −07:00

UTC+01:00