0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Durban

06.12.2023

Durban (KwaZulu-Natal, Güney Afrika Cumhuriyeti) hakkında bilgi

Durban tam saat

6 aralık 2023, wednesday, gün
17:15:50
  • UTC+02:00
  • Africa/Johannesburg
  • Gündoğumu 04:49:02
  • Gün batımı 18:47:18
Durban ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Addo, Albertinia, Alberton, Alicedale, Amanzimtoti, Arnot, Atlantis, Badplaas
Durban'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Durban nerede bulunur?

Durban "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Durban'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Durban'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Durban şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Durban şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 6 aralık 2023

Bugün ay günü 22, ay 05.12.2023'de 7:49:00'de başlayan "Last Quarter" evresinde. Ay 1:09:27 yükselecek ve 12:43:05 olacak. Ay, "Virgo" burcunda, "Leo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 42.8%.

6
December, 2023
Durban (UTC+02:00)
  • 22 ay günü
    5 Aralık 0:18 6 Aralık 0:44
  • 23 ay günü
    6 Aralık 0:44 7 Aralık 1:09
Last Quarter
Aydınlatma 42.8%
  • Ayın doğuşu

    1:09:27, 07.12.2023

  • Ay zirvesi

    18:56:16, 06.12.2023

  • Ayın batışı

    12:43:05, 06.12.2023

  • Nadir

    18:56:16, 06.12.2023

  • New Moon
    13 Ara, 2023
    • Rise: 3:51
    • Set: 18:36
  • First Quarter
    19 Ara, 2023
    • Rise: 11:24
    • Set: 0:09
  • Full Moon
    27 Ara, 2023
    • Rise: 19:53
    • Set: 4:59
  • Last Quarter
    4 Oca, 2024
    • Rise: 0:04
    • Set: 12:22
Ay işareti
f

Virgo

Takımyıldızındaki ay
e

Leo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,048.3
  • Açısal çap 29′23″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +30°08′24″
  • Azimut −103°30′36″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2023 yılında Durban için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Durban'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

06.12.2023

15:15

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Durban'da ayın doğuşu ve batışı (06.12.2023 UTC+02:00)

  • Yerel zaman 17:15:51

  • Evrensel saat (UTC) 17:15:51

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,157.3

  • Ufkun üstünde/altında rakım −9°26′59″

  • Azimut −91°34′11″

  • Ayın doğuşu 00:44:33, 06.12.2023

  • Zenit 06:43:49, 06.12.2023

  • Ayın batışı 12:43:05, 06.12.2023

  • Nadir

  • Aydınlatma 43.6 %

  • Ay evreleri 🌗 Last Quarter

  • Ay günü 22.76

  • Açısal çap 29′23″

  • Ay işareti Virgo

  • Takımyıldızındaki ay ♌ Leo

Ay evreleri

06.12.2023 Durban

23 ay günü

🌗 Last Quarter

New Moon

13 Ara

01:32

First Quarter

19 Ara

20:39

Full Moon

27 Ara

02:33

Last Quarter

4 Oca

05:30

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2023

23 eylül
08:49:06

Yaz gündönümü 2023

22 aralık
05:27:19

September_equinox

20 mart
23:24:21

Kış gündönümü 2023

21 haziran
16:57:14
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Durban (2023 yıl) 21 haziran (10 hours 13 mins 16 sec)
En kısa gece Durban (2023 yıl) 22 aralık (9 hours 56 mins 0 sec)
En uzun gün Durban (2023) 22 aralık (14 hours 4 mins 0 sec)
En uzun gece Durban (2023) 22 haziran (13 hours 46 mins 44 sec)

Durban için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
06.12 04:21 — 04:32 04:32 — 05:23 18:12 — 19:03 19:03 — 19:14
07.12 04:21 — 04:32 04:32 — 05:23 18:13 — 19:04 19:04 — 19:15
08.12 04:22 — 04:32 04:32 — 05:23 18:14 — 19:05 19:05 — 19:15
09.12 04:22 — 04:32 04:32 — 05:24 18:14 — 19:06 19:06 — 19:16
10.12 04:22 — 04:32 04:32 — 05:24 18:15 — 19:06 19:06 — 19:17
11.12 04:22 — 04:33 04:33 — 05:24 18:16 — 19:07 19:07 — 19:18
12.12 04:22 — 04:33 04:33 — 05:24 18:16 — 19:08 19:08 — 19:18
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Durban (17:15) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

19:15 +02:00

UTC+04:00

Abuja

16:15 −01:00

UTC+01:00

Accra

15:15 −02:00

UTC+00:00

Addis Ababa

18:15 +01:00

UTC+03:00

Algiers

16:15 −01:00

UTC+01:00

Amman

18:15 00:00

UTC+02:00

Amsterdam

16:15 −01:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

16:15 −01:00

UTC+01:00

Ankara

18:15 +01:00

UTC+03:00

Antananarivo

18:15 +01:00

UTC+03:00

Ashkhabad

20:15 +03:00

UTC+05:00

Astana

21:15 +04:00

UTC+06:00

Asuncion

12:15 −06:00

UTC−04:00

Athens

17:15 00:00

UTC+02:00

Baghdad

18:15 +01:00

UTC+03:00

Bairiki

03:15 +10:00

UTC+12:00

Baku

19:15 +02:00

UTC+04:00

Bamako

15:15 −02:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

23:15 +06:00

UTC+08:00

Bangkok

22:15 +05:00

UTC+07:00

Bangui

16:15 −01:00

UTC+01:00

Banjul

15:15 −02:00

UTC+00:00

Beijing

23:15 +06:00

UTC+08:00

Beirut

17:15 00:00

UTC+02:00

Belgrade

16:15 −01:00

UTC+01:00

Belmopan

09:15 −08:00

UTC−06:00

Berlin

16:15 −01:00

UTC+01:00

Berne

16:15 −01:00

UTC+01:00

Bishkek

21:15 +04:00

UTC+06:00

Bissau

15:15 −02:00

UTC+00:00

Bogota

10:15 −07:00

UTC−05:00

Brasilia

12:15 −05:00

UTC−03:00

Bratislava

16:15 −01:00

UTC+01:00

Brazzaville

16:15 −01:00

UTC+01:00

Bridgetown

11:15 −06:00

UTC−04:00

Brussels

16:15 −01:00

UTC+01:00

Bucharest

17:15 00:00

UTC+02:00

Budapest

16:15 −01:00

UTC+01:00

Buenos Aires

12:15 −05:00

UTC−03:00

Bujumbura

17:15 00:00

UTC+02:00

Cairo

17:15 00:00

UTC+02:00

Canberra

02:15 +08:00

UTC+10:00

Caracas

11:15 −06:00

UTC−04:00

Chisinau

17:15 00:00

UTC+02:00

Conakry

15:15 −02:00

UTC+00:00

Copenhagen

16:15 −01:00

UTC+01:00

Dakar

15:15 −02:00

UTC+00:00

Damascus

18:15 00:00

UTC+02:00

Dhaka

21:15 +04:00

UTC+06:00

Doha

18:15 +01:00

UTC+03:00

Dublin

15:15 −02:00

UTC+00:00

Dushanbe

20:15 +03:00

UTC+05:00

Gaborone

17:15 00:00

UTC+02:00

George Town

10:15 −07:00

UTC−05:00

Georgetown

11:15 −06:00

UTC−04:00

Guatemala City

09:15 −08:00

UTC−06:00

Hamilton

15:15 −02:00

UTC+00:00

Hanoi

22:15 +05:00

UTC+07:00

Harare

17:15 00:00

UTC+02:00

Havana

10:15 −07:00

UTC−05:00

Helsinki

17:15 00:00

UTC+02:00

Islamabad

20:15 +03:00

UTC+05:00

Jakarta

22:15 +05:00

UTC+07:00

Jerusalem

17:15 00:00

UTC+02:00

Jibuti

18:15 +01:00

UTC+03:00

Juba

17:15 00:00

UTC+02:00

Kabul

19:45 +02:30

UTC+04:30

Kampala

18:15 +01:00

UTC+03:00

Kathmandu

21:00 +03:45

UTC+05:45

Khartoum

17:15 00:00

UTC+02:00

Kiev

17:15 00:00

UTC+02:00

Kigali

17:15 00:00

UTC+02:00

Kingston

10:15 −07:00

UTC−05:00

Kinshasa

16:15 −01:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

23:15 +06:00

UTC+08:00

Kuwait City

18:15 +01:00

UTC+03:00

Libreville

16:15 −01:00

UTC+01:00

Lima

10:15 −07:00

UTC−05:00

Lisbon

15:15 −02:00

UTC+00:00

Ljubljana

16:15 −01:00

UTC+01:00

Lome

15:15 −02:00

UTC+00:00

Londra

15:15 −02:00

UTC+00:00

Luanda

16:15 −01:00

UTC+01:00

Lusaka

17:15 00:00

UTC+02:00

Luxembourg City

16:15 −01:00

UTC+01:00

Madrid

16:15 −01:00

UTC+01:00

Mamoudzou

18:15 +01:00

UTC+03:00

Managua

09:15 −08:00

UTC−06:00

Manama

18:15 +01:00

UTC+03:00

Manila

23:15 +06:00

UTC+08:00

Maputo

17:15 00:00

UTC+02:00

Mariehamn

17:15 00:00

UTC+02:00

Maseru

17:15 00:00

UTC+02:00

Mbabane

17:15 00:00

UTC+02:00

Mexico City

09:15 −08:00

UTC−06:00

Minsk

18:15 +01:00

UTC+03:00

Mogadishu

18:15 +01:00

UTC+03:00

Monaco-City

16:15 −01:00

UTC+01:00

Monrovia

15:15 −02:00

UTC+00:00

Montevideo

12:15 −05:00

UTC−03:00

Moroni

18:15 +01:00

UTC+03:00

Moskova

18:15 +01:00

UTC+03:00

Muscat

19:15 +02:00

UTC+04:00

Nairobi

18:15 +01:00

UTC+03:00

Nassau

10:15 −07:00

UTC−05:00

New Delhi

20:45 +03:30

UTC+05:30

Niamey

16:15 −01:00

UTC+01:00

Nicosia

17:15 00:00

UTC+02:00

Nouakchott

15:15 −02:00

UTC+00:00

N’djamena

16:15 −01:00

UTC+01:00

Oranjestad

11:15 −06:00

UTC−04:00

Oslo

16:15 −01:00

UTC+01:00

Ottawa

10:15 −07:00

UTC−05:00

Ouagadougou

15:15 −02:00

UTC+00:00

Pago Pago

04:15 −13:00

UTC−11:00

Panama City

10:15 −07:00

UTC−05:00

Paramaribo

12:15 −05:00

UTC−03:00

Paris

16:15 −01:00

UTC+01:00

Philipsburg

11:15 −06:00

UTC−04:00

Phnom Penh

22:15 +05:00

UTC+07:00

Port Louis

19:15 +02:00

UTC+04:00

Port Vila

02:15 +09:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

10:15 −07:00

UTC−05:00

Porto-Novo

16:15 −01:00

UTC+01:00

Prague

16:15 −01:00

UTC+01:00

Praia

14:15 −03:00

UTC−01:00

Pretoria

17:15 00:00

UTC+02:00

Pristina

16:15 −01:00

UTC+01:00

Pyongyang

00:15 +06:30

UTC+08:30

Quito

10:15 −07:00

UTC−05:00

Rabat

16:15 −02:00

UTC+00:00

Ramallah

17:15 00:00

UTC+02:00

Reykjavik

15:15 −02:00

UTC+00:00

Riga

17:15 00:00

UTC+02:00

Riyadh

18:15 +01:00

UTC+03:00

Rome

16:15 −01:00

UTC+01:00

Roseau

11:15 −06:00

UTC−04:00

Saint Denis

19:15 +02:00

UTC+04:00

Saint Helier

15:15 −02:00

UTC+00:00

San Jose

09:15 −08:00

UTC−06:00

San Juan

11:15 −06:00

UTC−04:00

Sana’a

18:15 +01:00

UTC+03:00

Santiago

12:15 −06:00

UTC−04:00

Santo Domingo

11:15 −06:00

UTC−04:00

Sarajevo

16:15 −01:00

UTC+01:00

Seoul

00:15 +07:00

UTC+09:00

Singapore

23:15 +06:00

UTC+08:00

Skopje

16:15 −01:00

UTC+01:00

Sofia

17:15 00:00

UTC+02:00

St George’s

11:15 −06:00

UTC−04:00

St. John’s

11:15 −06:00

UTC−04:00

Stockholm

16:15 −01:00

UTC+01:00

Sucre

11:15 −06:00

UTC−04:00

Taipei

23:15 +06:00

UTC+08:00

Tallinn

17:15 00:00

UTC+02:00

Tashkent

20:15 +03:00

UTC+05:00

Tbilisi

19:15 +02:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

09:15 −08:00

UTC−06:00

Tehran

18:45 +01:30

UTC+03:30

The Valley

11:15 −06:00

UTC−04:00

Thimphu

21:15 +04:00

UTC+06:00

Tirana

16:15 −01:00

UTC+01:00

Tokyo

00:15 +07:00

UTC+09:00

Tripoli

17:15 00:00

UTC+02:00

Tunis

16:15 −01:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

23:15 +06:00

UTC+08:00

Vaduz

16:15 −01:00

UTC+01:00

Vienna

16:15 −01:00

UTC+01:00

Vientiane

22:15 +05:00

UTC+07:00

Vilnius

17:15 00:00

UTC+02:00

Warsaw

16:15 −01:00

UTC+01:00

Washington

10:15 −07:00

UTC−05:00

Wellington

04:15 +10:00

UTC+12:00

Willemstad

11:15 +02:00

UTC+04:00

Windhoek

17:15 00:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

15:15 −02:00

UTC+00:00

Yaoundé

16:15 −01:00

UTC+01:00

Yerevan

19:15 +02:00

UTC+04:00

Zagreb

16:15 −01:00

UTC+01:00

Durban ile Saat Farkı Özeti

Durban'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.