0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

30.03.2023

Perth (Avustralya) ile The Valley (Anguilla) arasındaki zaman farkı

  • 30 Mart 2023
  • Thursday, Akşam
  • UTC+08:00
  • 22:09:27
  • Perth
  • Gündoğumu: 06:27:15
  • Gün batımı: 18:17:37
  • −12:00
  • Perth ve The Valley arasındaki saat dilimi farkı −12 hours 00 mins
  • 30 Mart 2023
  • Thursday, Sabah
  • UTC−04:00
  • 10:09:27
  • The Valley
  • Gündoğumu: 06:09:37
  • Gün batımı: 18:26:22

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

The Valley Stockholm Muscat Perth
Pe 00:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 12:00
Pe 01:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 13:00
Pe 02:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 14:00
Pe 03:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 15:00
Pe 04:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 16:00
Pe 05:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 17:00
Pe 06:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 18:00
Pe 07:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 19:00
Pe 08:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 20:00
Pe 09:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 21:00
Pe 10:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pe 22:00
Pe 11:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pe 23:00
Pe 12:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 00:00
Pe 13:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 01:00
Pe 14:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 02:00
Pe 15:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 03:00
Pe 16:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 04:00
Pe 17:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 05:00
Pe 18:00 Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 06:00
Pe 19:00 Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 07:00
Pe 20:00 Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 08:00
Pe 21:00 Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 09:00
Pe 22:00 Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 10:00
Pe 23:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 11:00

Perth (22:09) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

18:09 −04:00

UTC+04:00

Abuja

15:09 −07:00

UTC+01:00

Accra

14:09 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

17:09 −05:00

UTC+03:00

Algiers

15:09 −07:00

UTC+01:00

Amman

17:09 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

16:09 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

16:09 −07:00

UTC+01:00

Ankara

17:09 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

17:09 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

19:09 −03:00

UTC+05:00

Astana

20:09 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

10:09 −12:00

UTC−04:00

Athens

17:09 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

17:09 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

02:09 +04:00

UTC+12:00

Baku

18:09 −04:00

UTC+04:00

Bamako

14:09 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

22:09 00:00

UTC+08:00

Bangkok

21:09 −01:00

UTC+07:00

Bangui

15:09 −07:00

UTC+01:00

Banjul

14:09 −08:00

UTC+00:00

Beijing

22:09 00:00

UTC+08:00

Beirut

17:09 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

16:09 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

08:09 −14:00

UTC−06:00

Berlin

16:09 −07:00

UTC+01:00

Berne

16:09 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

20:09 −02:00

UTC+06:00

Bissau

14:09 −08:00

UTC+00:00

Bogota

09:09 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

11:09 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

16:09 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

15:09 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

10:09 −12:00

UTC−04:00

Brussels

16:09 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

17:09 −06:00

UTC+02:00

Budapest

16:09 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

11:09 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

16:09 −06:00

UTC+02:00

Cairo

16:09 −06:00

UTC+02:00

Canberra

01:09 +02:00

UTC+10:00

Caracas

10:09 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

17:09 −06:00

UTC+02:00

Conakry

14:09 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

16:09 −07:00

UTC+01:00

Dakar

14:09 −08:00

UTC+00:00

Damascus

16:09 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

20:09 −02:00

UTC+06:00

Doha

17:09 −05:00

UTC+03:00

Dublin

15:09 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

19:09 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

16:09 −06:00

UTC+02:00

George Town

09:09 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

10:09 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

08:09 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

15:09 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

21:09 −01:00

UTC+07:00

Harare

16:09 −06:00

UTC+02:00

Havana

10:09 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

17:09 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

19:09 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

21:09 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

17:09 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

17:09 −05:00

UTC+03:00

Juba

16:09 −06:00

UTC+02:00

Kabul

18:39 −03:30

UTC+04:30

Kampala

17:09 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

19:54 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

16:09 −06:00

UTC+02:00

Kiev

17:09 −06:00

UTC+02:00

Kigali

16:09 −06:00

UTC+02:00

Kingston

09:09 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

15:09 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

22:09 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

17:09 −05:00

UTC+03:00

Libreville

15:09 −07:00

UTC+01:00

Lima

09:09 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

15:09 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

16:09 −07:00

UTC+01:00

Lome

14:09 −08:00

UTC+00:00

Londra

15:09 −08:00

UTC+00:00

Luanda

15:09 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

16:09 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

16:09 −07:00

UTC+01:00

Madrid

16:09 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

17:09 −05:00

UTC+03:00

Managua

08:09 −14:00

UTC−06:00

Manama

17:09 −05:00

UTC+03:00

Manila

22:09 00:00

UTC+08:00

Maputo

16:09 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

17:09 −06:00

UTC+02:00

Maseru

16:09 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

16:09 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

08:09 −14:00

UTC−06:00

Minsk

17:09 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

17:09 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

16:09 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

14:09 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

11:09 −11:00

UTC−03:00

Moroni

17:09 −05:00

UTC+03:00

Moskova

17:09 −05:00

UTC+03:00

Muscat

18:09 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

17:09 −05:00

UTC+03:00

Nassau

10:09 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

19:39 −02:30

UTC+05:30

Niamey

15:09 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

17:09 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

14:09 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

15:09 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

10:09 −12:00

UTC−04:00

Oslo

16:09 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

10:09 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

14:09 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

03:09 −19:00

UTC−11:00

Panama City

09:09 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

11:09 −11:00

UTC−03:00

Paris

16:09 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

10:09 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

21:09 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

18:09 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

01:09 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

10:09 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

15:09 −07:00

UTC+01:00

Prague

16:09 −07:00

UTC+01:00

Praia

13:09 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

16:09 −06:00

UTC+02:00

Pristina

16:09 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

23:09 +00:30

UTC+08:30

Quito

09:09 −13:00

UTC−05:00

Rabat

14:09 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

17:09 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

14:09 −08:00

UTC+00:00

Riga

17:09 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

17:09 −05:00

UTC+03:00

Rome

16:09 −07:00

UTC+01:00

Roseau

10:09 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

18:09 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

15:09 −08:00

UTC+00:00

San Jose

08:09 −14:00

UTC−06:00

San Juan

10:09 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

17:09 −05:00

UTC+03:00

Santiago

11:09 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

10:09 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

16:09 −07:00

UTC+01:00

Seoul

23:09 +01:00

UTC+09:00

Singapore

22:09 00:00

UTC+08:00

Skopje

16:09 −07:00

UTC+01:00

Sofia

17:09 −06:00

UTC+02:00

St George’s

10:09 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

10:09 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

16:09 −07:00

UTC+01:00

Sucre

10:09 −12:00

UTC−04:00

Taipei

22:09 00:00

UTC+08:00

Tallinn

17:09 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

19:09 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

18:09 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

08:09 −14:00

UTC−06:00

Tehran

18:39 −04:30

UTC+03:30

The Valley

10:09 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

20:09 −02:00

UTC+06:00

Tirana

16:09 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

23:09 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

16:09 −06:00

UTC+02:00

Tunis

15:09 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

22:09 00:00

UTC+08:00

Vaduz

16:09 −07:00

UTC+01:00

Vienna

16:09 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

21:09 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

17:09 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

16:09 −07:00

UTC+01:00

Washington

10:09 −13:00

UTC−05:00

Wellington

03:09 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

10:09 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

16:09 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

14:09 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

15:09 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

18:09 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

16:09 −07:00

UTC+01:00

PerthThe Valley şehirleri hakkında ek bilgi

  • Perth ve The Valley şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 18,484 kilometers
  • Perth'da The Valley'ten 12 hours 00 mins uzun
  • Perth ve The Valley arasındaki saat dilimi farkı −12 hours 00 mins

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s