0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Melbourne

01.02.2023

Melbourne hakkında ek bilgi

Gündönümleri ve ekinokslar 20232030 in Melbourne

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2023 23.09 08:49 22.12 05:27 20.03 23:24 21.06 16:57
2024 22.09 14:43 21.12 11:20 20.03 05:06 20.06 22:50
2025 22.09 20:19 21.12 17:03 20.03 11:01 21.06 04:42
2026 23.09 02:05 21.12 22:50 20.03 16:45 21.06 10:24
2027 23.09 08:01 22.12 04:42 20.03 22:24 21.06 16:10
2028 22.09 13:45 21.12 10:19 20.03 04:17 20.06 22:01
2029 22.09 19:38 21.12 16:13 20.03 10:01 21.06 03:48
2030 23.09 01:26 21.12 22:09 20.03 15:51 21.06 09:31
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Melbourne tam saat

1 şubat 2023, wednesday, gün
16:27:44
  • UTC+11:00
  • Australia/Melbourne
  • Gündoğumu 06:34:16
  • Gün batımı 20:35:26
Melbourne ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Aireys Inlet, Alberton, Alexandra, Allambee, Allansford, Almurta, Alvie, Amphitheatre
Melbourne'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Melbourne nerede bulunur?

Melbourne "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Melbourne'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Melbourne'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

Melbourne şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Melbourne şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 1 şubat 2023

Bugün ay günü 10, ay 29.01.2023'de 02:19:00'de başlayan "Waxing Gibbous" evresinde. Ay 17:37:41 yükselecek ve 02:52:13 olacak. Ay, "Gemini" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 81%.

1
February, 2023
Melbourne (UTC+11:00)
  • 10 ay günü
    31 Ocak 16:36 1 Şubat 17:37
  • 11 ay günü
    1 Şubat 17:37 2 Şubat 18:33
Waxing Gibbous
Aydınlatma 81%
  • Ayın doğuşu

    17:37:41, 01.02.2023

  • Ay zirvesi

    22:14:57, 01.02.2023

  • Ayın batışı

    02:52:13, 02.02.2023

  • Nadir

    10:42:57, 02.02.2023

  • Full Moon
    6 Şub, 2023
    • Rise: 20:38
    • Set: 06:35
  • Last Quarter
    14 Şub, 2023
    • Rise: 00:08
    • Set: 13:56
  • New Moon
    20 Şub, 2023
    • Rise: 07:35
    • Set: 20:37
  • First Quarter
    27 Şub, 2023
    • Rise: 14:24
    • Set: 00:04
Ay işareti
c

Gemini

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 399,111.16
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −36°58′47″
  • Azimut −91°26′23″
helpmoon-day-method

2023 yılında Melbourne için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Melbourne'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

01.02.2023

05:27

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Melbourne'da ayın doğuşu ve batışı (01.02.2023 UTC+11:00)

  • Yerel zaman 16:27:44

  • Evrensel saat (UTC) 16:27:44

  • Dünya'ya Uzaklık, km 397,425.02

  • Ufkun üstünde/altında rakım +17°56′24″

  • Azimut +144°33′36″

  • Ayın doğuşu 17:37:57, 01.02.2023

  • Zenit

  • Ayın batışı 02:08:24, 01.02.2023

  • Nadir 09:53:11, 01.02.2023

  • Aydınlatma 77.4 %

  • Ay evreleri 🌔 Waxing Gibbous

  • Ay günü 10.11

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

01.02.2023 Melbourne

10 ay günü

🌔 Waxing Gibbous

Full Moon

6 Şub

05:28

Last Quarter

14 Şub

03:01

New Moon

20 Şub

18:06

First Quarter

27 Şub

19:06

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2023

23 eylül
01:49:06

Yaz gündönümü 2023

21 aralık
21:27:19

September_equinox

20 mart
16:24:21

Kış gündönümü 2023

21 haziran
09:57:14
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Melbourne (2023 yıl) 21 haziran (9 hours 32 mins 20 sec)
En kısa gece Melbourne (2023 yıl) 21 aralık (9 hours 12 mins 55 sec)
En uzun gün Melbourne (2023) 21 aralık (14 hours 47 mins 5 sec)
En uzun gece Melbourne (2023) 21 haziran (14 hours 27 mins 40 sec)

Melbourne için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
01.02 06:05 — 06:16 06:16 — 07:11 19:58 — 20:53 20:53 — 21:04
02.02 06:06 — 06:17 06:17 — 07:12 19:57 — 20:52 20:52 — 21:03
03.02 06:07 — 06:19 06:19 — 07:13 19:57 — 20:51 20:51 — 21:02
04.02 06:09 — 06:20 06:20 — 07:14 19:56 — 20:50 20:50 — 21:01
05.02 06:10 — 06:21 06:21 — 07:15 19:55 — 20:49 20:49 — 21:00
06.02 06:11 — 06:22 06:22 — 07:16 19:54 — 20:48 20:48 — 20:59
07.02 06:12 — 06:23 06:23 — 07:17 19:53 — 20:47 20:47 — 20:58
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Melbourne (16:27) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

09:27 −07:00

UTC+04:00

Abuja

06:27 −10:00

UTC+01:00

Accra

05:27 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

08:27 −08:00

UTC+03:00

Algiers

06:27 −10:00

UTC+01:00

Amman

07:27 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

06:27 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:27 −10:00

UTC+01:00

Ankara

08:27 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

08:27 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

10:27 −06:00

UTC+05:00

Astana

11:27 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

02:27 −15:00

UTC−04:00

Athens

07:27 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

08:27 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

17:27 +01:00

UTC+12:00

Baku

09:27 −07:00

UTC+04:00

Bamako

05:27 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:27 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

12:27 −04:00

UTC+07:00

Bangui

06:27 −10:00

UTC+01:00

Banjul

05:27 −11:00

UTC+00:00

Beijing

13:27 −03:00

UTC+08:00

Beirut

07:27 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

06:27 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

23:27 −17:00

UTC−06:00

Berlin

06:27 −10:00

UTC+01:00

Berne

06:27 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

11:27 −05:00

UTC+06:00

Bissau

05:27 −11:00

UTC+00:00

Bogota

00:27 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

02:27 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

06:27 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

06:27 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

01:27 −15:00

UTC−04:00

Brussels

06:27 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

07:27 −09:00

UTC+02:00

Budapest

06:27 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

02:27 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

07:27 −09:00

UTC+02:00

Cairo

07:27 −09:00

UTC+02:00

Canberra

16:27 −01:00

UTC+10:00

Caracas

01:27 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

07:27 −09:00

UTC+02:00

Conakry

05:27 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

06:27 −10:00

UTC+01:00

Dakar

05:27 −11:00

UTC+00:00

Damascus

07:27 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

11:27 −05:00

UTC+06:00

Doha

08:27 −08:00

UTC+03:00

Dublin

05:27 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

10:27 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

07:27 −09:00

UTC+02:00

George Town

00:27 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

01:27 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

23:27 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

05:27 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

12:27 −04:00

UTC+07:00

Harare

07:27 −09:00

UTC+02:00

Havana

00:27 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

07:27 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

10:27 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

12:27 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

07:27 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

08:27 −08:00

UTC+03:00

Juba

07:27 −09:00

UTC+02:00

Kabul

09:57 −06:30

UTC+04:30

Kampala

08:27 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:12 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

07:27 −09:00

UTC+02:00

Kiev

07:27 −09:00

UTC+02:00

Kigali

07:27 −09:00

UTC+02:00

Kingston

00:27 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

06:27 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:27 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

08:27 −08:00

UTC+03:00

Libreville

06:27 −10:00

UTC+01:00

Lima

00:27 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

05:27 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

06:27 −10:00

UTC+01:00

Lome

05:27 −11:00

UTC+00:00

Londra

05:27 −11:00

UTC+00:00

Luanda

06:27 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

07:27 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

06:27 −10:00

UTC+01:00

Madrid

06:27 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

08:27 −08:00

UTC+03:00

Managua

23:27 −17:00

UTC−06:00

Manama

08:27 −08:00

UTC+03:00

Manila

13:27 −03:00

UTC+08:00

Maputo

07:27 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

07:27 −09:00

UTC+02:00

Maseru

07:27 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

07:27 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

23:27 −17:00

UTC−06:00

Minsk

08:27 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

08:27 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

06:27 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

05:27 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

02:27 −14:00

UTC−03:00

Moroni

08:27 −08:00

UTC+03:00

Moskova

08:27 −08:00

UTC+03:00

Muscat

09:27 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

08:27 −08:00

UTC+03:00

Nassau

00:27 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

10:57 −05:30

UTC+05:30

Niamey

06:27 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

07:27 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

05:27 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

06:27 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

01:27 −15:00

UTC−04:00

Oslo

06:27 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

00:27 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

05:27 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

18:27 −22:00

UTC−11:00

Panama City

00:27 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

02:27 −14:00

UTC−03:00

Paris

06:27 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

01:27 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

12:27 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

09:27 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

16:27 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:27 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

06:27 −10:00

UTC+01:00

Prague

06:27 −10:00

UTC+01:00

Praia

04:27 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

07:27 −09:00

UTC+02:00

Pristina

06:27 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

14:27 −02:30

UTC+08:30

Quito

00:27 −16:00

UTC−05:00

Rabat

06:27 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

07:27 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

05:27 −11:00

UTC+00:00

Riga

07:27 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

08:27 −08:00

UTC+03:00

Rome

06:27 −10:00

UTC+01:00

Roseau

01:27 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

09:27 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

05:27 −11:00

UTC+00:00

San Jose

23:27 −17:00

UTC−06:00

San Juan

01:27 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

08:27 −08:00

UTC+03:00

Santiago

02:27 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

01:27 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

06:27 −10:00

UTC+01:00

Seoul

14:27 −02:00

UTC+09:00

Singapore

13:27 −03:00

UTC+08:00

Skopje

06:27 −10:00

UTC+01:00

Sofia

07:27 −09:00

UTC+02:00

St George’s

01:27 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

01:27 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

06:27 −10:00

UTC+01:00

Sucre

01:27 −15:00

UTC−04:00

Taipei

13:27 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

07:27 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

10:27 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

09:27 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:27 −17:00

UTC−06:00

Tehran

08:57 −07:30

UTC+03:30

The Valley

01:27 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

11:27 −05:00

UTC+06:00

Tirana

06:27 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

14:27 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

07:27 −09:00

UTC+02:00

Tunis

06:27 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:27 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

06:27 −10:00

UTC+01:00

Vienna

06:27 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

12:27 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

07:27 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

06:27 −10:00

UTC+01:00

Washington

00:27 −16:00

UTC−05:00

Wellington

18:27 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

01:27 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

07:27 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:27 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

06:27 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

09:27 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

06:27 −10:00

UTC+01:00

Melbourne ile Saat Farkı Özeti

Melbourne'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.