0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Johannesburg

07.12.2022

Gündönümleri ve ekinokslar 20222029 in Johannesburg

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2022 21.03 00:33 21.06 18:13 23.09 10:03 22.12 06:48
2023 21.03 06:24 21.06 23:57 23.09 15:49 22.12 12:27
2024 20.03 12:06 21.06 05:50 22.09 21:43 21.12 18:20
2025 20.03 18:01 21.06 11:42 23.09 03:19 22.12 00:03
2026 20.03 23:45 21.06 17:24 23.09 09:05 22.12 05:50
2027 21.03 05:24 21.06 23:10 23.09 15:01 22.12 11:42
2028 20.03 11:17 21.06 05:01 22.09 20:45 21.12 17:19
2029 20.03 17:01 21.06 10:48 23.09 02:38 21.12 23:13
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Johannesburg tam saat

7 aralık 2022, wednesday, gün
15:34:16
  • UTC+02:00
  • Africa/Johannesburg
  • Gündoğumu 05:09:14
  • Gün batımı 18:51:59
Johannesburg ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Addo, Albertinia, Alberton, Alicedale, Amanzimtoti, Arnot, Atlantis, Badplaas
Johannesburg'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Johannesburg nerede bulunur?

Johannesburg "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Johannesburg'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Büyüklük:
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
L
O
A
D
I
N
G
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Johannesburg'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate

Johannesburg şehrinde 5 günlük hava durumu

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Johannesburg şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 7 aralık 2022

Bugün ay günü 14, ay 30.11.2022'de 16:36:00'de başlayan "Full Moon" evresinde. Ay 18:32:07 yükselecek ve 04:26:06 olacak. Ay, "Gemini" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 98,9%.

7
December, 2022
Johannesburg (UTC+02:00)
  • 14 ay günü
    6 Aralık 17:33 7 Aralık 18:32
  • 15 ay günü
    7 Aralık 18:32 8 Aralık 19:28
Full Moon
Aydınlatma 98,9%
  • Ayın doğuşu

    18:32:07, 07.12.2022

  • Ay zirvesi

    11:29:07, 07.12.2022

  • Ayın batışı

    04:26:06, 07.12.2022

  • Nadir

    11:29:07, 07.12.2022

  • Full Moon
    8 Ara, 2022
    • Rise: 19:28
    • Set: 05:08
  • Last Quarter
    16 Ara, 2022
    • Rise: 00:43
    • Set: 12:09
  • New Moon
    23 Ara, 2022
    • Rise: 04:49
    • Set: 19:24
  • First Quarter
    30 Ara, 2022
    • Rise: 12:26
    • Set: 00:34
Ay işareti
c

Gemini

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 395.708,98
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −25°44′23″
  • Azimut +75°21′35″
helpmoon-day-method

2022 yılında Johannesburg için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Johannesburg'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
L
O
A
D
I
N
G
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

07.12.2022

13:34

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Johannesburg'da ayın doğuşu ve batışı (07.12.2022 UTC+02:00)

  • Yerel zaman 15:34:16

  • Evrensel saat (UTC) 15:34:16

  • Dünya'ya Uzaklık, km 395.365,89

  • Ufkun üstünde/altında rakım +40°10′12″

  • Azimut +162°52′12″

  • Ayın doğuşu 18:32:07, 07.12.2022

  • Zenit

  • Ayın batışı 04:26:06, 07.12.2022

  • Nadir 11:29:07, 07.12.2022

  • Aydınlatma 98,8 %

  • Ay evreleri 🌕 Full Moon

  • Ay günü 13,71

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

07.12.2022 Johannesburg

14 ay günü

🌕 Full Moon

Full Moon

8 Ara

06:08

Last Quarter

16 Ara

10:56

New Moon

23 Ara

12:17

First Quarter

30 Ara

03:20

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2022

20 mart
21:33:15

Yaz gündönümü 2022

21 haziran
15:13:09

September_equinox

23 eylül
07:03:01

Kış gündönümü 2022

22 aralık
03:48:10
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Johannesburg (2022 yıl) 21 haziran (10 hours 29 mins 37 sec)
En kısa gece Johannesburg (2022 yıl) 22 aralık (10 hours 13 mins 7 sec)
En uzun gün Johannesburg (2022) 22 aralık (13 hours 46 mins 53 sec)
En uzun gece Johannesburg (2022) 22 haziran (13 hours 30 mins 23 sec)

Johannesburg için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
07.12 04:43 — 04:53 04:53 — 05:42 18:18 — 19:07 19:07 — 19:17
08.12 04:43 — 04:53 04:53 — 05:42 18:19 — 19:08 19:08 — 19:18
09.12 04:43 — 04:53 04:53 — 05:42 18:19 — 19:09 19:09 — 19:19
10.12 04:43 — 04:53 04:53 — 05:43 18:20 — 19:09 19:09 — 19:20
11.12 04:43 — 04:54 04:54 — 05:43 18:21 — 19:10 19:10 — 19:20
12.12 04:44 — 04:54 04:54 — 05:43 18:21 — 19:11 19:11 — 19:21
13.12 04:44 — 04:54 04:54 — 05:44 18:22 — 19:11 19:11 — 19:22
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Johannesburg (15:34) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

17:34 +02:00

UTC+04:00

Abuja

14:34 −01:00

UTC+01:00

Accra

13:34 −02:00

UTC+00:00

Addis Ababa

16:34 +01:00

UTC+03:00

Algiers

14:34 −01:00

UTC+01:00

Amman

15:34 00:00

UTC+02:00

Amsterdam

14:34 −01:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

14:34 −01:00

UTC+01:00

Ankara

16:34 +01:00

UTC+03:00

Antananarivo

16:34 +01:00

UTC+03:00

Ashkhabad

18:34 +03:00

UTC+05:00

Astana

19:34 +04:00

UTC+06:00

Asuncion

10:34 −06:00

UTC−04:00

Athens

15:34 00:00

UTC+02:00

Baghdad

16:34 +01:00

UTC+03:00

Bairiki

01:34 +10:00

UTC+12:00

Baku

17:34 +02:00

UTC+04:00

Bamako

13:34 −02:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

21:34 +06:00

UTC+08:00

Bangkok

20:34 +05:00

UTC+07:00

Bangui

14:34 −01:00

UTC+01:00

Banjul

13:34 −02:00

UTC+00:00

Beijing

21:34 +06:00

UTC+08:00

Beirut

15:34 00:00

UTC+02:00

Belgrade

14:34 −01:00

UTC+01:00

Belmopan

07:34 −08:00

UTC−06:00

Berlin

14:34 −01:00

UTC+01:00

Berne

14:34 −01:00

UTC+01:00

Bishkek

19:34 +04:00

UTC+06:00

Bissau

13:34 −02:00

UTC+00:00

Bogota

08:34 −07:00

UTC−05:00

Brasilia

10:34 −05:00

UTC−03:00

Bratislava

14:34 −01:00

UTC+01:00

Brazzaville

14:34 −01:00

UTC+01:00

Bridgetown

09:34 −06:00

UTC−04:00

Brussels

14:34 −01:00

UTC+01:00

Bucharest

15:34 00:00

UTC+02:00

Budapest

14:34 −01:00

UTC+01:00

Buenos Aires

10:34 −05:00

UTC−03:00

Bujumbura

15:34 00:00

UTC+02:00

Cairo

15:34 00:00

UTC+02:00

Canberra

00:34 +08:00

UTC+10:00

Caracas

09:34 −06:00

UTC−04:00

Chisinau

15:34 00:00

UTC+02:00

Conakry

13:34 −02:00

UTC+00:00

Copenhagen

14:34 −01:00

UTC+01:00

Dakar

13:34 −02:00

UTC+00:00

Damascus

15:34 00:00

UTC+02:00

Dhaka

19:34 +04:00

UTC+06:00

Doha

16:34 +01:00

UTC+03:00

Dublin

13:34 −02:00

UTC+00:00

Dushanbe

18:34 +03:00

UTC+05:00

Gaborone

15:34 00:00

UTC+02:00

George Town

08:34 −07:00

UTC−05:00

Georgetown

09:34 −06:00

UTC−04:00

Guatemala City

07:34 −08:00

UTC−06:00

Hamilton

13:34 −02:00

UTC+00:00

Hanoi

20:34 +05:00

UTC+07:00

Harare

15:34 00:00

UTC+02:00

Havana

08:34 −07:00

UTC−05:00

Helsinki

15:34 00:00

UTC+02:00

Islamabad

18:34 +03:00

UTC+05:00

Jakarta

20:34 +05:00

UTC+07:00

Jerusalem

15:34 00:00

UTC+02:00

Jibuti

16:34 +01:00

UTC+03:00

Juba

15:34 00:00

UTC+02:00

Kabul

18:04 +02:30

UTC+04:30

Kampala

16:34 +01:00

UTC+03:00

Kathmandu

19:19 +03:45

UTC+05:45

Khartoum

15:34 00:00

UTC+02:00

Kiev

15:34 00:00

UTC+02:00

Kigali

15:34 00:00

UTC+02:00

Kingston

08:34 −07:00

UTC−05:00

Kinshasa

14:34 −01:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

21:34 +06:00

UTC+08:00

Kuwait City

16:34 +01:00

UTC+03:00

Libreville

14:34 −01:00

UTC+01:00

Lima

08:34 −07:00

UTC−05:00

Lisbon

13:34 −02:00

UTC+00:00

Ljubljana

14:34 −01:00

UTC+01:00

Lome

13:34 −02:00

UTC+00:00

Londra

13:34 −02:00

UTC+00:00

Luanda

14:34 −01:00

UTC+01:00

Lusaka

15:34 00:00

UTC+02:00

Luxembourg City

14:34 −01:00

UTC+01:00

Madrid

14:34 −01:00

UTC+01:00

Mamoudzou

16:34 +01:00

UTC+03:00

Managua

07:34 −08:00

UTC−06:00

Manama

16:34 +01:00

UTC+03:00

Manila

21:34 +06:00

UTC+08:00

Maputo

15:34 00:00

UTC+02:00

Mariehamn

15:34 00:00

UTC+02:00

Maseru

15:34 00:00

UTC+02:00

Mbabane

15:34 00:00

UTC+02:00

Mexico City

07:34 −08:00

UTC−06:00

Minsk

16:34 +01:00

UTC+03:00

Mogadishu

16:34 +01:00

UTC+03:00

Monaco-City

14:34 −01:00

UTC+01:00

Monrovia

13:34 −02:00

UTC+00:00

Montevideo

10:34 −05:00

UTC−03:00

Moroni

16:34 +01:00

UTC+03:00

Moskova

16:34 +01:00

UTC+03:00

Muscat

17:34 +02:00

UTC+04:00

Nairobi

16:34 +01:00

UTC+03:00

Nassau

08:34 −07:00

UTC−05:00

New Delhi

19:04 +03:30

UTC+05:30

Niamey

14:34 −01:00

UTC+01:00

Nicosia

15:34 00:00

UTC+02:00

Nouakchott

13:34 −02:00

UTC+00:00

N’djamena

14:34 −01:00

UTC+01:00

Oranjestad

09:34 −06:00

UTC−04:00

Oslo

14:34 −01:00

UTC+01:00

Ottawa

08:34 −07:00

UTC−05:00

Ouagadougou

13:34 −02:00

UTC+00:00

Pago Pago

02:34 −13:00

UTC−11:00

Panama City

08:34 −07:00

UTC−05:00

Paramaribo

10:34 −05:00

UTC−03:00

Paris

14:34 −01:00

UTC+01:00

Philipsburg

09:34 −06:00

UTC−04:00

Phnom Penh

20:34 +05:00

UTC+07:00

Port Louis

17:34 +02:00

UTC+04:00

Port Vila

00:34 +09:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

08:34 −07:00

UTC−05:00

Porto-Novo

14:34 −01:00

UTC+01:00

Prague

14:34 −01:00

UTC+01:00

Praia

12:34 −03:00

UTC−01:00

Pretoria

15:34 00:00

UTC+02:00

Pristina

14:34 −01:00

UTC+01:00

Pyongyang

22:34 +06:30

UTC+08:30

Quito

08:34 −07:00

UTC−05:00

Rabat

14:34 −02:00

UTC+00:00

Ramallah

15:34 00:00

UTC+02:00

Reykjavik

13:34 −02:00

UTC+00:00

Riga

15:34 00:00

UTC+02:00

Riyadh

16:34 +01:00

UTC+03:00

Rome

14:34 −01:00

UTC+01:00

Roseau

09:34 −06:00

UTC−04:00

Saint Denis

17:34 +02:00

UTC+04:00

Saint Helier

13:34 −02:00

UTC+00:00

San Jose

07:34 −08:00

UTC−06:00

San Juan

09:34 −06:00

UTC−04:00

Sana’a

16:34 +01:00

UTC+03:00

Santiago

10:34 −06:00

UTC−04:00

Santo Domingo

09:34 −06:00

UTC−04:00

Sarajevo

14:34 −01:00

UTC+01:00

Seoul

22:34 +07:00

UTC+09:00

Singapore

21:34 +06:00

UTC+08:00

Skopje

14:34 −01:00

UTC+01:00

Sofia

15:34 00:00

UTC+02:00

St George’s

09:34 −06:00

UTC−04:00

St. John’s

09:34 −06:00

UTC−04:00

Stockholm

14:34 −01:00

UTC+01:00

Sucre

09:34 −06:00

UTC−04:00

Taipei

21:34 +06:00

UTC+08:00

Tallinn

15:34 00:00

UTC+02:00

Tashkent

18:34 +03:00

UTC+05:00

Tbilisi

17:34 +02:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

07:34 −08:00

UTC−06:00

Tehran

17:04 +01:30

UTC+03:30

The Valley

09:34 −06:00

UTC−04:00

Thimphu

19:34 +04:00

UTC+06:00

Tirana

14:34 −01:00

UTC+01:00

Tokyo

22:34 +07:00

UTC+09:00

Tripoli

15:34 00:00

UTC+02:00

Tunis

14:34 −01:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

21:34 +06:00

UTC+08:00

Vaduz

14:34 −01:00

UTC+01:00

Vienna

14:34 −01:00

UTC+01:00

Vientiane

20:34 +05:00

UTC+07:00

Vilnius

15:34 00:00

UTC+02:00

Warsaw

14:34 −01:00

UTC+01:00

Washington

08:34 −07:00

UTC−05:00

Wellington

02:34 +10:00

UTC+12:00

Willemstad

09:34 +02:00

UTC+04:00

Windhoek

15:34 00:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

13:34 −02:00

UTC+00:00

Yaoundé

14:34 −01:00

UTC+01:00

Yerevan

17:34 +02:00

UTC+04:00

Zagreb

14:34 −01:00

UTC+01:00

Johannesburg ile Saat Farkı Özeti

Johannesburg'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.