0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

14.04.2024

Perth (Avustralya) ile Jakarta (Endonezya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+08:00
  • 10:02:23
  • Perth

  • Gündoğumu: 06:37:43
  • Gün batımı: 17:58:08
  • −1:00
  • Perth ve Jakarta arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+07:00
  • 09:02:23
  • Jakarta

  • Gündoğumu: 05:54:47
  • Gün batımı: 17:53:19

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Kigali Riyadh Jakarta Perth
Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 06:00
Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 07:00
Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 08:00
Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 09:00
Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 09:00 Pa 10:00
Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 10:00 Pa 11:00
Pa 06:00 Pa 07:00 Pa 11:00 Pa 12:00
Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 12:00 Pa 13:00
Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 16:00 Pa 17:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 17:00 Pa 18:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 18:00 Pa 19:00 Pa 23:00 Pt 00:00
Pa 19:00 Pa 20:00 Pt 00:00 Pt 01:00
Pa 20:00 Pa 21:00 Pt 01:00 Pt 02:00
Pa 21:00 Pa 22:00 Pt 02:00 Pt 03:00
Pa 22:00 Pa 23:00 Pt 03:00 Pt 04:00
Pa 23:00 Pt 00:00 Pt 04:00 Pt 05:00

Gelecek Yıllar İçin Perth'da (Batı Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

06:02 −04:00

UTC+04:00

Abuja

03:02 −07:00

UTC+01:00

Accra

02:02 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

05:02 −05:00

UTC+03:00

Algiers

03:02 −07:00

UTC+01:00

Amman

05:02 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

04:02 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

04:02 −07:00

UTC+01:00

Ankara

05:02 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

05:02 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

07:02 −03:00

UTC+05:00

Astana

07:02 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

22:02 −12:00

UTC−04:00

Athens

05:02 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

05:02 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

14:02 +04:00

UTC+12:00

Baku

06:02 −04:00

UTC+04:00

Bamako

02:02 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

10:02 00:00

UTC+08:00

Bangkok

09:02 −01:00

UTC+07:00

Bangui

03:02 −07:00

UTC+01:00

Banjul

02:02 −08:00

UTC+00:00

Beijing

10:02 00:00

UTC+08:00

Beirut

05:02 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

04:02 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

20:02 −14:00

UTC−06:00

Berlin

04:02 −07:00

UTC+01:00

Berne

04:02 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

08:02 −02:00

UTC+06:00

Bissau

02:02 −08:00

UTC+00:00

Bogota

21:02 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

23:02 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

04:02 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

03:02 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

22:02 −12:00

UTC−04:00

Brussels

04:02 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

05:02 −06:00

UTC+02:00

Budapest

04:02 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

23:02 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

04:02 −06:00

UTC+02:00

Cairo

04:02 −06:00

UTC+02:00

Canberra

12:02 +02:00

UTC+10:00

Caracas

22:02 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

05:02 −06:00

UTC+02:00

Conakry

02:02 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

04:02 −07:00

UTC+01:00

Dakar

02:02 −08:00

UTC+00:00

Damascus

05:02 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

08:02 −02:00

UTC+06:00

Doha

05:02 −05:00

UTC+03:00

Dublin

03:02 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

07:02 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

04:02 −06:00

UTC+02:00

George Town

21:02 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

22:02 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

20:02 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

03:02 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

09:02 −01:00

UTC+07:00

Harare

04:02 −06:00

UTC+02:00

Havana

22:02 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

05:02 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

07:02 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

09:02 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

05:02 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

05:02 −05:00

UTC+03:00

Juba

04:02 −06:00

UTC+02:00

Kabul

06:32 −03:30

UTC+04:30

Kampala

05:02 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

07:47 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

04:02 −06:00

UTC+02:00

Kiev

05:02 −06:00

UTC+02:00

Kigali

04:02 −06:00

UTC+02:00

Kingston

21:02 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

03:02 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

10:02 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

05:02 −05:00

UTC+03:00

Libreville

03:02 −07:00

UTC+01:00

Lima

21:02 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

03:02 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

04:02 −07:00

UTC+01:00

Lome

02:02 −08:00

UTC+00:00

Londra

03:02 −08:00

UTC+00:00

Luanda

03:02 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

04:02 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

04:02 −07:00

UTC+01:00

Madrid

04:02 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

05:02 −05:00

UTC+03:00

Managua

20:02 −14:00

UTC−06:00

Manama

05:02 −05:00

UTC+03:00

Manila

10:02 00:00

UTC+08:00

Maputo

04:02 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

05:02 −06:00

UTC+02:00

Maseru

04:02 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

04:02 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

20:02 −14:00

UTC−06:00

Minsk

05:02 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

05:02 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

04:02 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

02:02 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

23:02 −11:00

UTC−03:00

Moroni

05:02 −05:00

UTC+03:00

Moskova

05:02 −05:00

UTC+03:00

Muscat

06:02 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

05:02 −05:00

UTC+03:00

Nassau

22:02 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

07:32 −02:30

UTC+05:30

Niamey

03:02 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

05:02 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

02:02 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

03:02 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

22:02 −12:00

UTC−04:00

Oslo

04:02 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

22:02 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

02:02 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

15:02 −19:00

UTC−11:00

Panama City

21:02 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

23:02 −11:00

UTC−03:00

Paris

04:02 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

22:02 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

09:02 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

06:02 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

13:02 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

22:02 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

03:02 −07:00

UTC+01:00

Prague

04:02 −07:00

UTC+01:00

Praia

01:02 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

04:02 −06:00

UTC+02:00

Pristina

04:02 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

11:02 +00:30

UTC+08:30

Quito

21:02 −13:00

UTC−05:00

Rabat

03:02 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

04:02 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

02:02 −08:00

UTC+00:00

Riga

05:02 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

05:02 −05:00

UTC+03:00

Rome

04:02 −07:00

UTC+01:00

Roseau

22:02 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

06:02 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

03:02 −08:00

UTC+00:00

San Jose

20:02 −14:00

UTC−06:00

San Juan

22:02 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

05:02 −05:00

UTC+03:00

Santiago

22:02 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

22:02 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

04:02 −07:00

UTC+01:00

Seoul

11:02 +01:00

UTC+09:00

Singapore

10:02 00:00

UTC+08:00

Skopje

04:02 −07:00

UTC+01:00

Sofia

05:02 −06:00

UTC+02:00

St George’s

22:02 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

22:02 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

04:02 −07:00

UTC+01:00

Sucre

22:02 −12:00

UTC−04:00

Taipei

10:02 00:00

UTC+08:00

Tallinn

05:02 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

07:02 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

06:02 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

20:02 −14:00

UTC−06:00

Tehran

05:32 −04:30

UTC+03:30

The Valley

22:02 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

08:02 −02:00

UTC+06:00

Tirana

04:02 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

11:02 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

04:02 −06:00

UTC+02:00

Tunis

03:02 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

10:02 00:00

UTC+08:00

Vaduz

04:02 −07:00

UTC+01:00

Vienna

04:02 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

09:02 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

05:02 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

04:02 −07:00

UTC+01:00

Washington

22:02 −13:00

UTC−05:00

Wellington

14:02 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

22:02 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

04:02 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

02:02 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

03:02 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

06:02 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

04:02 −07:00

UTC+01:00

PerthJakarta şehirleri hakkında ek bilgi

  • Perth ve Jakarta şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 3,016 kilometers
  • Perth'da Jakarta'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Perth ve Jakarta arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s