0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Philadelphia

07.12.2022

Gündönümleri ve ekinokslar 20222029 in Philadelphia

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2022 21.03 00:33 21.06 18:13 23.09 10:03 22.12 06:48
2023 21.03 06:24 21.06 23:57 23.09 15:49 22.12 12:27
2024 20.03 12:06 21.06 05:50 22.09 21:43 21.12 18:20
2025 20.03 18:01 21.06 11:42 23.09 03:19 22.12 00:03
2026 20.03 23:45 21.06 17:24 23.09 09:05 22.12 05:50
2027 21.03 05:24 21.06 23:10 23.09 15:01 22.12 11:42
2028 20.03 11:17 21.06 05:01 22.09 20:45 21.12 17:19
2029 20.03 17:01 21.06 10:48 23.09 02:38 21.12 23:13
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Philadelphia tam saat

7 aralık 2022, wednesday, sabah
09:20:01
  • UTC-05:00
  • America/New_York
  • Gündoğumu 07:10:21
  • Gün batımı 16:36:51
Philadelphia ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Abbottstown, Aberdeen, Aberdeen, Abingdon, Abington, Absecon, Accokeek, Accomac
Philadelphia'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Philadelphia nerede bulunur?

Philadelphia "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Philadelphia'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Büyüklük:
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
L
O
A
D
I
N
G
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Philadelphia'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate

Philadelphia şehrinde 5 günlük hava durumu

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Philadelphia şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 7 aralık 2022

Bugün ay günü 14, ay 30.11.2022'de 09:36:00'de başlayan "Full Moon" evresinde. Ay 16:10:44 yükselecek ve 06:50:28 olacak. Ay, "Gemini" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 98,9%.

7
December, 2022
Philadelphia (UTC−05:00)
  • 14 ay günü
    6 Aralık 15:37 7 Aralık 16:11
  • 15 ay günü
    7 Aralık 16:11 8 Aralık 16:54
Full Moon
Aydınlatma 98,9%
  • Ayın doğuşu

    16:10:44, 07.12.2022

  • Ay zirvesi

    11:30:36, 07.12.2022

  • Ayın batışı

    06:50:28, 07.12.2022

  • Nadir

    11:30:36, 07.12.2022

  • Full Moon
    7 Ara, 2022
    • Rise: 16:54
    • Set: 07:52
  • Last Quarter
    16 Ara, 2022
    • Rise: 23:42
    • Set: 12:34
  • New Moon
    23 Ara, 2022
    • Rise: 07:50
    • Set: 16:45
  • First Quarter
    29 Ara, 2022
    • Rise: 12:15
    • Set: 00:07
Ay işareti
c

Gemini

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 395.708,98
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +46°45′00″
  • Azimut +23°54′36″
helpmoon-day-method

2022 yılında Philadelphia için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Philadelphia'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
L
O
A
D
I
N
G
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

07.12.2022

14:20

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Philadelphia'da ayın doğuşu ve batışı (07.12.2022 UTC−05:00)

  • Yerel zaman 09:20:01

  • Evrensel saat (UTC) 09:20:01

  • Dünya'ya Uzaklık, km 396.549,51

  • Ufkun üstünde/altında rakım +69°54′00″

  • Azimut +34°55′47″

  • Ayın doğuşu 16:11:00, 07.12.2022

  • Zenit

  • Ayın batışı 06:50:15, 07.12.2022

  • Nadir 11:30:38, 07.12.2022

  • Aydınlatma 99,3 %

  • Ay evreleri 🌕 Full Moon

  • Ay günü 13,98

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

07.12.2022 Philadelphia

14 ay günü

🌕 Full Moon

Full Moon

7 Ara

23:08

Last Quarter

16 Ara

03:56

New Moon

23 Ara

05:17

First Quarter

29 Ara

20:20

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2022

20 mart
21:33:15

Yaz gündönümü 2022

21 haziran
15:13:09

September_equinox

23 eylül
07:03:01

Kış gündönümü 2022

22 aralık
03:48:10
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Philadelphia (2022 yıl) 22 aralık (9 hours 19 mins 39 sec)
En kısa gece Philadelphia (2022 yıl) 21 haziran (8 hours 59 mins 21 sec)
En uzun gün Philadelphia (2022) 21 haziran (15 hours 0 mins 39 sec)
En uzun gece Philadelphia (2022) 21 aralık (14 hours 40 mins 21 sec)

Philadelphia için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
07.12 06:40 — 06:51 06:51 — 07:52 15:54 — 16:55 16:55 — 17:07
08.12 06:40 — 06:52 06:52 — 07:53 15:54 — 16:55 16:55 — 17:07
09.12 06:41 — 06:53 06:53 — 07:54 15:54 — 16:55 16:55 — 17:07
10.12 06:42 — 06:54 06:54 — 07:55 15:54 — 16:55 16:55 — 17:07
11.12 06:43 — 06:54 06:54 — 07:56 15:54 — 16:55 16:55 — 17:07
12.12 06:44 — 06:55 06:55 — 07:57 15:54 — 16:55 16:55 — 17:07
13.12 06:44 — 06:56 06:56 — 07:58 15:54 — 16:56 16:56 — 17:07
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Philadelphia (09:20) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

18:20 +09:00

UTC+04:00

Abuja

15:20 +06:00

UTC+01:00

Accra

14:20 +05:00

UTC+00:00

Addis Ababa

17:20 +08:00

UTC+03:00

Algiers

15:20 +06:00

UTC+01:00

Amman

16:20 +07:00

UTC+02:00

Amsterdam

15:20 +06:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

15:20 +06:00

UTC+01:00

Ankara

17:20 +08:00

UTC+03:00

Antananarivo

17:20 +08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

19:20 +10:00

UTC+05:00

Astana

20:20 +11:00

UTC+06:00

Asuncion

11:20 +01:00

UTC−04:00

Athens

16:20 +07:00

UTC+02:00

Baghdad

17:20 +08:00

UTC+03:00

Bairiki

02:20 +17:00

UTC+12:00

Baku

18:20 +09:00

UTC+04:00

Bamako

14:20 +05:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

22:20 +13:00

UTC+08:00

Bangkok

21:20 +12:00

UTC+07:00

Bangui

15:20 +06:00

UTC+01:00

Banjul

14:20 +05:00

UTC+00:00

Beijing

22:20 +13:00

UTC+08:00

Beirut

16:20 +07:00

UTC+02:00

Belgrade

15:20 +06:00

UTC+01:00

Belmopan

08:20 −01:00

UTC−06:00

Berlin

15:20 +06:00

UTC+01:00

Berne

15:20 +06:00

UTC+01:00

Bishkek

20:20 +11:00

UTC+06:00

Bissau

14:20 +05:00

UTC+00:00

Bogota

09:20 00:00

UTC−05:00

Brasilia

11:20 +02:00

UTC−03:00

Bratislava

15:20 +06:00

UTC+01:00

Brazzaville

15:20 +06:00

UTC+01:00

Bridgetown

10:20 +01:00

UTC−04:00

Brussels

15:20 +06:00

UTC+01:00

Bucharest

16:20 +07:00

UTC+02:00

Budapest

15:20 +06:00

UTC+01:00

Buenos Aires

11:20 +02:00

UTC−03:00

Bujumbura

16:20 +07:00

UTC+02:00

Cairo

16:20 +07:00

UTC+02:00

Canberra

01:20 +15:00

UTC+10:00

Caracas

10:20 +01:00

UTC−04:00

Chisinau

16:20 +07:00

UTC+02:00

Conakry

14:20 +05:00

UTC+00:00

Copenhagen

15:20 +06:00

UTC+01:00

Dakar

14:20 +05:00

UTC+00:00

Damascus

16:20 +07:00

UTC+02:00

Dhaka

20:20 +11:00

UTC+06:00

Doha

17:20 +08:00

UTC+03:00

Dublin

14:20 +05:00

UTC+00:00

Dushanbe

19:20 +10:00

UTC+05:00

Gaborone

16:20 +07:00

UTC+02:00

George Town

09:20 00:00

UTC−05:00

Georgetown

10:20 +01:00

UTC−04:00

Guatemala City

08:20 −01:00

UTC−06:00

Hamilton

14:20 +05:00

UTC+00:00

Hanoi

21:20 +12:00

UTC+07:00

Harare

16:20 +07:00

UTC+02:00

Havana

09:20 00:00

UTC−05:00

Helsinki

16:20 +07:00

UTC+02:00

Islamabad

19:20 +10:00

UTC+05:00

Jakarta

21:20 +12:00

UTC+07:00

Jerusalem

16:20 +07:00

UTC+02:00

Jibuti

17:20 +08:00

UTC+03:00

Juba

16:20 +07:00

UTC+02:00

Kabul

18:50 +09:30

UTC+04:30

Kampala

17:20 +08:00

UTC+03:00

Kathmandu

20:05 +10:45

UTC+05:45

Khartoum

16:20 +07:00

UTC+02:00

Kiev

16:20 +07:00

UTC+02:00

Kigali

16:20 +07:00

UTC+02:00

Kingston

09:20 00:00

UTC−05:00

Kinshasa

15:20 +06:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

22:20 +13:00

UTC+08:00

Kuwait City

17:20 +08:00

UTC+03:00

Libreville

15:20 +06:00

UTC+01:00

Lima

09:20 00:00

UTC−05:00

Lisbon

14:20 +05:00

UTC+00:00

Ljubljana

15:20 +06:00

UTC+01:00

Lome

14:20 +05:00

UTC+00:00

Londra

14:20 +05:00

UTC+00:00

Luanda

15:20 +06:00

UTC+01:00

Lusaka

16:20 +07:00

UTC+02:00

Luxembourg City

15:20 +06:00

UTC+01:00

Madrid

15:20 +06:00

UTC+01:00

Mamoudzou

17:20 +08:00

UTC+03:00

Managua

08:20 −01:00

UTC−06:00

Manama

17:20 +08:00

UTC+03:00

Manila

22:20 +13:00

UTC+08:00

Maputo

16:20 +07:00

UTC+02:00

Mariehamn

16:20 +07:00

UTC+02:00

Maseru

16:20 +07:00

UTC+02:00

Mbabane

16:20 +07:00

UTC+02:00

Mexico City

08:20 −01:00

UTC−06:00

Minsk

17:20 +08:00

UTC+03:00

Mogadishu

17:20 +08:00

UTC+03:00

Monaco-City

15:20 +06:00

UTC+01:00

Monrovia

14:20 +05:00

UTC+00:00

Montevideo

11:20 +02:00

UTC−03:00

Moroni

17:20 +08:00

UTC+03:00

Moskova

17:20 +08:00

UTC+03:00

Muscat

18:20 +09:00

UTC+04:00

Nairobi

17:20 +08:00

UTC+03:00

Nassau

09:20 00:00

UTC−05:00

New Delhi

19:50 +10:30

UTC+05:30

Niamey

15:20 +06:00

UTC+01:00

Nicosia

16:20 +07:00

UTC+02:00

Nouakchott

14:20 +05:00

UTC+00:00

N’djamena

15:20 +06:00

UTC+01:00

Oranjestad

10:20 +01:00

UTC−04:00

Oslo

15:20 +06:00

UTC+01:00

Ottawa

09:20 00:00

UTC−05:00

Ouagadougou

14:20 +05:00

UTC+00:00

Pago Pago

03:20 −06:00

UTC−11:00

Panama City

09:20 00:00

UTC−05:00

Paramaribo

11:20 +02:00

UTC−03:00

Paris

15:20 +06:00

UTC+01:00

Philipsburg

10:20 +01:00

UTC−04:00

Phnom Penh

21:20 +12:00

UTC+07:00

Port Louis

18:20 +09:00

UTC+04:00

Port Vila

01:20 +16:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

09:20 00:00

UTC−05:00

Porto-Novo

15:20 +06:00

UTC+01:00

Prague

15:20 +06:00

UTC+01:00

Praia

13:20 +04:00

UTC−01:00

Pretoria

16:20 +07:00

UTC+02:00

Pristina

15:20 +06:00

UTC+01:00

Pyongyang

23:20 +13:30

UTC+08:30

Quito

09:20 00:00

UTC−05:00

Rabat

15:20 +05:00

UTC+00:00

Ramallah

16:20 +07:00

UTC+02:00

Reykjavik

14:20 +05:00

UTC+00:00

Riga

16:20 +07:00

UTC+02:00

Riyadh

17:20 +08:00

UTC+03:00

Rome

15:20 +06:00

UTC+01:00

Roseau

10:20 +01:00

UTC−04:00

Saint Denis

18:20 +09:00

UTC+04:00

Saint Helier

14:20 +05:00

UTC+00:00

San Jose

08:20 −01:00

UTC−06:00

San Juan

10:20 +01:00

UTC−04:00

Sana’a

17:20 +08:00

UTC+03:00

Santiago

11:20 +01:00

UTC−04:00

Santo Domingo

10:20 +01:00

UTC−04:00

Sarajevo

15:20 +06:00

UTC+01:00

Seoul

23:20 +14:00

UTC+09:00

Singapore

22:20 +13:00

UTC+08:00

Skopje

15:20 +06:00

UTC+01:00

Sofia

16:20 +07:00

UTC+02:00

St George’s

10:20 +01:00

UTC−04:00

St. John’s

10:20 +01:00

UTC−04:00

Stockholm

15:20 +06:00

UTC+01:00

Sucre

10:20 +01:00

UTC−04:00

Taipei

22:20 +13:00

UTC+08:00

Tallinn

16:20 +07:00

UTC+02:00

Tashkent

19:20 +10:00

UTC+05:00

Tbilisi

18:20 +09:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

08:20 −01:00

UTC−06:00

Tehran

17:50 +08:30

UTC+03:30

The Valley

10:20 +01:00

UTC−04:00

Thimphu

20:20 +11:00

UTC+06:00

Tirana

15:20 +06:00

UTC+01:00

Tokyo

23:20 +14:00

UTC+09:00

Tripoli

16:20 +07:00

UTC+02:00

Tunis

15:20 +06:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

22:20 +13:00

UTC+08:00

Vaduz

15:20 +06:00

UTC+01:00

Vienna

15:20 +06:00

UTC+01:00

Vientiane

21:20 +12:00

UTC+07:00

Vilnius

16:20 +07:00

UTC+02:00

Warsaw

15:20 +06:00

UTC+01:00

Washington

09:20 00:00

UTC−05:00

Wellington

03:20 +17:00

UTC+12:00

Willemstad

10:20 +09:00

UTC+04:00

Windhoek

16:20 +07:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

14:20 +05:00

UTC+00:00

Yaoundé

15:20 +06:00

UTC+01:00

Yerevan

18:20 +09:00

UTC+04:00

Zagreb

15:20 +06:00

UTC+01:00

Philadelphia ile Saat Farkı Özeti