0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Londra

22.02.2024

Londra (Büyük Londra, Birleşik Krallık) hakkında bilgi

Londra tam saat

22 şubat 2024, thursday, sabah
08:42:23
  • UTC+00:00
  • Europe/London
  • Gündoğumu 07:03:25
  • Gün batımı 17:27:28
Londra ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Abberley, Abbotsbury, Abbot’s Salford, Aberaeron, Aberdare, Aberdeen, Aberdour, Aberdyfi
Londra'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Londra nerede bulunur?

Londra "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Londra'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Londra'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Londra şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Londra şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 22 şubat 2024

Bugün ay günü 13, ay 16.02.2024'de 15:01:00'de başlayan "Waxing Gibbous" evresinde. Ay 15:04:33 yükselecek ve 6:54:13 olacak. Ay, "Leo" burcunda, "Cancer" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 94.5%.

22
February, 2024
Londra (UTC00:00)
  • 13 ay günü
    21 Şubat 13:49 22 Şubat 15:04
  • 14 ay günü
    22 Şubat 15:04 23 Şubat 16:17
Waxing Gibbous
Aydınlatma 94.5%
  • Ayın doğuşu

    15:04:33, 22.02.2024

  • Ay zirvesi

    10:59:23, 22.02.2024

  • Ayın batışı

    6:54:13, 22.02.2024

  • Nadir

    10:59:23, 22.02.2024

  • Full Moon
    24 Şub, 2024
    • Rise: 17:30
    • Set: 7:25
  • Last Quarter
    3 Mar, 2024
    • Rise: 2:08
    • Set: 9:17
  • New Moon
    10 Mar, 2024
    • Rise: 6:45
    • Set: 18:18
  • First Quarter
    17 Mar, 2024
    • Rise: 9:26
    • Set: 2:46
Ay işareti
e

Leo

Takımyıldızındaki ay
d

Cancer

  • Dünya'ya Uzaklık, km 399,921.41
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +20°28′48″
  • Azimut +109°13′11″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Londra için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Londra'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

22.02.2024

08:42

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Londra'da ayın doğuşu ve batışı (22.02.2024 UTC00:00)

  • Yerel zaman 08:42:24

  • Evrensel saat (UTC) 08:42:24

  • Dünya'ya Uzaklık, km 399,921.41

  • Ufkun üstünde/altında rakım +57°40′12″

  • Azimut +38°52′11″

  • Ayın doğuşu 15:04:33, 22.02.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 06:54:13, 22.02.2024

  • Nadir 10:59:23, 22.02.2024

  • Aydınlatma 94.5 %

  • Ay evreleri 🌔 Waxing Gibbous

  • Ay günü 12.53

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Leo

  • Takımyıldızındaki ay ♋ Cancer

Ay evreleri

22.02.2024 Londra

13 ay günü

🌔 Waxing Gibbous

Full Moon

24 Şub

12:30

Last Quarter

3 Mar

15:23

New Moon

10 Mar

09:00

First Quarter

17 Mar

04:11

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

20 mart
03:06:03

Yaz gündönümü 2024

20 haziran
21:50:20

September_equinox

22 eylül
13:43:12

Kış gündönümü 2024

21 aralık
09:20:30
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Londra (2024 yıl) 21 aralık (7 hours 49 mins 13 sec)
En kısa gece Londra (2024 yıl) 20 haziran (7 hours 21 mins 29 sec)
En uzun gün Londra (2024) 20 haziran (16 hours 38 mins 31 sec)
En uzun gece Londra (2024) 20 aralık (16 hours 10 mins 47 sec)

Londra için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
22.02 06:29 — 06:42 06:42 — 07:50 16:40 — 17:48 17:48 — 18:01
23.02 06:27 — 06:40 06:40 — 07:48 16:42 — 17:50 17:50 — 18:03
24.02 06:25 — 06:38 06:38 — 07:45 16:44 — 17:51 17:51 — 18:04
25.02 06:23 — 06:36 06:36 — 07:43 16:46 — 17:53 17:53 — 18:06
26.02 06:21 — 06:34 06:34 — 07:41 16:48 — 17:55 17:55 — 18:08
27.02 06:19 — 06:32 06:32 — 07:39 16:50 — 17:57 17:57 — 18:10
28.02 06:17 — 06:30 06:30 — 07:36 16:52 — 17:58 17:58 — 18:11
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Londra (08:42) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

12:42 +04:00

UTC+04:00

Abuja

09:42 +01:00

UTC+01:00

Accra

08:42 00:00

UTC+00:00

Addis Ababa

11:42 +03:00

UTC+03:00

Algiers

09:42 +01:00

UTC+01:00

Amman

11:42 +02:00

UTC+02:00

Amsterdam

09:42 +01:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

09:42 +01:00

UTC+01:00

Ankara

11:42 +03:00

UTC+03:00

Antananarivo

11:42 +03:00

UTC+03:00

Ashkhabad

13:42 +05:00

UTC+05:00

Astana

14:42 +06:00

UTC+06:00

Asuncion

05:42 −04:00

UTC−04:00

Athens

10:42 +02:00

UTC+02:00

Baghdad

11:42 +03:00

UTC+03:00

Bairiki

20:42 +12:00

UTC+12:00

Baku

12:42 +04:00

UTC+04:00

Bamako

08:42 00:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

16:42 +08:00

UTC+08:00

Bangkok

15:42 +07:00

UTC+07:00

Bangui

09:42 +01:00

UTC+01:00

Banjul

08:42 00:00

UTC+00:00

Beijing

16:42 +08:00

UTC+08:00

Beirut

10:42 +02:00

UTC+02:00

Belgrade

09:42 +01:00

UTC+01:00

Belmopan

02:42 −06:00

UTC−06:00

Berlin

09:42 +01:00

UTC+01:00

Berne

09:42 +01:00

UTC+01:00

Bishkek

14:42 +06:00

UTC+06:00

Bissau

08:42 00:00

UTC+00:00

Bogota

03:42 −05:00

UTC−05:00

Brasilia

05:42 −03:00

UTC−03:00

Bratislava

09:42 +01:00

UTC+01:00

Brazzaville

09:42 +01:00

UTC+01:00

Bridgetown

04:42 −04:00

UTC−04:00

Brussels

09:42 +01:00

UTC+01:00

Bucharest

10:42 +02:00

UTC+02:00

Budapest

09:42 +01:00

UTC+01:00

Buenos Aires

05:42 −03:00

UTC−03:00

Bujumbura

10:42 +02:00

UTC+02:00

Cairo

10:42 +02:00

UTC+02:00

Canberra

19:42 +10:00

UTC+10:00

Caracas

04:42 −04:00

UTC−04:00

Chisinau

10:42 +02:00

UTC+02:00

Conakry

08:42 00:00

UTC+00:00

Copenhagen

09:42 +01:00

UTC+01:00

Dakar

08:42 00:00

UTC+00:00

Damascus

11:42 +02:00

UTC+02:00

Dhaka

14:42 +06:00

UTC+06:00

Doha

11:42 +03:00

UTC+03:00

Dublin

08:42 00:00

UTC+00:00

Dushanbe

13:42 +05:00

UTC+05:00

Gaborone

10:42 +02:00

UTC+02:00

George Town

03:42 −05:00

UTC−05:00

Georgetown

04:42 −04:00

UTC−04:00

Guatemala City

02:42 −06:00

UTC−06:00

Hamilton

08:42 00:00

UTC+00:00

Hanoi

15:42 +07:00

UTC+07:00

Harare

10:42 +02:00

UTC+02:00

Havana

03:42 −05:00

UTC−05:00

Helsinki

10:42 +02:00

UTC+02:00

Islamabad

13:42 +05:00

UTC+05:00

Jakarta

15:42 +07:00

UTC+07:00

Jerusalem

10:42 +02:00

UTC+02:00

Jibuti

11:42 +03:00

UTC+03:00

Juba

10:42 +02:00

UTC+02:00

Kabul

13:12 +04:30

UTC+04:30

Kampala

11:42 +03:00

UTC+03:00

Kathmandu

14:27 +05:45

UTC+05:45

Khartoum

10:42 +02:00

UTC+02:00

Kiev

10:42 +02:00

UTC+02:00

Kigali

10:42 +02:00

UTC+02:00

Kingston

03:42 −05:00

UTC−05:00

Kinshasa

09:42 +01:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

16:42 +08:00

UTC+08:00

Kuwait City

11:42 +03:00

UTC+03:00

Libreville

09:42 +01:00

UTC+01:00

Lima

03:42 −05:00

UTC−05:00

Lisbon

08:42 00:00

UTC+00:00

Ljubljana

09:42 +01:00

UTC+01:00

Lome

08:42 00:00

UTC+00:00

Londra

08:42 00:00

UTC+00:00

Luanda

09:42 +01:00

UTC+01:00

Lusaka

10:42 +02:00

UTC+02:00

Luxembourg City

09:42 +01:00

UTC+01:00

Madrid

09:42 +01:00

UTC+01:00

Mamoudzou

11:42 +03:00

UTC+03:00

Managua

02:42 −06:00

UTC−06:00

Manama

11:42 +03:00

UTC+03:00

Manila

16:42 +08:00

UTC+08:00

Maputo

10:42 +02:00

UTC+02:00

Mariehamn

10:42 +02:00

UTC+02:00

Maseru

10:42 +02:00

UTC+02:00

Mbabane

10:42 +02:00

UTC+02:00

Mexico City

02:42 −06:00

UTC−06:00

Minsk

11:42 +03:00

UTC+03:00

Mogadishu

11:42 +03:00

UTC+03:00

Monaco-City

09:42 +01:00

UTC+01:00

Monrovia

08:42 00:00

UTC+00:00

Montevideo

05:42 −03:00

UTC−03:00

Moroni

11:42 +03:00

UTC+03:00

Moskova

11:42 +03:00

UTC+03:00

Muscat

12:42 +04:00

UTC+04:00

Nairobi

11:42 +03:00

UTC+03:00

Nassau

03:42 −05:00

UTC−05:00

New Delhi

14:12 +05:30

UTC+05:30

Niamey

09:42 +01:00

UTC+01:00

Nicosia

10:42 +02:00

UTC+02:00

Nouakchott

08:42 00:00

UTC+00:00

N’djamena

09:42 +01:00

UTC+01:00

Oranjestad

04:42 −04:00

UTC−04:00

Oslo

09:42 +01:00

UTC+01:00

Ottawa

03:42 −05:00

UTC−05:00

Ouagadougou

08:42 00:00

UTC+00:00

Pago Pago

21:42 −11:00

UTC−11:00

Panama City

03:42 −05:00

UTC−05:00

Paramaribo

05:42 −03:00

UTC−03:00

Paris

09:42 +01:00

UTC+01:00

Philipsburg

04:42 −04:00

UTC−04:00

Phnom Penh

15:42 +07:00

UTC+07:00

Port Louis

12:42 +04:00

UTC+04:00

Port Vila

19:42 +11:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

03:42 −05:00

UTC−05:00

Porto-Novo

09:42 +01:00

UTC+01:00

Prague

09:42 +01:00

UTC+01:00

Praia

07:42 −01:00

UTC−01:00

Pretoria

10:42 +02:00

UTC+02:00

Pristina

09:42 +01:00

UTC+01:00

Pyongyang

17:42 +08:30

UTC+08:30

Quito

03:42 −05:00

UTC−05:00

Rabat

09:42 00:00

UTC+00:00

Ramallah

10:42 +02:00

UTC+02:00

Reykjavik

08:42 00:00

UTC+00:00

Riga

10:42 +02:00

UTC+02:00

Riyadh

11:42 +03:00

UTC+03:00

Rome

09:42 +01:00

UTC+01:00

Roseau

04:42 −04:00

UTC−04:00

Saint Denis

12:42 +04:00

UTC+04:00

Saint Helier

08:42 00:00

UTC+00:00

San Jose

02:42 −06:00

UTC−06:00

San Juan

04:42 −04:00

UTC−04:00

Sana’a

11:42 +03:00

UTC+03:00

Santiago

05:42 −04:00

UTC−04:00

Santo Domingo

04:42 −04:00

UTC−04:00

Sarajevo

09:42 +01:00

UTC+01:00

Seoul

17:42 +09:00

UTC+09:00

Singapore

16:42 +08:00

UTC+08:00

Skopje

09:42 +01:00

UTC+01:00

Sofia

10:42 +02:00

UTC+02:00

St George’s

04:42 −04:00

UTC−04:00

St. John’s

04:42 −04:00

UTC−04:00

Stockholm

09:42 +01:00

UTC+01:00

Sucre

04:42 −04:00

UTC−04:00

Taipei

16:42 +08:00

UTC+08:00

Tallinn

10:42 +02:00

UTC+02:00

Tashkent

13:42 +05:00

UTC+05:00

Tbilisi

12:42 +04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

02:42 −06:00

UTC−06:00

Tehran

12:12 +03:30

UTC+03:30

The Valley

04:42 −04:00

UTC−04:00

Thimphu

14:42 +06:00

UTC+06:00

Tirana

09:42 +01:00

UTC+01:00

Tokyo

17:42 +09:00

UTC+09:00

Tripoli

10:42 +02:00

UTC+02:00

Tunis

09:42 +01:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

16:42 +08:00

UTC+08:00

Vaduz

09:42 +01:00

UTC+01:00

Vienna

09:42 +01:00

UTC+01:00

Vientiane

15:42 +07:00

UTC+07:00

Vilnius

10:42 +02:00

UTC+02:00

Warsaw

09:42 +01:00

UTC+01:00

Washington

03:42 −05:00

UTC−05:00

Wellington

21:42 +12:00

UTC+12:00

Willemstad

04:42 +04:00

UTC+04:00

Windhoek

10:42 +02:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

08:42 00:00

UTC+00:00

Yaoundé

09:42 +01:00

UTC+01:00

Yerevan

12:42 +04:00

UTC+04:00

Zagreb

09:42 +01:00

UTC+01:00

Londra ile Saat Farkı Özeti

Londra'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.