0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Austin

07.12.2022

Gündönümleri ve ekinokslar 20222029 in Austin

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2022 20.03 16:33 21.06 11:13 23.09 03:03 21.12 22:48
2023 20.03 22:24 21.06 16:57 23.09 08:49 22.12 04:27
2024 20.03 04:06 20.06 22:50 22.09 14:43 21.12 10:20
2025 20.03 10:01 21.06 04:42 22.09 20:19 21.12 16:03
2026 20.03 15:45 21.06 10:24 23.09 02:05 21.12 21:50
2027 20.03 21:24 21.06 16:10 23.09 08:01 22.12 03:42
2028 20.03 03:17 20.06 22:01 22.09 13:45 21.12 09:19
2029 20.03 09:01 21.06 03:48 22.09 19:38 21.12 15:13
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Austin tam saat

7 aralık 2022, wednesday, sabah
06:54:37
  • UTC-06:00
  • America/Chicago
  • Gündoğumu 07:33:13
  • Gün batımı 16:36:22
Austin ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Abbeville, Abbeville, Abbotsford, Abbyville, Aberdeen, Abernant, Abernathy, Abie
Austin'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Austin nerede bulunur?

Austin "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Austin'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Büyüklük:
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
L
O
A
D
I
N
G
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Austin'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate

Austin şehrinde 5 günlük hava durumu

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Austin şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 7 aralık 2022

Bugün ay günü 14, ay 30.11.2022'de 08:36:00'de başlayan "Full Moon" evresinde. Ay 16:11:48 yükselecek ve 07:18:34 olacak. Ay, "Gemini" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 98,9%.

7
December, 2022
Austin (UTC−06:00)
  • 14 ay günü
    6 Aralık 15:37 7 Aralık 16:11
  • 15 ay günü
    7 Aralık 16:11 8 Aralık 16:51
Full Moon
Aydınlatma 98,9%
  • Ayın doğuşu

    16:11:48, 07.12.2022

  • Ay zirvesi

    11:45:11, 07.12.2022

  • Ayın batışı

    07:18:34, 07.12.2022

  • Nadir

    11:45:11, 07.12.2022

  • Full Moon
    7 Ara, 2022
    • Rise: 16:51
    • Set: 08:22
  • Last Quarter
    16 Ara, 2022
    • Rise: 23:54
    • Set: 12:48
  • New Moon
    23 Ara, 2022
    • Rise: 08:20
    • Set: 16:43
  • First Quarter
    29 Ara, 2022
    • Rise: 12:25
    • Set: 00:22
Ay işareti
c

Gemini

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 395.708,98
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +45°35′24″
  • Azimut −2°22′47″
helpmoon-day-method

2022 yılında Austin için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Austin'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
L
O
A
D
I
N
G
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

07.12.2022

12:54

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Austin'da ayın doğuşu ve batışı (07.12.2022 UTC−06:00)

  • Yerel zaman 06:54:37

  • Evrensel saat (UTC) 06:54:37

  • Dünya'ya Uzaklık, km 396.714,55

  • Ufkun üstünde/altında rakım +67°56′23″

  • Azimut +22°38′24″

  • Ayın doğuşu 16:11:48, 07.12.2022

  • Zenit

  • Ayın batışı 07:18:34, 07.12.2022

  • Nadir 11:45:11, 07.12.2022

  • Aydınlatma 99,4 %

  • Ay evreleri 🌕 Full Moon

  • Ay günü 14,02

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

07.12.2022 Austin

14 ay günü

🌕 Full Moon

Full Moon

7 Ara

22:08

Last Quarter

16 Ara

02:56

New Moon

23 Ara

04:17

First Quarter

29 Ara

19:20

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2022

20 mart
21:33:15

Yaz gündönümü 2022

21 haziran
15:13:09

September_equinox

23 eylül
07:03:01

Kış gündönümü 2022

22 aralık
03:48:10
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Austin (2022 yıl) 22 aralık (8 hours 55 mins 13 sec)
En kısa gece Austin (2022 yıl) 21 haziran (8 hours 33 mins 13 sec)
En uzun gün Austin (2022) 21 haziran (15 hours 26 mins 47 sec)
En uzun gece Austin (2022) 21 aralık (15 hours 4 mins 47 sec)

Austin için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
07.12 07:00 — 07:13 07:13 — 08:19 15:50 — 16:56 16:56 — 17:08
08.12 07:01 — 07:13 07:13 — 08:20 15:49 — 16:56 16:56 — 17:08
09.12 07:02 — 07:14 07:14 — 08:21 15:49 — 16:56 16:56 — 17:08
10.12 07:03 — 07:15 07:15 — 08:22 15:49 — 16:56 16:56 — 17:08
11.12 07:04 — 07:16 07:16 — 08:23 15:49 — 16:56 16:56 — 17:08
12.12 07:04 — 07:17 07:17 — 08:24 15:49 — 16:56 16:56 — 17:09
13.12 07:05 — 07:18 07:18 — 08:25 15:49 — 16:56 16:56 — 17:09
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Austin (06:54) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

16:54 +10:00

UTC+04:00

Abuja

13:54 +07:00

UTC+01:00

Accra

12:54 +06:00

UTC+00:00

Addis Ababa

15:54 +09:00

UTC+03:00

Algiers

13:54 +07:00

UTC+01:00

Amman

14:54 +08:00

UTC+02:00

Amsterdam

13:54 +07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

13:54 +07:00

UTC+01:00

Ankara

15:54 +09:00

UTC+03:00

Antananarivo

15:54 +09:00

UTC+03:00

Ashkhabad

17:54 +11:00

UTC+05:00

Astana

18:54 +12:00

UTC+06:00

Asuncion

09:54 +02:00

UTC−04:00

Athens

14:54 +08:00

UTC+02:00

Baghdad

15:54 +09:00

UTC+03:00

Bairiki

00:54 +18:00

UTC+12:00

Baku

16:54 +10:00

UTC+04:00

Bamako

12:54 +06:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

20:54 +14:00

UTC+08:00

Bangkok

19:54 +13:00

UTC+07:00

Bangui

13:54 +07:00

UTC+01:00

Banjul

12:54 +06:00

UTC+00:00

Beijing

20:54 +14:00

UTC+08:00

Beirut

14:54 +08:00

UTC+02:00

Belgrade

13:54 +07:00

UTC+01:00

Belmopan

06:54 00:00

UTC−06:00

Berlin

13:54 +07:00

UTC+01:00

Berne

13:54 +07:00

UTC+01:00

Bishkek

18:54 +12:00

UTC+06:00

Bissau

12:54 +06:00

UTC+00:00

Bogota

07:54 +01:00

UTC−05:00

Brasilia

09:54 +03:00

UTC−03:00

Bratislava

13:54 +07:00

UTC+01:00

Brazzaville

13:54 +07:00

UTC+01:00

Bridgetown

08:54 +02:00

UTC−04:00

Brussels

13:54 +07:00

UTC+01:00

Bucharest

14:54 +08:00

UTC+02:00

Budapest

13:54 +07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

09:54 +03:00

UTC−03:00

Bujumbura

14:54 +08:00

UTC+02:00

Cairo

14:54 +08:00

UTC+02:00

Canberra

23:54 +16:00

UTC+10:00

Caracas

08:54 +02:00

UTC−04:00

Chisinau

14:54 +08:00

UTC+02:00

Conakry

12:54 +06:00

UTC+00:00

Copenhagen

13:54 +07:00

UTC+01:00

Dakar

12:54 +06:00

UTC+00:00

Damascus

14:54 +08:00

UTC+02:00

Dhaka

18:54 +12:00

UTC+06:00

Doha

15:54 +09:00

UTC+03:00

Dublin

12:54 +06:00

UTC+00:00

Dushanbe

17:54 +11:00

UTC+05:00

Gaborone

14:54 +08:00

UTC+02:00

George Town

07:54 +01:00

UTC−05:00

Georgetown

08:54 +02:00

UTC−04:00

Guatemala City

06:54 00:00

UTC−06:00

Hamilton

12:54 +06:00

UTC+00:00

Hanoi

19:54 +13:00

UTC+07:00

Harare

14:54 +08:00

UTC+02:00

Havana

07:54 +01:00

UTC−05:00

Helsinki

14:54 +08:00

UTC+02:00

Islamabad

17:54 +11:00

UTC+05:00

Jakarta

19:54 +13:00

UTC+07:00

Jerusalem

14:54 +08:00

UTC+02:00

Jibuti

15:54 +09:00

UTC+03:00

Juba

14:54 +08:00

UTC+02:00

Kabul

17:24 +10:30

UTC+04:30

Kampala

15:54 +09:00

UTC+03:00

Kathmandu

18:39 +11:45

UTC+05:45

Khartoum

14:54 +08:00

UTC+02:00

Kiev

14:54 +08:00

UTC+02:00

Kigali

14:54 +08:00

UTC+02:00

Kingston

07:54 +01:00

UTC−05:00

Kinshasa

13:54 +07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

20:54 +14:00

UTC+08:00

Kuwait City

15:54 +09:00

UTC+03:00

Libreville

13:54 +07:00

UTC+01:00

Lima

07:54 +01:00

UTC−05:00

Lisbon

12:54 +06:00

UTC+00:00

Ljubljana

13:54 +07:00

UTC+01:00

Lome

12:54 +06:00

UTC+00:00

Londra

12:54 +06:00

UTC+00:00

Luanda

13:54 +07:00

UTC+01:00

Lusaka

14:54 +08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

13:54 +07:00

UTC+01:00

Madrid

13:54 +07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

15:54 +09:00

UTC+03:00

Managua

06:54 00:00

UTC−06:00

Manama

15:54 +09:00

UTC+03:00

Manila

20:54 +14:00

UTC+08:00

Maputo

14:54 +08:00

UTC+02:00

Mariehamn

14:54 +08:00

UTC+02:00

Maseru

14:54 +08:00

UTC+02:00

Mbabane

14:54 +08:00

UTC+02:00

Mexico City

06:54 00:00

UTC−06:00

Minsk

15:54 +09:00

UTC+03:00

Mogadishu

15:54 +09:00

UTC+03:00

Monaco-City

13:54 +07:00

UTC+01:00

Monrovia

12:54 +06:00

UTC+00:00

Montevideo

09:54 +03:00

UTC−03:00

Moroni

15:54 +09:00

UTC+03:00

Moskova

15:54 +09:00

UTC+03:00

Muscat

16:54 +10:00

UTC+04:00

Nairobi

15:54 +09:00

UTC+03:00

Nassau

07:54 +01:00

UTC−05:00

New Delhi

18:24 +11:30

UTC+05:30

Niamey

13:54 +07:00

UTC+01:00

Nicosia

14:54 +08:00

UTC+02:00

Nouakchott

12:54 +06:00

UTC+00:00

N’djamena

13:54 +07:00

UTC+01:00

Oranjestad

08:54 +02:00

UTC−04:00

Oslo

13:54 +07:00

UTC+01:00

Ottawa

07:54 +01:00

UTC−05:00

Ouagadougou

12:54 +06:00

UTC+00:00

Pago Pago

01:54 −05:00

UTC−11:00

Panama City

07:54 +01:00

UTC−05:00

Paramaribo

09:54 +03:00

UTC−03:00

Paris

13:54 +07:00

UTC+01:00

Philipsburg

08:54 +02:00

UTC−04:00

Phnom Penh

19:54 +13:00

UTC+07:00

Port Louis

16:54 +10:00

UTC+04:00

Port Vila

23:54 +17:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

07:54 +01:00

UTC−05:00

Porto-Novo

13:54 +07:00

UTC+01:00

Prague

13:54 +07:00

UTC+01:00

Praia

11:54 +05:00

UTC−01:00

Pretoria

14:54 +08:00

UTC+02:00

Pristina

13:54 +07:00

UTC+01:00

Pyongyang

21:54 +14:30

UTC+08:30

Quito

07:54 +01:00

UTC−05:00

Rabat

13:54 +06:00

UTC+00:00

Ramallah

14:54 +08:00

UTC+02:00

Reykjavik

12:54 +06:00

UTC+00:00

Riga

14:54 +08:00

UTC+02:00

Riyadh

15:54 +09:00

UTC+03:00

Rome

13:54 +07:00

UTC+01:00

Roseau

08:54 +02:00

UTC−04:00

Saint Denis

16:54 +10:00

UTC+04:00

Saint Helier

12:54 +06:00

UTC+00:00

San Jose

06:54 00:00

UTC−06:00

San Juan

08:54 +02:00

UTC−04:00

Sana’a

15:54 +09:00

UTC+03:00

Santiago

09:54 +02:00

UTC−04:00

Santo Domingo

08:54 +02:00

UTC−04:00

Sarajevo

13:54 +07:00

UTC+01:00

Seoul

21:54 +15:00

UTC+09:00

Singapore

20:54 +14:00

UTC+08:00

Skopje

13:54 +07:00

UTC+01:00

Sofia

14:54 +08:00

UTC+02:00

St George’s

08:54 +02:00

UTC−04:00

St. John’s

08:54 +02:00

UTC−04:00

Stockholm

13:54 +07:00

UTC+01:00

Sucre

08:54 +02:00

UTC−04:00

Taipei

20:54 +14:00

UTC+08:00

Tallinn

14:54 +08:00

UTC+02:00

Tashkent

17:54 +11:00

UTC+05:00

Tbilisi

16:54 +10:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

06:54 00:00

UTC−06:00

Tehran

16:24 +09:30

UTC+03:30

The Valley

08:54 +02:00

UTC−04:00

Thimphu

18:54 +12:00

UTC+06:00

Tirana

13:54 +07:00

UTC+01:00

Tokyo

21:54 +15:00

UTC+09:00

Tripoli

14:54 +08:00

UTC+02:00

Tunis

13:54 +07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

20:54 +14:00

UTC+08:00

Vaduz

13:54 +07:00

UTC+01:00

Vienna

13:54 +07:00

UTC+01:00

Vientiane

19:54 +13:00

UTC+07:00

Vilnius

14:54 +08:00

UTC+02:00

Warsaw

13:54 +07:00

UTC+01:00

Washington

07:54 +01:00

UTC−05:00

Wellington

01:54 +18:00

UTC+12:00

Willemstad

08:54 +10:00

UTC+04:00

Windhoek

14:54 +08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

12:54 +06:00

UTC+00:00

Yaoundé

13:54 +07:00

UTC+01:00

Yerevan

16:54 +10:00

UTC+04:00

Zagreb

13:54 +07:00

UTC+01:00

Austin ile Saat Farkı Özeti

Austin'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.