0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

01.02.2023

Perth (Avustralya) ile Port Louis (Mauritius) arasındaki zaman farkı

  • 1 Şubat 2023
  • Wednesday, Gün
  • UTC+08:00
  • 13:16:41
  • Perth
  • Gündoğumu: 05:42:17
  • Gün batımı: 19:20:16
  • −4:00
  • Perth ve Port Louis arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins
  • 1 Şubat 2023
  • Wednesday, Sabah
  • UTC+04:00
  • 09:16:41
  • Port Louis
  • Gündoğumu: 05:54:50
  • Gün batımı: 18:54:41

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Batu Ferringhi Bamako Mariehamn Tashkent
Ça 00:00 Sa 16:00 Sa 18:00 Sa 21:00
Ça 01:00 Sa 17:00 Sa 19:00 Sa 22:00
Ça 02:00 Sa 18:00 Sa 20:00 Sa 23:00
Ça 03:00 Sa 19:00 Sa 21:00 Ça 00:00
Ça 04:00 Sa 20:00 Sa 22:00 Ça 01:00
Ça 05:00 Sa 21:00 Sa 23:00 Ça 02:00
Ça 06:00 Sa 22:00 Ça 00:00 Ça 03:00
Ça 07:00 Sa 23:00 Ça 01:00 Ça 04:00
Ça 08:00 Ça 00:00 Ça 02:00 Ça 05:00
Ça 09:00 Ça 01:00 Ça 03:00 Ça 06:00
Ça 10:00 Ça 02:00 Ça 04:00 Ça 07:00
Ça 11:00 Ça 03:00 Ça 05:00 Ça 08:00
Ça 12:00 Ça 04:00 Ça 06:00 Ça 09:00
Ça 13:00 Ça 05:00 Ça 07:00 Ça 10:00
Ça 14:00 Ça 06:00 Ça 08:00 Ça 11:00
Ça 15:00 Ça 07:00 Ça 09:00 Ça 12:00
Ça 16:00 Ça 08:00 Ça 10:00 Ça 13:00
Ça 17:00 Ça 09:00 Ça 11:00 Ça 14:00
Ça 18:00 Ça 10:00 Ça 12:00 Ça 15:00
Ça 19:00 Ça 11:00 Ça 13:00 Ça 16:00
Ça 20:00 Ça 12:00 Ça 14:00 Ça 17:00
Ça 21:00 Ça 13:00 Ça 15:00 Ça 18:00
Ça 22:00 Ça 14:00 Ça 16:00 Ça 19:00
Ça 23:00 Ça 15:00 Ça 17:00 Ça 20:00

Perth (13:16) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

09:16 −04:00

UTC+04:00

Abuja

06:16 −07:00

UTC+01:00

Accra

05:16 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

08:16 −05:00

UTC+03:00

Algiers

06:16 −07:00

UTC+01:00

Amman

07:16 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

06:16 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:16 −07:00

UTC+01:00

Ankara

08:16 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

08:16 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

10:16 −03:00

UTC+05:00

Astana

11:16 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

02:16 −12:00

UTC−04:00

Athens

07:16 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

08:16 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

17:16 +04:00

UTC+12:00

Baku

09:16 −04:00

UTC+04:00

Bamako

05:16 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:16 00:00

UTC+08:00

Bangkok

12:16 −01:00

UTC+07:00

Bangui

06:16 −07:00

UTC+01:00

Banjul

05:16 −08:00

UTC+00:00

Beijing

13:16 00:00

UTC+08:00

Beirut

07:16 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

06:16 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

23:16 −14:00

UTC−06:00

Berlin

06:16 −07:00

UTC+01:00

Berne

06:16 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

11:16 −02:00

UTC+06:00

Bissau

05:16 −08:00

UTC+00:00

Bogota

00:16 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

02:16 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

06:16 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

06:16 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

01:16 −12:00

UTC−04:00

Brussels

06:16 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

07:16 −06:00

UTC+02:00

Budapest

06:16 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

02:16 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

07:16 −06:00

UTC+02:00

Cairo

07:16 −06:00

UTC+02:00

Canberra

16:16 +02:00

UTC+10:00

Caracas

01:16 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

07:16 −06:00

UTC+02:00

Conakry

05:16 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

06:16 −07:00

UTC+01:00

Dakar

05:16 −08:00

UTC+00:00

Damascus

07:16 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

11:16 −02:00

UTC+06:00

Doha

08:16 −05:00

UTC+03:00

Dublin

05:16 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

10:16 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

07:16 −06:00

UTC+02:00

George Town

00:16 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

01:16 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

23:16 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

05:16 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

12:16 −01:00

UTC+07:00

Harare

07:16 −06:00

UTC+02:00

Havana

00:16 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

07:16 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

10:16 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

12:16 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

07:16 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

08:16 −05:00

UTC+03:00

Juba

07:16 −06:00

UTC+02:00

Kabul

09:46 −03:30

UTC+04:30

Kampala

08:16 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:01 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

07:16 −06:00

UTC+02:00

Kiev

07:16 −06:00

UTC+02:00

Kigali

07:16 −06:00

UTC+02:00

Kingston

00:16 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

06:16 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:16 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

08:16 −05:00

UTC+03:00

Libreville

06:16 −07:00

UTC+01:00

Lima

00:16 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

05:16 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

06:16 −07:00

UTC+01:00

Lome

05:16 −08:00

UTC+00:00

Londra

05:16 −08:00

UTC+00:00

Luanda

06:16 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

07:16 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

06:16 −07:00

UTC+01:00

Madrid

06:16 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

08:16 −05:00

UTC+03:00

Managua

23:16 −14:00

UTC−06:00

Manama

08:16 −05:00

UTC+03:00

Manila

13:16 00:00

UTC+08:00

Maputo

07:16 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

07:16 −06:00

UTC+02:00

Maseru

07:16 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

07:16 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

23:16 −14:00

UTC−06:00

Minsk

08:16 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

08:16 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

06:16 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

05:16 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

02:16 −11:00

UTC−03:00

Moroni

08:16 −05:00

UTC+03:00

Moskova

08:16 −05:00

UTC+03:00

Muscat

09:16 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

08:16 −05:00

UTC+03:00

Nassau

00:16 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

10:46 −02:30

UTC+05:30

Niamey

06:16 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

07:16 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

05:16 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

06:16 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

01:16 −12:00

UTC−04:00

Oslo

06:16 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

00:16 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

05:16 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

18:16 −19:00

UTC−11:00

Panama City

00:16 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

02:16 −11:00

UTC−03:00

Paris

06:16 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

01:16 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

12:16 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

09:16 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

16:16 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:16 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

06:16 −07:00

UTC+01:00

Prague

06:16 −07:00

UTC+01:00

Praia

04:16 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

07:16 −06:00

UTC+02:00

Pristina

06:16 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

14:16 +00:30

UTC+08:30

Quito

00:16 −13:00

UTC−05:00

Rabat

06:16 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

07:16 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

05:16 −08:00

UTC+00:00

Riga

07:16 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

08:16 −05:00

UTC+03:00

Rome

06:16 −07:00

UTC+01:00

Roseau

01:16 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

09:16 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

05:16 −08:00

UTC+00:00

San Jose

23:16 −14:00

UTC−06:00

San Juan

01:16 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

08:16 −05:00

UTC+03:00

Santiago

02:16 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

01:16 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

06:16 −07:00

UTC+01:00

Seoul

14:16 +01:00

UTC+09:00

Singapore

13:16 00:00

UTC+08:00

Skopje

06:16 −07:00

UTC+01:00

Sofia

07:16 −06:00

UTC+02:00

St George’s

01:16 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

01:16 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

06:16 −07:00

UTC+01:00

Sucre

01:16 −12:00

UTC−04:00

Taipei

13:16 00:00

UTC+08:00

Tallinn

07:16 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

10:16 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

09:16 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:16 −14:00

UTC−06:00

Tehran

08:46 −04:30

UTC+03:30

The Valley

01:16 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

11:16 −02:00

UTC+06:00

Tirana

06:16 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

14:16 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

07:16 −06:00

UTC+02:00

Tunis

06:16 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:16 00:00

UTC+08:00

Vaduz

06:16 −07:00

UTC+01:00

Vienna

06:16 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

12:16 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

07:16 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

06:16 −07:00

UTC+01:00

Washington

00:16 −13:00

UTC−05:00

Wellington

18:16 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

01:16 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

07:16 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:16 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

06:16 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

09:16 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

06:16 −07:00

UTC+01:00

Gündönümleri ve ekinokslar 20232030 in Perth

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2023 23.09 08:49 22.12 05:27 20.03 23:24 21.06 16:57
2024 22.09 14:43 21.12 11:20 20.03 05:06 20.06 22:50
2025 22.09 20:19 21.12 17:03 20.03 11:01 21.06 04:42
2026 23.09 02:05 21.12 22:50 20.03 16:45 21.06 10:24
2027 23.09 08:01 22.12 04:42 20.03 22:24 21.06 16:10
2028 22.09 13:45 21.12 10:19 20.03 04:17 20.06 22:01
2029 22.09 19:38 21.12 16:13 20.03 10:01 21.06 03:48
2030 23.09 01:26 21.12 22:09 20.03 15:51 21.06 09:31
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s