0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

01.02.2023

Perth (Avustralya) ile Singapore (Singapur) arasındaki zaman farkı

  • 1 Şubat 2023
  • Wednesday, Gün
  • UTC+08:00
  • 15:06:48
  • Perth
  • Gündoğumu: 05:42:17
  • Gün batımı: 19:20:16
  • 0:00
  • Perth ve Singapore arasındaki saat dilimi farkı 0 hours 00 mins
  • 1 Şubat 2023
  • Wednesday, Gün
  • UTC+08:00
  • 15:06:48
  • Singapore
  • Gündoğumu: 07:17:26
  • Gün batımı: 19:21:10

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Batu Ferringhi Bamako Mariehamn Tashkent
Ça 00:00 Sa 16:00 Sa 18:00 Sa 21:00
Ça 01:00 Sa 17:00 Sa 19:00 Sa 22:00
Ça 02:00 Sa 18:00 Sa 20:00 Sa 23:00
Ça 03:00 Sa 19:00 Sa 21:00 Ça 00:00
Ça 04:00 Sa 20:00 Sa 22:00 Ça 01:00
Ça 05:00 Sa 21:00 Sa 23:00 Ça 02:00
Ça 06:00 Sa 22:00 Ça 00:00 Ça 03:00
Ça 07:00 Sa 23:00 Ça 01:00 Ça 04:00
Ça 08:00 Ça 00:00 Ça 02:00 Ça 05:00
Ça 09:00 Ça 01:00 Ça 03:00 Ça 06:00
Ça 10:00 Ça 02:00 Ça 04:00 Ça 07:00
Ça 11:00 Ça 03:00 Ça 05:00 Ça 08:00
Ça 12:00 Ça 04:00 Ça 06:00 Ça 09:00
Ça 13:00 Ça 05:00 Ça 07:00 Ça 10:00
Ça 14:00 Ça 06:00 Ça 08:00 Ça 11:00
Ça 15:00 Ça 07:00 Ça 09:00 Ça 12:00
Ça 16:00 Ça 08:00 Ça 10:00 Ça 13:00
Ça 17:00 Ça 09:00 Ça 11:00 Ça 14:00
Ça 18:00 Ça 10:00 Ça 12:00 Ça 15:00
Ça 19:00 Ça 11:00 Ça 13:00 Ça 16:00
Ça 20:00 Ça 12:00 Ça 14:00 Ça 17:00
Ça 21:00 Ça 13:00 Ça 15:00 Ça 18:00
Ça 22:00 Ça 14:00 Ça 16:00 Ça 19:00
Ça 23:00 Ça 15:00 Ça 17:00 Ça 20:00

Perth (15:06) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

11:06 −04:00

UTC+04:00

Abuja

08:06 −07:00

UTC+01:00

Accra

07:06 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

10:06 −05:00

UTC+03:00

Algiers

08:06 −07:00

UTC+01:00

Amman

09:06 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

08:06 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:06 −07:00

UTC+01:00

Ankara

10:06 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

10:06 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

12:06 −03:00

UTC+05:00

Astana

13:06 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

04:06 −12:00

UTC−04:00

Athens

09:06 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

10:06 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

19:06 +04:00

UTC+12:00

Baku

11:06 −04:00

UTC+04:00

Bamako

07:06 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

15:06 00:00

UTC+08:00

Bangkok

14:06 −01:00

UTC+07:00

Bangui

08:06 −07:00

UTC+01:00

Banjul

07:06 −08:00

UTC+00:00

Beijing

15:06 00:00

UTC+08:00

Beirut

09:06 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

08:06 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

01:06 −14:00

UTC−06:00

Berlin

08:06 −07:00

UTC+01:00

Berne

08:06 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

13:06 −02:00

UTC+06:00

Bissau

07:06 −08:00

UTC+00:00

Bogota

02:06 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

04:06 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

08:06 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

08:06 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

03:06 −12:00

UTC−04:00

Brussels

08:06 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

09:06 −06:00

UTC+02:00

Budapest

08:06 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

04:06 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

09:06 −06:00

UTC+02:00

Cairo

09:06 −06:00

UTC+02:00

Canberra

18:06 +02:00

UTC+10:00

Caracas

03:06 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

09:06 −06:00

UTC+02:00

Conakry

07:06 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

08:06 −07:00

UTC+01:00

Dakar

07:06 −08:00

UTC+00:00

Damascus

09:06 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

13:06 −02:00

UTC+06:00

Doha

10:06 −05:00

UTC+03:00

Dublin

07:06 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

12:06 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

09:06 −06:00

UTC+02:00

George Town

02:06 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

03:06 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

01:06 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

07:06 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

14:06 −01:00

UTC+07:00

Harare

09:06 −06:00

UTC+02:00

Havana

02:06 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

09:06 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

12:06 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

14:06 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

09:06 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

10:06 −05:00

UTC+03:00

Juba

09:06 −06:00

UTC+02:00

Kabul

11:36 −03:30

UTC+04:30

Kampala

10:06 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

12:51 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

09:06 −06:00

UTC+02:00

Kiev

09:06 −06:00

UTC+02:00

Kigali

09:06 −06:00

UTC+02:00

Kingston

02:06 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

08:06 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

15:06 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

10:06 −05:00

UTC+03:00

Libreville

08:06 −07:00

UTC+01:00

Lima

02:06 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

07:06 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

08:06 −07:00

UTC+01:00

Lome

07:06 −08:00

UTC+00:00

Londra

07:06 −08:00

UTC+00:00

Luanda

08:06 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

09:06 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

08:06 −07:00

UTC+01:00

Madrid

08:06 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

10:06 −05:00

UTC+03:00

Managua

01:06 −14:00

UTC−06:00

Manama

10:06 −05:00

UTC+03:00

Manila

15:06 00:00

UTC+08:00

Maputo

09:06 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

09:06 −06:00

UTC+02:00

Maseru

09:06 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

09:06 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

01:06 −14:00

UTC−06:00

Minsk

10:06 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

10:06 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

08:06 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

07:06 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

04:06 −11:00

UTC−03:00

Moroni

10:06 −05:00

UTC+03:00

Moskova

10:06 −05:00

UTC+03:00

Muscat

11:06 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

10:06 −05:00

UTC+03:00

Nassau

02:06 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

12:36 −02:30

UTC+05:30

Niamey

08:06 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

09:06 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

07:06 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

08:06 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

03:06 −12:00

UTC−04:00

Oslo

08:06 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

02:06 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

07:06 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

20:06 −19:00

UTC−11:00

Panama City

02:06 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

04:06 −11:00

UTC−03:00

Paris

08:06 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

03:06 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

14:06 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

11:06 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

18:06 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:06 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

08:06 −07:00

UTC+01:00

Prague

08:06 −07:00

UTC+01:00

Praia

06:06 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

09:06 −06:00

UTC+02:00

Pristina

08:06 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

16:06 +00:30

UTC+08:30

Quito

02:06 −13:00

UTC−05:00

Rabat

08:06 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

09:06 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

07:06 −08:00

UTC+00:00

Riga

09:06 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

10:06 −05:00

UTC+03:00

Rome

08:06 −07:00

UTC+01:00

Roseau

03:06 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

11:06 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

07:06 −08:00

UTC+00:00

San Jose

01:06 −14:00

UTC−06:00

San Juan

03:06 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

10:06 −05:00

UTC+03:00

Santiago

04:06 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

03:06 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

08:06 −07:00

UTC+01:00

Seoul

16:06 +01:00

UTC+09:00

Singapore

15:06 00:00

UTC+08:00

Skopje

08:06 −07:00

UTC+01:00

Sofia

09:06 −06:00

UTC+02:00

St George’s

03:06 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

03:06 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

08:06 −07:00

UTC+01:00

Sucre

03:06 −12:00

UTC−04:00

Taipei

15:06 00:00

UTC+08:00

Tallinn

09:06 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

12:06 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

11:06 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

01:06 −14:00

UTC−06:00

Tehran

10:36 −04:30

UTC+03:30

The Valley

03:06 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

13:06 −02:00

UTC+06:00

Tirana

08:06 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

16:06 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

09:06 −06:00

UTC+02:00

Tunis

08:06 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

15:06 00:00

UTC+08:00

Vaduz

08:06 −07:00

UTC+01:00

Vienna

08:06 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

14:06 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

09:06 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

08:06 −07:00

UTC+01:00

Washington

02:06 −13:00

UTC−05:00

Wellington

20:06 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

03:06 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

09:06 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

07:06 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

08:06 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

11:06 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

08:06 −07:00

UTC+01:00

Gündönümleri ve ekinokslar 20232030 in Perth

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2023 23.09 08:49 22.12 05:27 20.03 23:24 21.06 16:57
2024 22.09 14:43 21.12 11:20 20.03 05:06 20.06 22:50
2025 22.09 20:19 21.12 17:03 20.03 11:01 21.06 04:42
2026 23.09 02:05 21.12 22:50 20.03 16:45 21.06 10:24
2027 23.09 08:01 22.12 04:42 20.03 22:24 21.06 16:10
2028 22.09 13:45 21.12 10:19 20.03 04:17 20.06 22:01
2029 22.09 19:38 21.12 16:13 20.03 10:01 21.06 03:48
2030 23.09 01:26 21.12 22:09 20.03 15:51 21.06 09:31
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s