0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Birmingham

15.04.2024

Birmingham (Batı Midlands, Birleşik Krallık) hakkında bilgi

Birmingham tam saat

15 nisan 2024, monday, akşam
22:57:47
  • UTC+01:00
  • Europe/London
  • Gündoğumu 06:10:29
  • Gün batımı 20:06:57
Birmingham ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Abberley, Abbotsbury, Abbot’s Salford, Aberaeron, Aberdare, Aberdeen, Aberdour, Aberdyfi
Birmingham'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Birmingham nerede bulunur?

Birmingham "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Birmingham'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Birmingham'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Birmingham şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Birmingham şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 15 nisan 2024

Bugün ay günü 7, ay 08.04.2024'de 19:21:00'de başlayan "First Quarter" evresinde. Ay 10:25:10 yükselecek ve 3:39:21 olacak. Ay, "Cancer" burcunda, "Gemini" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 41.8%.

15
April, 2024
Birmingham (UTC+01:00)
  • 7 ay günü
    14 Nisan 9:13 15 Nisan 10:22
  • 8 ay günü
    15 Nisan 10:22 16 Nisan 11:33
First Quarter
Aydınlatma 41.8%
  • Ayın doğuşu

    10:25:10, 15.04.2024

  • Ay zirvesi

    7:02:16, 15.04.2024

  • Ayın batışı

    3:39:21, 15.04.2024

  • Nadir

    7:02:16, 15.04.2024

  • First Quarter
    15 Nis, 2024
    • Rise: 10:25
    • Set: 3:39
  • Full Moon
    24 Nis, 2024
    • Rise: 20:07
    • Set: 5:34
  • Last Quarter
    1 May, 2024
    • Rise: 3:25
    • Set: 11:32
  • New Moon
    8 May, 2024
    • Rise: 5:11
    • Set: 22:03
Ay işareti
d

Cancer

Takımyıldızındaki ay
c

Gemini

  • Dünya'ya Uzaklık, km 391,455.24
  • Açısal çap 30′36″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −18°11′59″
  • Azimut +179°46′48″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Birmingham için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Birmingham'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

15.04.2024

21:57

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Birmingham'da ayın doğuşu ve batışı (15.04.2024 UTC+01:00)

  • Yerel zaman 22:57:47

  • Evrensel saat (UTC) 22:57:47

  • Dünya'ya Uzaklık, km 391,266.04

  • Ufkun üstünde/altında rakım +27°57′36″

  • Azimut +99°54′35″

  • Ayın doğuşu 10:22:45, 15.04.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 03:40:17, 15.04.2024

  • Nadir 07:01:31, 15.04.2024

  • Aydınlatma 41.4 %

  • Ay evreleri 🌓 First Quarter

  • Ay günü 6.57

  • Açısal çap 30′36″

  • Ay işareti Cancer

  • Takımyıldızındaki ay ♊ Gemini

Ay evreleri

15.04.2024 Birmingham

7 ay günü

🌓 First Quarter

First Quarter

15 Nis

20:13

Full Moon

24 Nis

00:49

Last Quarter

1 May

12:27

New Moon

8 May

04:22

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

20 mart
03:06:03

Yaz gündönümü 2024

20 haziran
21:50:20

September_equinox

22 eylül
13:43:12

Kış gündönümü 2024

21 aralık
09:20:30
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Birmingham (2024 yıl) 21 aralık (7 hours 39 mins 14 sec)
En kısa gece Birmingham (2024 yıl) 20 haziran (7 hours 10 mins 28 sec)
En uzun gün Birmingham (2024) 20 haziran (16 hours 49 mins 32 sec)
En uzun gece Birmingham (2024) 20 aralık (16 hours 20 mins 46 sec)

Birmingham için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
15.04 05:34 — 05:48 05:48 — 06:56 19:20 — 20:29 20:29 — 20:43
16.04 05:31 — 05:46 05:46 — 06:54 19:22 — 20:30 20:30 — 20:45
17.04 05:29 — 05:43 05:43 — 06:52 19:24 — 20:32 20:32 — 20:47
18.04 05:26 — 05:41 05:41 — 06:50 19:25 — 20:34 20:34 — 20:49
19.04 05:24 — 05:39 05:39 — 06:48 19:27 — 20:36 20:36 — 20:51
20.04 05:22 — 05:36 05:36 — 06:46 19:29 — 20:38 20:38 — 20:52
21.04 05:19 — 05:34 05:34 — 06:44 19:30 — 20:40 20:40 — 20:54
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Gelecek Yıllar İçin Birmingham'da (Batı Midlands, Birleşik Krallık) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

01:57 +03:00

UTC+04:00

Abuja

22:57 00:00

UTC+01:00

Accra

21:57 −01:00

UTC+00:00

Addis Ababa

00:57 +02:00

UTC+03:00

Algiers

22:57 00:00

UTC+01:00

Amman

00:57 +01:00

UTC+02:00

Amsterdam

23:57 00:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

23:57 00:00

UTC+01:00

Ankara

00:57 +02:00

UTC+03:00

Antananarivo

00:57 +02:00

UTC+03:00

Ashkhabad

02:57 +04:00

UTC+05:00

Astana

02:57 +05:00

UTC+06:00

Asuncion

17:57 −05:00

UTC−04:00

Athens

00:57 +01:00

UTC+02:00

Baghdad

00:57 +02:00

UTC+03:00

Bairiki

09:57 +11:00

UTC+12:00

Baku

01:57 +03:00

UTC+04:00

Bamako

21:57 −01:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

05:57 +07:00

UTC+08:00

Bangkok

04:57 +06:00

UTC+07:00

Bangui

22:57 00:00

UTC+01:00

Banjul

21:57 −01:00

UTC+00:00

Beijing

05:57 +07:00

UTC+08:00

Beirut

00:57 +01:00

UTC+02:00

Belgrade

23:57 00:00

UTC+01:00

Belmopan

15:57 −07:00

UTC−06:00

Berlin

23:57 00:00

UTC+01:00

Berne

23:57 00:00

UTC+01:00

Bishkek

03:57 +05:00

UTC+06:00

Bissau

21:57 −01:00

UTC+00:00

Bogota

16:57 −06:00

UTC−05:00

Brasilia

18:57 −04:00

UTC−03:00

Bratislava

23:57 00:00

UTC+01:00

Brazzaville

22:57 00:00

UTC+01:00

Bridgetown

17:57 −05:00

UTC−04:00

Brussels

23:57 00:00

UTC+01:00

Bucharest

00:57 +01:00

UTC+02:00

Budapest

23:57 00:00

UTC+01:00

Buenos Aires

18:57 −04:00

UTC−03:00

Bujumbura

23:57 +01:00

UTC+02:00

Cairo

23:57 +01:00

UTC+02:00

Canberra

07:57 +09:00

UTC+10:00

Caracas

17:57 −05:00

UTC−04:00

Chisinau

00:57 +01:00

UTC+02:00

Conakry

21:57 −01:00

UTC+00:00

Copenhagen

23:57 00:00

UTC+01:00

Dakar

21:57 −01:00

UTC+00:00

Damascus

00:57 +01:00

UTC+02:00

Dhaka

03:57 +05:00

UTC+06:00

Doha

00:57 +02:00

UTC+03:00

Dublin

22:57 −01:00

UTC+00:00

Dushanbe

02:57 +04:00

UTC+05:00

Gaborone

23:57 +01:00

UTC+02:00

George Town

16:57 −06:00

UTC−05:00

Georgetown

17:57 −05:00

UTC−04:00

Guatemala City

15:57 −07:00

UTC−06:00

Hamilton

22:57 −01:00

UTC+00:00

Hanoi

04:57 +06:00

UTC+07:00

Harare

23:57 +01:00

UTC+02:00

Havana

17:57 −06:00

UTC−05:00

Helsinki

00:57 +01:00

UTC+02:00

Islamabad

02:57 +04:00

UTC+05:00

Jakarta

04:57 +06:00

UTC+07:00

Jerusalem

00:57 +01:00

UTC+02:00

Jibuti

00:57 +02:00

UTC+03:00

Juba

23:57 +01:00

UTC+02:00

Kabul

02:27 +03:30

UTC+04:30

Kampala

00:57 +02:00

UTC+03:00

Kathmandu

03:42 +04:45

UTC+05:45

Khartoum

23:57 +01:00

UTC+02:00

Kiev

00:57 +01:00

UTC+02:00

Kigali

23:57 +01:00

UTC+02:00

Kingston

16:57 −06:00

UTC−05:00

Kinshasa

22:57 00:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

05:57 +07:00

UTC+08:00

Kuwait City

00:57 +02:00

UTC+03:00

Libreville

22:57 00:00

UTC+01:00

Lima

16:57 −06:00

UTC−05:00

Lisbon

22:57 −01:00

UTC+00:00

Ljubljana

23:57 00:00

UTC+01:00

Lome

21:57 −01:00

UTC+00:00

Londra

22:57 −01:00

UTC+00:00

Luanda

22:57 00:00

UTC+01:00

Lusaka

23:57 +01:00

UTC+02:00

Luxembourg City

23:57 00:00

UTC+01:00

Madrid

23:57 00:00

UTC+01:00

Mamoudzou

00:57 +02:00

UTC+03:00

Managua

15:57 −07:00

UTC−06:00

Manama

00:57 +02:00

UTC+03:00

Manila

05:57 +07:00

UTC+08:00

Maputo

23:57 +01:00

UTC+02:00

Mariehamn

00:57 +01:00

UTC+02:00

Maseru

23:57 +01:00

UTC+02:00

Mbabane

23:57 +01:00

UTC+02:00

Mexico City

15:57 −07:00

UTC−06:00

Minsk

00:57 +02:00

UTC+03:00

Mogadishu

00:57 +02:00

UTC+03:00

Monaco-City

23:57 00:00

UTC+01:00

Monrovia

21:57 −01:00

UTC+00:00

Montevideo

18:57 −04:00

UTC−03:00

Moroni

00:57 +02:00

UTC+03:00

Moskova

00:57 +02:00

UTC+03:00

Muscat

01:57 +03:00

UTC+04:00

Nairobi

00:57 +02:00

UTC+03:00

Nassau

17:57 −06:00

UTC−05:00

New Delhi

03:27 +04:30

UTC+05:30

Niamey

22:57 00:00

UTC+01:00

Nicosia

00:57 +01:00

UTC+02:00

Nouakchott

21:57 −01:00

UTC+00:00

N’djamena

22:57 00:00

UTC+01:00

Oranjestad

17:57 −05:00

UTC−04:00

Oslo

23:57 00:00

UTC+01:00

Ottawa

17:57 −06:00

UTC−05:00

Ouagadougou

21:57 −01:00

UTC+00:00

Pago Pago

10:57 −12:00

UTC−11:00

Panama City

16:57 −06:00

UTC−05:00

Paramaribo

18:57 −04:00

UTC−03:00

Paris

23:57 00:00

UTC+01:00

Philipsburg

17:57 −05:00

UTC−04:00

Phnom Penh

04:57 +06:00

UTC+07:00

Port Louis

01:57 +03:00

UTC+04:00

Port Vila

08:57 +10:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

17:57 −06:00

UTC−05:00

Porto-Novo

22:57 00:00

UTC+01:00

Prague

23:57 00:00

UTC+01:00

Praia

20:57 −02:00

UTC−01:00

Pretoria

23:57 +01:00

UTC+02:00

Pristina

23:57 00:00

UTC+01:00

Pyongyang

06:57 +07:30

UTC+08:30

Quito

16:57 −06:00

UTC−05:00

Rabat

22:57 −01:00

UTC+00:00

Ramallah

23:57 +01:00

UTC+02:00

Reykjavik

21:57 −01:00

UTC+00:00

Riga

00:57 +01:00

UTC+02:00

Riyadh

00:57 +02:00

UTC+03:00

Rome

23:57 00:00

UTC+01:00

Roseau

17:57 −05:00

UTC−04:00

Saint Denis

01:57 +03:00

UTC+04:00

Saint Helier

22:57 −01:00

UTC+00:00

San Jose

15:57 −07:00

UTC−06:00

San Juan

17:57 −05:00

UTC−04:00

Sana’a

00:57 +02:00

UTC+03:00

Santiago

17:57 −05:00

UTC−04:00

Santo Domingo

17:57 −05:00

UTC−04:00

Sarajevo

23:57 00:00

UTC+01:00

Seoul

06:57 +08:00

UTC+09:00

Singapore

05:57 +07:00

UTC+08:00

Skopje

23:57 00:00

UTC+01:00

Sofia

00:57 +01:00

UTC+02:00

St George’s

17:57 −05:00

UTC−04:00

St. John’s

17:57 −05:00

UTC−04:00

Stockholm

23:57 00:00

UTC+01:00

Sucre

17:57 −05:00

UTC−04:00

Taipei

05:57 +07:00

UTC+08:00

Tallinn

00:57 +01:00

UTC+02:00

Tashkent

02:57 +04:00

UTC+05:00

Tbilisi

01:57 +03:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

15:57 −07:00

UTC−06:00

Tehran

01:27 +02:30

UTC+03:30

The Valley

17:57 −05:00

UTC−04:00

Thimphu

03:57 +05:00

UTC+06:00

Tirana

23:57 00:00

UTC+01:00

Tokyo

06:57 +08:00

UTC+09:00

Tripoli

23:57 +01:00

UTC+02:00

Tunis

22:57 00:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

05:57 +07:00

UTC+08:00

Vaduz

23:57 00:00

UTC+01:00

Vienna

23:57 00:00

UTC+01:00

Vientiane

04:57 +06:00

UTC+07:00

Vilnius

00:57 +01:00

UTC+02:00

Warsaw

23:57 00:00

UTC+01:00

Washington

17:57 −06:00

UTC−05:00

Wellington

09:57 +11:00

UTC+12:00

Willemstad

17:57 +03:00

UTC+04:00

Windhoek

23:57 +01:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

21:57 −01:00

UTC+00:00

Yaoundé

22:57 00:00

UTC+01:00

Yerevan

01:57 +03:00

UTC+04:00

Zagreb

23:57 00:00

UTC+01:00

Birmingham ile Saat Farkı Özeti

Birmingham'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.