0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Chicago

25.02.2024

Chicago (Illinois, Amerika Birleşik Devletleri) hakkında bilgi

Chicago tam saat

25 şubat 2024, sunday, sabah
11:22:56
  • UTC-06:00
  • America/Chicago
  • Gündoğumu 06:34:11
  • Gün batımı 17:36:07
Chicago ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Abbeville, Abbeville, Abbotsford, Abbyville, Aberdeen, Abernant, Abernathy, Abie
Chicago'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Chicago nerede bulunur?

Chicago "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Chicago'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Chicago'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Chicago şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Chicago şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 25 şubat 2024

Bugün ay günü 16, ay 24.02.2024'de 6:30:00'de başlayan "Full Moon" evresinde. Ay — yükselecek ve 7:18:08 olacak. Ay, "Virgo" burcunda, "Leo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 99.7%.

25
February, 2024
Chicago (UTC−06:00)
  • 16 ay günü
    24 Şubat 17:53 25 Şubat 18:54
  • 17 ay günü
    25 Şubat 18:54 26 Şubat 19:54
Full Moon
Aydınlatma 99.7%
  • Ayın doğuşu

  • Ay zirvesi

  • Ayın batışı

    7:18:08, 25.02.2024

  • Nadir

    13:06:11, 25.02.2024

  • Last Quarter
    3 Mar, 2024
    • Rise: 1:26
    • Set: 10:09
  • New Moon
    10 Mar, 2024
    • Rise: 7:31
    • Set:
  • First Quarter
    16 Mar, 2024
    • Rise: 11:26
    • Set: 2:56
  • Full Moon
    25 Mar, 2024
    • Rise:
    • Set: 6:58
Ay işareti
f

Virgo

Takımyıldızındaki ay
e

Leo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,817.76
  • Açısal çap 29′23″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +2°40′48″
  • Azimut −88°21′35″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Chicago için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Chicago'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

25.02.2024

17:22

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Chicago'da ayın doğuşu ve batışı (25.02.2024 UTC−06:00)

  • Yerel zaman 11:22:56

  • Evrensel saat (UTC) 11:22:56

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,893.27

  • Ufkun üstünde/altında rakım +55°44′24″

  • Azimut −17°58′11″

  • Ayın doğuşu 18:54:14, 25.02.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 07:18:08, 25.02.2024

  • Nadir 13:06:11, 25.02.2024

  • Aydınlatma 99.4 %

  • Ay evreleri 🌕 Full Moon

  • Ay günü 15.5

  • Açısal çap 29′23″

  • Ay işareti Virgo

  • Takımyıldızındaki ay ♌ Leo

Ay evreleri

25.02.2024 Chicago

16 ay günü

🌕 Full Moon

Last Quarter

3 Mar

09:23

New Moon

10 Mar

04:00

First Quarter

16 Mar

23:11

Full Moon

25 Mar

02:00

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

19 mart
22:06:03

Yaz gündönümü 2024

20 haziran
15:50:20

September_equinox

22 eylül
07:43:12

Kış gündönümü 2024

21 aralık
03:20:30
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Chicago (2024 yıl) 21 aralık (9 hours 7 mins 5 sec)
En kısa gece Chicago (2024 yıl) 20 haziran (8 hours 45 mins 57 sec)
En uzun gün Chicago (2024) 20 haziran (15 hours 14 mins 3 sec)
En uzun gece Chicago (2024) 20 aralık (14 hours 52 mins 55 sec)

Chicago için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
25.02 06:06 — 06:16 06:16 — 07:12 16:58 — 17:53 17:53 — 18:04
26.02 06:04 — 06:15 06:15 — 07:10 16:59 — 17:54 17:54 — 18:05
27.02 06:03 — 06:13 06:13 — 07:08 17:00 — 17:55 17:55 — 18:06
28.02 06:01 — 06:12 06:12 — 07:07 17:01 — 17:57 17:57 — 18:07
29.02 05:59 — 06:10 06:10 — 07:05 17:03 — 17:58 17:58 — 18:08
01.03 05:58 — 06:09 06:09 — 07:03 17:04 — 17:59 17:59 — 18:10
02.03 05:56 — 06:07 06:07 — 07:02 17:05 — 18:00 18:00 — 18:11
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Chicago (11:22) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

21:22 +10:00

UTC+04:00

Abuja

18:22 +07:00

UTC+01:00

Accra

17:22 +06:00

UTC+00:00

Addis Ababa

20:22 +09:00

UTC+03:00

Algiers

18:22 +07:00

UTC+01:00

Amman

20:22 +08:00

UTC+02:00

Amsterdam

18:22 +07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

18:22 +07:00

UTC+01:00

Ankara

20:22 +09:00

UTC+03:00

Antananarivo

20:22 +09:00

UTC+03:00

Ashkhabad

22:22 +11:00

UTC+05:00

Astana

23:22 +12:00

UTC+06:00

Asuncion

14:22 +02:00

UTC−04:00

Athens

19:22 +08:00

UTC+02:00

Baghdad

20:22 +09:00

UTC+03:00

Bairiki

05:22 +18:00

UTC+12:00

Baku

21:22 +10:00

UTC+04:00

Bamako

17:22 +06:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

01:22 +14:00

UTC+08:00

Bangkok

00:22 +13:00

UTC+07:00

Bangui

18:22 +07:00

UTC+01:00

Banjul

17:22 +06:00

UTC+00:00

Beijing

01:22 +14:00

UTC+08:00

Beirut

19:22 +08:00

UTC+02:00

Belgrade

18:22 +07:00

UTC+01:00

Belmopan

11:22 00:00

UTC−06:00

Berlin

18:22 +07:00

UTC+01:00

Berne

18:22 +07:00

UTC+01:00

Bishkek

23:22 +12:00

UTC+06:00

Bissau

17:22 +06:00

UTC+00:00

Bogota

12:22 +01:00

UTC−05:00

Brasilia

14:22 +03:00

UTC−03:00

Bratislava

18:22 +07:00

UTC+01:00

Brazzaville

18:22 +07:00

UTC+01:00

Bridgetown

13:22 +02:00

UTC−04:00

Brussels

18:22 +07:00

UTC+01:00

Bucharest

19:22 +08:00

UTC+02:00

Budapest

18:22 +07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

14:22 +03:00

UTC−03:00

Bujumbura

19:22 +08:00

UTC+02:00

Cairo

19:22 +08:00

UTC+02:00

Canberra

04:22 +16:00

UTC+10:00

Caracas

13:22 +02:00

UTC−04:00

Chisinau

19:22 +08:00

UTC+02:00

Conakry

17:22 +06:00

UTC+00:00

Copenhagen

18:22 +07:00

UTC+01:00

Dakar

17:22 +06:00

UTC+00:00

Damascus

20:22 +08:00

UTC+02:00

Dhaka

23:22 +12:00

UTC+06:00

Doha

20:22 +09:00

UTC+03:00

Dublin

17:22 +06:00

UTC+00:00

Dushanbe

22:22 +11:00

UTC+05:00

Gaborone

19:22 +08:00

UTC+02:00

George Town

12:22 +01:00

UTC−05:00

Georgetown

13:22 +02:00

UTC−04:00

Guatemala City

11:22 00:00

UTC−06:00

Hamilton

17:22 +06:00

UTC+00:00

Hanoi

00:22 +13:00

UTC+07:00

Harare

19:22 +08:00

UTC+02:00

Havana

12:22 +01:00

UTC−05:00

Helsinki

19:22 +08:00

UTC+02:00

Islamabad

22:22 +11:00

UTC+05:00

Jakarta

00:22 +13:00

UTC+07:00

Jerusalem

19:22 +08:00

UTC+02:00

Jibuti

20:22 +09:00

UTC+03:00

Juba

19:22 +08:00

UTC+02:00

Kabul

21:52 +10:30

UTC+04:30

Kampala

20:22 +09:00

UTC+03:00

Kathmandu

23:07 +11:45

UTC+05:45

Khartoum

19:22 +08:00

UTC+02:00

Kiev

19:22 +08:00

UTC+02:00

Kigali

19:22 +08:00

UTC+02:00

Kingston

12:22 +01:00

UTC−05:00

Kinshasa

18:22 +07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

01:22 +14:00

UTC+08:00

Kuwait City

20:22 +09:00

UTC+03:00

Libreville

18:22 +07:00

UTC+01:00

Lima

12:22 +01:00

UTC−05:00

Lisbon

17:22 +06:00

UTC+00:00

Ljubljana

18:22 +07:00

UTC+01:00

Lome

17:22 +06:00

UTC+00:00

Londra

17:22 +06:00

UTC+00:00

Luanda

18:22 +07:00

UTC+01:00

Lusaka

19:22 +08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

18:22 +07:00

UTC+01:00

Madrid

18:22 +07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

20:22 +09:00

UTC+03:00

Managua

11:22 00:00

UTC−06:00

Manama

20:22 +09:00

UTC+03:00

Manila

01:22 +14:00

UTC+08:00

Maputo

19:22 +08:00

UTC+02:00

Mariehamn

19:22 +08:00

UTC+02:00

Maseru

19:22 +08:00

UTC+02:00

Mbabane

19:22 +08:00

UTC+02:00

Mexico City

11:22 00:00

UTC−06:00

Minsk

20:22 +09:00

UTC+03:00

Mogadishu

20:22 +09:00

UTC+03:00

Monaco-City

18:22 +07:00

UTC+01:00

Monrovia

17:22 +06:00

UTC+00:00

Montevideo

14:22 +03:00

UTC−03:00

Moroni

20:22 +09:00

UTC+03:00

Moskova

20:22 +09:00

UTC+03:00

Muscat

21:22 +10:00

UTC+04:00

Nairobi

20:22 +09:00

UTC+03:00

Nassau

12:22 +01:00

UTC−05:00

New Delhi

22:52 +11:30

UTC+05:30

Niamey

18:22 +07:00

UTC+01:00

Nicosia

19:22 +08:00

UTC+02:00

Nouakchott

17:22 +06:00

UTC+00:00

N’djamena

18:22 +07:00

UTC+01:00

Oranjestad

13:22 +02:00

UTC−04:00

Oslo

18:22 +07:00

UTC+01:00

Ottawa

12:22 +01:00

UTC−05:00

Ouagadougou

17:22 +06:00

UTC+00:00

Pago Pago

06:22 −05:00

UTC−11:00

Panama City

12:22 +01:00

UTC−05:00

Paramaribo

14:22 +03:00

UTC−03:00

Paris

18:22 +07:00

UTC+01:00

Philipsburg

13:22 +02:00

UTC−04:00

Phnom Penh

00:22 +13:00

UTC+07:00

Port Louis

21:22 +10:00

UTC+04:00

Port Vila

04:22 +17:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

12:22 +01:00

UTC−05:00

Porto-Novo

18:22 +07:00

UTC+01:00

Prague

18:22 +07:00

UTC+01:00

Praia

16:22 +05:00

UTC−01:00

Pretoria

19:22 +08:00

UTC+02:00

Pristina

18:22 +07:00

UTC+01:00

Pyongyang

02:22 +14:30

UTC+08:30

Quito

12:22 +01:00

UTC−05:00

Rabat

18:22 +06:00

UTC+00:00

Ramallah

19:22 +08:00

UTC+02:00

Reykjavik

17:22 +06:00

UTC+00:00

Riga

19:22 +08:00

UTC+02:00

Riyadh

20:22 +09:00

UTC+03:00

Rome

18:22 +07:00

UTC+01:00

Roseau

13:22 +02:00

UTC−04:00

Saint Denis

21:22 +10:00

UTC+04:00

Saint Helier

17:22 +06:00

UTC+00:00

San Jose

11:22 00:00

UTC−06:00

San Juan

13:22 +02:00

UTC−04:00

Sana’a

20:22 +09:00

UTC+03:00

Santiago

14:22 +02:00

UTC−04:00

Santo Domingo

13:22 +02:00

UTC−04:00

Sarajevo

18:22 +07:00

UTC+01:00

Seoul

02:22 +15:00

UTC+09:00

Singapore

01:22 +14:00

UTC+08:00

Skopje

18:22 +07:00

UTC+01:00

Sofia

19:22 +08:00

UTC+02:00

St George’s

13:22 +02:00

UTC−04:00

St. John’s

13:22 +02:00

UTC−04:00

Stockholm

18:22 +07:00

UTC+01:00

Sucre

13:22 +02:00

UTC−04:00

Taipei

01:22 +14:00

UTC+08:00

Tallinn

19:22 +08:00

UTC+02:00

Tashkent

22:22 +11:00

UTC+05:00

Tbilisi

21:22 +10:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

11:22 00:00

UTC−06:00

Tehran

20:52 +09:30

UTC+03:30

The Valley

13:22 +02:00

UTC−04:00

Thimphu

23:22 +12:00

UTC+06:00

Tirana

18:22 +07:00

UTC+01:00

Tokyo

02:22 +15:00

UTC+09:00

Tripoli

19:22 +08:00

UTC+02:00

Tunis

18:22 +07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

01:22 +14:00

UTC+08:00

Vaduz

18:22 +07:00

UTC+01:00

Vienna

18:22 +07:00

UTC+01:00

Vientiane

00:22 +13:00

UTC+07:00

Vilnius

19:22 +08:00

UTC+02:00

Warsaw

18:22 +07:00

UTC+01:00

Washington

12:22 +01:00

UTC−05:00

Wellington

06:22 +18:00

UTC+12:00

Willemstad

13:22 +10:00

UTC+04:00

Windhoek

19:22 +08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

17:22 +06:00

UTC+00:00

Yaoundé

18:22 +07:00

UTC+01:00

Yerevan

21:22 +10:00

UTC+04:00

Zagreb

18:22 +07:00

UTC+01:00

Chicago ile Saat Farkı Özeti