0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

07.12.2022

  • 7 Aralık 2022
  • Wednesday, Akşam
  • UTC+08:00
  • 21:19:31
  • Perth
  • Gündoğumu: 05:04:47
  • Gün batımı: 19:13:45
  • −6:00
  • Perth ve Windhoek arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 7 Aralık 2022
  • Wednesday, Gün
  • UTC+02:00
  • 15:19:31
  • Windhoek
  • Gündoğumu: 06:00:41
  • Gün batımı: 19:28:18

Gündönümleri ve ekinokslar 20222029 in Perth

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2022 21.03 00:33 21.06 18:13 23.09 10:03 22.12 06:48
2023 21.03 06:24 21.06 23:57 23.09 15:49 22.12 12:27
2024 20.03 12:06 21.06 05:50 22.09 21:43 21.12 18:20
2025 20.03 18:01 21.06 11:42 23.09 03:19 22.12 00:03
2026 20.03 23:45 21.06 17:24 23.09 09:05 22.12 05:50
2027 21.03 05:24 21.06 23:10 23.09 15:01 22.12 11:42
2028 20.03 11:17 21.06 05:01 22.09 20:45 21.12 17:19
2029 20.03 17:01 21.06 10:48 23.09 02:38 21.12 23:13
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

Gece

Sabah

Gün

Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s

Perth (21:19) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

17:19 −04:00

UTC+04:00

Abuja

14:19 −07:00

UTC+01:00

Accra

13:19 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

16:19 −05:00

UTC+03:00

Algiers

14:19 −07:00

UTC+01:00

Amman

15:19 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

14:19 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

14:19 −07:00

UTC+01:00

Ankara

16:19 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

16:19 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

18:19 −03:00

UTC+05:00

Astana

19:19 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

10:19 −12:00

UTC−04:00

Athens

15:19 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

16:19 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

01:19 +04:00

UTC+12:00

Baku

17:19 −04:00

UTC+04:00

Bamako

13:19 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

21:19 00:00

UTC+08:00

Bangkok

20:19 −01:00

UTC+07:00

Bangui

14:19 −07:00

UTC+01:00

Banjul

13:19 −08:00

UTC+00:00

Beijing

21:19 00:00

UTC+08:00

Beirut

15:19 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

14:19 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

07:19 −14:00

UTC−06:00

Berlin

14:19 −07:00

UTC+01:00

Berne

14:19 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

19:19 −02:00

UTC+06:00

Bissau

13:19 −08:00

UTC+00:00

Bogota

08:19 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

10:19 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

14:19 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

14:19 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

09:19 −12:00

UTC−04:00

Brussels

14:19 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

15:19 −06:00

UTC+02:00

Budapest

14:19 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

10:19 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

15:19 −06:00

UTC+02:00

Cairo

15:19 −06:00

UTC+02:00

Canberra

00:19 +02:00

UTC+10:00

Caracas

09:19 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

15:19 −06:00

UTC+02:00

Conakry

13:19 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

14:19 −07:00

UTC+01:00

Dakar

13:19 −08:00

UTC+00:00

Damascus

15:19 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

19:19 −02:00

UTC+06:00

Doha

16:19 −05:00

UTC+03:00

Dublin

13:19 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

18:19 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

15:19 −06:00

UTC+02:00

George Town

08:19 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

09:19 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

07:19 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

13:19 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

20:19 −01:00

UTC+07:00

Harare

15:19 −06:00

UTC+02:00

Havana

08:19 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

15:19 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

18:19 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

20:19 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

15:19 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

16:19 −05:00

UTC+03:00

Juba

15:19 −06:00

UTC+02:00

Kabul

17:49 −03:30

UTC+04:30

Kampala

16:19 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

19:04 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

15:19 −06:00

UTC+02:00

Kiev

15:19 −06:00

UTC+02:00

Kigali

15:19 −06:00

UTC+02:00

Kingston

08:19 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

14:19 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

21:19 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

16:19 −05:00

UTC+03:00

Libreville

14:19 −07:00

UTC+01:00

Lima

08:19 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

13:19 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

14:19 −07:00

UTC+01:00

Lome

13:19 −08:00

UTC+00:00

Londra

13:19 −08:00

UTC+00:00

Luanda

14:19 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

15:19 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

14:19 −07:00

UTC+01:00

Madrid

14:19 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

16:19 −05:00

UTC+03:00

Managua

07:19 −14:00

UTC−06:00

Manama

16:19 −05:00

UTC+03:00

Manila

21:19 00:00

UTC+08:00

Maputo

15:19 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

15:19 −06:00

UTC+02:00

Maseru

15:19 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

15:19 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

07:19 −14:00

UTC−06:00

Minsk

16:19 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

16:19 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

14:19 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

13:19 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

10:19 −11:00

UTC−03:00

Moroni

16:19 −05:00

UTC+03:00

Moskova

16:19 −05:00

UTC+03:00

Muscat

17:19 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

16:19 −05:00

UTC+03:00

Nassau

08:19 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

18:49 −02:30

UTC+05:30

Niamey

14:19 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

15:19 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

13:19 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

14:19 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

09:19 −12:00

UTC−04:00

Oslo

14:19 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

08:19 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

13:19 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

02:19 −19:00

UTC−11:00

Panama City

08:19 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

10:19 −11:00

UTC−03:00

Paris

14:19 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

09:19 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

20:19 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

17:19 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

00:19 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

08:19 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

14:19 −07:00

UTC+01:00

Prague

14:19 −07:00

UTC+01:00

Praia

12:19 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

15:19 −06:00

UTC+02:00

Pristina

14:19 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

22:19 +00:30

UTC+08:30

Quito

08:19 −13:00

UTC−05:00

Rabat

14:19 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

15:19 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

13:19 −08:00

UTC+00:00

Riga

15:19 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

16:19 −05:00

UTC+03:00

Rome

14:19 −07:00

UTC+01:00

Roseau

09:19 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

17:19 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

13:19 −08:00

UTC+00:00

San Jose

07:19 −14:00

UTC−06:00

San Juan

09:19 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

16:19 −05:00

UTC+03:00

Santiago

10:19 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

09:19 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

14:19 −07:00

UTC+01:00

Seoul

22:19 +01:00

UTC+09:00

Singapore

21:19 00:00

UTC+08:00

Skopje

14:19 −07:00

UTC+01:00

Sofia

15:19 −06:00

UTC+02:00

St George’s

09:19 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

09:19 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

14:19 −07:00

UTC+01:00

Sucre

09:19 −12:00

UTC−04:00

Taipei

21:19 00:00

UTC+08:00

Tallinn

15:19 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

18:19 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

17:19 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

07:19 −14:00

UTC−06:00

Tehran

16:49 −04:30

UTC+03:30

The Valley

09:19 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

19:19 −02:00

UTC+06:00

Tirana

14:19 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

22:19 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

15:19 −06:00

UTC+02:00

Tunis

14:19 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

21:19 00:00

UTC+08:00

Vaduz

14:19 −07:00

UTC+01:00

Vienna

14:19 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

20:19 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

15:19 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

14:19 −07:00

UTC+01:00

Washington

08:19 −13:00

UTC−05:00

Wellington

02:19 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

09:19 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

15:19 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

13:19 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

14:19 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

17:19 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

14:19 −07:00

UTC+01:00