0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Perth

01.02.2023

Perth (Avustralya) ile Thimphu (Bhutan) arasındaki zaman farkı

  • 1 Şubat 2023
  • Wednesday, Gün
  • UTC+08:00
  • 14:49:28
  • Perth
  • Gündoğumu: 05:42:17
  • Gün batımı: 19:20:16
  • −2:00
  • Perth ve Thimphu arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 00 mins
  • 1 Şubat 2023
  • Wednesday, Gün
  • UTC+06:00
  • 12:49:28
  • Thimphu
  • Gündoğumu: 06:49:37
  • Gün batımı: 17:43:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Batu Ferringhi Bamako Mariehamn Tashkent
Ça 00:00 Sa 16:00 Sa 18:00 Sa 21:00
Ça 01:00 Sa 17:00 Sa 19:00 Sa 22:00
Ça 02:00 Sa 18:00 Sa 20:00 Sa 23:00
Ça 03:00 Sa 19:00 Sa 21:00 Ça 00:00
Ça 04:00 Sa 20:00 Sa 22:00 Ça 01:00
Ça 05:00 Sa 21:00 Sa 23:00 Ça 02:00
Ça 06:00 Sa 22:00 Ça 00:00 Ça 03:00
Ça 07:00 Sa 23:00 Ça 01:00 Ça 04:00
Ça 08:00 Ça 00:00 Ça 02:00 Ça 05:00
Ça 09:00 Ça 01:00 Ça 03:00 Ça 06:00
Ça 10:00 Ça 02:00 Ça 04:00 Ça 07:00
Ça 11:00 Ça 03:00 Ça 05:00 Ça 08:00
Ça 12:00 Ça 04:00 Ça 06:00 Ça 09:00
Ça 13:00 Ça 05:00 Ça 07:00 Ça 10:00
Ça 14:00 Ça 06:00 Ça 08:00 Ça 11:00
Ça 15:00 Ça 07:00 Ça 09:00 Ça 12:00
Ça 16:00 Ça 08:00 Ça 10:00 Ça 13:00
Ça 17:00 Ça 09:00 Ça 11:00 Ça 14:00
Ça 18:00 Ça 10:00 Ça 12:00 Ça 15:00
Ça 19:00 Ça 11:00 Ça 13:00 Ça 16:00
Ça 20:00 Ça 12:00 Ça 14:00 Ça 17:00
Ça 21:00 Ça 13:00 Ça 15:00 Ça 18:00
Ça 22:00 Ça 14:00 Ça 16:00 Ça 19:00
Ça 23:00 Ça 15:00 Ça 17:00 Ça 20:00

Perth (14:49) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

10:49 −04:00

UTC+04:00

Abuja

07:49 −07:00

UTC+01:00

Accra

06:49 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

09:49 −05:00

UTC+03:00

Algiers

07:49 −07:00

UTC+01:00

Amman

08:49 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:49 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:49 −07:00

UTC+01:00

Ankara

09:49 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

09:49 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

11:49 −03:00

UTC+05:00

Astana

12:49 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

03:49 −12:00

UTC−04:00

Athens

08:49 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

09:49 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

18:49 +04:00

UTC+12:00

Baku

10:49 −04:00

UTC+04:00

Bamako

06:49 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:49 00:00

UTC+08:00

Bangkok

13:49 −01:00

UTC+07:00

Bangui

07:49 −07:00

UTC+01:00

Banjul

06:49 −08:00

UTC+00:00

Beijing

14:49 00:00

UTC+08:00

Beirut

08:49 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

07:49 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

00:49 −14:00

UTC−06:00

Berlin

07:49 −07:00

UTC+01:00

Berne

07:49 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

12:49 −02:00

UTC+06:00

Bissau

06:49 −08:00

UTC+00:00

Bogota

01:49 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

03:49 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

07:49 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

07:49 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

02:49 −12:00

UTC−04:00

Brussels

07:49 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

08:49 −06:00

UTC+02:00

Budapest

07:49 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

03:49 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

08:49 −06:00

UTC+02:00

Cairo

08:49 −06:00

UTC+02:00

Canberra

17:49 +02:00

UTC+10:00

Caracas

02:49 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

08:49 −06:00

UTC+02:00

Conakry

06:49 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:49 −07:00

UTC+01:00

Dakar

06:49 −08:00

UTC+00:00

Damascus

08:49 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

12:49 −02:00

UTC+06:00

Doha

09:49 −05:00

UTC+03:00

Dublin

06:49 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

11:49 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

08:49 −06:00

UTC+02:00

George Town

01:49 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

02:49 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

00:49 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

06:49 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

13:49 −01:00

UTC+07:00

Harare

08:49 −06:00

UTC+02:00

Havana

01:49 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

08:49 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

11:49 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

13:49 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:49 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

09:49 −05:00

UTC+03:00

Juba

08:49 −06:00

UTC+02:00

Kabul

11:19 −03:30

UTC+04:30

Kampala

09:49 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

12:34 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

08:49 −06:00

UTC+02:00

Kiev

08:49 −06:00

UTC+02:00

Kigali

08:49 −06:00

UTC+02:00

Kingston

01:49 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

07:49 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:49 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

09:49 −05:00

UTC+03:00

Libreville

07:49 −07:00

UTC+01:00

Lima

01:49 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

06:49 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:49 −07:00

UTC+01:00

Lome

06:49 −08:00

UTC+00:00

Londra

06:49 −08:00

UTC+00:00

Luanda

07:49 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

08:49 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:49 −07:00

UTC+01:00

Madrid

07:49 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

09:49 −05:00

UTC+03:00

Managua

00:49 −14:00

UTC−06:00

Manama

09:49 −05:00

UTC+03:00

Manila

14:49 00:00

UTC+08:00

Maputo

08:49 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:49 −06:00

UTC+02:00

Maseru

08:49 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

08:49 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

00:49 −14:00

UTC−06:00

Minsk

09:49 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

09:49 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:49 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

06:49 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

03:49 −11:00

UTC−03:00

Moroni

09:49 −05:00

UTC+03:00

Moskova

09:49 −05:00

UTC+03:00

Muscat

10:49 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

09:49 −05:00

UTC+03:00

Nassau

01:49 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

12:19 −02:30

UTC+05:30

Niamey

07:49 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

08:49 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

06:49 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

07:49 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

02:49 −12:00

UTC−04:00

Oslo

07:49 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

01:49 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

06:49 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

19:49 −19:00

UTC−11:00

Panama City

01:49 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

03:49 −11:00

UTC−03:00

Paris

07:49 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

02:49 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

13:49 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

10:49 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

17:49 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:49 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

07:49 −07:00

UTC+01:00

Prague

07:49 −07:00

UTC+01:00

Praia

05:49 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

08:49 −06:00

UTC+02:00

Pristina

07:49 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

15:49 +00:30

UTC+08:30

Quito

01:49 −13:00

UTC−05:00

Rabat

07:49 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

08:49 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

06:49 −08:00

UTC+00:00

Riga

08:49 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

09:49 −05:00

UTC+03:00

Rome

07:49 −07:00

UTC+01:00

Roseau

02:49 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

10:49 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:49 −08:00

UTC+00:00

San Jose

00:49 −14:00

UTC−06:00

San Juan

02:49 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

09:49 −05:00

UTC+03:00

Santiago

03:49 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

02:49 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:49 −07:00

UTC+01:00

Seoul

15:49 +01:00

UTC+09:00

Singapore

14:49 00:00

UTC+08:00

Skopje

07:49 −07:00

UTC+01:00

Sofia

08:49 −06:00

UTC+02:00

St George’s

02:49 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

02:49 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

07:49 −07:00

UTC+01:00

Sucre

02:49 −12:00

UTC−04:00

Taipei

14:49 00:00

UTC+08:00

Tallinn

08:49 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

11:49 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

10:49 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:49 −14:00

UTC−06:00

Tehran

10:19 −04:30

UTC+03:30

The Valley

02:49 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

12:49 −02:00

UTC+06:00

Tirana

07:49 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

15:49 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

08:49 −06:00

UTC+02:00

Tunis

07:49 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:49 00:00

UTC+08:00

Vaduz

07:49 −07:00

UTC+01:00

Vienna

07:49 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

13:49 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

08:49 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

07:49 −07:00

UTC+01:00

Washington

01:49 −13:00

UTC−05:00

Wellington

19:49 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

02:49 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

08:49 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:49 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

07:49 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

10:49 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

07:49 −07:00

UTC+01:00

Gündönümleri ve ekinokslar 20232030 in Perth

Year Mart Ekinoksu Haziran Gündönümü Eylül Ekinoksu Aralık Gündönümü
Date Time Date Time Date Time Date Time
2023 23.09 08:49 22.12 05:27 20.03 23:24 21.06 16:57
2024 22.09 14:43 21.12 11:20 20.03 05:06 20.06 22:50
2025 22.09 20:19 21.12 17:03 20.03 11:01 21.06 04:42
2026 23.09 02:05 21.12 22:50 20.03 16:45 21.06 10:24
2027 23.09 08:01 22.12 04:42 20.03 22:24 21.06 16:10
2028 22.09 13:45 21.12 10:19 20.03 04:17 20.06 22:01
2029 22.09 19:38 21.12 16:13 20.03 10:01 21.06 03:48
2030 23.09 01:26 21.12 22:09 20.03 15:51 21.06 09:31
Vernal ekinoksu — Güneş, ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiğinde astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, ilkbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gün ışığının uzunluğu ise uzamaya devam eder.
Yaz Gündönümü — Ekliptik boyunca hareket eden Güneş'in kuzey yarımkürede en kuzey noktasına veya güney yarımkürede en güney noktasına girdiği andır. Yaz gündönümü, yılın en uzun gündüz saatleridir (ve en kısa gece).
Sonbahar ekinoksu — Güneş'in ekliptik boyunca görünür hareketinde gök ekvatorunu geçtiği astronomik bir fenomendir. Başka bir deyişle, sonbahar ekinoksunun olduğu gün, gün neredeyse geceye eşittir, gündüz saatlerinin süresi ise her geçen gün azalır.
Kış Gündönümü — Güneş'in kuzey yarımkürede ekliptiğin en güney noktasından (veya güney yarımkürede en kuzey noktasından) geçtiği yılın günüdür. Kış gündönümü en kısa gün ışığı ve en uzun gecedir.

Perth'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Perth şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s