0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Yarra Junction

14.04.2024

Yarra Junction (Avustralya) ile Ankara (Türkiye) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+10:00
  • 05:15:34
  • Yarra Junction

  • Gündoğumu: 06:44:08
  • Gün batımı: 17:53:44
  • −7:00
  • Yarra Junction ve Ankara arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 13 Nisan 2024
  • Saturday, Akşam
  • UTC+03:00
  • 22:15:34
  • Ankara

  • Gündoğumu: 06:14:48
  • Gün batımı: 19:25:36

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Ramallah Ankara Tbilisi Yarra Junction
Ct 00:00 Ct 01:00 Ct 02:00 Ct 08:00
Ct 01:00 Ct 02:00 Ct 03:00 Ct 09:00
Ct 02:00 Ct 03:00 Ct 04:00 Ct 10:00
Ct 03:00 Ct 04:00 Ct 05:00 Ct 11:00
Ct 04:00 Ct 05:00 Ct 06:00 Ct 12:00
Ct 05:00 Ct 06:00 Ct 07:00 Ct 13:00
Ct 06:00 Ct 07:00 Ct 08:00 Ct 14:00
Ct 07:00 Ct 08:00 Ct 09:00 Ct 15:00
Ct 08:00 Ct 09:00 Ct 10:00 Ct 16:00
Ct 09:00 Ct 10:00 Ct 11:00 Ct 17:00
Ct 10:00 Ct 11:00 Ct 12:00 Ct 18:00
Ct 11:00 Ct 12:00 Ct 13:00 Ct 19:00
Ct 12:00 Ct 13:00 Ct 14:00 Ct 20:00
Ct 13:00 Ct 14:00 Ct 15:00 Ct 21:00
Ct 14:00 Ct 15:00 Ct 16:00 Ct 22:00
Ct 15:00 Ct 16:00 Ct 17:00 Ct 23:00
Ct 16:00 Ct 17:00 Ct 18:00 Pa 00:00
Ct 17:00 Ct 18:00 Ct 19:00 Pa 01:00
Ct 18:00 Ct 19:00 Ct 20:00 Pa 02:00
Ct 19:00 Ct 20:00 Ct 21:00 Pa 03:00
Ct 20:00 Ct 21:00 Ct 22:00 Pa 04:00
Ct 21:00 Ct 22:00 Ct 23:00 Pa 05:00
Ct 22:00 Ct 23:00 Pa 00:00 Pa 06:00
Ct 23:00 Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 07:00

Gelecek Yıllar İçin Yarra Junction'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

23:15 −06:00

UTC+04:00

Abuja

20:15 −09:00

UTC+01:00

Accra

19:15 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

22:15 −07:00

UTC+03:00

Algiers

20:15 −09:00

UTC+01:00

Amman

22:15 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

21:15 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

21:15 −09:00

UTC+01:00

Ankara

22:15 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

22:15 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

00:15 −05:00

UTC+05:00

Astana

00:15 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

15:15 −14:00

UTC−04:00

Athens

22:15 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

22:15 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

07:15 +02:00

UTC+12:00

Baku

23:15 −06:00

UTC+04:00

Bamako

19:15 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

03:15 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

02:15 −03:00

UTC+07:00

Bangui

20:15 −09:00

UTC+01:00

Banjul

19:15 −10:00

UTC+00:00

Beijing

03:15 −02:00

UTC+08:00

Beirut

22:15 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

21:15 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

13:15 −16:00

UTC−06:00

Berlin

21:15 −09:00

UTC+01:00

Berne

21:15 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

01:15 −04:00

UTC+06:00

Bissau

19:15 −10:00

UTC+00:00

Bogota

14:15 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

16:15 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

21:15 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

20:15 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

15:15 −14:00

UTC−04:00

Brussels

21:15 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

22:15 −08:00

UTC+02:00

Budapest

21:15 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

16:15 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

21:15 −08:00

UTC+02:00

Cairo

21:15 −08:00

UTC+02:00

Canberra

05:15 00:00

UTC+10:00

Caracas

15:15 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

22:15 −08:00

UTC+02:00

Conakry

19:15 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

21:15 −09:00

UTC+01:00

Dakar

19:15 −10:00

UTC+00:00

Damascus

22:15 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

01:15 −04:00

UTC+06:00

Doha

22:15 −07:00

UTC+03:00

Dublin

20:15 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

00:15 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

21:15 −08:00

UTC+02:00

George Town

14:15 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

15:15 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

13:15 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

20:15 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

02:15 −03:00

UTC+07:00

Harare

21:15 −08:00

UTC+02:00

Havana

15:15 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

22:15 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

00:15 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

02:15 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

22:15 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

22:15 −07:00

UTC+03:00

Juba

21:15 −08:00

UTC+02:00

Kabul

23:45 −05:30

UTC+04:30

Kampala

22:15 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

01:00 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

21:15 −08:00

UTC+02:00

Kiev

22:15 −08:00

UTC+02:00

Kigali

21:15 −08:00

UTC+02:00

Kingston

14:15 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

20:15 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

03:15 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

22:15 −07:00

UTC+03:00

Libreville

20:15 −09:00

UTC+01:00

Lima

14:15 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

20:15 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

21:15 −09:00

UTC+01:00

Lome

19:15 −10:00

UTC+00:00

Londra

20:15 −10:00

UTC+00:00

Luanda

20:15 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

21:15 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

21:15 −09:00

UTC+01:00

Madrid

21:15 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

22:15 −07:00

UTC+03:00

Managua

13:15 −16:00

UTC−06:00

Manama

22:15 −07:00

UTC+03:00

Manila

03:15 −02:00

UTC+08:00

Maputo

21:15 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

22:15 −08:00

UTC+02:00

Maseru

21:15 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

21:15 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

13:15 −16:00

UTC−06:00

Minsk

22:15 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

22:15 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

21:15 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

19:15 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

16:15 −13:00

UTC−03:00

Moroni

22:15 −07:00

UTC+03:00

Moskova

22:15 −07:00

UTC+03:00

Muscat

23:15 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

22:15 −07:00

UTC+03:00

Nassau

15:15 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

00:45 −04:30

UTC+05:30

Niamey

20:15 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

22:15 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

19:15 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

20:15 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

15:15 −14:00

UTC−04:00

Oslo

21:15 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

15:15 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

19:15 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

08:15 −21:00

UTC−11:00

Panama City

14:15 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

16:15 −13:00

UTC−03:00

Paris

21:15 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

15:15 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

02:15 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

23:15 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

06:15 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

15:15 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

20:15 −09:00

UTC+01:00

Prague

21:15 −09:00

UTC+01:00

Praia

18:15 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

21:15 −08:00

UTC+02:00

Pristina

21:15 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

04:15 −01:30

UTC+08:30

Quito

14:15 −15:00

UTC−05:00

Rabat

19:15 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

21:15 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

19:15 −10:00

UTC+00:00

Riga

22:15 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

22:15 −07:00

UTC+03:00

Rome

21:15 −09:00

UTC+01:00

Roseau

15:15 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

23:15 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

20:15 −10:00

UTC+00:00

San Jose

13:15 −16:00

UTC−06:00

San Juan

15:15 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

22:15 −07:00

UTC+03:00

Santiago

15:15 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

15:15 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

21:15 −09:00

UTC+01:00

Seoul

04:15 −01:00

UTC+09:00

Singapore

03:15 −02:00

UTC+08:00

Skopje

21:15 −09:00

UTC+01:00

Sofia

22:15 −08:00

UTC+02:00

St George’s

15:15 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

15:15 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

21:15 −09:00

UTC+01:00

Sucre

15:15 −14:00

UTC−04:00

Taipei

03:15 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

22:15 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

00:15 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

23:15 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

13:15 −16:00

UTC−06:00

Tehran

22:45 −06:30

UTC+03:30

The Valley

15:15 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

01:15 −04:00

UTC+06:00

Tirana

21:15 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

04:15 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

21:15 −08:00

UTC+02:00

Tunis

20:15 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

03:15 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

21:15 −09:00

UTC+01:00

Vienna

21:15 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

02:15 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

22:15 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

21:15 −09:00

UTC+01:00

Washington

15:15 −15:00

UTC−05:00

Wellington

07:15 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

15:15 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

21:15 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

19:15 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

20:15 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

23:15 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

21:15 −09:00

UTC+01:00

Yarra JunctionAnkara şehirleri hakkında ek bilgi

  • Yarra Junction ve Ankara şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,331 kilometers
  • Yarra Junction'da Ankara'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Yarra Junction ve Ankara arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Yarra Junction'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Yarra Junction şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s