0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Alberton

29.02.2024

Alberton (Victoria, Avustralya) hakkında bilgi

Alberton tam saat

29 şubat 2024, thursday, gün
15:52:32
  • UTC+11:00
  • Australia/Melbourne
  • Gündoğumu 06:57:20
  • Gün batımı 19:57:26
Alberton ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Aireys Inlet, Alberton, Alexandra, Allambee, Allansford, Almurta, Alvie, Amphitheatre
Alberton'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Alberton nerede bulunur?

Alberton "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Alberton'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Alberton'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Alberton şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Alberton şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 29 şubat 2024

Bugün ay günü 19, ay 24.02.2024'de 23:30:00'de başlayan "Waning Gibbous" evresinde. Ay 21:57:43 yükselecek ve 11:07:52 olacak. Ay, "Libra" burcunda, "Virgo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 82.6%.

29
February, 2024
Alberton (UTC+11:00)
  • 19 ay günü
    28 Şubat 21:34 29 Şubat 21:57
  • 20 ay günü
    29 Şubat 21:57 1 Mart 22:24
Waning Gibbous
Aydınlatma 82.6%
  • Ayın doğuşu

    21:57:43, 29.02.2024

  • Ay zirvesi

    16:32:48, 29.02.2024

  • Ayın batışı

    11:07:52, 29.02.2024

  • Nadir

    16:32:48, 29.02.2024

  • Last Quarter
    4 Mar, 2024
    • Rise: 23:38
    • Set: 14:25
  • New Moon
    10 Mar, 2024
    • Rise: 7:44
    • Set: 19:48
  • First Quarter
    17 Mar, 2024
    • Rise: 14:56
    • Set: 23:54
  • Full Moon
    25 Mar, 2024
    • Rise: 19:18
    • Set: 7:57
Ay işareti
g

Libra

Takımyıldızındaki ay
f

Virgo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 399,259.85
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −41°38′24″
  • Azimut +46°08′24″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Alberton için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Alberton'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

29.02.2024

04:52

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Alberton'da ayın doğuşu ve batışı (29.02.2024 UTC+11:00)

  • Yerel zaman 15:52:32

  • Evrensel saat (UTC) 15:52:32

  • Dünya'ya Uzaklık, km 400,776.86

  • Ufkun üstünde/altında rakım +27°46′48″

  • Azimut −99°59′23″

  • Ayın doğuşu 21:57:44, 29.02.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 11:07:57, 29.02.2024

  • Nadir 16:32:51, 29.02.2024

  • Aydınlatma 85.9 %

  • Ay evreleri 🌖 Waning Gibbous

  • Ay günü 18.39

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Libra

  • Takımyıldızındaki ay ♍ Virgo

Ay evreleri

29.02.2024 Alberton

18 ay günü

🌖 Waning Gibbous

Last Quarter

4 Mar

02:23

New Moon

10 Mar

20:00

First Quarter

17 Mar

15:11

Full Moon

25 Mar

18:00

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

22 eylül
22:43:12

Yaz gündönümü 2024

21 aralık
20:20:30

September_equinox

20 mart
14:06:03

Kış gündönümü 2024

21 haziran
06:50:20
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Alberton (2024 yıl) 21 haziran (9 hours 27 mins 40 sec)
En kısa gece Alberton (2024 yıl) 21 aralık (9 hours 7 mins 56 sec)
En uzun gün Alberton (2024) 21 aralık (14 hours 52 mins 4 sec)
En uzun gece Alberton (2024) 21 haziran (14 hours 32 mins 20 sec)

Alberton için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
29.02 06:30 — 06:40 06:40 — 07:32 19:22 — 20:14 20:14 — 20:24
01.03 06:31 — 06:41 06:41 — 07:33 19:20 — 20:12 20:12 — 20:23
02.03 06:32 — 06:42 06:42 — 07:34 19:19 — 20:11 20:11 — 20:21
03.03 06:33 — 06:43 06:43 — 07:35 19:17 — 20:09 20:09 — 20:20
04.03 06:34 — 06:45 06:45 — 07:36 19:16 — 20:08 20:08 — 20:18
05.03 06:35 — 06:46 06:46 — 07:37 19:14 — 20:06 20:06 — 20:17
06.03 06:36 — 06:47 06:47 — 07:38 19:13 — 20:05 20:05 — 20:15
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Alberton (15:52) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

08:52 −07:00

UTC+04:00

Abuja

05:52 −10:00

UTC+01:00

Accra

04:52 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

07:52 −08:00

UTC+03:00

Algiers

05:52 −10:00

UTC+01:00

Amman

07:52 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

05:52 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:52 −10:00

UTC+01:00

Ankara

07:52 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

07:52 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

09:52 −06:00

UTC+05:00

Astana

10:52 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

01:52 −15:00

UTC−04:00

Athens

06:52 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

07:52 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

16:52 +01:00

UTC+12:00

Baku

08:52 −07:00

UTC+04:00

Bamako

04:52 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:52 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

11:52 −04:00

UTC+07:00

Bangui

05:52 −10:00

UTC+01:00

Banjul

04:52 −11:00

UTC+00:00

Beijing

12:52 −03:00

UTC+08:00

Beirut

06:52 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

05:52 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

22:52 −17:00

UTC−06:00

Berlin

05:52 −10:00

UTC+01:00

Berne

05:52 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

10:52 −05:00

UTC+06:00

Bissau

04:52 −11:00

UTC+00:00

Bogota

23:52 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

01:52 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

05:52 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

05:52 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

00:52 −15:00

UTC−04:00

Brussels

05:52 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

06:52 −09:00

UTC+02:00

Budapest

05:52 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

01:52 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

06:52 −09:00

UTC+02:00

Cairo

06:52 −09:00

UTC+02:00

Canberra

15:52 −01:00

UTC+10:00

Caracas

00:52 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

06:52 −09:00

UTC+02:00

Conakry

04:52 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

05:52 −10:00

UTC+01:00

Dakar

04:52 −11:00

UTC+00:00

Damascus

07:52 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

10:52 −05:00

UTC+06:00

Doha

07:52 −08:00

UTC+03:00

Dublin

04:52 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

09:52 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

06:52 −09:00

UTC+02:00

George Town

23:52 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

00:52 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

22:52 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

04:52 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

11:52 −04:00

UTC+07:00

Harare

06:52 −09:00

UTC+02:00

Havana

23:52 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

06:52 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

09:52 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

11:52 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

06:52 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

07:52 −08:00

UTC+03:00

Juba

06:52 −09:00

UTC+02:00

Kabul

09:22 −06:30

UTC+04:30

Kampala

07:52 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

10:37 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

06:52 −09:00

UTC+02:00

Kiev

06:52 −09:00

UTC+02:00

Kigali

06:52 −09:00

UTC+02:00

Kingston

23:52 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

05:52 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:52 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

07:52 −08:00

UTC+03:00

Libreville

05:52 −10:00

UTC+01:00

Lima

23:52 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

04:52 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

05:52 −10:00

UTC+01:00

Lome

04:52 −11:00

UTC+00:00

Londra

04:52 −11:00

UTC+00:00

Luanda

05:52 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

06:52 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

05:52 −10:00

UTC+01:00

Madrid

05:52 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

07:52 −08:00

UTC+03:00

Managua

22:52 −17:00

UTC−06:00

Manama

07:52 −08:00

UTC+03:00

Manila

12:52 −03:00

UTC+08:00

Maputo

06:52 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

06:52 −09:00

UTC+02:00

Maseru

06:52 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

06:52 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

22:52 −17:00

UTC−06:00

Minsk

07:52 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

07:52 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

05:52 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

04:52 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

01:52 −14:00

UTC−03:00

Moroni

07:52 −08:00

UTC+03:00

Moskova

07:52 −08:00

UTC+03:00

Muscat

08:52 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

07:52 −08:00

UTC+03:00

Nassau

23:52 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

10:22 −05:30

UTC+05:30

Niamey

05:52 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

06:52 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

04:52 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

05:52 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

00:52 −15:00

UTC−04:00

Oslo

05:52 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

23:52 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

04:52 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

17:52 −22:00

UTC−11:00

Panama City

23:52 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

01:52 −14:00

UTC−03:00

Paris

05:52 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

00:52 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

11:52 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

08:52 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

15:52 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:52 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

05:52 −10:00

UTC+01:00

Prague

05:52 −10:00

UTC+01:00

Praia

03:52 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

06:52 −09:00

UTC+02:00

Pristina

05:52 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

13:52 −02:30

UTC+08:30

Quito

23:52 −16:00

UTC−05:00

Rabat

05:52 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

06:52 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

04:52 −11:00

UTC+00:00

Riga

06:52 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

07:52 −08:00

UTC+03:00

Rome

05:52 −10:00

UTC+01:00

Roseau

00:52 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

08:52 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

04:52 −11:00

UTC+00:00

San Jose

22:52 −17:00

UTC−06:00

San Juan

00:52 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

07:52 −08:00

UTC+03:00

Santiago

01:52 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

00:52 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

05:52 −10:00

UTC+01:00

Seoul

13:52 −02:00

UTC+09:00

Singapore

12:52 −03:00

UTC+08:00

Skopje

05:52 −10:00

UTC+01:00

Sofia

06:52 −09:00

UTC+02:00

St George’s

00:52 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

00:52 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

05:52 −10:00

UTC+01:00

Sucre

00:52 −15:00

UTC−04:00

Taipei

12:52 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

06:52 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

09:52 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

08:52 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:52 −17:00

UTC−06:00

Tehran

08:22 −07:30

UTC+03:30

The Valley

00:52 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

10:52 −05:00

UTC+06:00

Tirana

05:52 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

13:52 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

06:52 −09:00

UTC+02:00

Tunis

05:52 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:52 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

05:52 −10:00

UTC+01:00

Vienna

05:52 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

11:52 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

06:52 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

05:52 −10:00

UTC+01:00

Washington

23:52 −16:00

UTC−05:00

Wellington

17:52 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

00:52 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

06:52 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:52 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

05:52 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

08:52 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

05:52 −10:00

UTC+01:00

Alberton ile Saat Farkı Özeti

Alberton'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.