0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Aireys Inlet

14.04.2024

Aireys Inlet (Victoria, Avustralya) hakkında bilgi

Aireys Inlet tam saat

14 nisan 2024, sunday, gün
12:27:36
  • UTC+10:00
  • Australia/Melbourne
  • Gündoğumu 06:50:52
  • Gün batımı 17:59:05
Aireys Inlet ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Aireys Inlet, Alberton, Alexandra, Allambee, Allansford, Almurta, Alvie, Amphitheatre
Aireys Inlet'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Aireys Inlet nerede bulunur?

Aireys Inlet "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Aireys Inlet'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Aireys Inlet'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Aireys Inlet şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Aireys Inlet şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 14 nisan 2024

Bugün ay günü 6, ay 09.04.2024'de 4:21:00'de başlayan "First Quarter" evresinde. Ay 12:54:37 yükselecek ve 21:53:27 olacak. Ay, "Cancer" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 31.8%.

14
April, 2024
Aireys Inlet (UTC+10:00)
  • 6 ay günü
    13 Nisan 11:53 14 Nisan 12:54
  • 7 ay günü
    14 Nisan 12:54 15 Nisan 13:46
First Quarter
Aydınlatma 31.8%
  • Ayın doğuşu

    12:54:37, 14.04.2024

  • Ay zirvesi

    17:24:02, 14.04.2024

  • Ayın batışı

    21:53:27, 14.04.2024

  • Nadir

    5:50:01, 15.04.2024

  • First Quarter
    16 Nis, 2024
    • Rise: 13:46
    • Set: 22:55
  • Full Moon
    24 Nis, 2024
    • Rise: 17:14
    • Set: 6:58
  • Last Quarter
    1 May, 2024
    • Rise: 23:48
    • Set: 13:52
  • New Moon
    8 May, 2024
    • Rise: 8:27
    • Set: 17:22
Ay işareti
d

Cancer

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 386,793.33
  • Açısal çap 30′36″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +23°54′36″
  • Azimut −144°33′00″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Aireys Inlet için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Aireys Inlet'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

14.04.2024

02:27

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Aireys Inlet'da ayın doğuşu ve batışı (14.04.2024 UTC+10:00)

  • Yerel zaman 12:27:36

  • Evrensel saat (UTC) 12:27:36

  • Dünya'ya Uzaklık, km 384,809.33

  • Ufkun üstünde/altında rakım −31°13′48″

  • Azimut +102°47′24″

  • Ayın doğuşu 12:54:37, 14.04.2024

  • Zenit 17:24:02, 14.04.2024

  • Ayın batışı 21:53:27, 14.04.2024

  • Nadir

  • Aydınlatma 27.8 %

  • Ay evreleri 🌒 Waxing Crescent

  • Ay günü 5.22

  • Açısal çap 31′12″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

14.04.2024 Aireys Inlet

5 ay günü

🌒 Waxing Crescent

First Quarter

16 Nis

05:13

Full Moon

24 Nis

09:49

Last Quarter

1 May

21:27

New Moon

8 May

13:22

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

22 eylül
22:43:12

Yaz gündönümü 2024

21 aralık
20:20:30

September_equinox

20 mart
14:06:03

Kış gündönümü 2024

21 haziran
06:50:20
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Aireys Inlet (2024 yıl) 21 haziran (9 hours 28 mins 33 sec)
En kısa gece Aireys Inlet (2024 yıl) 21 aralık (9 hours 8 mins 53 sec)
En uzun gün Aireys Inlet (2024) 21 aralık (14 hours 51 mins 7 sec)
En uzun gece Aireys Inlet (2024) 21 haziran (14 hours 31 mins 27 sec)

Aireys Inlet için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
14.04 06:24 — 06:34 06:34 — 07:26 17:23 — 18:15 18:15 — 18:25
15.04 06:25 — 06:35 06:35 — 07:27 17:21 — 18:14 18:14 — 18:24
16.04 06:25 — 06:36 06:36 — 07:28 17:20 — 18:12 18:12 — 18:23
17.04 06:26 — 06:37 06:37 — 07:29 17:18 — 18:11 18:11 — 18:21
18.04 06:27 — 06:38 06:38 — 07:30 17:17 — 18:10 18:10 — 18:20
19.04 06:28 — 06:38 06:38 — 07:31 17:15 — 18:08 18:08 — 18:19
20.04 06:29 — 06:39 06:39 — 07:32 17:14 — 18:07 18:07 — 18:17
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Gelecek Yıllar İçin Aireys Inlet'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

06:27 −06:00

UTC+04:00

Abuja

03:27 −09:00

UTC+01:00

Accra

02:27 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

05:27 −07:00

UTC+03:00

Algiers

03:27 −09:00

UTC+01:00

Amman

05:27 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

04:27 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

04:27 −09:00

UTC+01:00

Ankara

05:27 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

05:27 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

07:27 −05:00

UTC+05:00

Astana

07:27 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

22:27 −14:00

UTC−04:00

Athens

05:27 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

05:27 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

14:27 +02:00

UTC+12:00

Baku

06:27 −06:00

UTC+04:00

Bamako

02:27 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

10:27 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

09:27 −03:00

UTC+07:00

Bangui

03:27 −09:00

UTC+01:00

Banjul

02:27 −10:00

UTC+00:00

Beijing

10:27 −02:00

UTC+08:00

Beirut

05:27 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

04:27 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

20:27 −16:00

UTC−06:00

Berlin

04:27 −09:00

UTC+01:00

Berne

04:27 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

08:27 −04:00

UTC+06:00

Bissau

02:27 −10:00

UTC+00:00

Bogota

21:27 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

23:27 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

04:27 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

03:27 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

22:27 −14:00

UTC−04:00

Brussels

04:27 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

05:27 −08:00

UTC+02:00

Budapest

04:27 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

23:27 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

04:27 −08:00

UTC+02:00

Cairo

04:27 −08:00

UTC+02:00

Canberra

12:27 00:00

UTC+10:00

Caracas

22:27 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

05:27 −08:00

UTC+02:00

Conakry

02:27 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

04:27 −09:00

UTC+01:00

Dakar

02:27 −10:00

UTC+00:00

Damascus

05:27 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

08:27 −04:00

UTC+06:00

Doha

05:27 −07:00

UTC+03:00

Dublin

03:27 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

07:27 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

04:27 −08:00

UTC+02:00

George Town

21:27 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

22:27 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

20:27 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

03:27 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

09:27 −03:00

UTC+07:00

Harare

04:27 −08:00

UTC+02:00

Havana

22:27 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

05:27 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

07:27 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

09:27 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

05:27 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

05:27 −07:00

UTC+03:00

Juba

04:27 −08:00

UTC+02:00

Kabul

06:57 −05:30

UTC+04:30

Kampala

05:27 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

08:12 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

04:27 −08:00

UTC+02:00

Kiev

05:27 −08:00

UTC+02:00

Kigali

04:27 −08:00

UTC+02:00

Kingston

21:27 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

03:27 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

10:27 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

05:27 −07:00

UTC+03:00

Libreville

03:27 −09:00

UTC+01:00

Lima

21:27 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

03:27 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

04:27 −09:00

UTC+01:00

Lome

02:27 −10:00

UTC+00:00

Londra

03:27 −10:00

UTC+00:00

Luanda

03:27 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

04:27 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

04:27 −09:00

UTC+01:00

Madrid

04:27 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

05:27 −07:00

UTC+03:00

Managua

20:27 −16:00

UTC−06:00

Manama

05:27 −07:00

UTC+03:00

Manila

10:27 −02:00

UTC+08:00

Maputo

04:27 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

05:27 −08:00

UTC+02:00

Maseru

04:27 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

04:27 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

20:27 −16:00

UTC−06:00

Minsk

05:27 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

05:27 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

04:27 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

02:27 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

23:27 −13:00

UTC−03:00

Moroni

05:27 −07:00

UTC+03:00

Moskova

05:27 −07:00

UTC+03:00

Muscat

06:27 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

05:27 −07:00

UTC+03:00

Nassau

22:27 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

07:57 −04:30

UTC+05:30

Niamey

03:27 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

05:27 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

02:27 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

03:27 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

22:27 −14:00

UTC−04:00

Oslo

04:27 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

22:27 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

02:27 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

15:27 −21:00

UTC−11:00

Panama City

21:27 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

23:27 −13:00

UTC−03:00

Paris

04:27 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

22:27 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

09:27 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

06:27 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

13:27 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

22:27 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

03:27 −09:00

UTC+01:00

Prague

04:27 −09:00

UTC+01:00

Praia

01:27 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

04:27 −08:00

UTC+02:00

Pristina

04:27 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

11:27 −01:30

UTC+08:30

Quito

21:27 −15:00

UTC−05:00

Rabat

03:27 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

04:27 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

02:27 −10:00

UTC+00:00

Riga

05:27 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

05:27 −07:00

UTC+03:00

Rome

04:27 −09:00

UTC+01:00

Roseau

22:27 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

06:27 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

03:27 −10:00

UTC+00:00

San Jose

20:27 −16:00

UTC−06:00

San Juan

22:27 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

05:27 −07:00

UTC+03:00

Santiago

22:27 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

22:27 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

04:27 −09:00

UTC+01:00

Seoul

11:27 −01:00

UTC+09:00

Singapore

10:27 −02:00

UTC+08:00

Skopje

04:27 −09:00

UTC+01:00

Sofia

05:27 −08:00

UTC+02:00

St George’s

22:27 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

22:27 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

04:27 −09:00

UTC+01:00

Sucre

22:27 −14:00

UTC−04:00

Taipei

10:27 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

05:27 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

07:27 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

06:27 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

20:27 −16:00

UTC−06:00

Tehran

05:57 −06:30

UTC+03:30

The Valley

22:27 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

08:27 −04:00

UTC+06:00

Tirana

04:27 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

11:27 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

04:27 −08:00

UTC+02:00

Tunis

03:27 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

10:27 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

04:27 −09:00

UTC+01:00

Vienna

04:27 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

09:27 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

05:27 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

04:27 −09:00

UTC+01:00

Washington

22:27 −15:00

UTC−05:00

Wellington

14:27 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

22:27 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

04:27 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

02:27 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

03:27 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

06:27 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

04:27 −09:00

UTC+01:00

Aireys Inlet ile Saat Farkı Özeti

Aireys Inlet'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.