0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

30.05.2024

Adelaide (Avustralya) ile Londra (Birleşik Krallık) arasındaki zaman farkı

  • 30 Mayıs 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+09:30
  • 20:05:09
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:14:52
  • Gün batımı: 17:14:20
  • −8:30
  • Adelaide ve Londra arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 30 mins
  • 30 Mayıs 2024
  • Thursday, Sabah
  • UTC+01:00
  • 11:35:09
  • Londra

  • Gündoğumu: 04:51:40
  • Gün batımı: 21:07:10

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Londra Lisbon Chisinau Adelaide
Pe 00:00 Pe 00:00 Pe 02:00 Pe 08:30
Pe 01:00 Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 09:30
Pe 02:00 Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 10:30
Pe 03:00 Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 11:30
Pe 04:00 Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 12:30
Pe 05:00 Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 13:30
Pe 06:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 14:30
Pe 07:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 15:30
Pe 08:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 16:30
Pe 09:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 17:30
Pe 10:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 18:30
Pe 11:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 19:30
Pe 12:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 20:30
Pe 13:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 21:30
Pe 14:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 22:30
Pe 15:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 23:30
Pe 16:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pa 00:30
Pe 17:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pa 01:30
Pe 18:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 02:30
Pe 19:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 03:30
Pe 20:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 04:30
Pe 21:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 05:30
Pe 22:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 06:30
Pe 23:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 07:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

14:35 −05:30

UTC+04:00

Abuja

11:35 −08:30

UTC+01:00

Accra

10:35 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

13:35 −06:30

UTC+03:00

Algiers

11:35 −08:30

UTC+01:00

Amman

13:35 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

12:35 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

12:35 −08:30

UTC+01:00

Ankara

13:35 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

13:35 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

15:35 −04:30

UTC+05:00

Astana

15:35 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

06:35 −13:30

UTC−04:00

Athens

13:35 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

13:35 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

22:35 +02:30

UTC+12:00

Baku

14:35 −05:30

UTC+04:00

Bamako

10:35 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:35 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

17:35 −02:30

UTC+07:00

Bangui

11:35 −08:30

UTC+01:00

Banjul

10:35 −09:30

UTC+00:00

Beijing

18:35 −01:30

UTC+08:00

Beirut

13:35 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

12:35 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

04:35 −15:30

UTC−06:00

Berlin

12:35 −08:30

UTC+01:00

Berne

12:35 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

16:35 −03:30

UTC+06:00

Bissau

10:35 −09:30

UTC+00:00

Bogota

05:35 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

07:35 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

12:35 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

11:35 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

06:35 −13:30

UTC−04:00

Brussels

12:35 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

13:35 −07:30

UTC+02:00

Budapest

12:35 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

07:35 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

12:35 −07:30

UTC+02:00

Cairo

13:35 −07:30

UTC+02:00

Canberra

20:35 +00:30

UTC+10:00

Caracas

06:35 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

13:35 −07:30

UTC+02:00

Conakry

10:35 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

12:35 −08:30

UTC+01:00

Dakar

10:35 −09:30

UTC+00:00

Damascus

13:35 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

16:35 −03:30

UTC+06:00

Doha

13:35 −06:30

UTC+03:00

Dublin

11:35 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

15:35 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

12:35 −07:30

UTC+02:00

George Town

05:35 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

06:35 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

04:35 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

11:35 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

17:35 −02:30

UTC+07:00

Harare

12:35 −07:30

UTC+02:00

Havana

06:35 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

13:35 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

15:35 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

17:35 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

13:35 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

13:35 −06:30

UTC+03:00

Juba

12:35 −07:30

UTC+02:00

Kabul

15:05 −05:00

UTC+04:30

Kampala

13:35 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

16:20 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

12:35 −07:30

UTC+02:00

Kiev

13:35 −07:30

UTC+02:00

Kigali

12:35 −07:30

UTC+02:00

Kingston

05:35 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

11:35 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:35 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

13:35 −06:30

UTC+03:00

Libreville

11:35 −08:30

UTC+01:00

Lima

05:35 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

11:35 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

12:35 −08:30

UTC+01:00

Lome

10:35 −09:30

UTC+00:00

Londra

11:35 −09:30

UTC+00:00

Luanda

11:35 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

12:35 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

12:35 −08:30

UTC+01:00

Madrid

12:35 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

13:35 −06:30

UTC+03:00

Managua

04:35 −15:30

UTC−06:00

Manama

13:35 −06:30

UTC+03:00

Manila

18:35 −01:30

UTC+08:00

Maputo

12:35 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

13:35 −07:30

UTC+02:00

Maseru

12:35 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

12:35 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

04:35 −15:30

UTC−06:00

Minsk

13:35 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

13:35 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

12:35 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

10:35 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

07:35 −12:30

UTC−03:00

Moroni

13:35 −06:30

UTC+03:00

Moskova

13:35 −06:30

UTC+03:00

Muscat

14:35 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

13:35 −06:30

UTC+03:00

Nassau

06:35 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

16:05 −04:00

UTC+05:30

Niamey

11:35 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

13:35 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

10:35 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

11:35 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

06:35 −13:30

UTC−04:00

Oslo

12:35 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

06:35 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

10:35 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

23:35 −20:30

UTC−11:00

Panama City

05:35 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

07:35 −12:30

UTC−03:00

Paris

12:35 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

06:35 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

17:35 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

14:35 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

21:35 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

06:35 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

11:35 −08:30

UTC+01:00

Prague

12:35 −08:30

UTC+01:00

Praia

09:35 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

12:35 −07:30

UTC+02:00

Pristina

12:35 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

19:35 −01:00

UTC+08:30

Quito

05:35 −14:30

UTC−05:00

Rabat

11:35 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

13:35 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

10:35 −09:30

UTC+00:00

Riga

13:35 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

13:35 −06:30

UTC+03:00

Rome

12:35 −08:30

UTC+01:00

Roseau

06:35 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

14:35 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

11:35 −09:30

UTC+00:00

San Jose

04:35 −15:30

UTC−06:00

San Juan

06:35 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

13:35 −06:30

UTC+03:00

Santiago

06:35 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

06:35 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

12:35 −08:30

UTC+01:00

Seoul

19:35 −00:30

UTC+09:00

Singapore

18:35 −01:30

UTC+08:00

Skopje

12:35 −08:30

UTC+01:00

Sofia

13:35 −07:30

UTC+02:00

St George’s

06:35 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

06:35 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

12:35 −08:30

UTC+01:00

Sucre

06:35 −13:30

UTC−04:00

Taipei

18:35 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

13:35 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

15:35 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

14:35 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:35 −15:30

UTC−06:00

Tehran

14:05 −06:00

UTC+03:30

The Valley

06:35 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

16:35 −03:30

UTC+06:00

Tirana

12:35 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

19:35 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

12:35 −07:30

UTC+02:00

Tunis

11:35 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

18:35 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

12:35 −08:30

UTC+01:00

Vienna

12:35 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

17:35 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

13:35 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

12:35 −08:30

UTC+01:00

Washington

06:35 −14:30

UTC−05:00

Wellington

22:35 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

06:35 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

12:35 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:35 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

11:35 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

14:35 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

12:35 −08:30

UTC+01:00

Adelaide — Londra şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Londra şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 16,262 kilometers
  • Adelaide'da Londra'ten 8 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Londra arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.