0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

29.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Doha (Katar) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+10:30
  • 15:13:01
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:03:05
  • Gün batımı: 19:56:13
  • −7:30
  • Adelaide ve Doha arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 30 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Sabah
  • UTC+03:00
  • 07:43:01
  • Doha

  • Gündoğumu: 05:59:09
  • Gün batımı: 17:36:35

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Monaco-City Doha Amman Adelaide
Pe 00:00 Pe 02:00 Pe 02:00 Pe 09:30
Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 03:00 Pe 10:30
Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 04:00 Pe 11:30
Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 05:00 Pe 12:30
Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 06:00 Pe 13:30
Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 07:00 Pe 14:30
Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 08:00 Pe 15:30
Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 09:00 Pe 16:30
Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 10:00 Pe 17:30
Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 11:00 Pe 18:30
Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 12:00 Pe 19:30
Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 13:00 Pe 20:30
Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 14:00 Pe 21:30
Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 15:00 Pe 22:30
Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 16:00 Pe 23:30
Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 17:00 Pa 00:30
Pe 16:00 Pe 18:00 Pe 18:00 Pa 01:30
Pe 17:00 Pe 19:00 Pe 19:00 Pa 02:30
Pe 18:00 Pe 20:00 Pe 20:00 Pa 03:30
Pe 19:00 Pe 21:00 Pe 21:00 Pa 04:30
Pe 20:00 Pe 22:00 Pe 22:00 Pa 05:30
Pe 21:00 Pe 23:00 Pe 23:00 Pa 06:30
Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 07:30
Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 08:30

Adelaide (15:13) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

08:43 −06:30

UTC+04:00

Abuja

05:43 −09:30

UTC+01:00

Accra

04:43 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

07:43 −07:30

UTC+03:00

Algiers

05:43 −09:30

UTC+01:00

Amman

07:43 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

05:43 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:43 −09:30

UTC+01:00

Ankara

07:43 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

07:43 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

09:43 −05:30

UTC+05:00

Astana

10:43 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

01:43 −14:30

UTC−04:00

Athens

06:43 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

07:43 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

16:43 +01:30

UTC+12:00

Baku

08:43 −06:30

UTC+04:00

Bamako

04:43 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:43 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

11:43 −03:30

UTC+07:00

Bangui

05:43 −09:30

UTC+01:00

Banjul

04:43 −10:30

UTC+00:00

Beijing

12:43 −02:30

UTC+08:00

Beirut

06:43 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

05:43 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

22:43 −16:30

UTC−06:00

Berlin

05:43 −09:30

UTC+01:00

Berne

05:43 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

10:43 −04:30

UTC+06:00

Bissau

04:43 −10:30

UTC+00:00

Bogota

23:43 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

01:43 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

05:43 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

05:43 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

00:43 −14:30

UTC−04:00

Brussels

05:43 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

06:43 −08:30

UTC+02:00

Budapest

05:43 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

01:43 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

06:43 −08:30

UTC+02:00

Cairo

06:43 −08:30

UTC+02:00

Canberra

15:43 −00:30

UTC+10:00

Caracas

00:43 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

06:43 −08:30

UTC+02:00

Conakry

04:43 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

05:43 −09:30

UTC+01:00

Dakar

04:43 −10:30

UTC+00:00

Damascus

07:43 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

10:43 −04:30

UTC+06:00

Doha

07:43 −07:30

UTC+03:00

Dublin

04:43 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

09:43 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

06:43 −08:30

UTC+02:00

George Town

23:43 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

00:43 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

22:43 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

04:43 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

11:43 −03:30

UTC+07:00

Harare

06:43 −08:30

UTC+02:00

Havana

23:43 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

06:43 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

09:43 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

11:43 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

06:43 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

07:43 −07:30

UTC+03:00

Juba

06:43 −08:30

UTC+02:00

Kabul

09:13 −06:00

UTC+04:30

Kampala

07:43 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

10:28 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

06:43 −08:30

UTC+02:00

Kiev

06:43 −08:30

UTC+02:00

Kigali

06:43 −08:30

UTC+02:00

Kingston

23:43 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

05:43 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:43 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

07:43 −07:30

UTC+03:00

Libreville

05:43 −09:30

UTC+01:00

Lima

23:43 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

04:43 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

05:43 −09:30

UTC+01:00

Lome

04:43 −10:30

UTC+00:00

Londra

04:43 −10:30

UTC+00:00

Luanda

05:43 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

06:43 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

05:43 −09:30

UTC+01:00

Madrid

05:43 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

07:43 −07:30

UTC+03:00

Managua

22:43 −16:30

UTC−06:00

Manama

07:43 −07:30

UTC+03:00

Manila

12:43 −02:30

UTC+08:00

Maputo

06:43 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

06:43 −08:30

UTC+02:00

Maseru

06:43 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

06:43 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

22:43 −16:30

UTC−06:00

Minsk

07:43 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

07:43 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

05:43 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

04:43 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

01:43 −13:30

UTC−03:00

Moroni

07:43 −07:30

UTC+03:00

Moskova

07:43 −07:30

UTC+03:00

Muscat

08:43 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

07:43 −07:30

UTC+03:00

Nassau

23:43 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

10:13 −05:00

UTC+05:30

Niamey

05:43 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

06:43 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

04:43 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

05:43 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

00:43 −14:30

UTC−04:00

Oslo

05:43 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

23:43 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

04:43 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

17:43 −21:30

UTC−11:00

Panama City

23:43 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

01:43 −13:30

UTC−03:00

Paris

05:43 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

00:43 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

11:43 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

08:43 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

15:43 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:43 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

05:43 −09:30

UTC+01:00

Prague

05:43 −09:30

UTC+01:00

Praia

03:43 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

06:43 −08:30

UTC+02:00

Pristina

05:43 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

13:43 −02:00

UTC+08:30

Quito

23:43 −15:30

UTC−05:00

Rabat

05:43 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

06:43 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

04:43 −10:30

UTC+00:00

Riga

06:43 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

07:43 −07:30

UTC+03:00

Rome

05:43 −09:30

UTC+01:00

Roseau

00:43 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

08:43 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

04:43 −10:30

UTC+00:00

San Jose

22:43 −16:30

UTC−06:00

San Juan

00:43 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

07:43 −07:30

UTC+03:00

Santiago

01:43 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

00:43 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

05:43 −09:30

UTC+01:00

Seoul

13:43 −01:30

UTC+09:00

Singapore

12:43 −02:30

UTC+08:00

Skopje

05:43 −09:30

UTC+01:00

Sofia

06:43 −08:30

UTC+02:00

St George’s

00:43 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

00:43 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

05:43 −09:30

UTC+01:00

Sucre

00:43 −14:30

UTC−04:00

Taipei

12:43 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

06:43 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

09:43 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

08:43 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:43 −16:30

UTC−06:00

Tehran

08:13 −07:00

UTC+03:30

The Valley

00:43 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

10:43 −04:30

UTC+06:00

Tirana

05:43 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

13:43 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

06:43 −08:30

UTC+02:00

Tunis

05:43 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:43 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

05:43 −09:30

UTC+01:00

Vienna

05:43 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

11:43 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

06:43 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

05:43 −09:30

UTC+01:00

Washington

23:43 −15:30

UTC−05:00

Wellington

17:43 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

00:43 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

06:43 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:43 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

05:43 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

08:43 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

05:43 −09:30

UTC+01:00

AdelaideDoha şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Doha şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,333 kilometers
  • Adelaide'da Doha'ten 7 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Doha arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s