0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

21.07.2024

Adelaide (Avustralya) ile Paris (Fransa) arasındaki zaman farkı

  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Gün
  • UTC+09:30
  • 14:05:15
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:19:08
  • Gün batımı: 17:27:06
  • −7:30
  • Adelaide ve Paris arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 30 mins
  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+02:00
  • 06:35:15
  • Paris

  • Gündoğumu: 06:11:20
  • Gün batımı: 21:45:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Lome Paris Vienna Adelaide
Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 09:30
Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 10:30
Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 11:30
Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 12:30
Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 13:30
Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 07:00 Pa 14:30
Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 08:00 Pa 15:30
Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 09:00 Pa 16:30
Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 10:00 Pa 17:30
Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 11:00 Pa 18:30
Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 12:00 Pa 19:30
Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 13:00 Pa 20:30
Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 14:00 Pa 21:30
Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 15:00 Pa 22:30
Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 16:00 Pa 23:30
Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 17:00 Pt 00:30
Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 18:00 Pt 01:30
Pa 17:00 Pa 19:00 Pa 19:00 Pt 02:30
Pa 18:00 Pa 20:00 Pa 20:00 Pt 03:30
Pa 19:00 Pa 21:00 Pa 21:00 Pt 04:30
Pa 20:00 Pa 22:00 Pa 22:00 Pt 05:30
Pa 21:00 Pa 23:00 Pa 23:00 Pt 06:30
Pa 22:00 Pt 00:00 Pt 00:00 Pt 07:30
Pa 23:00 Pt 01:00 Pt 01:00 Pt 08:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

08:35 −05:30

UTC+04:00

Abuja

05:35 −08:30

UTC+01:00

Accra

04:35 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

07:35 −06:30

UTC+03:00

Algiers

05:35 −08:30

UTC+01:00

Amman

07:35 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

06:35 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:35 −08:30

UTC+01:00

Ankara

07:35 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

07:35 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

09:35 −04:30

UTC+05:00

Astana

09:35 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

00:35 −13:30

UTC−04:00

Athens

07:35 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

07:35 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

16:35 +02:30

UTC+12:00

Baku

08:35 −05:30

UTC+04:00

Bamako

04:35 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:35 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

11:35 −02:30

UTC+07:00

Bangui

05:35 −08:30

UTC+01:00

Banjul

04:35 −09:30

UTC+00:00

Beijing

12:35 −01:30

UTC+08:00

Beirut

07:35 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

06:35 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

22:35 −15:30

UTC−06:00

Berlin

06:35 −08:30

UTC+01:00

Berne

06:35 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

10:35 −03:30

UTC+06:00

Bissau

04:35 −09:30

UTC+00:00

Bogota

23:35 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

01:35 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

06:35 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

05:35 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

00:35 −13:30

UTC−04:00

Brussels

06:35 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

07:35 −07:30

UTC+02:00

Budapest

06:35 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

01:35 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

06:35 −07:30

UTC+02:00

Cairo

07:35 −07:30

UTC+02:00

Canberra

14:35 +00:30

UTC+10:00

Caracas

00:35 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

07:35 −07:30

UTC+02:00

Conakry

04:35 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

06:35 −08:30

UTC+01:00

Dakar

04:35 −09:30

UTC+00:00

Damascus

07:35 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

10:35 −03:30

UTC+06:00

Doha

07:35 −06:30

UTC+03:00

Dublin

05:35 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

09:35 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

06:35 −07:30

UTC+02:00

George Town

23:35 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

00:35 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

22:35 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

05:35 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

11:35 −02:30

UTC+07:00

Harare

06:35 −07:30

UTC+02:00

Havana

00:35 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

07:35 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

09:35 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

11:35 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

07:35 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

07:35 −06:30

UTC+03:00

Juba

06:35 −07:30

UTC+02:00

Kabul

09:05 −05:00

UTC+04:30

Kampala

07:35 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

10:20 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

06:35 −07:30

UTC+02:00

Kiev

07:35 −07:30

UTC+02:00

Kigali

06:35 −07:30

UTC+02:00

Kingston

23:35 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

05:35 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:35 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

07:35 −06:30

UTC+03:00

Libreville

05:35 −08:30

UTC+01:00

Lima

23:35 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

05:35 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

06:35 −08:30

UTC+01:00

Lome

04:35 −09:30

UTC+00:00

Londra

05:35 −09:30

UTC+00:00

Luanda

05:35 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

06:35 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

06:35 −08:30

UTC+01:00

Madrid

06:35 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

07:35 −06:30

UTC+03:00

Managua

22:35 −15:30

UTC−06:00

Manama

07:35 −06:30

UTC+03:00

Manila

12:35 −01:30

UTC+08:00

Maputo

06:35 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

07:35 −07:30

UTC+02:00

Maseru

06:35 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

06:35 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

22:35 −15:30

UTC−06:00

Minsk

07:35 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

07:35 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

06:35 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

04:35 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

01:35 −12:30

UTC−03:00

Moroni

07:35 −06:30

UTC+03:00

Moskova

07:35 −06:30

UTC+03:00

Muscat

08:35 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

07:35 −06:30

UTC+03:00

Nassau

00:35 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

10:05 −04:00

UTC+05:30

Niamey

05:35 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

07:35 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

04:35 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

05:35 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

00:35 −13:30

UTC−04:00

Oslo

06:35 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

00:35 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

04:35 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

17:35 −20:30

UTC−11:00

Panama City

23:35 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

01:35 −12:30

UTC−03:00

Paris

06:35 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

00:35 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

11:35 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

08:35 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

15:35 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:35 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

05:35 −08:30

UTC+01:00

Prague

06:35 −08:30

UTC+01:00

Praia

03:35 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

06:35 −07:30

UTC+02:00

Pristina

06:35 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

13:35 −01:00

UTC+08:30

Quito

23:35 −14:30

UTC−05:00

Rabat

05:35 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

07:35 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

04:35 −09:30

UTC+00:00

Riga

07:35 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

07:35 −06:30

UTC+03:00

Rome

06:35 −08:30

UTC+01:00

Roseau

00:35 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

08:35 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

05:35 −09:30

UTC+00:00

San Jose

22:35 −15:30

UTC−06:00

San Juan

00:35 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

07:35 −06:30

UTC+03:00

Santiago

00:35 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

00:35 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

06:35 −08:30

UTC+01:00

Seoul

13:35 −00:30

UTC+09:00

Singapore

12:35 −01:30

UTC+08:00

Skopje

06:35 −08:30

UTC+01:00

Sofia

07:35 −07:30

UTC+02:00

St George’s

00:35 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

00:35 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

06:35 −08:30

UTC+01:00

Sucre

00:35 −13:30

UTC−04:00

Taipei

12:35 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

07:35 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

09:35 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

08:35 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:35 −15:30

UTC−06:00

Tehran

08:05 −06:00

UTC+03:30

The Valley

00:35 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

10:35 −03:30

UTC+06:00

Tirana

06:35 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

13:35 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

06:35 −07:30

UTC+02:00

Tunis

05:35 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:35 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

06:35 −08:30

UTC+01:00

Vienna

06:35 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

11:35 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

07:35 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

06:35 −08:30

UTC+01:00

Washington

00:35 −14:30

UTC−05:00

Wellington

16:35 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

00:35 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

06:35 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:35 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

05:35 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

08:35 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

06:35 −08:30

UTC+01:00

Adelaide — Paris şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Paris şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 16,143 kilometers
  • Adelaide'da Paris'ten 7 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Paris arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.