0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

29.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Jerusalem (İsrail) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+10:30
  • 16:32:03
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:03:05
  • Gün batımı: 19:56:13
  • −8:30
  • Adelaide ve Jerusalem arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 30 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Sabah
  • UTC+02:00
  • 08:02:03
  • Jerusalem

  • Gündoğumu: 06:09:16
  • Gün batımı: 17:37:52

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Jerusalem Tripoli Baku Adelaide
Pe 00:00 Pe 00:00 Pe 02:00 Pe 08:30
Pe 01:00 Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 09:30
Pe 02:00 Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 10:30
Pe 03:00 Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 11:30
Pe 04:00 Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 12:30
Pe 05:00 Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 13:30
Pe 06:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 14:30
Pe 07:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 15:30
Pe 08:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 16:30
Pe 09:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 17:30
Pe 10:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 18:30
Pe 11:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 19:30
Pe 12:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 20:30
Pe 13:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 21:30
Pe 14:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 22:30
Pe 15:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 23:30
Pe 16:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pa 00:30
Pe 17:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pa 01:30
Pe 18:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 02:30
Pe 19:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 03:30
Pe 20:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 04:30
Pe 21:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 05:30
Pe 22:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 06:30
Pe 23:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 07:30

Adelaide (16:32) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

10:02 −06:30

UTC+04:00

Abuja

07:02 −09:30

UTC+01:00

Accra

06:02 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

09:02 −07:30

UTC+03:00

Algiers

07:02 −09:30

UTC+01:00

Amman

09:02 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

07:02 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:02 −09:30

UTC+01:00

Ankara

09:02 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

09:02 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

11:02 −05:30

UTC+05:00

Astana

12:02 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

03:02 −14:30

UTC−04:00

Athens

08:02 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

09:02 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

18:02 +01:30

UTC+12:00

Baku

10:02 −06:30

UTC+04:00

Bamako

06:02 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:02 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

13:02 −03:30

UTC+07:00

Bangui

07:02 −09:30

UTC+01:00

Banjul

06:02 −10:30

UTC+00:00

Beijing

14:02 −02:30

UTC+08:00

Beirut

08:02 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

07:02 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

00:02 −16:30

UTC−06:00

Berlin

07:02 −09:30

UTC+01:00

Berne

07:02 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

12:02 −04:30

UTC+06:00

Bissau

06:02 −10:30

UTC+00:00

Bogota

01:02 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

03:02 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

07:02 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

07:02 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

02:02 −14:30

UTC−04:00

Brussels

07:02 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

08:02 −08:30

UTC+02:00

Budapest

07:02 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

03:02 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

08:02 −08:30

UTC+02:00

Cairo

08:02 −08:30

UTC+02:00

Canberra

17:02 −00:30

UTC+10:00

Caracas

02:02 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

08:02 −08:30

UTC+02:00

Conakry

06:02 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

07:02 −09:30

UTC+01:00

Dakar

06:02 −10:30

UTC+00:00

Damascus

09:02 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

12:02 −04:30

UTC+06:00

Doha

09:02 −07:30

UTC+03:00

Dublin

06:02 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

11:02 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

08:02 −08:30

UTC+02:00

George Town

01:02 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

02:02 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

00:02 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

06:02 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

13:02 −03:30

UTC+07:00

Harare

08:02 −08:30

UTC+02:00

Havana

01:02 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

08:02 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

11:02 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

13:02 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

08:02 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

09:02 −07:30

UTC+03:00

Juba

08:02 −08:30

UTC+02:00

Kabul

10:32 −06:00

UTC+04:30

Kampala

09:02 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

11:47 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

08:02 −08:30

UTC+02:00

Kiev

08:02 −08:30

UTC+02:00

Kigali

08:02 −08:30

UTC+02:00

Kingston

01:02 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

07:02 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:02 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

09:02 −07:30

UTC+03:00

Libreville

07:02 −09:30

UTC+01:00

Lima

01:02 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

06:02 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

07:02 −09:30

UTC+01:00

Lome

06:02 −10:30

UTC+00:00

Londra

06:02 −10:30

UTC+00:00

Luanda

07:02 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

08:02 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

07:02 −09:30

UTC+01:00

Madrid

07:02 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

09:02 −07:30

UTC+03:00

Managua

00:02 −16:30

UTC−06:00

Manama

09:02 −07:30

UTC+03:00

Manila

14:02 −02:30

UTC+08:00

Maputo

08:02 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

08:02 −08:30

UTC+02:00

Maseru

08:02 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

08:02 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

00:02 −16:30

UTC−06:00

Minsk

09:02 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

09:02 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

07:02 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

06:02 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

03:02 −13:30

UTC−03:00

Moroni

09:02 −07:30

UTC+03:00

Moskova

09:02 −07:30

UTC+03:00

Muscat

10:02 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

09:02 −07:30

UTC+03:00

Nassau

01:02 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

11:32 −05:00

UTC+05:30

Niamey

07:02 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

08:02 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

06:02 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

07:02 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

02:02 −14:30

UTC−04:00

Oslo

07:02 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

01:02 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

06:02 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

19:02 −21:30

UTC−11:00

Panama City

01:02 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

03:02 −13:30

UTC−03:00

Paris

07:02 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

02:02 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

13:02 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

10:02 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

17:02 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:02 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

07:02 −09:30

UTC+01:00

Prague

07:02 −09:30

UTC+01:00

Praia

05:02 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

08:02 −08:30

UTC+02:00

Pristina

07:02 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

15:02 −02:00

UTC+08:30

Quito

01:02 −15:30

UTC−05:00

Rabat

07:02 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

08:02 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

06:02 −10:30

UTC+00:00

Riga

08:02 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

09:02 −07:30

UTC+03:00

Rome

07:02 −09:30

UTC+01:00

Roseau

02:02 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

10:02 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

06:02 −10:30

UTC+00:00

San Jose

00:02 −16:30

UTC−06:00

San Juan

02:02 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

09:02 −07:30

UTC+03:00

Santiago

03:02 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

02:02 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

07:02 −09:30

UTC+01:00

Seoul

15:02 −01:30

UTC+09:00

Singapore

14:02 −02:30

UTC+08:00

Skopje

07:02 −09:30

UTC+01:00

Sofia

08:02 −08:30

UTC+02:00

St George’s

02:02 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

02:02 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

07:02 −09:30

UTC+01:00

Sucre

02:02 −14:30

UTC−04:00

Taipei

14:02 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

08:02 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

11:02 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

10:02 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:02 −16:30

UTC−06:00

Tehran

09:32 −07:00

UTC+03:30

The Valley

02:02 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

12:02 −04:30

UTC+06:00

Tirana

07:02 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

15:02 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

08:02 −08:30

UTC+02:00

Tunis

07:02 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:02 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

07:02 −09:30

UTC+01:00

Vienna

07:02 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

13:02 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

08:02 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

07:02 −09:30

UTC+01:00

Washington

01:02 −15:30

UTC−05:00

Wellington

19:02 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

02:02 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

08:02 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:02 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

07:02 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

10:02 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

07:02 −09:30

UTC+01:00

AdelaideJerusalem şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Jerusalem şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,084 kilometers
  • Adelaide'da Jerusalem'ten 8 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Jerusalem arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s