0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

29.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Oranjestad (Aruba) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+10:30
  • 15:38:04
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:03:05
  • Gün batımı: 19:56:13
  • −14:30
  • Adelaide ve Oranjestad arasındaki saat dilimi farkı −14 hours 30 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gece
  • UTC−04:00
  • 01:08:04
  • Oranjestad

  • Gündoğumu: 06:57:34
  • Gün batımı: 18:50:34

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Oranjestad Belgrade Dushanbe Adelaide
Pe 00:00 Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 14:30
Pe 01:00 Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 15:30
Pe 02:00 Pe 07:00 Pe 11:00 Pe 16:30
Pe 03:00 Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 17:30
Pe 04:00 Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 18:30
Pe 05:00 Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 19:30
Pe 06:00 Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 20:30
Pe 07:00 Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 21:30
Pe 08:00 Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 22:30
Pe 09:00 Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 23:30
Pe 10:00 Pe 15:00 Pe 19:00 Pa 00:30
Pe 11:00 Pe 16:00 Pe 20:00 Pa 01:30
Pe 12:00 Pe 17:00 Pe 21:00 Pa 02:30
Pe 13:00 Pe 18:00 Pe 22:00 Pa 03:30
Pe 14:00 Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 04:30
Pe 15:00 Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 05:30
Pe 16:00 Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 06:30
Pe 17:00 Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 07:30
Pe 18:00 Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 08:30
Pe 19:00 Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 09:30
Pe 20:00 Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 10:30
Pe 21:00 Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 11:30
Pe 22:00 Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 12:30
Pe 23:00 Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 13:30

Adelaide (15:38) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

09:08 −06:30

UTC+04:00

Abuja

06:08 −09:30

UTC+01:00

Accra

05:08 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

08:08 −07:30

UTC+03:00

Algiers

06:08 −09:30

UTC+01:00

Amman

08:08 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

06:08 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:08 −09:30

UTC+01:00

Ankara

08:08 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

08:08 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

10:08 −05:30

UTC+05:00

Astana

11:08 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

02:08 −14:30

UTC−04:00

Athens

07:08 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

08:08 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

17:08 +01:30

UTC+12:00

Baku

09:08 −06:30

UTC+04:00

Bamako

05:08 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:08 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

12:08 −03:30

UTC+07:00

Bangui

06:08 −09:30

UTC+01:00

Banjul

05:08 −10:30

UTC+00:00

Beijing

13:08 −02:30

UTC+08:00

Beirut

07:08 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

06:08 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

23:08 −16:30

UTC−06:00

Berlin

06:08 −09:30

UTC+01:00

Berne

06:08 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

11:08 −04:30

UTC+06:00

Bissau

05:08 −10:30

UTC+00:00

Bogota

00:08 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

02:08 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

06:08 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

06:08 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

01:08 −14:30

UTC−04:00

Brussels

06:08 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

07:08 −08:30

UTC+02:00

Budapest

06:08 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

02:08 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

07:08 −08:30

UTC+02:00

Cairo

07:08 −08:30

UTC+02:00

Canberra

16:08 −00:30

UTC+10:00

Caracas

01:08 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

07:08 −08:30

UTC+02:00

Conakry

05:08 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

06:08 −09:30

UTC+01:00

Dakar

05:08 −10:30

UTC+00:00

Damascus

08:08 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

11:08 −04:30

UTC+06:00

Doha

08:08 −07:30

UTC+03:00

Dublin

05:08 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

10:08 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

07:08 −08:30

UTC+02:00

George Town

00:08 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

01:08 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

23:08 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

05:08 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

12:08 −03:30

UTC+07:00

Harare

07:08 −08:30

UTC+02:00

Havana

00:08 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

07:08 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

10:08 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

12:08 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

07:08 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

08:08 −07:30

UTC+03:00

Juba

07:08 −08:30

UTC+02:00

Kabul

09:38 −06:00

UTC+04:30

Kampala

08:08 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

10:53 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

07:08 −08:30

UTC+02:00

Kiev

07:08 −08:30

UTC+02:00

Kigali

07:08 −08:30

UTC+02:00

Kingston

00:08 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

06:08 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:08 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

08:08 −07:30

UTC+03:00

Libreville

06:08 −09:30

UTC+01:00

Lima

00:08 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

05:08 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

06:08 −09:30

UTC+01:00

Lome

05:08 −10:30

UTC+00:00

Londra

05:08 −10:30

UTC+00:00

Luanda

06:08 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

07:08 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

06:08 −09:30

UTC+01:00

Madrid

06:08 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

08:08 −07:30

UTC+03:00

Managua

23:08 −16:30

UTC−06:00

Manama

08:08 −07:30

UTC+03:00

Manila

13:08 −02:30

UTC+08:00

Maputo

07:08 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

07:08 −08:30

UTC+02:00

Maseru

07:08 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

07:08 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

23:08 −16:30

UTC−06:00

Minsk

08:08 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

08:08 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

06:08 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

05:08 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

02:08 −13:30

UTC−03:00

Moroni

08:08 −07:30

UTC+03:00

Moskova

08:08 −07:30

UTC+03:00

Muscat

09:08 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

08:08 −07:30

UTC+03:00

Nassau

00:08 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

10:38 −05:00

UTC+05:30

Niamey

06:08 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

07:08 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

05:08 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

06:08 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

01:08 −14:30

UTC−04:00

Oslo

06:08 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

00:08 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

05:08 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

18:08 −21:30

UTC−11:00

Panama City

00:08 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

02:08 −13:30

UTC−03:00

Paris

06:08 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

01:08 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

12:08 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

09:08 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

16:08 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:08 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

06:08 −09:30

UTC+01:00

Prague

06:08 −09:30

UTC+01:00

Praia

04:08 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

07:08 −08:30

UTC+02:00

Pristina

06:08 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

14:08 −02:00

UTC+08:30

Quito

00:08 −15:30

UTC−05:00

Rabat

06:08 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

07:08 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

05:08 −10:30

UTC+00:00

Riga

07:08 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

08:08 −07:30

UTC+03:00

Rome

06:08 −09:30

UTC+01:00

Roseau

01:08 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

09:08 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

05:08 −10:30

UTC+00:00

San Jose

23:08 −16:30

UTC−06:00

San Juan

01:08 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

08:08 −07:30

UTC+03:00

Santiago

02:08 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

01:08 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

06:08 −09:30

UTC+01:00

Seoul

14:08 −01:30

UTC+09:00

Singapore

13:08 −02:30

UTC+08:00

Skopje

06:08 −09:30

UTC+01:00

Sofia

07:08 −08:30

UTC+02:00

St George’s

01:08 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

01:08 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

06:08 −09:30

UTC+01:00

Sucre

01:08 −14:30

UTC−04:00

Taipei

13:08 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

07:08 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

10:08 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

09:08 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:08 −16:30

UTC−06:00

Tehran

08:38 −07:00

UTC+03:30

The Valley

01:08 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

11:08 −04:30

UTC+06:00

Tirana

06:08 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

14:08 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

07:08 −08:30

UTC+02:00

Tunis

06:08 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:08 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

06:08 −09:30

UTC+01:00

Vienna

06:08 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

12:08 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

07:08 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

06:08 −09:30

UTC+01:00

Washington

00:08 −15:30

UTC−05:00

Wellington

18:08 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

01:08 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

07:08 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:08 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

06:08 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

09:08 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

06:08 −09:30

UTC+01:00

AdelaideOranjestad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Oranjestad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 16,207 kilometers
  • Adelaide'da Oranjestad'ten 14 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Oranjestad arasındaki saat dilimi farkı −14 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s