0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

22.07.2024

Adelaide (Avustralya) ile Moskova (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+09:30
  • 10:37:10
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:18:33
  • Gün batımı: 17:27:47
  • −6:30
  • Adelaide ve Moskova arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+03:00
  • 04:07:10
  • Moskova

  • Gündoğumu: 04:18:27
  • Gün batımı: 20:55:46

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Belgrade Moskova Bangkok Adelaide
Pt 00:00 Pt 01:00 Pt 05:00 Pt 07:30
Pt 01:00 Pt 02:00 Pt 06:00 Pt 08:30
Pt 02:00 Pt 03:00 Pt 07:00 Pt 09:30
Pt 03:00 Pt 04:00 Pt 08:00 Pt 10:30
Pt 04:00 Pt 05:00 Pt 09:00 Pt 11:30
Pt 05:00 Pt 06:00 Pt 10:00 Pt 12:30
Pt 06:00 Pt 07:00 Pt 11:00 Pt 13:30
Pt 07:00 Pt 08:00 Pt 12:00 Pt 14:30
Pt 08:00 Pt 09:00 Pt 13:00 Pt 15:30
Pt 09:00 Pt 10:00 Pt 14:00 Pt 16:30
Pt 10:00 Pt 11:00 Pt 15:00 Pt 17:30
Pt 11:00 Pt 12:00 Pt 16:00 Pt 18:30
Pt 12:00 Pt 13:00 Pt 17:00 Pt 19:30
Pt 13:00 Pt 14:00 Pt 18:00 Pt 20:30
Pt 14:00 Pt 15:00 Pt 19:00 Pt 21:30
Pt 15:00 Pt 16:00 Pt 20:00 Pt 22:30
Pt 16:00 Pt 17:00 Pt 21:00 Pt 23:30
Pt 17:00 Pt 18:00 Pt 22:00 Sa 00:30
Pt 18:00 Pt 19:00 Pt 23:00 Sa 01:30
Pt 19:00 Pt 20:00 Sa 00:00 Sa 02:30
Pt 20:00 Pt 21:00 Sa 01:00 Sa 03:30
Pt 21:00 Pt 22:00 Sa 02:00 Sa 04:30
Pt 22:00 Pt 23:00 Sa 03:00 Sa 05:30
Pt 23:00 Sa 00:00 Sa 04:00 Sa 06:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

05:07 −05:30

UTC+04:00

Abuja

02:07 −08:30

UTC+01:00

Accra

01:07 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

04:07 −06:30

UTC+03:00

Algiers

02:07 −08:30

UTC+01:00

Amman

04:07 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

03:07 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

03:07 −08:30

UTC+01:00

Ankara

04:07 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

04:07 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

06:07 −04:30

UTC+05:00

Astana

06:07 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

21:07 −13:30

UTC−04:00

Athens

04:07 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

04:07 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

13:07 +02:30

UTC+12:00

Baku

05:07 −05:30

UTC+04:00

Bamako

01:07 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

09:07 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

08:07 −02:30

UTC+07:00

Bangui

02:07 −08:30

UTC+01:00

Banjul

01:07 −09:30

UTC+00:00

Beijing

09:07 −01:30

UTC+08:00

Beirut

04:07 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

03:07 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

19:07 −15:30

UTC−06:00

Berlin

03:07 −08:30

UTC+01:00

Berne

03:07 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

07:07 −03:30

UTC+06:00

Bissau

01:07 −09:30

UTC+00:00

Bogota

20:07 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

22:07 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

03:07 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

02:07 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

21:07 −13:30

UTC−04:00

Brussels

03:07 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

04:07 −07:30

UTC+02:00

Budapest

03:07 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

22:07 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

03:07 −07:30

UTC+02:00

Cairo

04:07 −07:30

UTC+02:00

Canberra

11:07 +00:30

UTC+10:00

Caracas

21:07 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

04:07 −07:30

UTC+02:00

Conakry

01:07 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

03:07 −08:30

UTC+01:00

Dakar

01:07 −09:30

UTC+00:00

Damascus

04:07 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

07:07 −03:30

UTC+06:00

Doha

04:07 −06:30

UTC+03:00

Dublin

02:07 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

06:07 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

03:07 −07:30

UTC+02:00

George Town

20:07 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

21:07 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

19:07 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

02:07 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

08:07 −02:30

UTC+07:00

Harare

03:07 −07:30

UTC+02:00

Havana

21:07 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

04:07 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

06:07 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

08:07 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

04:07 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

04:07 −06:30

UTC+03:00

Juba

03:07 −07:30

UTC+02:00

Kabul

05:37 −05:00

UTC+04:30

Kampala

04:07 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

06:52 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

03:07 −07:30

UTC+02:00

Kiev

04:07 −07:30

UTC+02:00

Kigali

03:07 −07:30

UTC+02:00

Kingston

20:07 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

02:07 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

09:07 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

04:07 −06:30

UTC+03:00

Libreville

02:07 −08:30

UTC+01:00

Lima

20:07 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

02:07 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

03:07 −08:30

UTC+01:00

Lome

01:07 −09:30

UTC+00:00

Londra

02:07 −09:30

UTC+00:00

Luanda

02:07 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

03:07 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

03:07 −08:30

UTC+01:00

Madrid

03:07 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

04:07 −06:30

UTC+03:00

Managua

19:07 −15:30

UTC−06:00

Manama

04:07 −06:30

UTC+03:00

Manila

09:07 −01:30

UTC+08:00

Maputo

03:07 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

04:07 −07:30

UTC+02:00

Maseru

03:07 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

03:07 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

19:07 −15:30

UTC−06:00

Minsk

04:07 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

04:07 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

03:07 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

01:07 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

22:07 −12:30

UTC−03:00

Moroni

04:07 −06:30

UTC+03:00

Moskova

04:07 −06:30

UTC+03:00

Muscat

05:07 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

04:07 −06:30

UTC+03:00

Nassau

21:07 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

06:37 −04:00

UTC+05:30

Niamey

02:07 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

04:07 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

01:07 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

02:07 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

21:07 −13:30

UTC−04:00

Oslo

03:07 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

21:07 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

01:07 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

14:07 −20:30

UTC−11:00

Panama City

20:07 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

22:07 −12:30

UTC−03:00

Paris

03:07 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

21:07 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

08:07 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

05:07 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

12:07 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

21:07 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

02:07 −08:30

UTC+01:00

Prague

03:07 −08:30

UTC+01:00

Praia

00:07 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

03:07 −07:30

UTC+02:00

Pristina

03:07 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

10:07 −01:00

UTC+08:30

Quito

20:07 −14:30

UTC−05:00

Rabat

02:07 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

04:07 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

01:07 −09:30

UTC+00:00

Riga

04:07 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

04:07 −06:30

UTC+03:00

Rome

03:07 −08:30

UTC+01:00

Roseau

21:07 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

05:07 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

02:07 −09:30

UTC+00:00

San Jose

19:07 −15:30

UTC−06:00

San Juan

21:07 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

04:07 −06:30

UTC+03:00

Santiago

21:07 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

21:07 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

03:07 −08:30

UTC+01:00

Seoul

10:07 −00:30

UTC+09:00

Singapore

09:07 −01:30

UTC+08:00

Skopje

03:07 −08:30

UTC+01:00

Sofia

04:07 −07:30

UTC+02:00

St George’s

21:07 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

21:07 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

03:07 −08:30

UTC+01:00

Sucre

21:07 −13:30

UTC−04:00

Taipei

09:07 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

04:07 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

06:07 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

05:07 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

19:07 −15:30

UTC−06:00

Tehran

04:37 −06:00

UTC+03:30

The Valley

21:07 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

07:07 −03:30

UTC+06:00

Tirana

03:07 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

10:07 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

03:07 −07:30

UTC+02:00

Tunis

02:07 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

09:07 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

03:07 −08:30

UTC+01:00

Vienna

03:07 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

08:07 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

04:07 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

03:07 −08:30

UTC+01:00

Washington

21:07 −14:30

UTC−05:00

Wellington

13:07 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

21:07 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

03:07 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

01:07 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

02:07 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

05:07 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

03:07 −08:30

UTC+01:00

Adelaide — Moskova şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Moskova şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,803 kilometers
  • Adelaide'da Moskova'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Moskova arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.