0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

26.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Minsk (Beyaz Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+10:30
  • 05:25:29
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:00:21
  • Gün batımı: 19:59:59
  • −7:30
  • Adelaide ve Minsk arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 30 mins
  • 25 Şubat 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+03:00
  • 21:55:29
  • Minsk

  • Gündoğumu: 08:10:48
  • Gün batımı: 18:38:01

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Willemstad Copenhagen Minsk Adelaide
Pa 00:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 14:30
Pa 01:00 Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 15:30
Pa 02:00 Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 16:30
Pa 03:00 Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 17:30
Pa 04:00 Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 18:30
Pa 05:00 Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 19:30
Pa 06:00 Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 20:30
Pa 07:00 Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 21:30
Pa 08:00 Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 22:30
Pa 09:00 Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 23:30
Pa 10:00 Pa 15:00 Pa 17:00 Pt 00:30
Pa 11:00 Pa 16:00 Pa 18:00 Pt 01:30
Pa 12:00 Pa 17:00 Pa 19:00 Pt 02:30
Pa 13:00 Pa 18:00 Pa 20:00 Pt 03:30
Pa 14:00 Pa 19:00 Pa 21:00 Pt 04:30
Pa 15:00 Pa 20:00 Pa 22:00 Pt 05:30
Pa 16:00 Pa 21:00 Pa 23:00 Pt 06:30
Pa 17:00 Pa 22:00 Pt 00:00 Pt 07:30
Pa 18:00 Pa 23:00 Pt 01:00 Pt 08:30
Pa 19:00 Pt 00:00 Pt 02:00 Pt 09:30
Pa 20:00 Pt 01:00 Pt 03:00 Pt 10:30
Pa 21:00 Pt 02:00 Pt 04:00 Pt 11:30
Pa 22:00 Pt 03:00 Pt 05:00 Pt 12:30
Pa 23:00 Pt 04:00 Pt 06:00 Pt 13:30

Adelaide (05:25) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

22:55 −06:30

UTC+04:00

Abuja

19:55 −09:30

UTC+01:00

Accra

18:55 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

21:55 −07:30

UTC+03:00

Algiers

19:55 −09:30

UTC+01:00

Amman

21:55 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

19:55 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

19:55 −09:30

UTC+01:00

Ankara

21:55 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

21:55 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

23:55 −05:30

UTC+05:00

Astana

00:55 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

15:55 −14:30

UTC−04:00

Athens

20:55 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

21:55 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

06:55 +01:30

UTC+12:00

Baku

22:55 −06:30

UTC+04:00

Bamako

18:55 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:55 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

01:55 −03:30

UTC+07:00

Bangui

19:55 −09:30

UTC+01:00

Banjul

18:55 −10:30

UTC+00:00

Beijing

02:55 −02:30

UTC+08:00

Beirut

20:55 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

19:55 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

12:55 −16:30

UTC−06:00

Berlin

19:55 −09:30

UTC+01:00

Berne

19:55 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

00:55 −04:30

UTC+06:00

Bissau

18:55 −10:30

UTC+00:00

Bogota

13:55 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

15:55 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

19:55 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

19:55 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

14:55 −14:30

UTC−04:00

Brussels

19:55 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

20:55 −08:30

UTC+02:00

Budapest

19:55 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

15:55 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

20:55 −08:30

UTC+02:00

Cairo

20:55 −08:30

UTC+02:00

Canberra

05:55 −00:30

UTC+10:00

Caracas

14:55 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

20:55 −08:30

UTC+02:00

Conakry

18:55 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

19:55 −09:30

UTC+01:00

Dakar

18:55 −10:30

UTC+00:00

Damascus

21:55 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

00:55 −04:30

UTC+06:00

Doha

21:55 −07:30

UTC+03:00

Dublin

18:55 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

23:55 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

20:55 −08:30

UTC+02:00

George Town

13:55 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

14:55 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

12:55 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

18:55 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

01:55 −03:30

UTC+07:00

Harare

20:55 −08:30

UTC+02:00

Havana

13:55 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

20:55 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

23:55 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

01:55 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

20:55 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

21:55 −07:30

UTC+03:00

Juba

20:55 −08:30

UTC+02:00

Kabul

23:25 −06:00

UTC+04:30

Kampala

21:55 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

00:40 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

20:55 −08:30

UTC+02:00

Kiev

20:55 −08:30

UTC+02:00

Kigali

20:55 −08:30

UTC+02:00

Kingston

13:55 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

19:55 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:55 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

21:55 −07:30

UTC+03:00

Libreville

19:55 −09:30

UTC+01:00

Lima

13:55 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

18:55 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

19:55 −09:30

UTC+01:00

Lome

18:55 −10:30

UTC+00:00

Londra

18:55 −10:30

UTC+00:00

Luanda

19:55 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

20:55 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

19:55 −09:30

UTC+01:00

Madrid

19:55 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

21:55 −07:30

UTC+03:00

Managua

12:55 −16:30

UTC−06:00

Manama

21:55 −07:30

UTC+03:00

Manila

02:55 −02:30

UTC+08:00

Maputo

20:55 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

20:55 −08:30

UTC+02:00

Maseru

20:55 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

20:55 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

12:55 −16:30

UTC−06:00

Minsk

21:55 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

21:55 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

19:55 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

18:55 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

15:55 −13:30

UTC−03:00

Moroni

21:55 −07:30

UTC+03:00

Moskova

21:55 −07:30

UTC+03:00

Muscat

22:55 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

21:55 −07:30

UTC+03:00

Nassau

13:55 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

00:25 −05:00

UTC+05:30

Niamey

19:55 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

20:55 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

18:55 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

19:55 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

14:55 −14:30

UTC−04:00

Oslo

19:55 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

13:55 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

18:55 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

07:55 −21:30

UTC−11:00

Panama City

13:55 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

15:55 −13:30

UTC−03:00

Paris

19:55 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

14:55 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

01:55 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

22:55 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

05:55 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

13:55 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

19:55 −09:30

UTC+01:00

Prague

19:55 −09:30

UTC+01:00

Praia

17:55 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

20:55 −08:30

UTC+02:00

Pristina

19:55 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

03:55 −02:00

UTC+08:30

Quito

13:55 −15:30

UTC−05:00

Rabat

19:55 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

20:55 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

18:55 −10:30

UTC+00:00

Riga

20:55 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

21:55 −07:30

UTC+03:00

Rome

19:55 −09:30

UTC+01:00

Roseau

14:55 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

22:55 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

18:55 −10:30

UTC+00:00

San Jose

12:55 −16:30

UTC−06:00

San Juan

14:55 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

21:55 −07:30

UTC+03:00

Santiago

15:55 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

14:55 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

19:55 −09:30

UTC+01:00

Seoul

03:55 −01:30

UTC+09:00

Singapore

02:55 −02:30

UTC+08:00

Skopje

19:55 −09:30

UTC+01:00

Sofia

20:55 −08:30

UTC+02:00

St George’s

14:55 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

14:55 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

19:55 −09:30

UTC+01:00

Sucre

14:55 −14:30

UTC−04:00

Taipei

02:55 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

20:55 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

23:55 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

22:55 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:55 −16:30

UTC−06:00

Tehran

22:25 −07:00

UTC+03:30

The Valley

14:55 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

00:55 −04:30

UTC+06:00

Tirana

19:55 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

03:55 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

20:55 −08:30

UTC+02:00

Tunis

19:55 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:55 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

19:55 −09:30

UTC+01:00

Vienna

19:55 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

01:55 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

20:55 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

19:55 −09:30

UTC+01:00

Washington

13:55 −15:30

UTC−05:00

Wellington

07:55 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

14:55 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

20:55 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:55 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

19:55 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

22:55 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

19:55 −09:30

UTC+01:00

AdelaideMinsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Minsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,399 kilometers
  • Adelaide'da Minsk'ten 7 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Minsk arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s