0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

29.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Bairiki (Kiribati) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+10:30
  • 15:28:17
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:03:05
  • Gün batımı: 19:56:13
  • +1:30
  • Adelaide ve Bairiki arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 30 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+12:00
  • 16:58:17
  • Bairiki

  • Gündoğumu: 06:39:34
  • Gün batımı: 18:44:47

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Paramaribo Harare Adelaide Bairiki
Pe 00:00 Pe 05:00 Pe 13:30 Pe 15:00
Pe 01:00 Pe 06:00 Pe 14:30 Pe 16:00
Pe 02:00 Pe 07:00 Pe 15:30 Pe 17:00
Pe 03:00 Pe 08:00 Pe 16:30 Pe 18:00
Pe 04:00 Pe 09:00 Pe 17:30 Pe 19:00
Pe 05:00 Pe 10:00 Pe 18:30 Pe 20:00
Pe 06:00 Pe 11:00 Pe 19:30 Pe 21:00
Pe 07:00 Pe 12:00 Pe 20:30 Pe 22:00
Pe 08:00 Pe 13:00 Pe 21:30 Pe 23:00
Pe 09:00 Pe 14:00 Pe 22:30 Pa 00:00
Pe 10:00 Pe 15:00 Pe 23:30 Pa 01:00
Pe 11:00 Pe 16:00 Pa 00:30 Pa 02:00
Pe 12:00 Pe 17:00 Pa 01:30 Pa 03:00
Pe 13:00 Pe 18:00 Pa 02:30 Pa 04:00
Pe 14:00 Pe 19:00 Pa 03:30 Pa 05:00
Pe 15:00 Pe 20:00 Pa 04:30 Pa 06:00
Pe 16:00 Pe 21:00 Pa 05:30 Pa 07:00
Pe 17:00 Pe 22:00 Pa 06:30 Pa 08:00
Pe 18:00 Pe 23:00 Pa 07:30 Pa 09:00
Pe 19:00 Pa 00:00 Pa 08:30 Pa 10:00
Pe 20:00 Pa 01:00 Pa 09:30 Pa 11:00
Pe 21:00 Pa 02:00 Pa 10:30 Pa 12:00
Pe 22:00 Pa 03:00 Pa 11:30 Pa 13:00
Pe 23:00 Pa 04:00 Pa 12:30 Pa 14:00

Adelaide (15:28) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

08:58 −06:30

UTC+04:00

Abuja

05:58 −09:30

UTC+01:00

Accra

04:58 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

07:58 −07:30

UTC+03:00

Algiers

05:58 −09:30

UTC+01:00

Amman

07:58 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

05:58 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:58 −09:30

UTC+01:00

Ankara

07:58 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

07:58 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

09:58 −05:30

UTC+05:00

Astana

10:58 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

01:58 −14:30

UTC−04:00

Athens

06:58 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

07:58 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

16:58 +01:30

UTC+12:00

Baku

08:58 −06:30

UTC+04:00

Bamako

04:58 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:58 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

11:58 −03:30

UTC+07:00

Bangui

05:58 −09:30

UTC+01:00

Banjul

04:58 −10:30

UTC+00:00

Beijing

12:58 −02:30

UTC+08:00

Beirut

06:58 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

05:58 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

22:58 −16:30

UTC−06:00

Berlin

05:58 −09:30

UTC+01:00

Berne

05:58 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

10:58 −04:30

UTC+06:00

Bissau

04:58 −10:30

UTC+00:00

Bogota

23:58 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

01:58 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

05:58 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

05:58 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

00:58 −14:30

UTC−04:00

Brussels

05:58 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

06:58 −08:30

UTC+02:00

Budapest

05:58 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

01:58 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

06:58 −08:30

UTC+02:00

Cairo

06:58 −08:30

UTC+02:00

Canberra

15:58 −00:30

UTC+10:00

Caracas

00:58 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

06:58 −08:30

UTC+02:00

Conakry

04:58 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

05:58 −09:30

UTC+01:00

Dakar

04:58 −10:30

UTC+00:00

Damascus

07:58 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

10:58 −04:30

UTC+06:00

Doha

07:58 −07:30

UTC+03:00

Dublin

04:58 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

09:58 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

06:58 −08:30

UTC+02:00

George Town

23:58 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

00:58 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

22:58 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

04:58 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

11:58 −03:30

UTC+07:00

Harare

06:58 −08:30

UTC+02:00

Havana

23:58 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

06:58 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

09:58 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

11:58 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

06:58 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

07:58 −07:30

UTC+03:00

Juba

06:58 −08:30

UTC+02:00

Kabul

09:28 −06:00

UTC+04:30

Kampala

07:58 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

10:43 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

06:58 −08:30

UTC+02:00

Kiev

06:58 −08:30

UTC+02:00

Kigali

06:58 −08:30

UTC+02:00

Kingston

23:58 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

05:58 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:58 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

07:58 −07:30

UTC+03:00

Libreville

05:58 −09:30

UTC+01:00

Lima

23:58 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

04:58 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

05:58 −09:30

UTC+01:00

Lome

04:58 −10:30

UTC+00:00

Londra

04:58 −10:30

UTC+00:00

Luanda

05:58 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

06:58 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

05:58 −09:30

UTC+01:00

Madrid

05:58 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

07:58 −07:30

UTC+03:00

Managua

22:58 −16:30

UTC−06:00

Manama

07:58 −07:30

UTC+03:00

Manila

12:58 −02:30

UTC+08:00

Maputo

06:58 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

06:58 −08:30

UTC+02:00

Maseru

06:58 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

06:58 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

22:58 −16:30

UTC−06:00

Minsk

07:58 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

07:58 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

05:58 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

04:58 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

01:58 −13:30

UTC−03:00

Moroni

07:58 −07:30

UTC+03:00

Moskova

07:58 −07:30

UTC+03:00

Muscat

08:58 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

07:58 −07:30

UTC+03:00

Nassau

23:58 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

10:28 −05:00

UTC+05:30

Niamey

05:58 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

06:58 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

04:58 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

05:58 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

00:58 −14:30

UTC−04:00

Oslo

05:58 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

23:58 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

04:58 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

17:58 −21:30

UTC−11:00

Panama City

23:58 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

01:58 −13:30

UTC−03:00

Paris

05:58 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

00:58 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

11:58 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

08:58 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

15:58 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:58 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

05:58 −09:30

UTC+01:00

Prague

05:58 −09:30

UTC+01:00

Praia

03:58 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

06:58 −08:30

UTC+02:00

Pristina

05:58 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

13:58 −02:00

UTC+08:30

Quito

23:58 −15:30

UTC−05:00

Rabat

05:58 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

06:58 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

04:58 −10:30

UTC+00:00

Riga

06:58 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

07:58 −07:30

UTC+03:00

Rome

05:58 −09:30

UTC+01:00

Roseau

00:58 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

08:58 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

04:58 −10:30

UTC+00:00

San Jose

22:58 −16:30

UTC−06:00

San Juan

00:58 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

07:58 −07:30

UTC+03:00

Santiago

01:58 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

00:58 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

05:58 −09:30

UTC+01:00

Seoul

13:58 −01:30

UTC+09:00

Singapore

12:58 −02:30

UTC+08:00

Skopje

05:58 −09:30

UTC+01:00

Sofia

06:58 −08:30

UTC+02:00

St George’s

00:58 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

00:58 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

05:58 −09:30

UTC+01:00

Sucre

00:58 −14:30

UTC−04:00

Taipei

12:58 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

06:58 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

09:58 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

08:58 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:58 −16:30

UTC−06:00

Tehran

08:28 −07:00

UTC+03:30

The Valley

00:58 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

10:58 −04:30

UTC+06:00

Tirana

05:58 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

13:58 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

06:58 −08:30

UTC+02:00

Tunis

05:58 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:58 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

05:58 −09:30

UTC+01:00

Vienna

05:58 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

11:58 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

06:58 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

05:58 −09:30

UTC+01:00

Washington

23:58 −15:30

UTC−05:00

Wellington

17:58 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

00:58 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

06:58 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:58 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

05:58 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

08:58 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

05:58 −09:30

UTC+01:00

AdelaideBairiki şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Bairiki şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 5,388 kilometers
  • Adelaide'da Bairiki'ten 1 hour 30 mins uzun
  • Adelaide ve Bairiki arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s