0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

29.02.2024

Paddington (Avustralya) ile Willemstad (Curaçao) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+08:00
  • 12:31:25
  • Paddington

  • Gündoğumu: 05:45:55
  • Gün batımı: 18:31:29
  • −12:00
  • Paddington ve Willemstad arasındaki saat dilimi farkı −12 hours 00 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gece
  • UTC−04:00
  • 00:31:25
  • Willemstad

  • Gündoğumu: 06:52:52
  • Gün batımı: 18:46:20

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Willemstad Kiev Port Louis Paddington
Pe 00:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 12:00
Pe 01:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 13:00
Pe 02:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 14:00
Pe 03:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 15:00
Pe 04:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 16:00
Pe 05:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 17:00
Pe 06:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 18:00
Pe 07:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 19:00
Pe 08:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 20:00
Pe 09:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 21:00
Pe 10:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pe 22:00
Pe 11:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pe 23:00
Pe 12:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 00:00
Pe 13:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 01:00
Pe 14:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 02:00
Pe 15:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 03:00
Pe 16:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 04:00
Pe 17:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 05:00
Pe 18:00 Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 06:00
Pe 19:00 Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 07:00
Pe 20:00 Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 08:00
Pe 21:00 Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 09:00
Pe 22:00 Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 10:00
Pe 23:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 11:00

Paddington (12:31) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

08:31 −04:00

UTC+04:00

Abuja

05:31 −07:00

UTC+01:00

Accra

04:31 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

07:31 −05:00

UTC+03:00

Algiers

05:31 −07:00

UTC+01:00

Amman

07:31 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

05:31 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:31 −07:00

UTC+01:00

Ankara

07:31 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

07:31 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

09:31 −03:00

UTC+05:00

Astana

10:31 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

01:31 −12:00

UTC−04:00

Athens

06:31 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

07:31 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

16:31 +04:00

UTC+12:00

Baku

08:31 −04:00

UTC+04:00

Bamako

04:31 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:31 00:00

UTC+08:00

Bangkok

11:31 −01:00

UTC+07:00

Bangui

05:31 −07:00

UTC+01:00

Banjul

04:31 −08:00

UTC+00:00

Beijing

12:31 00:00

UTC+08:00

Beirut

06:31 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

05:31 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

22:31 −14:00

UTC−06:00

Berlin

05:31 −07:00

UTC+01:00

Berne

05:31 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

10:31 −02:00

UTC+06:00

Bissau

04:31 −08:00

UTC+00:00

Bogota

23:31 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

01:31 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

05:31 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

05:31 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

00:31 −12:00

UTC−04:00

Brussels

05:31 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

06:31 −06:00

UTC+02:00

Budapest

05:31 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

01:31 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

06:31 −06:00

UTC+02:00

Cairo

06:31 −06:00

UTC+02:00

Canberra

15:31 +02:00

UTC+10:00

Caracas

00:31 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

06:31 −06:00

UTC+02:00

Conakry

04:31 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

05:31 −07:00

UTC+01:00

Dakar

04:31 −08:00

UTC+00:00

Damascus

07:31 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

10:31 −02:00

UTC+06:00

Doha

07:31 −05:00

UTC+03:00

Dublin

04:31 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

09:31 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

06:31 −06:00

UTC+02:00

George Town

23:31 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

00:31 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

22:31 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

04:31 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

11:31 −01:00

UTC+07:00

Harare

06:31 −06:00

UTC+02:00

Havana

23:31 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

06:31 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

09:31 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

11:31 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

06:31 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

07:31 −05:00

UTC+03:00

Juba

06:31 −06:00

UTC+02:00

Kabul

09:01 −03:30

UTC+04:30

Kampala

07:31 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

10:16 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

06:31 −06:00

UTC+02:00

Kiev

06:31 −06:00

UTC+02:00

Kigali

06:31 −06:00

UTC+02:00

Kingston

23:31 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

05:31 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:31 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

07:31 −05:00

UTC+03:00

Libreville

05:31 −07:00

UTC+01:00

Lima

23:31 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

04:31 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

05:31 −07:00

UTC+01:00

Lome

04:31 −08:00

UTC+00:00

Londra

04:31 −08:00

UTC+00:00

Luanda

05:31 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

06:31 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

05:31 −07:00

UTC+01:00

Madrid

05:31 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

07:31 −05:00

UTC+03:00

Managua

22:31 −14:00

UTC−06:00

Manama

07:31 −05:00

UTC+03:00

Manila

12:31 00:00

UTC+08:00

Maputo

06:31 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

06:31 −06:00

UTC+02:00

Maseru

06:31 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

06:31 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

22:31 −14:00

UTC−06:00

Minsk

07:31 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

07:31 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

05:31 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

04:31 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

01:31 −11:00

UTC−03:00

Moroni

07:31 −05:00

UTC+03:00

Moskova

07:31 −05:00

UTC+03:00

Muscat

08:31 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

07:31 −05:00

UTC+03:00

Nassau

23:31 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

10:01 −02:30

UTC+05:30

Niamey

05:31 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

06:31 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

04:31 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

05:31 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

00:31 −12:00

UTC−04:00

Oslo

05:31 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

23:31 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

04:31 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

17:31 −19:00

UTC−11:00

Panama City

23:31 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

01:31 −11:00

UTC−03:00

Paris

05:31 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

00:31 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

11:31 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

08:31 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

15:31 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:31 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

05:31 −07:00

UTC+01:00

Prague

05:31 −07:00

UTC+01:00

Praia

03:31 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

06:31 −06:00

UTC+02:00

Pristina

05:31 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

13:31 +00:30

UTC+08:30

Quito

23:31 −13:00

UTC−05:00

Rabat

05:31 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

06:31 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

04:31 −08:00

UTC+00:00

Riga

06:31 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

07:31 −05:00

UTC+03:00

Rome

05:31 −07:00

UTC+01:00

Roseau

00:31 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

08:31 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

04:31 −08:00

UTC+00:00

San Jose

22:31 −14:00

UTC−06:00

San Juan

00:31 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

07:31 −05:00

UTC+03:00

Santiago

01:31 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

00:31 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

05:31 −07:00

UTC+01:00

Seoul

13:31 +01:00

UTC+09:00

Singapore

12:31 00:00

UTC+08:00

Skopje

05:31 −07:00

UTC+01:00

Sofia

06:31 −06:00

UTC+02:00

St George’s

00:31 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

00:31 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

05:31 −07:00

UTC+01:00

Sucre

00:31 −12:00

UTC−04:00

Taipei

12:31 00:00

UTC+08:00

Tallinn

06:31 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

09:31 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

08:31 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:31 −14:00

UTC−06:00

Tehran

08:01 −04:30

UTC+03:30

The Valley

00:31 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

10:31 −02:00

UTC+06:00

Tirana

05:31 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

13:31 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

06:31 −06:00

UTC+02:00

Tunis

05:31 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:31 00:00

UTC+08:00

Vaduz

05:31 −07:00

UTC+01:00

Vienna

05:31 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

11:31 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

06:31 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

05:31 −07:00

UTC+01:00

Washington

23:31 −13:00

UTC−05:00

Wellington

17:31 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

00:31 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

06:31 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:31 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

05:31 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

08:31 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

05:31 −07:00

UTC+01:00

PaddingtonWillemstad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Willemstad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 17,715 kilometers
  • Paddington'da Willemstad'ten 12 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Willemstad arasındaki saat dilimi farkı −12 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Paddington şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s