0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

14.07.2024

Paddington (Avustralya) ile Juba (Sudan) arasındaki zaman farkı

  • 14 Temmuz 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+08:00
  • 05:52:34
  • Paddington

  • Gündoğumu: 06:51:29
  • Gün batımı: 17:11:43
  • −6:00
  • Paddington ve Juba arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 13 Temmuz 2024
  • Saturday, Akşam
  • UTC+02:00
  • 23:52:34
  • Juba

  • Gündoğumu: 06:05:37
  • Gün batımı: 18:52:29

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Yaoundé Juba Windhoek Paddington
Ct 00:00 Ct 01:00 Ct 01:00 Ct 07:00
Ct 01:00 Ct 02:00 Ct 02:00 Ct 08:00
Ct 02:00 Ct 03:00 Ct 03:00 Ct 09:00
Ct 03:00 Ct 04:00 Ct 04:00 Ct 10:00
Ct 04:00 Ct 05:00 Ct 05:00 Ct 11:00
Ct 05:00 Ct 06:00 Ct 06:00 Ct 12:00
Ct 06:00 Ct 07:00 Ct 07:00 Ct 13:00
Ct 07:00 Ct 08:00 Ct 08:00 Ct 14:00
Ct 08:00 Ct 09:00 Ct 09:00 Ct 15:00
Ct 09:00 Ct 10:00 Ct 10:00 Ct 16:00
Ct 10:00 Ct 11:00 Ct 11:00 Ct 17:00
Ct 11:00 Ct 12:00 Ct 12:00 Ct 18:00
Ct 12:00 Ct 13:00 Ct 13:00 Ct 19:00
Ct 13:00 Ct 14:00 Ct 14:00 Ct 20:00
Ct 14:00 Ct 15:00 Ct 15:00 Ct 21:00
Ct 15:00 Ct 16:00 Ct 16:00 Ct 22:00
Ct 16:00 Ct 17:00 Ct 17:00 Ct 23:00
Ct 17:00 Ct 18:00 Ct 18:00 Pa 00:00
Ct 18:00 Ct 19:00 Ct 19:00 Pa 01:00
Ct 19:00 Ct 20:00 Ct 20:00 Pa 02:00
Ct 20:00 Ct 21:00 Ct 21:00 Pa 03:00
Ct 21:00 Ct 22:00 Ct 22:00 Pa 04:00
Ct 22:00 Ct 23:00 Ct 23:00 Pa 05:00
Ct 23:00 Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 06:00

Gelecek Yıllar İçin Paddington'da (Batı Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

01:52 −04:00

UTC+04:00

Abuja

22:52 −07:00

UTC+01:00

Accra

21:52 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

00:52 −05:00

UTC+03:00

Algiers

22:52 −07:00

UTC+01:00

Amman

00:52 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

23:52 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

23:52 −07:00

UTC+01:00

Ankara

00:52 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

00:52 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

02:52 −03:00

UTC+05:00

Astana

02:52 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

17:52 −12:00

UTC−04:00

Athens

00:52 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

00:52 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

09:52 +04:00

UTC+12:00

Baku

01:52 −04:00

UTC+04:00

Bamako

21:52 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

05:52 00:00

UTC+08:00

Bangkok

04:52 −01:00

UTC+07:00

Bangui

22:52 −07:00

UTC+01:00

Banjul

21:52 −08:00

UTC+00:00

Beijing

05:52 00:00

UTC+08:00

Beirut

00:52 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

23:52 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

15:52 −14:00

UTC−06:00

Berlin

23:52 −07:00

UTC+01:00

Berne

23:52 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

03:52 −02:00

UTC+06:00

Bissau

21:52 −08:00

UTC+00:00

Bogota

16:52 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

18:52 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

23:52 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

22:52 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

17:52 −12:00

UTC−04:00

Brussels

23:52 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

00:52 −06:00

UTC+02:00

Budapest

23:52 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

18:52 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

23:52 −06:00

UTC+02:00

Cairo

00:52 −06:00

UTC+02:00

Canberra

07:52 +02:00

UTC+10:00

Caracas

17:52 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

00:52 −06:00

UTC+02:00

Conakry

21:52 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

23:52 −07:00

UTC+01:00

Dakar

21:52 −08:00

UTC+00:00

Damascus

00:52 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

03:52 −02:00

UTC+06:00

Doha

00:52 −05:00

UTC+03:00

Dublin

22:52 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

02:52 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

23:52 −06:00

UTC+02:00

George Town

16:52 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

17:52 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

15:52 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

22:52 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

04:52 −01:00

UTC+07:00

Harare

23:52 −06:00

UTC+02:00

Havana

17:52 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

00:52 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

02:52 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

04:52 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

00:52 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

00:52 −05:00

UTC+03:00

Juba

23:52 −06:00

UTC+02:00

Kabul

02:22 −03:30

UTC+04:30

Kampala

00:52 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

03:37 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

23:52 −06:00

UTC+02:00

Kiev

00:52 −06:00

UTC+02:00

Kigali

23:52 −06:00

UTC+02:00

Kingston

16:52 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

22:52 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

05:52 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

00:52 −05:00

UTC+03:00

Libreville

22:52 −07:00

UTC+01:00

Lima

16:52 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

22:52 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

23:52 −07:00

UTC+01:00

Lome

21:52 −08:00

UTC+00:00

Londra

22:52 −08:00

UTC+00:00

Luanda

22:52 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

23:52 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

23:52 −07:00

UTC+01:00

Madrid

23:52 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

00:52 −05:00

UTC+03:00

Managua

15:52 −14:00

UTC−06:00

Manama

00:52 −05:00

UTC+03:00

Manila

05:52 00:00

UTC+08:00

Maputo

23:52 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

00:52 −06:00

UTC+02:00

Maseru

23:52 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

23:52 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

15:52 −14:00

UTC−06:00

Minsk

00:52 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

00:52 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

23:52 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

21:52 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

18:52 −11:00

UTC−03:00

Moroni

00:52 −05:00

UTC+03:00

Moskova

00:52 −05:00

UTC+03:00

Muscat

01:52 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

00:52 −05:00

UTC+03:00

Nassau

17:52 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

03:22 −02:30

UTC+05:30

Niamey

22:52 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

00:52 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

21:52 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

22:52 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

17:52 −12:00

UTC−04:00

Oslo

23:52 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

17:52 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

21:52 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

10:52 −19:00

UTC−11:00

Panama City

16:52 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

18:52 −11:00

UTC−03:00

Paris

23:52 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

17:52 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

04:52 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

01:52 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

08:52 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

17:52 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

22:52 −07:00

UTC+01:00

Prague

23:52 −07:00

UTC+01:00

Praia

20:52 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

23:52 −06:00

UTC+02:00

Pristina

23:52 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

06:52 +00:30

UTC+08:30

Quito

16:52 −13:00

UTC−05:00

Rabat

22:52 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

00:52 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

21:52 −08:00

UTC+00:00

Riga

00:52 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

00:52 −05:00

UTC+03:00

Rome

23:52 −07:00

UTC+01:00

Roseau

17:52 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

01:52 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

22:52 −08:00

UTC+00:00

San Jose

15:52 −14:00

UTC−06:00

San Juan

17:52 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

00:52 −05:00

UTC+03:00

Santiago

17:52 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

17:52 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

23:52 −07:00

UTC+01:00

Seoul

06:52 +01:00

UTC+09:00

Singapore

05:52 00:00

UTC+08:00

Skopje

23:52 −07:00

UTC+01:00

Sofia

00:52 −06:00

UTC+02:00

St George’s

17:52 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

17:52 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

23:52 −07:00

UTC+01:00

Sucre

17:52 −12:00

UTC−04:00

Taipei

05:52 00:00

UTC+08:00

Tallinn

00:52 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

02:52 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

01:52 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

15:52 −14:00

UTC−06:00

Tehran

01:22 −04:30

UTC+03:30

The Valley

17:52 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

03:52 −02:00

UTC+06:00

Tirana

23:52 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

06:52 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

23:52 −06:00

UTC+02:00

Tunis

22:52 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

05:52 00:00

UTC+08:00

Vaduz

23:52 −07:00

UTC+01:00

Vienna

23:52 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

04:52 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

00:52 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

23:52 −07:00

UTC+01:00

Washington

17:52 −13:00

UTC−05:00

Wellington

09:52 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

17:52 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

23:52 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

21:52 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

22:52 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

01:52 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

23:52 −07:00

UTC+01:00

Paddington — Juba şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Juba şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,341 kilometers
  • Paddington'da Juba'ten 6 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Juba arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.