0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

29.02.2024

Paddington (Avustralya) ile Vaduz (Lihtenştayn) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+08:00
  • 14:09:00
  • Paddington

  • Gündoğumu: 05:45:55
  • Gün batımı: 18:31:29
  • −7:00
  • Paddington ve Vaduz arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Sabah
  • UTC+01:00
  • 07:09:00
  • Vaduz

  • Gündoğumu: 07:05:03
  • Gün batımı: 18:06:46

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Willemstad Vaduz Islamabad Paddington
Pe 00:00 Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 12:00
Pe 01:00 Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 13:00
Pe 02:00 Pe 07:00 Pe 11:00 Pe 14:00
Pe 03:00 Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 15:00
Pe 04:00 Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 16:00
Pe 05:00 Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 17:00
Pe 06:00 Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 18:00
Pe 07:00 Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 19:00
Pe 08:00 Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 20:00
Pe 09:00 Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 21:00
Pe 10:00 Pe 15:00 Pe 19:00 Pe 22:00
Pe 11:00 Pe 16:00 Pe 20:00 Pe 23:00
Pe 12:00 Pe 17:00 Pe 21:00 Pa 00:00
Pe 13:00 Pe 18:00 Pe 22:00 Pa 01:00
Pe 14:00 Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 02:00
Pe 15:00 Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 03:00
Pe 16:00 Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 04:00
Pe 17:00 Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 05:00
Pe 18:00 Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 06:00
Pe 19:00 Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 07:00
Pe 20:00 Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 08:00
Pe 21:00 Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 09:00
Pe 22:00 Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 10:00
Pe 23:00 Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 11:00

Paddington (14:09) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

10:09 −04:00

UTC+04:00

Abuja

07:09 −07:00

UTC+01:00

Accra

06:09 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

09:09 −05:00

UTC+03:00

Algiers

07:09 −07:00

UTC+01:00

Amman

09:09 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:09 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:09 −07:00

UTC+01:00

Ankara

09:09 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

09:09 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

11:09 −03:00

UTC+05:00

Astana

12:09 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

03:09 −12:00

UTC−04:00

Athens

08:09 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

09:09 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

18:09 +04:00

UTC+12:00

Baku

10:09 −04:00

UTC+04:00

Bamako

06:09 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:09 00:00

UTC+08:00

Bangkok

13:09 −01:00

UTC+07:00

Bangui

07:09 −07:00

UTC+01:00

Banjul

06:09 −08:00

UTC+00:00

Beijing

14:09 00:00

UTC+08:00

Beirut

08:09 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

07:09 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

00:09 −14:00

UTC−06:00

Berlin

07:09 −07:00

UTC+01:00

Berne

07:09 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

12:09 −02:00

UTC+06:00

Bissau

06:09 −08:00

UTC+00:00

Bogota

01:09 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

03:09 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

07:09 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

07:09 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

02:09 −12:00

UTC−04:00

Brussels

07:09 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

08:09 −06:00

UTC+02:00

Budapest

07:09 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

03:09 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

08:09 −06:00

UTC+02:00

Cairo

08:09 −06:00

UTC+02:00

Canberra

17:09 +02:00

UTC+10:00

Caracas

02:09 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

08:09 −06:00

UTC+02:00

Conakry

06:09 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:09 −07:00

UTC+01:00

Dakar

06:09 −08:00

UTC+00:00

Damascus

09:09 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

12:09 −02:00

UTC+06:00

Doha

09:09 −05:00

UTC+03:00

Dublin

06:09 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

11:09 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

08:09 −06:00

UTC+02:00

George Town

01:09 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

02:09 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

00:09 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

06:09 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

13:09 −01:00

UTC+07:00

Harare

08:09 −06:00

UTC+02:00

Havana

01:09 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

08:09 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

11:09 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

13:09 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:09 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

09:09 −05:00

UTC+03:00

Juba

08:09 −06:00

UTC+02:00

Kabul

10:39 −03:30

UTC+04:30

Kampala

09:09 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:54 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

08:09 −06:00

UTC+02:00

Kiev

08:09 −06:00

UTC+02:00

Kigali

08:09 −06:00

UTC+02:00

Kingston

01:09 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

07:09 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:09 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

09:09 −05:00

UTC+03:00

Libreville

07:09 −07:00

UTC+01:00

Lima

01:09 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

06:09 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:09 −07:00

UTC+01:00

Lome

06:09 −08:00

UTC+00:00

Londra

06:09 −08:00

UTC+00:00

Luanda

07:09 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

08:09 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:09 −07:00

UTC+01:00

Madrid

07:09 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

09:09 −05:00

UTC+03:00

Managua

00:09 −14:00

UTC−06:00

Manama

09:09 −05:00

UTC+03:00

Manila

14:09 00:00

UTC+08:00

Maputo

08:09 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:09 −06:00

UTC+02:00

Maseru

08:09 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

08:09 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

00:09 −14:00

UTC−06:00

Minsk

09:09 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

09:09 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:09 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

06:09 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

03:09 −11:00

UTC−03:00

Moroni

09:09 −05:00

UTC+03:00

Moskova

09:09 −05:00

UTC+03:00

Muscat

10:09 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

09:09 −05:00

UTC+03:00

Nassau

01:09 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

11:39 −02:30

UTC+05:30

Niamey

07:09 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

08:09 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

06:09 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

07:09 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

02:09 −12:00

UTC−04:00

Oslo

07:09 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

01:09 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

06:09 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

19:09 −19:00

UTC−11:00

Panama City

01:09 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

03:09 −11:00

UTC−03:00

Paris

07:09 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

02:09 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

13:09 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

10:09 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

17:09 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:09 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

07:09 −07:00

UTC+01:00

Prague

07:09 −07:00

UTC+01:00

Praia

05:09 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

08:09 −06:00

UTC+02:00

Pristina

07:09 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

15:09 +00:30

UTC+08:30

Quito

01:09 −13:00

UTC−05:00

Rabat

07:09 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

08:09 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

06:09 −08:00

UTC+00:00

Riga

08:09 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

09:09 −05:00

UTC+03:00

Rome

07:09 −07:00

UTC+01:00

Roseau

02:09 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

10:09 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:09 −08:00

UTC+00:00

San Jose

00:09 −14:00

UTC−06:00

San Juan

02:09 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

09:09 −05:00

UTC+03:00

Santiago

03:09 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

02:09 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:09 −07:00

UTC+01:00

Seoul

15:09 +01:00

UTC+09:00

Singapore

14:09 00:00

UTC+08:00

Skopje

07:09 −07:00

UTC+01:00

Sofia

08:09 −06:00

UTC+02:00

St George’s

02:09 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

02:09 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

07:09 −07:00

UTC+01:00

Sucre

02:09 −12:00

UTC−04:00

Taipei

14:09 00:00

UTC+08:00

Tallinn

08:09 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

11:09 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

10:09 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:09 −14:00

UTC−06:00

Tehran

09:39 −04:30

UTC+03:30

The Valley

02:09 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

12:09 −02:00

UTC+06:00

Tirana

07:09 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

15:09 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

08:09 −06:00

UTC+02:00

Tunis

07:09 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:09 00:00

UTC+08:00

Vaduz

07:09 −07:00

UTC+01:00

Vienna

07:09 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

13:09 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

08:09 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

07:09 −07:00

UTC+01:00

Washington

01:09 −13:00

UTC−05:00

Wellington

19:09 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

02:09 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

08:09 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:09 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

07:09 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

10:09 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

07:09 −07:00

UTC+01:00

PaddingtonVaduz şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Vaduz şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,026 kilometers
  • Paddington'da Vaduz'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Vaduz arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Paddington şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s