0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

26.02.2024

Paddington (Avustralya) ile Lima (Peru) arasındaki zaman farkı

  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+08:00
  • 02:39:15
  • Paddington

  • Gündoğumu: 05:43:42
  • Gün batımı: 18:34:45
  • −13:00
  • Paddington ve Lima arasındaki saat dilimi farkı −13 hours 00 mins
  • 25 Şubat 2024
  • Sunday, Gün
  • UTC−05:00
  • 13:39:15
  • Lima

  • Gündoğumu: 06:11:25
  • Gün batımı: 18:34:14

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Lima Nouakchott Hanoi Paddington
Pa 00:00 Pa 05:00 Pa 12:00 Pa 13:00
Pa 01:00 Pa 06:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 02:00 Pa 07:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 03:00 Pa 08:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 04:00 Pa 09:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 05:00 Pa 10:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 06:00 Pa 11:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 07:00 Pa 12:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 08:00 Pa 13:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 09:00 Pa 14:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 10:00 Pa 15:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 11:00 Pa 16:00 Pa 23:00 Pt 00:00
Pa 12:00 Pa 17:00 Pt 00:00 Pt 01:00
Pa 13:00 Pa 18:00 Pt 01:00 Pt 02:00
Pa 14:00 Pa 19:00 Pt 02:00 Pt 03:00
Pa 15:00 Pa 20:00 Pt 03:00 Pt 04:00
Pa 16:00 Pa 21:00 Pt 04:00 Pt 05:00
Pa 17:00 Pa 22:00 Pt 05:00 Pt 06:00
Pa 18:00 Pa 23:00 Pt 06:00 Pt 07:00
Pa 19:00 Pt 00:00 Pt 07:00 Pt 08:00
Pa 20:00 Pt 01:00 Pt 08:00 Pt 09:00
Pa 21:00 Pt 02:00 Pt 09:00 Pt 10:00
Pa 22:00 Pt 03:00 Pt 10:00 Pt 11:00
Pa 23:00 Pt 04:00 Pt 11:00 Pt 12:00

Paddington (02:39) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

22:39 −04:00

UTC+04:00

Abuja

19:39 −07:00

UTC+01:00

Accra

18:39 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

21:39 −05:00

UTC+03:00

Algiers

19:39 −07:00

UTC+01:00

Amman

21:39 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

19:39 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

19:39 −07:00

UTC+01:00

Ankara

21:39 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

21:39 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

23:39 −03:00

UTC+05:00

Astana

00:39 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

15:39 −12:00

UTC−04:00

Athens

20:39 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

21:39 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

06:39 +04:00

UTC+12:00

Baku

22:39 −04:00

UTC+04:00

Bamako

18:39 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:39 00:00

UTC+08:00

Bangkok

01:39 −01:00

UTC+07:00

Bangui

19:39 −07:00

UTC+01:00

Banjul

18:39 −08:00

UTC+00:00

Beijing

02:39 00:00

UTC+08:00

Beirut

20:39 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

19:39 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

12:39 −14:00

UTC−06:00

Berlin

19:39 −07:00

UTC+01:00

Berne

19:39 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

00:39 −02:00

UTC+06:00

Bissau

18:39 −08:00

UTC+00:00

Bogota

13:39 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

15:39 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

19:39 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

19:39 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

14:39 −12:00

UTC−04:00

Brussels

19:39 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

20:39 −06:00

UTC+02:00

Budapest

19:39 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

15:39 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

20:39 −06:00

UTC+02:00

Cairo

20:39 −06:00

UTC+02:00

Canberra

05:39 +02:00

UTC+10:00

Caracas

14:39 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

20:39 −06:00

UTC+02:00

Conakry

18:39 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

19:39 −07:00

UTC+01:00

Dakar

18:39 −08:00

UTC+00:00

Damascus

21:39 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

00:39 −02:00

UTC+06:00

Doha

21:39 −05:00

UTC+03:00

Dublin

18:39 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

23:39 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

20:39 −06:00

UTC+02:00

George Town

13:39 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

14:39 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

12:39 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

18:39 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

01:39 −01:00

UTC+07:00

Harare

20:39 −06:00

UTC+02:00

Havana

13:39 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

20:39 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

23:39 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

01:39 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

20:39 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

21:39 −05:00

UTC+03:00

Juba

20:39 −06:00

UTC+02:00

Kabul

23:09 −03:30

UTC+04:30

Kampala

21:39 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:24 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

20:39 −06:00

UTC+02:00

Kiev

20:39 −06:00

UTC+02:00

Kigali

20:39 −06:00

UTC+02:00

Kingston

13:39 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

19:39 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:39 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

21:39 −05:00

UTC+03:00

Libreville

19:39 −07:00

UTC+01:00

Lima

13:39 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

18:39 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

19:39 −07:00

UTC+01:00

Lome

18:39 −08:00

UTC+00:00

Londra

18:39 −08:00

UTC+00:00

Luanda

19:39 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

20:39 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

19:39 −07:00

UTC+01:00

Madrid

19:39 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

21:39 −05:00

UTC+03:00

Managua

12:39 −14:00

UTC−06:00

Manama

21:39 −05:00

UTC+03:00

Manila

02:39 00:00

UTC+08:00

Maputo

20:39 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

20:39 −06:00

UTC+02:00

Maseru

20:39 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

20:39 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

12:39 −14:00

UTC−06:00

Minsk

21:39 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

21:39 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

19:39 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

18:39 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

15:39 −11:00

UTC−03:00

Moroni

21:39 −05:00

UTC+03:00

Moskova

21:39 −05:00

UTC+03:00

Muscat

22:39 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

21:39 −05:00

UTC+03:00

Nassau

13:39 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

00:09 −02:30

UTC+05:30

Niamey

19:39 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

20:39 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

18:39 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

19:39 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

14:39 −12:00

UTC−04:00

Oslo

19:39 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

13:39 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

18:39 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

07:39 −19:00

UTC−11:00

Panama City

13:39 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

15:39 −11:00

UTC−03:00

Paris

19:39 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

14:39 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

01:39 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

22:39 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

05:39 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

13:39 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

19:39 −07:00

UTC+01:00

Prague

19:39 −07:00

UTC+01:00

Praia

17:39 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

20:39 −06:00

UTC+02:00

Pristina

19:39 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

03:39 +00:30

UTC+08:30

Quito

13:39 −13:00

UTC−05:00

Rabat

19:39 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

20:39 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

18:39 −08:00

UTC+00:00

Riga

20:39 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

21:39 −05:00

UTC+03:00

Rome

19:39 −07:00

UTC+01:00

Roseau

14:39 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

22:39 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

18:39 −08:00

UTC+00:00

San Jose

12:39 −14:00

UTC−06:00

San Juan

14:39 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

21:39 −05:00

UTC+03:00

Santiago

15:39 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

14:39 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

19:39 −07:00

UTC+01:00

Seoul

03:39 +01:00

UTC+09:00

Singapore

02:39 00:00

UTC+08:00

Skopje

19:39 −07:00

UTC+01:00

Sofia

20:39 −06:00

UTC+02:00

St George’s

14:39 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

14:39 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

19:39 −07:00

UTC+01:00

Sucre

14:39 −12:00

UTC−04:00

Taipei

02:39 00:00

UTC+08:00

Tallinn

20:39 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

23:39 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

22:39 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:39 −14:00

UTC−06:00

Tehran

22:09 −04:30

UTC+03:30

The Valley

14:39 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

00:39 −02:00

UTC+06:00

Tirana

19:39 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

03:39 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

20:39 −06:00

UTC+02:00

Tunis

19:39 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:39 00:00

UTC+08:00

Vaduz

19:39 −07:00

UTC+01:00

Vienna

19:39 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

01:39 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

20:39 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

19:39 −07:00

UTC+01:00

Washington

13:39 −13:00

UTC−05:00

Wellington

07:39 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

14:39 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

20:39 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:39 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

19:39 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

22:39 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

19:39 −07:00

UTC+01:00

PaddingtonLima şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Lima şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,893 kilometers
  • Paddington'da Lima'ten 13 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Lima arasındaki saat dilimi farkı −13 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Paddington şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s