0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

26.02.2024

Paddington (Avustralya) ile Gaborone (Botsvana) arasındaki zaman farkı

  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+08:00
  • 03:13:16
  • Paddington

  • Gündoğumu: 05:43:42
  • Gün batımı: 18:34:45
  • −6:00
  • Paddington ve Gaborone arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 25 Şubat 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+02:00
  • 21:13:16
  • Gaborone

  • Gündoğumu: 06:09:58
  • Gün batımı: 18:52:05

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Belmopan Gaborone Kathmandu Paddington
Pa 00:00 Pa 08:00 Pa 11:45 Pa 14:00
Pa 01:00 Pa 09:00 Pa 12:45 Pa 15:00
Pa 02:00 Pa 10:00 Pa 13:45 Pa 16:00
Pa 03:00 Pa 11:00 Pa 14:45 Pa 17:00
Pa 04:00 Pa 12:00 Pa 15:45 Pa 18:00
Pa 05:00 Pa 13:00 Pa 16:45 Pa 19:00
Pa 06:00 Pa 14:00 Pa 17:45 Pa 20:00
Pa 07:00 Pa 15:00 Pa 18:45 Pa 21:00
Pa 08:00 Pa 16:00 Pa 19:45 Pa 22:00
Pa 09:00 Pa 17:00 Pa 20:45 Pa 23:00
Pa 10:00 Pa 18:00 Pa 21:45 Pt 00:00
Pa 11:00 Pa 19:00 Pa 22:45 Pt 01:00
Pa 12:00 Pa 20:00 Pa 23:45 Pt 02:00
Pa 13:00 Pa 21:00 Pt 00:45 Pt 03:00
Pa 14:00 Pa 22:00 Pt 01:45 Pt 04:00
Pa 15:00 Pa 23:00 Pt 02:45 Pt 05:00
Pa 16:00 Pt 00:00 Pt 03:45 Pt 06:00
Pa 17:00 Pt 01:00 Pt 04:45 Pt 07:00
Pa 18:00 Pt 02:00 Pt 05:45 Pt 08:00
Pa 19:00 Pt 03:00 Pt 06:45 Pt 09:00
Pa 20:00 Pt 04:00 Pt 07:45 Pt 10:00
Pa 21:00 Pt 05:00 Pt 08:45 Pt 11:00
Pa 22:00 Pt 06:00 Pt 09:45 Pt 12:00
Pa 23:00 Pt 07:00 Pt 10:45 Pt 13:00

Paddington (03:13) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

23:13 −04:00

UTC+04:00

Abuja

20:13 −07:00

UTC+01:00

Accra

19:13 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

22:13 −05:00

UTC+03:00

Algiers

20:13 −07:00

UTC+01:00

Amman

22:13 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

20:13 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

20:13 −07:00

UTC+01:00

Ankara

22:13 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

22:13 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

00:13 −03:00

UTC+05:00

Astana

01:13 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

16:13 −12:00

UTC−04:00

Athens

21:13 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

22:13 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

07:13 +04:00

UTC+12:00

Baku

23:13 −04:00

UTC+04:00

Bamako

19:13 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

03:13 00:00

UTC+08:00

Bangkok

02:13 −01:00

UTC+07:00

Bangui

20:13 −07:00

UTC+01:00

Banjul

19:13 −08:00

UTC+00:00

Beijing

03:13 00:00

UTC+08:00

Beirut

21:13 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

20:13 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

13:13 −14:00

UTC−06:00

Berlin

20:13 −07:00

UTC+01:00

Berne

20:13 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

01:13 −02:00

UTC+06:00

Bissau

19:13 −08:00

UTC+00:00

Bogota

14:13 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

16:13 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

20:13 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

20:13 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

15:13 −12:00

UTC−04:00

Brussels

20:13 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

21:13 −06:00

UTC+02:00

Budapest

20:13 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

16:13 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

21:13 −06:00

UTC+02:00

Cairo

21:13 −06:00

UTC+02:00

Canberra

06:13 +02:00

UTC+10:00

Caracas

15:13 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

21:13 −06:00

UTC+02:00

Conakry

19:13 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

20:13 −07:00

UTC+01:00

Dakar

19:13 −08:00

UTC+00:00

Damascus

22:13 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

01:13 −02:00

UTC+06:00

Doha

22:13 −05:00

UTC+03:00

Dublin

19:13 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

00:13 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

21:13 −06:00

UTC+02:00

George Town

14:13 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

15:13 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

13:13 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

19:13 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

02:13 −01:00

UTC+07:00

Harare

21:13 −06:00

UTC+02:00

Havana

14:13 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

21:13 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

00:13 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

02:13 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

21:13 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

22:13 −05:00

UTC+03:00

Juba

21:13 −06:00

UTC+02:00

Kabul

23:43 −03:30

UTC+04:30

Kampala

22:13 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:58 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

21:13 −06:00

UTC+02:00

Kiev

21:13 −06:00

UTC+02:00

Kigali

21:13 −06:00

UTC+02:00

Kingston

14:13 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

20:13 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

03:13 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

22:13 −05:00

UTC+03:00

Libreville

20:13 −07:00

UTC+01:00

Lima

14:13 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

19:13 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

20:13 −07:00

UTC+01:00

Lome

19:13 −08:00

UTC+00:00

Londra

19:13 −08:00

UTC+00:00

Luanda

20:13 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

21:13 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

20:13 −07:00

UTC+01:00

Madrid

20:13 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

22:13 −05:00

UTC+03:00

Managua

13:13 −14:00

UTC−06:00

Manama

22:13 −05:00

UTC+03:00

Manila

03:13 00:00

UTC+08:00

Maputo

21:13 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

21:13 −06:00

UTC+02:00

Maseru

21:13 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

21:13 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

13:13 −14:00

UTC−06:00

Minsk

22:13 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

22:13 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

20:13 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

19:13 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

16:13 −11:00

UTC−03:00

Moroni

22:13 −05:00

UTC+03:00

Moskova

22:13 −05:00

UTC+03:00

Muscat

23:13 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

22:13 −05:00

UTC+03:00

Nassau

14:13 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

00:43 −02:30

UTC+05:30

Niamey

20:13 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

21:13 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

19:13 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

20:13 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

15:13 −12:00

UTC−04:00

Oslo

20:13 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

14:13 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

19:13 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

08:13 −19:00

UTC−11:00

Panama City

14:13 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

16:13 −11:00

UTC−03:00

Paris

20:13 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

15:13 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

02:13 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

23:13 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

06:13 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

14:13 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

20:13 −07:00

UTC+01:00

Prague

20:13 −07:00

UTC+01:00

Praia

18:13 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

21:13 −06:00

UTC+02:00

Pristina

20:13 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

04:13 +00:30

UTC+08:30

Quito

14:13 −13:00

UTC−05:00

Rabat

20:13 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

21:13 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

19:13 −08:00

UTC+00:00

Riga

21:13 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

22:13 −05:00

UTC+03:00

Rome

20:13 −07:00

UTC+01:00

Roseau

15:13 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

23:13 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

19:13 −08:00

UTC+00:00

San Jose

13:13 −14:00

UTC−06:00

San Juan

15:13 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

22:13 −05:00

UTC+03:00

Santiago

16:13 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

15:13 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

20:13 −07:00

UTC+01:00

Seoul

04:13 +01:00

UTC+09:00

Singapore

03:13 00:00

UTC+08:00

Skopje

20:13 −07:00

UTC+01:00

Sofia

21:13 −06:00

UTC+02:00

St George’s

15:13 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

15:13 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

20:13 −07:00

UTC+01:00

Sucre

15:13 −12:00

UTC−04:00

Taipei

03:13 00:00

UTC+08:00

Tallinn

21:13 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

00:13 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

23:13 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

13:13 −14:00

UTC−06:00

Tehran

22:43 −04:30

UTC+03:30

The Valley

15:13 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

01:13 −02:00

UTC+06:00

Tirana

20:13 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

04:13 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

21:13 −06:00

UTC+02:00

Tunis

20:13 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

03:13 00:00

UTC+08:00

Vaduz

20:13 −07:00

UTC+01:00

Vienna

20:13 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

02:13 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

21:13 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

20:13 −07:00

UTC+01:00

Washington

14:13 −13:00

UTC−05:00

Wellington

08:13 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

15:13 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

21:13 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

19:13 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

20:13 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

23:13 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

20:13 −07:00

UTC+01:00

PaddingtonGaborone şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Gaborone şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 9,128 kilometers
  • Paddington'da Gaborone'ten 6 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Gaborone arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Paddington şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s