0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

22.07.2024

Paddington (Avustralya) ile Simferopol arasındaki zaman farkı

  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+08:00
  • 09:56:32
  • Paddington

  • Gündoğumu: 06:48:17
  • Gün batımı: 17:16:11
  • −5:00
  • Paddington ve Simferopol arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins
  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+03:00
  • 04:56:32
  • Simferopol

  • Gündoğumu: 05:19:22
  • Gün batımı: 20:22:54

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Panama City Simferopol Paddington Seoul
Pa 00:00 Pa 08:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 01:00 Pa 09:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 02:00 Pa 10:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 03:00 Pa 11:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 04:00 Pa 12:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 05:00 Pa 13:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 06:00 Pa 14:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 07:00 Pa 15:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 08:00 Pa 16:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 09:00 Pa 17:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 10:00 Pa 18:00 Pa 23:00 Pt 00:00
Pa 11:00 Pa 19:00 Pt 00:00 Pt 01:00
Pa 12:00 Pa 20:00 Pt 01:00 Pt 02:00
Pa 13:00 Pa 21:00 Pt 02:00 Pt 03:00
Pa 14:00 Pa 22:00 Pt 03:00 Pt 04:00
Pa 15:00 Pa 23:00 Pt 04:00 Pt 05:00
Pa 16:00 Pt 00:00 Pt 05:00 Pt 06:00
Pa 17:00 Pt 01:00 Pt 06:00 Pt 07:00
Pa 18:00 Pt 02:00 Pt 07:00 Pt 08:00
Pa 19:00 Pt 03:00 Pt 08:00 Pt 09:00
Pa 20:00 Pt 04:00 Pt 09:00 Pt 10:00
Pa 21:00 Pt 05:00 Pt 10:00 Pt 11:00
Pa 22:00 Pt 06:00 Pt 11:00 Pt 12:00
Pa 23:00 Pt 07:00 Pt 12:00 Pt 13:00

Gelecek Yıllar İçin Paddington'da (Batı Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

05:56 −04:00

UTC+04:00

Abuja

02:56 −07:00

UTC+01:00

Accra

01:56 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

04:56 −05:00

UTC+03:00

Algiers

02:56 −07:00

UTC+01:00

Amman

04:56 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

03:56 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

03:56 −07:00

UTC+01:00

Ankara

04:56 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

04:56 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

06:56 −03:00

UTC+05:00

Astana

06:56 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

21:56 −12:00

UTC−04:00

Athens

04:56 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

04:56 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

13:56 +04:00

UTC+12:00

Baku

05:56 −04:00

UTC+04:00

Bamako

01:56 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

09:56 00:00

UTC+08:00

Bangkok

08:56 −01:00

UTC+07:00

Bangui

02:56 −07:00

UTC+01:00

Banjul

01:56 −08:00

UTC+00:00

Beijing

09:56 00:00

UTC+08:00

Beirut

04:56 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

03:56 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

19:56 −14:00

UTC−06:00

Berlin

03:56 −07:00

UTC+01:00

Berne

03:56 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

07:56 −02:00

UTC+06:00

Bissau

01:56 −08:00

UTC+00:00

Bogota

20:56 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

22:56 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

03:56 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

02:56 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

21:56 −12:00

UTC−04:00

Brussels

03:56 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

04:56 −06:00

UTC+02:00

Budapest

03:56 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

22:56 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

03:56 −06:00

UTC+02:00

Cairo

04:56 −06:00

UTC+02:00

Canberra

11:56 +02:00

UTC+10:00

Caracas

21:56 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

04:56 −06:00

UTC+02:00

Conakry

01:56 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

03:56 −07:00

UTC+01:00

Dakar

01:56 −08:00

UTC+00:00

Damascus

04:56 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

07:56 −02:00

UTC+06:00

Doha

04:56 −05:00

UTC+03:00

Dublin

02:56 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

06:56 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

03:56 −06:00

UTC+02:00

George Town

20:56 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

21:56 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

19:56 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

02:56 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

08:56 −01:00

UTC+07:00

Harare

03:56 −06:00

UTC+02:00

Havana

21:56 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

04:56 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

06:56 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

08:56 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

04:56 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

04:56 −05:00

UTC+03:00

Juba

03:56 −06:00

UTC+02:00

Kabul

06:26 −03:30

UTC+04:30

Kampala

04:56 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

07:41 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

03:56 −06:00

UTC+02:00

Kiev

04:56 −06:00

UTC+02:00

Kigali

03:56 −06:00

UTC+02:00

Kingston

20:56 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

02:56 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

09:56 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

04:56 −05:00

UTC+03:00

Libreville

02:56 −07:00

UTC+01:00

Lima

20:56 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

02:56 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

03:56 −07:00

UTC+01:00

Lome

01:56 −08:00

UTC+00:00

Londra

02:56 −08:00

UTC+00:00

Luanda

02:56 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

03:56 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

03:56 −07:00

UTC+01:00

Madrid

03:56 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

04:56 −05:00

UTC+03:00

Managua

19:56 −14:00

UTC−06:00

Manama

04:56 −05:00

UTC+03:00

Manila

09:56 00:00

UTC+08:00

Maputo

03:56 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

04:56 −06:00

UTC+02:00

Maseru

03:56 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

03:56 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

19:56 −14:00

UTC−06:00

Minsk

04:56 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

04:56 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

03:56 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

01:56 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

22:56 −11:00

UTC−03:00

Moroni

04:56 −05:00

UTC+03:00

Moskova

04:56 −05:00

UTC+03:00

Muscat

05:56 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

04:56 −05:00

UTC+03:00

Nassau

21:56 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

07:26 −02:30

UTC+05:30

Niamey

02:56 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

04:56 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

01:56 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

02:56 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

21:56 −12:00

UTC−04:00

Oslo

03:56 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

21:56 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

01:56 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

14:56 −19:00

UTC−11:00

Panama City

20:56 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

22:56 −11:00

UTC−03:00

Paris

03:56 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

21:56 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

08:56 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

05:56 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

12:56 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

21:56 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

02:56 −07:00

UTC+01:00

Prague

03:56 −07:00

UTC+01:00

Praia

00:56 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

03:56 −06:00

UTC+02:00

Pristina

03:56 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

10:56 +00:30

UTC+08:30

Quito

20:56 −13:00

UTC−05:00

Rabat

02:56 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

04:56 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

01:56 −08:00

UTC+00:00

Riga

04:56 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

04:56 −05:00

UTC+03:00

Rome

03:56 −07:00

UTC+01:00

Roseau

21:56 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

05:56 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

02:56 −08:00

UTC+00:00

San Jose

19:56 −14:00

UTC−06:00

San Juan

21:56 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

04:56 −05:00

UTC+03:00

Santiago

21:56 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

21:56 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

03:56 −07:00

UTC+01:00

Seoul

10:56 +01:00

UTC+09:00

Singapore

09:56 00:00

UTC+08:00

Skopje

03:56 −07:00

UTC+01:00

Sofia

04:56 −06:00

UTC+02:00

St George’s

21:56 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

21:56 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

03:56 −07:00

UTC+01:00

Sucre

21:56 −12:00

UTC−04:00

Taipei

09:56 00:00

UTC+08:00

Tallinn

04:56 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

06:56 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

05:56 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

19:56 −14:00

UTC−06:00

Tehran

05:26 −04:30

UTC+03:30

The Valley

21:56 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

07:56 −02:00

UTC+06:00

Tirana

03:56 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

10:56 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

03:56 −06:00

UTC+02:00

Tunis

02:56 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

09:56 00:00

UTC+08:00

Vaduz

03:56 −07:00

UTC+01:00

Vienna

03:56 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

08:56 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

04:56 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

03:56 −07:00

UTC+01:00

Washington

21:56 −13:00

UTC−05:00

Wellington

13:56 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

21:56 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

03:56 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

01:56 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

02:56 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

05:56 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

03:56 −07:00

UTC+01:00

Paddington — Simferopol şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Simferopol şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,143 kilometers
  • Paddington'da Simferopol'ten 5 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Simferopol arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.