0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

29.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Ufa (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+10:30
  • 21:21:29
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:03:05
  • Gün batımı: 19:56:13
  • −5:30
  • Adelaide ve Ufa arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 30 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+05:00
  • 15:51:29
  • Ufa

  • Gündoğumu: 08:09:11
  • Gün batımı: 18:50:27

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Praia Islamabad Ufa Adelaide
Pe 00:00 Pe 06:00 Pe 06:00 Pe 11:30
Pe 01:00 Pe 07:00 Pe 07:00 Pe 12:30
Pe 02:00 Pe 08:00 Pe 08:00 Pe 13:30
Pe 03:00 Pe 09:00 Pe 09:00 Pe 14:30
Pe 04:00 Pe 10:00 Pe 10:00 Pe 15:30
Pe 05:00 Pe 11:00 Pe 11:00 Pe 16:30
Pe 06:00 Pe 12:00 Pe 12:00 Pe 17:30
Pe 07:00 Pe 13:00 Pe 13:00 Pe 18:30
Pe 08:00 Pe 14:00 Pe 14:00 Pe 19:30
Pe 09:00 Pe 15:00 Pe 15:00 Pe 20:30
Pe 10:00 Pe 16:00 Pe 16:00 Pe 21:30
Pe 11:00 Pe 17:00 Pe 17:00 Pe 22:30
Pe 12:00 Pe 18:00 Pe 18:00 Pe 23:30
Pe 13:00 Pe 19:00 Pe 19:00 Pa 00:30
Pe 14:00 Pe 20:00 Pe 20:00 Pa 01:30
Pe 15:00 Pe 21:00 Pe 21:00 Pa 02:30
Pe 16:00 Pe 22:00 Pe 22:00 Pa 03:30
Pe 17:00 Pe 23:00 Pe 23:00 Pa 04:30
Pe 18:00 Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 05:30
Pe 19:00 Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 06:30
Pe 20:00 Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 07:30
Pe 21:00 Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 08:30
Pe 22:00 Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 09:30
Pe 23:00 Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 10:30

Adelaide (21:21) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

14:51 −06:30

UTC+04:00

Abuja

11:51 −09:30

UTC+01:00

Accra

10:51 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

13:51 −07:30

UTC+03:00

Algiers

11:51 −09:30

UTC+01:00

Amman

13:51 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

11:51 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

11:51 −09:30

UTC+01:00

Ankara

13:51 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

13:51 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

15:51 −05:30

UTC+05:00

Astana

16:51 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

07:51 −14:30

UTC−04:00

Athens

12:51 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

13:51 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

22:51 +01:30

UTC+12:00

Baku

14:51 −06:30

UTC+04:00

Bamako

10:51 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:51 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

17:51 −03:30

UTC+07:00

Bangui

11:51 −09:30

UTC+01:00

Banjul

10:51 −10:30

UTC+00:00

Beijing

18:51 −02:30

UTC+08:00

Beirut

12:51 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

11:51 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

04:51 −16:30

UTC−06:00

Berlin

11:51 −09:30

UTC+01:00

Berne

11:51 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

16:51 −04:30

UTC+06:00

Bissau

10:51 −10:30

UTC+00:00

Bogota

05:51 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

07:51 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

11:51 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

11:51 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

06:51 −14:30

UTC−04:00

Brussels

11:51 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

12:51 −08:30

UTC+02:00

Budapest

11:51 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

07:51 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

12:51 −08:30

UTC+02:00

Cairo

12:51 −08:30

UTC+02:00

Canberra

21:51 −00:30

UTC+10:00

Caracas

06:51 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

12:51 −08:30

UTC+02:00

Conakry

10:51 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

11:51 −09:30

UTC+01:00

Dakar

10:51 −10:30

UTC+00:00

Damascus

13:51 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

16:51 −04:30

UTC+06:00

Doha

13:51 −07:30

UTC+03:00

Dublin

10:51 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

15:51 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

12:51 −08:30

UTC+02:00

George Town

05:51 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

06:51 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

04:51 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

10:51 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

17:51 −03:30

UTC+07:00

Harare

12:51 −08:30

UTC+02:00

Havana

05:51 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

12:51 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

15:51 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

17:51 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

12:51 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

13:51 −07:30

UTC+03:00

Juba

12:51 −08:30

UTC+02:00

Kabul

15:21 −06:00

UTC+04:30

Kampala

13:51 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

16:36 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

12:51 −08:30

UTC+02:00

Kiev

12:51 −08:30

UTC+02:00

Kigali

12:51 −08:30

UTC+02:00

Kingston

05:51 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

11:51 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:51 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

13:51 −07:30

UTC+03:00

Libreville

11:51 −09:30

UTC+01:00

Lima

05:51 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

10:51 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

11:51 −09:30

UTC+01:00

Lome

10:51 −10:30

UTC+00:00

Londra

10:51 −10:30

UTC+00:00

Luanda

11:51 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

12:51 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

11:51 −09:30

UTC+01:00

Madrid

11:51 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

13:51 −07:30

UTC+03:00

Managua

04:51 −16:30

UTC−06:00

Manama

13:51 −07:30

UTC+03:00

Manila

18:51 −02:30

UTC+08:00

Maputo

12:51 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

12:51 −08:30

UTC+02:00

Maseru

12:51 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

12:51 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

04:51 −16:30

UTC−06:00

Minsk

13:51 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

13:51 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

11:51 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

10:51 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

07:51 −13:30

UTC−03:00

Moroni

13:51 −07:30

UTC+03:00

Moskova

13:51 −07:30

UTC+03:00

Muscat

14:51 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

13:51 −07:30

UTC+03:00

Nassau

05:51 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

16:21 −05:00

UTC+05:30

Niamey

11:51 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

12:51 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

10:51 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

11:51 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

06:51 −14:30

UTC−04:00

Oslo

11:51 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

05:51 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

10:51 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

23:51 −21:30

UTC−11:00

Panama City

05:51 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

07:51 −13:30

UTC−03:00

Paris

11:51 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

06:51 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

17:51 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

14:51 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

21:51 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

05:51 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

11:51 −09:30

UTC+01:00

Prague

11:51 −09:30

UTC+01:00

Praia

09:51 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

12:51 −08:30

UTC+02:00

Pristina

11:51 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

19:51 −02:00

UTC+08:30

Quito

05:51 −15:30

UTC−05:00

Rabat

11:51 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

12:51 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

10:51 −10:30

UTC+00:00

Riga

12:51 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

13:51 −07:30

UTC+03:00

Rome

11:51 −09:30

UTC+01:00

Roseau

06:51 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

14:51 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

10:51 −10:30

UTC+00:00

San Jose

04:51 −16:30

UTC−06:00

San Juan

06:51 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

13:51 −07:30

UTC+03:00

Santiago

07:51 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

06:51 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

11:51 −09:30

UTC+01:00

Seoul

19:51 −01:30

UTC+09:00

Singapore

18:51 −02:30

UTC+08:00

Skopje

11:51 −09:30

UTC+01:00

Sofia

12:51 −08:30

UTC+02:00

St George’s

06:51 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

06:51 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

11:51 −09:30

UTC+01:00

Sucre

06:51 −14:30

UTC−04:00

Taipei

18:51 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

12:51 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

15:51 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

14:51 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:51 −16:30

UTC−06:00

Tehran

14:21 −07:00

UTC+03:30

The Valley

06:51 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

16:51 −04:30

UTC+06:00

Tirana

11:51 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

19:51 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

12:51 −08:30

UTC+02:00

Tunis

11:51 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

18:51 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

11:51 −09:30

UTC+01:00

Vienna

11:51 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

17:51 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

12:51 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

11:51 −09:30

UTC+01:00

Washington

05:51 −15:30

UTC−05:00

Wellington

23:51 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

06:51 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

12:51 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:51 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

11:51 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

14:51 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

11:51 −09:30

UTC+01:00

AdelaideUfa şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Ufa şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,675 kilometers
  • Adelaide'da Ufa'ten 5 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Ufa arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s