0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

20.04.2024

Adelaide (Avustralya) ile Orenburg (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 20 Nisan 2024
  • Saturday, Gece
  • UTC+09:30
  • 01:17:05
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 06:44:11
  • Gün batımı: 17:47:05
  • −4:30
  • Adelaide ve Orenburg arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 30 mins
  • 19 Nisan 2024
  • Friday, Akşam
  • UTC+05:00
  • 20:47:05
  • Orenburg

  • Gündoğumu: 06:14:40
  • Gün batımı: 20:22:49

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Bucharest Doha Orenburg Adelaide
Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 06:30
Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 07:30
Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 08:30
Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 09:30
Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 10:30
Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 11:30
Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 12:30
Pa 07:00 Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 13:30
Pa 08:00 Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 14:30
Pa 09:00 Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 15:30
Pa 10:00 Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 16:30
Pa 11:00 Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 17:30
Pa 12:00 Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 18:30
Pa 13:00 Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 19:30
Pa 14:00 Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 20:30
Pa 15:00 Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 21:30
Pa 16:00 Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 22:30
Pa 17:00 Pa 17:00 Pa 19:00 Pa 23:30
Pa 18:00 Pa 18:00 Pa 20:00 Ct 00:30
Pa 19:00 Pa 19:00 Pa 21:00 Ct 01:30
Pa 20:00 Pa 20:00 Pa 22:00 Ct 02:30
Pa 21:00 Pa 21:00 Pa 23:00 Ct 03:30
Pa 22:00 Pa 22:00 Ct 00:00 Ct 04:30
Pa 23:00 Pa 23:00 Ct 01:00 Ct 05:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

19:47 −05:30

UTC+04:00

Abuja

16:47 −08:30

UTC+01:00

Accra

15:47 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

18:47 −06:30

UTC+03:00

Algiers

16:47 −08:30

UTC+01:00

Amman

18:47 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

17:47 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

17:47 −08:30

UTC+01:00

Ankara

18:47 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

18:47 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

20:47 −04:30

UTC+05:00

Astana

20:47 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

11:47 −13:30

UTC−04:00

Athens

18:47 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

18:47 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

03:47 +02:30

UTC+12:00

Baku

19:47 −05:30

UTC+04:00

Bamako

15:47 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

23:47 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

22:47 −02:30

UTC+07:00

Bangui

16:47 −08:30

UTC+01:00

Banjul

15:47 −09:30

UTC+00:00

Beijing

23:47 −01:30

UTC+08:00

Beirut

18:47 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

17:47 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

09:47 −15:30

UTC−06:00

Berlin

17:47 −08:30

UTC+01:00

Berne

17:47 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

21:47 −03:30

UTC+06:00

Bissau

15:47 −09:30

UTC+00:00

Bogota

10:47 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

12:47 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

17:47 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

16:47 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

11:47 −13:30

UTC−04:00

Brussels

17:47 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

18:47 −07:30

UTC+02:00

Budapest

17:47 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

12:47 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

17:47 −07:30

UTC+02:00

Cairo

17:47 −07:30

UTC+02:00

Canberra

01:47 +00:30

UTC+10:00

Caracas

11:47 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

18:47 −07:30

UTC+02:00

Conakry

15:47 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

17:47 −08:30

UTC+01:00

Dakar

15:47 −09:30

UTC+00:00

Damascus

18:47 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

21:47 −03:30

UTC+06:00

Doha

18:47 −06:30

UTC+03:00

Dublin

16:47 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

20:47 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

17:47 −07:30

UTC+02:00

George Town

10:47 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

11:47 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

09:47 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

16:47 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

22:47 −02:30

UTC+07:00

Harare

17:47 −07:30

UTC+02:00

Havana

11:47 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

18:47 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

20:47 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

22:47 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

18:47 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

18:47 −06:30

UTC+03:00

Juba

17:47 −07:30

UTC+02:00

Kabul

20:17 −05:00

UTC+04:30

Kampala

18:47 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

21:32 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

17:47 −07:30

UTC+02:00

Kiev

18:47 −07:30

UTC+02:00

Kigali

17:47 −07:30

UTC+02:00

Kingston

10:47 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

16:47 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

23:47 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

18:47 −06:30

UTC+03:00

Libreville

16:47 −08:30

UTC+01:00

Lima

10:47 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

16:47 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

17:47 −08:30

UTC+01:00

Lome

15:47 −09:30

UTC+00:00

Londra

16:47 −09:30

UTC+00:00

Luanda

16:47 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

17:47 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

17:47 −08:30

UTC+01:00

Madrid

17:47 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

18:47 −06:30

UTC+03:00

Managua

09:47 −15:30

UTC−06:00

Manama

18:47 −06:30

UTC+03:00

Manila

23:47 −01:30

UTC+08:00

Maputo

17:47 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

18:47 −07:30

UTC+02:00

Maseru

17:47 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

17:47 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

09:47 −15:30

UTC−06:00

Minsk

18:47 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

18:47 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

17:47 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

15:47 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

12:47 −12:30

UTC−03:00

Moroni

18:47 −06:30

UTC+03:00

Moskova

18:47 −06:30

UTC+03:00

Muscat

19:47 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

18:47 −06:30

UTC+03:00

Nassau

11:47 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

21:17 −04:00

UTC+05:30

Niamey

16:47 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

18:47 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

15:47 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

16:47 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

11:47 −13:30

UTC−04:00

Oslo

17:47 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

11:47 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

15:47 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

04:47 −20:30

UTC−11:00

Panama City

10:47 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

12:47 −12:30

UTC−03:00

Paris

17:47 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

11:47 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

22:47 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

19:47 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

02:47 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

11:47 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

16:47 −08:30

UTC+01:00

Prague

17:47 −08:30

UTC+01:00

Praia

14:47 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

17:47 −07:30

UTC+02:00

Pristina

17:47 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

00:47 −01:00

UTC+08:30

Quito

10:47 −14:30

UTC−05:00

Rabat

16:47 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

17:47 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

15:47 −09:30

UTC+00:00

Riga

18:47 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

18:47 −06:30

UTC+03:00

Rome

17:47 −08:30

UTC+01:00

Roseau

11:47 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

19:47 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

16:47 −09:30

UTC+00:00

San Jose

09:47 −15:30

UTC−06:00

San Juan

11:47 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

18:47 −06:30

UTC+03:00

Santiago

11:47 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

11:47 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

17:47 −08:30

UTC+01:00

Seoul

00:47 −00:30

UTC+09:00

Singapore

23:47 −01:30

UTC+08:00

Skopje

17:47 −08:30

UTC+01:00

Sofia

18:47 −07:30

UTC+02:00

St George’s

11:47 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

11:47 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

17:47 −08:30

UTC+01:00

Sucre

11:47 −13:30

UTC−04:00

Taipei

23:47 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

18:47 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

20:47 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

19:47 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

09:47 −15:30

UTC−06:00

Tehran

19:17 −06:00

UTC+03:30

The Valley

11:47 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

21:47 −03:30

UTC+06:00

Tirana

17:47 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

00:47 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

17:47 −07:30

UTC+02:00

Tunis

16:47 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

23:47 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

17:47 −08:30

UTC+01:00

Vienna

17:47 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

22:47 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

18:47 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

17:47 −08:30

UTC+01:00

Washington

11:47 −14:30

UTC−05:00

Wellington

03:47 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

11:47 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

17:47 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

15:47 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

16:47 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

19:47 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

17:47 −08:30

UTC+01:00

AdelaideOrenburg şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Orenburg şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,557 kilometers
  • Adelaide'da Orenburg'ten 4 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Orenburg arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s