0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

26.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Krasnoyarsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+10:30
  • 07:48:15
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:00:21
  • Gün batımı: 19:59:59
  • −3:30
  • Adelaide ve Krasnoyarsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 30 mins
  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+07:00
  • 04:18:15
  • Krasnoyarsk

  • Gündoğumu: 07:51:36
  • Gün batımı: 18:14:34

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Moroni Dhaka Krasnoyarsk Adelaide
Pt 00:00 Pt 03:00 Pt 04:00 Pt 07:30
Pt 01:00 Pt 04:00 Pt 05:00 Pt 08:30
Pt 02:00 Pt 05:00 Pt 06:00 Pt 09:30
Pt 03:00 Pt 06:00 Pt 07:00 Pt 10:30
Pt 04:00 Pt 07:00 Pt 08:00 Pt 11:30
Pt 05:00 Pt 08:00 Pt 09:00 Pt 12:30
Pt 06:00 Pt 09:00 Pt 10:00 Pt 13:30
Pt 07:00 Pt 10:00 Pt 11:00 Pt 14:30
Pt 08:00 Pt 11:00 Pt 12:00 Pt 15:30
Pt 09:00 Pt 12:00 Pt 13:00 Pt 16:30
Pt 10:00 Pt 13:00 Pt 14:00 Pt 17:30
Pt 11:00 Pt 14:00 Pt 15:00 Pt 18:30
Pt 12:00 Pt 15:00 Pt 16:00 Pt 19:30
Pt 13:00 Pt 16:00 Pt 17:00 Pt 20:30
Pt 14:00 Pt 17:00 Pt 18:00 Pt 21:30
Pt 15:00 Pt 18:00 Pt 19:00 Pt 22:30
Pt 16:00 Pt 19:00 Pt 20:00 Pt 23:30
Pt 17:00 Pt 20:00 Pt 21:00 Sa 00:30
Pt 18:00 Pt 21:00 Pt 22:00 Sa 01:30
Pt 19:00 Pt 22:00 Pt 23:00 Sa 02:30
Pt 20:00 Pt 23:00 Sa 00:00 Sa 03:30
Pt 21:00 Sa 00:00 Sa 01:00 Sa 04:30
Pt 22:00 Sa 01:00 Sa 02:00 Sa 05:30
Pt 23:00 Sa 02:00 Sa 03:00 Sa 06:30

Adelaide (07:48) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

01:18 −06:30

UTC+04:00

Abuja

22:18 −09:30

UTC+01:00

Accra

21:18 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

00:18 −07:30

UTC+03:00

Algiers

22:18 −09:30

UTC+01:00

Amman

00:18 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

22:18 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

22:18 −09:30

UTC+01:00

Ankara

00:18 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

00:18 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

02:18 −05:30

UTC+05:00

Astana

03:18 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

18:18 −14:30

UTC−04:00

Athens

23:18 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

00:18 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

09:18 +01:30

UTC+12:00

Baku

01:18 −06:30

UTC+04:00

Bamako

21:18 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

05:18 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

04:18 −03:30

UTC+07:00

Bangui

22:18 −09:30

UTC+01:00

Banjul

21:18 −10:30

UTC+00:00

Beijing

05:18 −02:30

UTC+08:00

Beirut

23:18 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

22:18 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

15:18 −16:30

UTC−06:00

Berlin

22:18 −09:30

UTC+01:00

Berne

22:18 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

03:18 −04:30

UTC+06:00

Bissau

21:18 −10:30

UTC+00:00

Bogota

16:18 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

18:18 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

22:18 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

22:18 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

17:18 −14:30

UTC−04:00

Brussels

22:18 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

23:18 −08:30

UTC+02:00

Budapest

22:18 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

18:18 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

23:18 −08:30

UTC+02:00

Cairo

23:18 −08:30

UTC+02:00

Canberra

08:18 −00:30

UTC+10:00

Caracas

17:18 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

23:18 −08:30

UTC+02:00

Conakry

21:18 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

22:18 −09:30

UTC+01:00

Dakar

21:18 −10:30

UTC+00:00

Damascus

00:18 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

03:18 −04:30

UTC+06:00

Doha

00:18 −07:30

UTC+03:00

Dublin

21:18 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

02:18 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

23:18 −08:30

UTC+02:00

George Town

16:18 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

17:18 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

15:18 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

21:18 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

04:18 −03:30

UTC+07:00

Harare

23:18 −08:30

UTC+02:00

Havana

16:18 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

23:18 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

02:18 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

04:18 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

23:18 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

00:18 −07:30

UTC+03:00

Juba

23:18 −08:30

UTC+02:00

Kabul

01:48 −06:00

UTC+04:30

Kampala

00:18 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

03:03 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

23:18 −08:30

UTC+02:00

Kiev

23:18 −08:30

UTC+02:00

Kigali

23:18 −08:30

UTC+02:00

Kingston

16:18 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

22:18 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

05:18 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

00:18 −07:30

UTC+03:00

Libreville

22:18 −09:30

UTC+01:00

Lima

16:18 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

21:18 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

22:18 −09:30

UTC+01:00

Lome

21:18 −10:30

UTC+00:00

Londra

21:18 −10:30

UTC+00:00

Luanda

22:18 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

23:18 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

22:18 −09:30

UTC+01:00

Madrid

22:18 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

00:18 −07:30

UTC+03:00

Managua

15:18 −16:30

UTC−06:00

Manama

00:18 −07:30

UTC+03:00

Manila

05:18 −02:30

UTC+08:00

Maputo

23:18 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

23:18 −08:30

UTC+02:00

Maseru

23:18 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

23:18 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

15:18 −16:30

UTC−06:00

Minsk

00:18 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

00:18 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

22:18 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

21:18 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

18:18 −13:30

UTC−03:00

Moroni

00:18 −07:30

UTC+03:00

Moskova

00:18 −07:30

UTC+03:00

Muscat

01:18 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

00:18 −07:30

UTC+03:00

Nassau

16:18 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

02:48 −05:00

UTC+05:30

Niamey

22:18 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

23:18 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

21:18 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

22:18 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

17:18 −14:30

UTC−04:00

Oslo

22:18 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

16:18 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

21:18 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

10:18 −21:30

UTC−11:00

Panama City

16:18 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

18:18 −13:30

UTC−03:00

Paris

22:18 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

17:18 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

04:18 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

01:18 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

08:18 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

16:18 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

22:18 −09:30

UTC+01:00

Prague

22:18 −09:30

UTC+01:00

Praia

20:18 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

23:18 −08:30

UTC+02:00

Pristina

22:18 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

06:18 −02:00

UTC+08:30

Quito

16:18 −15:30

UTC−05:00

Rabat

22:18 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

23:18 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

21:18 −10:30

UTC+00:00

Riga

23:18 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

00:18 −07:30

UTC+03:00

Rome

22:18 −09:30

UTC+01:00

Roseau

17:18 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

01:18 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

21:18 −10:30

UTC+00:00

San Jose

15:18 −16:30

UTC−06:00

San Juan

17:18 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

00:18 −07:30

UTC+03:00

Santiago

18:18 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

17:18 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

22:18 −09:30

UTC+01:00

Seoul

06:18 −01:30

UTC+09:00

Singapore

05:18 −02:30

UTC+08:00

Skopje

22:18 −09:30

UTC+01:00

Sofia

23:18 −08:30

UTC+02:00

St George’s

17:18 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

17:18 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

22:18 −09:30

UTC+01:00

Sucre

17:18 −14:30

UTC−04:00

Taipei

05:18 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

23:18 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

02:18 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

01:18 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

15:18 −16:30

UTC−06:00

Tehran

00:48 −07:00

UTC+03:30

The Valley

17:18 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

03:18 −04:30

UTC+06:00

Tirana

22:18 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

06:18 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

23:18 −08:30

UTC+02:00

Tunis

22:18 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

05:18 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

22:18 −09:30

UTC+01:00

Vienna

22:18 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

04:18 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

23:18 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

22:18 −09:30

UTC+01:00

Washington

16:18 −15:30

UTC−05:00

Wellington

10:18 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

17:18 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

23:18 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

21:18 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

22:18 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

01:18 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

22:18 −09:30

UTC+01:00

AdelaideKrasnoyarsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Krasnoyarsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,998 kilometers
  • Adelaide'da Krasnoyarsk'ten 3 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Krasnoyarsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s