0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

29.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Irkutsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+10:30
  • 22:25:13
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:03:05
  • Gün batımı: 19:56:13
  • −2:30
  • Adelaide ve Irkutsk arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 30 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+08:00
  • 19:55:13
  • Irkutsk

  • Gündoğumu: 07:52:51
  • Gün batımı: 18:40:50

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Moskova Phnom Penh Irkutsk Adelaide
Pe 00:00 Pe 04:00 Pe 05:00 Pe 07:30
Pe 01:00 Pe 05:00 Pe 06:00 Pe 08:30
Pe 02:00 Pe 06:00 Pe 07:00 Pe 09:30
Pe 03:00 Pe 07:00 Pe 08:00 Pe 10:30
Pe 04:00 Pe 08:00 Pe 09:00 Pe 11:30
Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 10:00 Pe 12:30
Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 11:00 Pe 13:30
Pe 07:00 Pe 11:00 Pe 12:00 Pe 14:30
Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 13:00 Pe 15:30
Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 14:00 Pe 16:30
Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 15:00 Pe 17:30
Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 16:00 Pe 18:30
Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 17:00 Pe 19:30
Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 18:00 Pe 20:30
Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 19:00 Pe 21:30
Pe 15:00 Pe 19:00 Pe 20:00 Pe 22:30
Pe 16:00 Pe 20:00 Pe 21:00 Pe 23:30
Pe 17:00 Pe 21:00 Pe 22:00 Pa 00:30
Pe 18:00 Pe 22:00 Pe 23:00 Pa 01:30
Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 00:00 Pa 02:30
Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 03:30
Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 04:30
Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 05:30
Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 06:30

Adelaide (22:25) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

15:55 −06:30

UTC+04:00

Abuja

12:55 −09:30

UTC+01:00

Accra

11:55 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

14:55 −07:30

UTC+03:00

Algiers

12:55 −09:30

UTC+01:00

Amman

14:55 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

12:55 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

12:55 −09:30

UTC+01:00

Ankara

14:55 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

14:55 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

16:55 −05:30

UTC+05:00

Astana

17:55 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

08:55 −14:30

UTC−04:00

Athens

13:55 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

14:55 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

23:55 +01:30

UTC+12:00

Baku

15:55 −06:30

UTC+04:00

Bamako

11:55 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

19:55 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

18:55 −03:30

UTC+07:00

Bangui

12:55 −09:30

UTC+01:00

Banjul

11:55 −10:30

UTC+00:00

Beijing

19:55 −02:30

UTC+08:00

Beirut

13:55 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

12:55 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

05:55 −16:30

UTC−06:00

Berlin

12:55 −09:30

UTC+01:00

Berne

12:55 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

17:55 −04:30

UTC+06:00

Bissau

11:55 −10:30

UTC+00:00

Bogota

06:55 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

08:55 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

12:55 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

12:55 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

07:55 −14:30

UTC−04:00

Brussels

12:55 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

13:55 −08:30

UTC+02:00

Budapest

12:55 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

08:55 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

13:55 −08:30

UTC+02:00

Cairo

13:55 −08:30

UTC+02:00

Canberra

22:55 −00:30

UTC+10:00

Caracas

07:55 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

13:55 −08:30

UTC+02:00

Conakry

11:55 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

12:55 −09:30

UTC+01:00

Dakar

11:55 −10:30

UTC+00:00

Damascus

14:55 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

17:55 −04:30

UTC+06:00

Doha

14:55 −07:30

UTC+03:00

Dublin

11:55 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

16:55 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

13:55 −08:30

UTC+02:00

George Town

06:55 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

07:55 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

05:55 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

11:55 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

18:55 −03:30

UTC+07:00

Harare

13:55 −08:30

UTC+02:00

Havana

06:55 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

13:55 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

16:55 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

18:55 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

13:55 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

14:55 −07:30

UTC+03:00

Juba

13:55 −08:30

UTC+02:00

Kabul

16:25 −06:00

UTC+04:30

Kampala

14:55 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

17:40 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

13:55 −08:30

UTC+02:00

Kiev

13:55 −08:30

UTC+02:00

Kigali

13:55 −08:30

UTC+02:00

Kingston

06:55 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

12:55 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

19:55 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

14:55 −07:30

UTC+03:00

Libreville

12:55 −09:30

UTC+01:00

Lima

06:55 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

11:55 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

12:55 −09:30

UTC+01:00

Lome

11:55 −10:30

UTC+00:00

Londra

11:55 −10:30

UTC+00:00

Luanda

12:55 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

13:55 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

12:55 −09:30

UTC+01:00

Madrid

12:55 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

14:55 −07:30

UTC+03:00

Managua

05:55 −16:30

UTC−06:00

Manama

14:55 −07:30

UTC+03:00

Manila

19:55 −02:30

UTC+08:00

Maputo

13:55 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

13:55 −08:30

UTC+02:00

Maseru

13:55 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

13:55 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

05:55 −16:30

UTC−06:00

Minsk

14:55 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

14:55 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

12:55 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

11:55 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

08:55 −13:30

UTC−03:00

Moroni

14:55 −07:30

UTC+03:00

Moskova

14:55 −07:30

UTC+03:00

Muscat

15:55 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

14:55 −07:30

UTC+03:00

Nassau

06:55 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

17:25 −05:00

UTC+05:30

Niamey

12:55 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

13:55 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

11:55 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

12:55 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

07:55 −14:30

UTC−04:00

Oslo

12:55 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

06:55 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

11:55 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

00:55 −21:30

UTC−11:00

Panama City

06:55 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

08:55 −13:30

UTC−03:00

Paris

12:55 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

07:55 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

18:55 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

15:55 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

22:55 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

06:55 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

12:55 −09:30

UTC+01:00

Prague

12:55 −09:30

UTC+01:00

Praia

10:55 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

13:55 −08:30

UTC+02:00

Pristina

12:55 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

20:55 −02:00

UTC+08:30

Quito

06:55 −15:30

UTC−05:00

Rabat

12:55 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

13:55 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

11:55 −10:30

UTC+00:00

Riga

13:55 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

14:55 −07:30

UTC+03:00

Rome

12:55 −09:30

UTC+01:00

Roseau

07:55 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

15:55 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

11:55 −10:30

UTC+00:00

San Jose

05:55 −16:30

UTC−06:00

San Juan

07:55 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

14:55 −07:30

UTC+03:00

Santiago

08:55 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

07:55 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

12:55 −09:30

UTC+01:00

Seoul

20:55 −01:30

UTC+09:00

Singapore

19:55 −02:30

UTC+08:00

Skopje

12:55 −09:30

UTC+01:00

Sofia

13:55 −08:30

UTC+02:00

St George’s

07:55 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

07:55 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

12:55 −09:30

UTC+01:00

Sucre

07:55 −14:30

UTC−04:00

Taipei

19:55 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

13:55 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

16:55 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

15:55 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

05:55 −16:30

UTC−06:00

Tehran

15:25 −07:00

UTC+03:30

The Valley

07:55 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

17:55 −04:30

UTC+06:00

Tirana

12:55 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

20:55 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

13:55 −08:30

UTC+02:00

Tunis

12:55 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

19:55 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

12:55 −09:30

UTC+01:00

Vienna

12:55 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

18:55 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

13:55 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

12:55 −09:30

UTC+01:00

Washington

06:55 −15:30

UTC−05:00

Wellington

00:55 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

07:55 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

13:55 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

11:55 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

12:55 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

15:55 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

12:55 −09:30

UTC+01:00

AdelaideIrkutsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Irkutsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,255 kilometers
  • Adelaide'da Irkutsk'ten 2 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Irkutsk arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s