0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

03.10.2023

Adelaide (Avustralya) ile Gagra arasındaki zaman farkı

  • 3 Ekim 2023
  • Tuesday, Gece
  • UTC+10:30
  • 04:53:25
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 06:51:48
  • Gün batımı: 19:20:26
  • −6:30
  • Adelaide ve Gagra arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 2 Ekim 2023
  • Monday, Akşam
  • UTC+04:00
  • 22:23:25
  • Gagra

  • Gündoğumu: 07:17:53
  • Gün batımı: 19:01:30

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Lisbon Addis Ababa Gagra Adelaide
Pt 00:00 Pt 02:00 Pt 03:00 Pt 09:30
Pt 01:00 Pt 03:00 Pt 04:00 Pt 10:30
Pt 02:00 Pt 04:00 Pt 05:00 Pt 11:30
Pt 03:00 Pt 05:00 Pt 06:00 Pt 12:30
Pt 04:00 Pt 06:00 Pt 07:00 Pt 13:30
Pt 05:00 Pt 07:00 Pt 08:00 Pt 14:30
Pt 06:00 Pt 08:00 Pt 09:00 Pt 15:30
Pt 07:00 Pt 09:00 Pt 10:00 Pt 16:30
Pt 08:00 Pt 10:00 Pt 11:00 Pt 17:30
Pt 09:00 Pt 11:00 Pt 12:00 Pt 18:30
Pt 10:00 Pt 12:00 Pt 13:00 Pt 19:30
Pt 11:00 Pt 13:00 Pt 14:00 Pt 20:30
Pt 12:00 Pt 14:00 Pt 15:00 Pt 21:30
Pt 13:00 Pt 15:00 Pt 16:00 Pt 22:30
Pt 14:00 Pt 16:00 Pt 17:00 Pt 23:30
Pt 15:00 Pt 17:00 Pt 18:00 Sa 00:30
Pt 16:00 Pt 18:00 Pt 19:00 Sa 01:30
Pt 17:00 Pt 19:00 Pt 20:00 Sa 02:30
Pt 18:00 Pt 20:00 Pt 21:00 Sa 03:30
Pt 19:00 Pt 21:00 Pt 22:00 Sa 04:30
Pt 20:00 Pt 22:00 Pt 23:00 Sa 05:30
Pt 21:00 Pt 23:00 Sa 00:00 Sa 06:30
Pt 22:00 Sa 00:00 Sa 01:00 Sa 07:30
Pt 23:00 Sa 01:00 Sa 02:00 Sa 08:30

Adelaide (04:53) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

22:23 −06:30

UTC+04:00

Abuja

19:23 −09:30

UTC+01:00

Accra

18:23 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

21:23 −07:30

UTC+03:00

Algiers

19:23 −09:30

UTC+01:00

Amman

21:23 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

20:23 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

20:23 −09:30

UTC+01:00

Ankara

21:23 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

21:23 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

23:23 −05:30

UTC+05:00

Astana

00:23 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

15:23 −14:30

UTC−04:00

Athens

21:23 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

21:23 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

06:23 +01:30

UTC+12:00

Baku

22:23 −06:30

UTC+04:00

Bamako

18:23 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:23 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

01:23 −03:30

UTC+07:00

Bangui

19:23 −09:30

UTC+01:00

Banjul

18:23 −10:30

UTC+00:00

Beijing

02:23 −02:30

UTC+08:00

Beirut

21:23 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

20:23 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

12:23 −16:30

UTC−06:00

Berlin

20:23 −09:30

UTC+01:00

Berne

20:23 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

00:23 −04:30

UTC+06:00

Bissau

18:23 −10:30

UTC+00:00

Bogota

13:23 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

15:23 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

20:23 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

19:23 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

14:23 −14:30

UTC−04:00

Brussels

20:23 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

21:23 −08:30

UTC+02:00

Budapest

20:23 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

15:23 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

20:23 −08:30

UTC+02:00

Cairo

21:23 −08:30

UTC+02:00

Canberra

05:23 −00:30

UTC+10:00

Caracas

14:23 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

21:23 −08:30

UTC+02:00

Conakry

18:23 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

20:23 −09:30

UTC+01:00

Dakar

18:23 −10:30

UTC+00:00

Damascus

21:23 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

00:23 −04:30

UTC+06:00

Doha

21:23 −07:30

UTC+03:00

Dublin

19:23 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

23:23 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

20:23 −08:30

UTC+02:00

George Town

13:23 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

14:23 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

12:23 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

19:23 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

01:23 −03:30

UTC+07:00

Harare

20:23 −08:30

UTC+02:00

Havana

14:23 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

21:23 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

23:23 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

01:23 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

21:23 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

21:23 −07:30

UTC+03:00

Juba

20:23 −08:30

UTC+02:00

Kabul

22:53 −06:00

UTC+04:30

Kampala

21:23 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

00:08 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

20:23 −08:30

UTC+02:00

Kiev

21:23 −08:30

UTC+02:00

Kigali

20:23 −08:30

UTC+02:00

Kingston

13:23 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

19:23 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:23 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

21:23 −07:30

UTC+03:00

Libreville

19:23 −09:30

UTC+01:00

Lima

13:23 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

19:23 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

20:23 −09:30

UTC+01:00

Lome

18:23 −10:30

UTC+00:00

Londra

19:23 −10:30

UTC+00:00

Luanda

19:23 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

20:23 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

20:23 −09:30

UTC+01:00

Madrid

20:23 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

21:23 −07:30

UTC+03:00

Managua

12:23 −16:30

UTC−06:00

Manama

21:23 −07:30

UTC+03:00

Manila

02:23 −02:30

UTC+08:00

Maputo

20:23 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

21:23 −08:30

UTC+02:00

Maseru

20:23 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

20:23 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

12:23 −16:30

UTC−06:00

Minsk

21:23 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

21:23 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

20:23 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

18:23 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

15:23 −13:30

UTC−03:00

Moroni

21:23 −07:30

UTC+03:00

Moskova

21:23 −07:30

UTC+03:00

Muscat

22:23 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

21:23 −07:30

UTC+03:00

Nassau

14:23 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

23:53 −05:00

UTC+05:30

Niamey

19:23 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

21:23 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

18:23 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

19:23 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

14:23 −14:30

UTC−04:00

Oslo

20:23 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

14:23 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

18:23 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

07:23 −21:30

UTC−11:00

Panama City

13:23 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

15:23 −13:30

UTC−03:00

Paris

20:23 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

14:23 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

01:23 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

22:23 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

05:23 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

14:23 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

19:23 −09:30

UTC+01:00

Prague

20:23 −09:30

UTC+01:00

Praia

17:23 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

20:23 −08:30

UTC+02:00

Pristina

20:23 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

03:23 −02:00

UTC+08:30

Quito

13:23 −15:30

UTC−05:00

Rabat

19:23 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

21:23 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

18:23 −10:30

UTC+00:00

Riga

21:23 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

21:23 −07:30

UTC+03:00

Rome

20:23 −09:30

UTC+01:00

Roseau

14:23 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

22:23 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

19:23 −10:30

UTC+00:00

San Jose

12:23 −16:30

UTC−06:00

San Juan

14:23 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

21:23 −07:30

UTC+03:00

Santiago

15:23 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

14:23 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

20:23 −09:30

UTC+01:00

Seoul

03:23 −01:30

UTC+09:00

Singapore

02:23 −02:30

UTC+08:00

Skopje

20:23 −09:30

UTC+01:00

Sofia

21:23 −08:30

UTC+02:00

St George’s

14:23 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

14:23 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

20:23 −09:30

UTC+01:00

Sucre

14:23 −14:30

UTC−04:00

Taipei

02:23 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

21:23 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

23:23 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

22:23 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:23 −16:30

UTC−06:00

Tehran

21:53 −07:00

UTC+03:30

The Valley

14:23 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

00:23 −04:30

UTC+06:00

Tirana

20:23 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

03:23 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

20:23 −08:30

UTC+02:00

Tunis

19:23 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:23 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

20:23 −09:30

UTC+01:00

Vienna

20:23 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

01:23 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

21:23 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

20:23 −09:30

UTC+01:00

Washington

14:23 −15:30

UTC−05:00

Wellington

07:23 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

14:23 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

20:23 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:23 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

19:23 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

22:23 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

20:23 −09:30

UTC+01:00

AdelaideGagra şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Gagra şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,190 kilometers
  • Adelaide'da Gagra'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Gagra arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s