0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

16.04.2024

Adelaide (Avustralya) ile Chelyabinsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+09:30
  • 07:32:01
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 06:41:01
  • Gün batımı: 17:52:01
  • −4:30
  • Adelaide ve Chelyabinsk arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 30 mins
  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Gece
  • UTC+05:00
  • 03:02:01
  • Chelyabinsk

  • Gündoğumu: 05:49:07
  • Gün batımı: 20:01:10

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Mexico City Mogadishu Chelyabinsk Adelaide
Pt 00:00 Pt 09:00 Pt 11:00 Pt 15:30
Pt 01:00 Pt 10:00 Pt 12:00 Pt 16:30
Pt 02:00 Pt 11:00 Pt 13:00 Pt 17:30
Pt 03:00 Pt 12:00 Pt 14:00 Pt 18:30
Pt 04:00 Pt 13:00 Pt 15:00 Pt 19:30
Pt 05:00 Pt 14:00 Pt 16:00 Pt 20:30
Pt 06:00 Pt 15:00 Pt 17:00 Pt 21:30
Pt 07:00 Pt 16:00 Pt 18:00 Pt 22:30
Pt 08:00 Pt 17:00 Pt 19:00 Pt 23:30
Pt 09:00 Pt 18:00 Pt 20:00 Sa 00:30
Pt 10:00 Pt 19:00 Pt 21:00 Sa 01:30
Pt 11:00 Pt 20:00 Pt 22:00 Sa 02:30
Pt 12:00 Pt 21:00 Pt 23:00 Sa 03:30
Pt 13:00 Pt 22:00 Sa 00:00 Sa 04:30
Pt 14:00 Pt 23:00 Sa 01:00 Sa 05:30
Pt 15:00 Sa 00:00 Sa 02:00 Sa 06:30
Pt 16:00 Sa 01:00 Sa 03:00 Sa 07:30
Pt 17:00 Sa 02:00 Sa 04:00 Sa 08:30
Pt 18:00 Sa 03:00 Sa 05:00 Sa 09:30
Pt 19:00 Sa 04:00 Sa 06:00 Sa 10:30
Pt 20:00 Sa 05:00 Sa 07:00 Sa 11:30
Pt 21:00 Sa 06:00 Sa 08:00 Sa 12:30
Pt 22:00 Sa 07:00 Sa 09:00 Sa 13:30
Pt 23:00 Sa 08:00 Sa 10:00 Sa 14:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

02:02 −05:30

UTC+04:00

Abuja

23:02 −08:30

UTC+01:00

Accra

22:02 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

01:02 −06:30

UTC+03:00

Algiers

23:02 −08:30

UTC+01:00

Amman

01:02 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

00:02 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

00:02 −08:30

UTC+01:00

Ankara

01:02 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

01:02 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

03:02 −04:30

UTC+05:00

Astana

03:02 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

18:02 −13:30

UTC−04:00

Athens

01:02 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

01:02 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

10:02 +02:30

UTC+12:00

Baku

02:02 −05:30

UTC+04:00

Bamako

22:02 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

06:02 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

05:02 −02:30

UTC+07:00

Bangui

23:02 −08:30

UTC+01:00

Banjul

22:02 −09:30

UTC+00:00

Beijing

06:02 −01:30

UTC+08:00

Beirut

01:02 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

00:02 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

16:02 −15:30

UTC−06:00

Berlin

00:02 −08:30

UTC+01:00

Berne

00:02 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

04:02 −03:30

UTC+06:00

Bissau

22:02 −09:30

UTC+00:00

Bogota

17:02 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

19:02 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

00:02 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

23:02 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

18:02 −13:30

UTC−04:00

Brussels

00:02 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

01:02 −07:30

UTC+02:00

Budapest

00:02 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

19:02 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

00:02 −07:30

UTC+02:00

Cairo

00:02 −07:30

UTC+02:00

Canberra

08:02 +00:30

UTC+10:00

Caracas

18:02 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

01:02 −07:30

UTC+02:00

Conakry

22:02 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

00:02 −08:30

UTC+01:00

Dakar

22:02 −09:30

UTC+00:00

Damascus

01:02 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

04:02 −03:30

UTC+06:00

Doha

01:02 −06:30

UTC+03:00

Dublin

23:02 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

03:02 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

00:02 −07:30

UTC+02:00

George Town

17:02 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

18:02 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

16:02 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

23:02 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

05:02 −02:30

UTC+07:00

Harare

00:02 −07:30

UTC+02:00

Havana

18:02 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

01:02 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

03:02 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

05:02 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

01:02 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

01:02 −06:30

UTC+03:00

Juba

00:02 −07:30

UTC+02:00

Kabul

02:32 −05:00

UTC+04:30

Kampala

01:02 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

03:47 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

00:02 −07:30

UTC+02:00

Kiev

01:02 −07:30

UTC+02:00

Kigali

00:02 −07:30

UTC+02:00

Kingston

17:02 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

23:02 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

06:02 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

01:02 −06:30

UTC+03:00

Libreville

23:02 −08:30

UTC+01:00

Lima

17:02 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

23:02 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

00:02 −08:30

UTC+01:00

Lome

22:02 −09:30

UTC+00:00

Londra

23:02 −09:30

UTC+00:00

Luanda

23:02 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

00:02 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

00:02 −08:30

UTC+01:00

Madrid

00:02 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

01:02 −06:30

UTC+03:00

Managua

16:02 −15:30

UTC−06:00

Manama

01:02 −06:30

UTC+03:00

Manila

06:02 −01:30

UTC+08:00

Maputo

00:02 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

01:02 −07:30

UTC+02:00

Maseru

00:02 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

00:02 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

16:02 −15:30

UTC−06:00

Minsk

01:02 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

01:02 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

00:02 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

22:02 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

19:02 −12:30

UTC−03:00

Moroni

01:02 −06:30

UTC+03:00

Moskova

01:02 −06:30

UTC+03:00

Muscat

02:02 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

01:02 −06:30

UTC+03:00

Nassau

18:02 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

03:32 −04:00

UTC+05:30

Niamey

23:02 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

01:02 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

22:02 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

23:02 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

18:02 −13:30

UTC−04:00

Oslo

00:02 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

18:02 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

22:02 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

11:02 −20:30

UTC−11:00

Panama City

17:02 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

19:02 −12:30

UTC−03:00

Paris

00:02 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

18:02 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

05:02 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

02:02 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

09:02 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

18:02 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

23:02 −08:30

UTC+01:00

Prague

00:02 −08:30

UTC+01:00

Praia

21:02 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

00:02 −07:30

UTC+02:00

Pristina

00:02 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

07:02 −01:00

UTC+08:30

Quito

17:02 −14:30

UTC−05:00

Rabat

23:02 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

00:02 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

22:02 −09:30

UTC+00:00

Riga

01:02 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

01:02 −06:30

UTC+03:00

Rome

00:02 −08:30

UTC+01:00

Roseau

18:02 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

02:02 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

23:02 −09:30

UTC+00:00

San Jose

16:02 −15:30

UTC−06:00

San Juan

18:02 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

01:02 −06:30

UTC+03:00

Santiago

18:02 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

18:02 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

00:02 −08:30

UTC+01:00

Seoul

07:02 −00:30

UTC+09:00

Singapore

06:02 −01:30

UTC+08:00

Skopje

00:02 −08:30

UTC+01:00

Sofia

01:02 −07:30

UTC+02:00

St George’s

18:02 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

18:02 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

00:02 −08:30

UTC+01:00

Sucre

18:02 −13:30

UTC−04:00

Taipei

06:02 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

01:02 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

03:02 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

02:02 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

16:02 −15:30

UTC−06:00

Tehran

01:32 −06:00

UTC+03:30

The Valley

18:02 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

04:02 −03:30

UTC+06:00

Tirana

00:02 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

07:02 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

00:02 −07:30

UTC+02:00

Tunis

23:02 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

06:02 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

00:02 −08:30

UTC+01:00

Vienna

00:02 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

05:02 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

01:02 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

00:02 −08:30

UTC+01:00

Washington

18:02 −14:30

UTC−05:00

Wellington

10:02 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

18:02 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

00:02 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

22:02 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

23:02 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

02:02 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

00:02 −08:30

UTC+01:00

AdelaideChelyabinsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Chelyabinsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,394 kilometers
  • Adelaide'da Chelyabinsk'ten 4 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Chelyabinsk arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s