0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Guilford

14.04.2024

Guilford (Avustralya) ile Phnom Penh (Kamboçya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 06:04:36
  • Guilford

  • Gündoğumu: 06:47:38
  • Gün batımı: 17:49:32
  • −3:00
  • Guilford ve Phnom Penh arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+07:00
  • 03:04:36
  • Phnom Penh

  • Gündoğumu: 05:50:28
  • Gün batımı: 18:12:55

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Caracas Mamoudzou Phnom Penh Guilford
Ct 00:00 Ct 07:00 Ct 11:00 Ct 14:00
Ct 01:00 Ct 08:00 Ct 12:00 Ct 15:00
Ct 02:00 Ct 09:00 Ct 13:00 Ct 16:00
Ct 03:00 Ct 10:00 Ct 14:00 Ct 17:00
Ct 04:00 Ct 11:00 Ct 15:00 Ct 18:00
Ct 05:00 Ct 12:00 Ct 16:00 Ct 19:00
Ct 06:00 Ct 13:00 Ct 17:00 Ct 20:00
Ct 07:00 Ct 14:00 Ct 18:00 Ct 21:00
Ct 08:00 Ct 15:00 Ct 19:00 Ct 22:00
Ct 09:00 Ct 16:00 Ct 20:00 Ct 23:00
Ct 10:00 Ct 17:00 Ct 21:00 Pa 00:00
Ct 11:00 Ct 18:00 Ct 22:00 Pa 01:00
Ct 12:00 Ct 19:00 Ct 23:00 Pa 02:00
Ct 13:00 Ct 20:00 Pa 00:00 Pa 03:00
Ct 14:00 Ct 21:00 Pa 01:00 Pa 04:00
Ct 15:00 Ct 22:00 Pa 02:00 Pa 05:00
Ct 16:00 Ct 23:00 Pa 03:00 Pa 06:00
Ct 17:00 Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 07:00
Ct 18:00 Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 08:00
Ct 19:00 Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 09:00
Ct 20:00 Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 10:00
Ct 21:00 Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 11:00
Ct 22:00 Pa 05:00 Pa 09:00 Pa 12:00
Ct 23:00 Pa 06:00 Pa 10:00 Pa 13:00

Gelecek Yıllar İçin Guilford'da (Tasmanya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

00:04 −06:00

UTC+04:00

Abuja

21:04 −09:00

UTC+01:00

Accra

20:04 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

23:04 −07:00

UTC+03:00

Algiers

21:04 −09:00

UTC+01:00

Amman

23:04 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

22:04 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

22:04 −09:00

UTC+01:00

Ankara

23:04 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

23:04 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

01:04 −05:00

UTC+05:00

Astana

01:04 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

16:04 −14:00

UTC−04:00

Athens

23:04 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

23:04 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

08:04 +02:00

UTC+12:00

Baku

00:04 −06:00

UTC+04:00

Bamako

20:04 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

04:04 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

03:04 −03:00

UTC+07:00

Bangui

21:04 −09:00

UTC+01:00

Banjul

20:04 −10:00

UTC+00:00

Beijing

04:04 −02:00

UTC+08:00

Beirut

23:04 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

22:04 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

14:04 −16:00

UTC−06:00

Berlin

22:04 −09:00

UTC+01:00

Berne

22:04 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

02:04 −04:00

UTC+06:00

Bissau

20:04 −10:00

UTC+00:00

Bogota

15:04 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

17:04 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

22:04 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

21:04 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

16:04 −14:00

UTC−04:00

Brussels

22:04 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

23:04 −08:00

UTC+02:00

Budapest

22:04 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

17:04 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

22:04 −08:00

UTC+02:00

Cairo

22:04 −08:00

UTC+02:00

Canberra

06:04 00:00

UTC+10:00

Caracas

16:04 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

23:04 −08:00

UTC+02:00

Conakry

20:04 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

22:04 −09:00

UTC+01:00

Dakar

20:04 −10:00

UTC+00:00

Damascus

23:04 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

02:04 −04:00

UTC+06:00

Doha

23:04 −07:00

UTC+03:00

Dublin

21:04 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

01:04 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

22:04 −08:00

UTC+02:00

George Town

15:04 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

16:04 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

14:04 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

21:04 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

03:04 −03:00

UTC+07:00

Harare

22:04 −08:00

UTC+02:00

Havana

16:04 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

23:04 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

01:04 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

03:04 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

23:04 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

23:04 −07:00

UTC+03:00

Juba

22:04 −08:00

UTC+02:00

Kabul

00:34 −05:30

UTC+04:30

Kampala

23:04 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

01:49 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

22:04 −08:00

UTC+02:00

Kiev

23:04 −08:00

UTC+02:00

Kigali

22:04 −08:00

UTC+02:00

Kingston

15:04 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

21:04 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

04:04 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

23:04 −07:00

UTC+03:00

Libreville

21:04 −09:00

UTC+01:00

Lima

15:04 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

21:04 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

22:04 −09:00

UTC+01:00

Lome

20:04 −10:00

UTC+00:00

Londra

21:04 −10:00

UTC+00:00

Luanda

21:04 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

22:04 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

22:04 −09:00

UTC+01:00

Madrid

22:04 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

23:04 −07:00

UTC+03:00

Managua

14:04 −16:00

UTC−06:00

Manama

23:04 −07:00

UTC+03:00

Manila

04:04 −02:00

UTC+08:00

Maputo

22:04 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

23:04 −08:00

UTC+02:00

Maseru

22:04 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

22:04 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

14:04 −16:00

UTC−06:00

Minsk

23:04 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

23:04 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

22:04 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

20:04 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

17:04 −13:00

UTC−03:00

Moroni

23:04 −07:00

UTC+03:00

Moskova

23:04 −07:00

UTC+03:00

Muscat

00:04 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

23:04 −07:00

UTC+03:00

Nassau

16:04 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

01:34 −04:30

UTC+05:30

Niamey

21:04 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

23:04 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

20:04 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

21:04 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

16:04 −14:00

UTC−04:00

Oslo

22:04 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

16:04 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

20:04 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

09:04 −21:00

UTC−11:00

Panama City

15:04 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

17:04 −13:00

UTC−03:00

Paris

22:04 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

16:04 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

03:04 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

00:04 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

07:04 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

16:04 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

21:04 −09:00

UTC+01:00

Prague

22:04 −09:00

UTC+01:00

Praia

19:04 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

22:04 −08:00

UTC+02:00

Pristina

22:04 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

05:04 −01:30

UTC+08:30

Quito

15:04 −15:00

UTC−05:00

Rabat

20:04 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

22:04 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

20:04 −10:00

UTC+00:00

Riga

23:04 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

23:04 −07:00

UTC+03:00

Rome

22:04 −09:00

UTC+01:00

Roseau

16:04 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

00:04 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

21:04 −10:00

UTC+00:00

San Jose

14:04 −16:00

UTC−06:00

San Juan

16:04 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

23:04 −07:00

UTC+03:00

Santiago

16:04 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

16:04 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

22:04 −09:00

UTC+01:00

Seoul

05:04 −01:00

UTC+09:00

Singapore

04:04 −02:00

UTC+08:00

Skopje

22:04 −09:00

UTC+01:00

Sofia

23:04 −08:00

UTC+02:00

St George’s

16:04 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

16:04 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

22:04 −09:00

UTC+01:00

Sucre

16:04 −14:00

UTC−04:00

Taipei

04:04 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

23:04 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

01:04 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

00:04 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

14:04 −16:00

UTC−06:00

Tehran

23:34 −06:30

UTC+03:30

The Valley

16:04 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

02:04 −04:00

UTC+06:00

Tirana

22:04 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

05:04 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

22:04 −08:00

UTC+02:00

Tunis

21:04 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

04:04 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

22:04 −09:00

UTC+01:00

Vienna

22:04 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

03:04 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

23:04 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

22:04 −09:00

UTC+01:00

Washington

16:04 −15:00

UTC−05:00

Wellington

08:04 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

16:04 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

22:04 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

20:04 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

21:04 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

00:04 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

22:04 −09:00

UTC+01:00

GuilfordPhnom Penh şehirleri hakkında ek bilgi

  • Guilford ve Phnom Penh şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 7,219 kilometers
  • Guilford'da Phnom Penh'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Guilford ve Phnom Penh arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Guilford'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Guilford şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s