0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Alberton

14.04.2024

Alberton (Tasmanya, Avustralya) hakkında bilgi

Alberton tam saat

14 nisan 2024, sunday, gece
05:34:05
  • UTC+10:00
  • Australia/Hobart
  • Gündoğumu 06:39:08
  • Gün batımı 17:41:23
Alberton ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Alberton, Apsley, Aspley, Barnes Bay, Beaconsfield, Beauty Point, Berriedale, Beulah
Alberton'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Alberton nerede bulunur?

Alberton "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Alberton'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Alberton'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Alberton şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Alberton şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 14 nisan 2024

Bugün ay günü 6, ay 09.04.2024'de 4:21:00'de başlayan "Waxing Crescent" evresinde. Ay 11:49:30 yükselecek ve 20:29:52 olacak. Ay, "Gemini" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 22.4%.

14
April, 2024
Alberton (UTC+10:00)
  • 6 ay günü
    13 Nisan 11:49 14 Nisan 12:51
  • 7 ay günü
    14 Nisan 12:51 15 Nisan 13:42
Waxing Crescent
Aydınlatma 22.4%
  • Ayın doğuşu

    11:49:30, 13.04.2024

  • Ay zirvesi

    16:09:41, 13.04.2024

  • Ayın batışı

    20:29:52, 13.04.2024

  • Nadir

    4:40:35, 14.04.2024

  • First Quarter
    16 Nis, 2024
    • Rise: 13:42
    • Set: 22:28
  • Full Moon
    24 Nis, 2024
    • Rise: 16:55
    • Set: 6:49
  • Last Quarter
    1 May, 2024
    • Rise: 23:25
    • Set: 13:46
  • New Moon
    8 May, 2024
    • Rise: 8:21
    • Set: 16:59
Ay işareti
c

Gemini

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 382,038.64
  • Açısal çap 31′12″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +23°07′47″
  • Azimut −148°35′59″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Alberton için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Alberton'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

13.04.2024

19:34

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Alberton'da ayın doğuşu ve batışı (14.04.2024 UTC+10:00)

  • Yerel zaman 05:34:05

  • Evrensel saat (UTC) 05:34:05

  • Dünya'ya Uzaklık, km 384,809.33

  • Ufkun üstünde/altında rakım −34°31′48″

  • Azimut +99°00′00″

  • Ayın doğuşu 12:51:17, 14.04.2024

  • Zenit 17:08:53, 14.04.2024

  • Ayın batışı 21:26:28, 14.04.2024

  • Nadir

  • Aydınlatma 27.8 %

  • Ay evreleri 🌒 Waxing Crescent

  • Ay günü 5.22

  • Açısal çap 31′12″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

14.04.2024 Alberton

5 ay günü

🌒 Waxing Crescent

First Quarter

16 Nis

05:13

Full Moon

24 Nis

09:49

Last Quarter

1 May

21:27

New Moon

8 May

13:22

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

22 eylül
22:43:12

Yaz gündönümü 2024

21 aralık
20:20:30

September_equinox

20 mart
14:06:03

Kış gündönümü 2024

21 haziran
06:50:20
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Alberton (2024 yıl) 21 haziran (9 hours 11 mins 23 sec)
En kısa gece Alberton (2024 yıl) 21 aralık (8 hours 50 mins 34 sec)
En uzun gün Alberton (2024) 21 aralık (15 hours 9 mins 26 sec)
En uzun gece Alberton (2024) 21 haziran (14 hours 48 mins 37 sec)

Alberton için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
14.04 06:11 — 06:21 06:21 — 07:16 17:03 — 17:58 17:58 — 18:09
15.04 06:12 — 06:23 06:23 — 07:17 17:02 — 17:57 17:57 — 18:07
16.04 06:13 — 06:24 06:24 — 07:19 17:00 — 17:55 17:55 — 18:06
17.04 06:14 — 06:25 06:25 — 07:20 16:58 — 17:54 17:54 — 18:04
18.04 06:15 — 06:26 06:26 — 07:21 16:57 — 17:52 17:52 — 18:03
19.04 06:16 — 06:27 06:27 — 07:22 16:55 — 17:51 17:51 — 18:01
20.04 06:17 — 06:28 06:28 — 07:23 16:54 — 17:49 17:49 — 18:00
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Gelecek Yıllar İçin Alberton'da (Tasmanya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

23:34 −06:00

UTC+04:00

Abuja

20:34 −09:00

UTC+01:00

Accra

19:34 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

22:34 −07:00

UTC+03:00

Algiers

20:34 −09:00

UTC+01:00

Amman

22:34 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

21:34 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

21:34 −09:00

UTC+01:00

Ankara

22:34 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

22:34 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

00:34 −05:00

UTC+05:00

Astana

00:34 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

15:34 −14:00

UTC−04:00

Athens

22:34 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

22:34 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

07:34 +02:00

UTC+12:00

Baku

23:34 −06:00

UTC+04:00

Bamako

19:34 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

03:34 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

02:34 −03:00

UTC+07:00

Bangui

20:34 −09:00

UTC+01:00

Banjul

19:34 −10:00

UTC+00:00

Beijing

03:34 −02:00

UTC+08:00

Beirut

22:34 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

21:34 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

13:34 −16:00

UTC−06:00

Berlin

21:34 −09:00

UTC+01:00

Berne

21:34 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

01:34 −04:00

UTC+06:00

Bissau

19:34 −10:00

UTC+00:00

Bogota

14:34 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

16:34 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

21:34 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

20:34 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

15:34 −14:00

UTC−04:00

Brussels

21:34 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

22:34 −08:00

UTC+02:00

Budapest

21:34 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

16:34 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

21:34 −08:00

UTC+02:00

Cairo

21:34 −08:00

UTC+02:00

Canberra

05:34 00:00

UTC+10:00

Caracas

15:34 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

22:34 −08:00

UTC+02:00

Conakry

19:34 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

21:34 −09:00

UTC+01:00

Dakar

19:34 −10:00

UTC+00:00

Damascus

22:34 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

01:34 −04:00

UTC+06:00

Doha

22:34 −07:00

UTC+03:00

Dublin

20:34 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

00:34 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

21:34 −08:00

UTC+02:00

George Town

14:34 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

15:34 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

13:34 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

20:34 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

02:34 −03:00

UTC+07:00

Harare

21:34 −08:00

UTC+02:00

Havana

15:34 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

22:34 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

00:34 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

02:34 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

22:34 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

22:34 −07:00

UTC+03:00

Juba

21:34 −08:00

UTC+02:00

Kabul

00:04 −05:30

UTC+04:30

Kampala

22:34 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

01:19 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

21:34 −08:00

UTC+02:00

Kiev

22:34 −08:00

UTC+02:00

Kigali

21:34 −08:00

UTC+02:00

Kingston

14:34 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

20:34 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

03:34 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

22:34 −07:00

UTC+03:00

Libreville

20:34 −09:00

UTC+01:00

Lima

14:34 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

20:34 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

21:34 −09:00

UTC+01:00

Lome

19:34 −10:00

UTC+00:00

Londra

20:34 −10:00

UTC+00:00

Luanda

20:34 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

21:34 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

21:34 −09:00

UTC+01:00

Madrid

21:34 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

22:34 −07:00

UTC+03:00

Managua

13:34 −16:00

UTC−06:00

Manama

22:34 −07:00

UTC+03:00

Manila

03:34 −02:00

UTC+08:00

Maputo

21:34 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

22:34 −08:00

UTC+02:00

Maseru

21:34 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

21:34 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

13:34 −16:00

UTC−06:00

Minsk

22:34 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

22:34 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

21:34 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

19:34 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

16:34 −13:00

UTC−03:00

Moroni

22:34 −07:00

UTC+03:00

Moskova

22:34 −07:00

UTC+03:00

Muscat

23:34 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

22:34 −07:00

UTC+03:00

Nassau

15:34 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

01:04 −04:30

UTC+05:30

Niamey

20:34 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

22:34 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

19:34 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

20:34 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

15:34 −14:00

UTC−04:00

Oslo

21:34 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

15:34 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

19:34 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

08:34 −21:00

UTC−11:00

Panama City

14:34 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

16:34 −13:00

UTC−03:00

Paris

21:34 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

15:34 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

02:34 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

23:34 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

06:34 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

15:34 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

20:34 −09:00

UTC+01:00

Prague

21:34 −09:00

UTC+01:00

Praia

18:34 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

21:34 −08:00

UTC+02:00

Pristina

21:34 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

04:34 −01:30

UTC+08:30

Quito

14:34 −15:00

UTC−05:00

Rabat

19:34 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

21:34 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

19:34 −10:00

UTC+00:00

Riga

22:34 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

22:34 −07:00

UTC+03:00

Rome

21:34 −09:00

UTC+01:00

Roseau

15:34 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

23:34 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

20:34 −10:00

UTC+00:00

San Jose

13:34 −16:00

UTC−06:00

San Juan

15:34 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

22:34 −07:00

UTC+03:00

Santiago

15:34 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

15:34 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

21:34 −09:00

UTC+01:00

Seoul

04:34 −01:00

UTC+09:00

Singapore

03:34 −02:00

UTC+08:00

Skopje

21:34 −09:00

UTC+01:00

Sofia

22:34 −08:00

UTC+02:00

St George’s

15:34 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

15:34 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

21:34 −09:00

UTC+01:00

Sucre

15:34 −14:00

UTC−04:00

Taipei

03:34 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

22:34 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

00:34 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

23:34 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

13:34 −16:00

UTC−06:00

Tehran

23:04 −06:30

UTC+03:30

The Valley

15:34 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

01:34 −04:00

UTC+06:00

Tirana

21:34 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

04:34 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

21:34 −08:00

UTC+02:00

Tunis

20:34 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

03:34 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

21:34 −09:00

UTC+01:00

Vienna

21:34 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

02:34 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

22:34 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

21:34 −09:00

UTC+01:00

Washington

15:34 −15:00

UTC−05:00

Wellington

07:34 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

15:34 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

21:34 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

19:34 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

20:34 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

23:34 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

21:34 −09:00

UTC+01:00

Alberton ile Saat Farkı Özeti

Alberton'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.