0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Beauty Point

22.04.2024

Beauty Point (Tasmanya, Avustralya) hakkında bilgi

Beauty Point tam saat

22 nisan 2024, monday, akşam
20:12:33
  • UTC+10:00
  • Australia/Hobart
  • Gündoğumu 06:51:18
  • Gün batımı 17:33:25
Beauty Point ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Alberton, Apsley, Aspley, Barnes Bay, Beaconsfield, Beauty Point, Berriedale, Beulah
Beauty Point'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Beauty Point nerede bulunur?

Beauty Point "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Beauty Point'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Beauty Point'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Beauty Point şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Beauty Point şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 22 nisan 2024

Bugün ay günü 14, ay 16.04.2024'de 5:13:00'de başlayan "Full Moon" evresinde. Ay 16:40:57 yükselecek ve 6:11:49 olacak. Ay, "Libra" burcunda, "Virgo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 96.3%.

22
April, 2024
Beauty Point (UTC+10:00)
  • 14 ay günü
    21 Nisan 16:23 22 Nisan 16:40
  • 15 ay günü
    22 Nisan 16:40 23 Nisan 17:00
Full Moon
Aydınlatma 96.3%
  • Ayın doğuşu

    16:40:57, 22.04.2024

  • Ay zirvesi

    23:26:23, 22.04.2024

  • Ayın batışı

    6:11:49, 23.04.2024

  • Nadir

    11:35:56, 23.04.2024

  • Full Moon
    24 Nis, 2024
    • Rise: 17:00
    • Set: 6:51
  • Last Quarter
    1 May, 2024
    • Rise: 23:29
    • Set: 13:49
  • New Moon
    8 May, 2024
    • Rise: 8:24
    • Set: 17:03
  • First Quarter
    15 May, 2024
    • Rise: 13:28
    • Set: 23:32
Ay işareti
g

Libra

Takımyıldızındaki ay
f

Virgo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 404,714.42
  • Açısal çap 29′23″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −37°23′59″
  • Azimut −83°25′48″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Beauty Point için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Beauty Point'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

22.04.2024

10:12

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Beauty Point'da ayın doğuşu ve batışı (22.04.2024 UTC+10:00)

  • Yerel zaman 20:12:33

  • Evrensel saat (UTC) 20:12:33

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,285.51

  • Ufkun üstünde/altında rakım +45°27′36″

  • Azimut +148°05′59″

  • Ayın doğuşu 16:40:57, 22.04.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 04:49:02, 22.04.2024

  • Nadir 10:45:00, 22.04.2024

  • Aydınlatma 94.7 %

  • Ay evreleri 🌔 Waxing Gibbous

  • Ay günü 12.57

  • Açısal çap 29′23″

  • Ay işareti Libra

  • Takımyıldızındaki ay ♍ Virgo

Ay evreleri

22.04.2024 Beauty Point

13 ay günü

🌔 Waxing Gibbous

Full Moon

24 Nis

09:49

Last Quarter

1 May

21:27

New Moon

8 May

13:22

First Quarter

15 May

21:48

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

22 eylül
22:43:12

Yaz gündönümü 2024

21 aralık
20:20:30

September_equinox

20 mart
14:06:03

Kış gündönümü 2024

21 haziran
06:50:20
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Beauty Point (2024 yıl) 21 haziran (9 hours 12 mins 6 sec)
En kısa gece Beauty Point (2024 yıl) 21 aralık (8 hours 51 mins 20 sec)
En uzun gün Beauty Point (2024) 21 aralık (15 hours 8 mins 40 sec)
En uzun gece Beauty Point (2024) 21 haziran (14 hours 47 mins 54 sec)

Beauty Point için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
22.04 06:23 — 06:33 06:33 — 07:29 16:55 — 17:50 17:50 — 18:01
23.04 06:24 — 06:34 06:34 — 07:30 16:53 — 17:49 17:49 — 18:00
24.04 06:25 — 06:35 06:35 — 07:31 16:52 — 17:48 17:48 — 17:58
25.04 06:26 — 06:37 06:37 — 07:33 16:50 — 17:46 17:46 — 17:57
26.04 06:27 — 06:38 06:38 — 07:34 16:49 — 17:45 17:45 — 17:56
27.04 06:28 — 06:39 06:39 — 07:35 16:47 — 17:44 17:44 — 17:54
28.04 06:29 — 06:40 06:40 — 07:36 16:46 — 17:42 17:42 — 17:53
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Gelecek Yıllar İçin Beauty Point'da (Tasmanya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

14:12 −06:00

UTC+04:00

Abuja

11:12 −09:00

UTC+01:00

Accra

10:12 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

13:12 −07:00

UTC+03:00

Algiers

11:12 −09:00

UTC+01:00

Amman

13:12 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

12:12 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

12:12 −09:00

UTC+01:00

Ankara

13:12 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

13:12 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

15:12 −05:00

UTC+05:00

Astana

15:12 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

06:12 −14:00

UTC−04:00

Athens

13:12 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

13:12 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

22:12 +02:00

UTC+12:00

Baku

14:12 −06:00

UTC+04:00

Bamako

10:12 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:12 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

17:12 −03:00

UTC+07:00

Bangui

11:12 −09:00

UTC+01:00

Banjul

10:12 −10:00

UTC+00:00

Beijing

18:12 −02:00

UTC+08:00

Beirut

13:12 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

12:12 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

04:12 −16:00

UTC−06:00

Berlin

12:12 −09:00

UTC+01:00

Berne

12:12 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

16:12 −04:00

UTC+06:00

Bissau

10:12 −10:00

UTC+00:00

Bogota

05:12 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

07:12 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

12:12 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

11:12 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

06:12 −14:00

UTC−04:00

Brussels

12:12 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

13:12 −08:00

UTC+02:00

Budapest

12:12 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

07:12 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

12:12 −08:00

UTC+02:00

Cairo

12:12 −08:00

UTC+02:00

Canberra

20:12 00:00

UTC+10:00

Caracas

06:12 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

13:12 −08:00

UTC+02:00

Conakry

10:12 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

12:12 −09:00

UTC+01:00

Dakar

10:12 −10:00

UTC+00:00

Damascus

13:12 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

16:12 −04:00

UTC+06:00

Doha

13:12 −07:00

UTC+03:00

Dublin

11:12 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

15:12 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

12:12 −08:00

UTC+02:00

George Town

05:12 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

06:12 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

04:12 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

11:12 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

17:12 −03:00

UTC+07:00

Harare

12:12 −08:00

UTC+02:00

Havana

06:12 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

13:12 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

15:12 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

17:12 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

13:12 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

13:12 −07:00

UTC+03:00

Juba

12:12 −08:00

UTC+02:00

Kabul

14:42 −05:30

UTC+04:30

Kampala

13:12 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

15:57 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

12:12 −08:00

UTC+02:00

Kiev

13:12 −08:00

UTC+02:00

Kigali

12:12 −08:00

UTC+02:00

Kingston

05:12 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

11:12 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:12 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

13:12 −07:00

UTC+03:00

Libreville

11:12 −09:00

UTC+01:00

Lima

05:12 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

11:12 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

12:12 −09:00

UTC+01:00

Lome

10:12 −10:00

UTC+00:00

Londra

11:12 −10:00

UTC+00:00

Luanda

11:12 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

12:12 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

12:12 −09:00

UTC+01:00

Madrid

12:12 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

13:12 −07:00

UTC+03:00

Managua

04:12 −16:00

UTC−06:00

Manama

13:12 −07:00

UTC+03:00

Manila

18:12 −02:00

UTC+08:00

Maputo

12:12 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

13:12 −08:00

UTC+02:00

Maseru

12:12 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

12:12 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

04:12 −16:00

UTC−06:00

Minsk

13:12 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

13:12 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

12:12 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

10:12 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

07:12 −13:00

UTC−03:00

Moroni

13:12 −07:00

UTC+03:00

Moskova

13:12 −07:00

UTC+03:00

Muscat

14:12 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

13:12 −07:00

UTC+03:00

Nassau

06:12 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

15:42 −04:30

UTC+05:30

Niamey

11:12 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

13:12 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

10:12 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

11:12 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

06:12 −14:00

UTC−04:00

Oslo

12:12 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

06:12 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

10:12 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

23:12 −21:00

UTC−11:00

Panama City

05:12 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

07:12 −13:00

UTC−03:00

Paris

12:12 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

06:12 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

17:12 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

14:12 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

21:12 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

06:12 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

11:12 −09:00

UTC+01:00

Prague

12:12 −09:00

UTC+01:00

Praia

09:12 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

12:12 −08:00

UTC+02:00

Pristina

12:12 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

19:12 −01:30

UTC+08:30

Quito

05:12 −15:00

UTC−05:00

Rabat

11:12 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

13:12 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

10:12 −10:00

UTC+00:00

Riga

13:12 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

13:12 −07:00

UTC+03:00

Rome

12:12 −09:00

UTC+01:00

Roseau

06:12 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

14:12 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

11:12 −10:00

UTC+00:00

San Jose

04:12 −16:00

UTC−06:00

San Juan

06:12 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

13:12 −07:00

UTC+03:00

Santiago

06:12 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

06:12 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

12:12 −09:00

UTC+01:00

Seoul

19:12 −01:00

UTC+09:00

Singapore

18:12 −02:00

UTC+08:00

Skopje

12:12 −09:00

UTC+01:00

Sofia

13:12 −08:00

UTC+02:00

St George’s

06:12 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

06:12 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

12:12 −09:00

UTC+01:00

Sucre

06:12 −14:00

UTC−04:00

Taipei

18:12 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

13:12 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

15:12 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

14:12 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:12 −16:00

UTC−06:00

Tehran

13:42 −06:30

UTC+03:30

The Valley

06:12 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

16:12 −04:00

UTC+06:00

Tirana

12:12 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

19:12 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

12:12 −08:00

UTC+02:00

Tunis

11:12 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

18:12 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

12:12 −09:00

UTC+01:00

Vienna

12:12 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

17:12 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

13:12 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

12:12 −09:00

UTC+01:00

Washington

06:12 −15:00

UTC−05:00

Wellington

22:12 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

06:12 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

12:12 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:12 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

11:12 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

14:12 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

12:12 −09:00

UTC+01:00

Beauty Point ile Saat Farkı Özeti

Beauty Point'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.