0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Guilford

14.04.2024

Guilford (Avustralya) ile Ouagadougou (Burkina Faso) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+10:00
  • 04:32:13
  • Guilford

  • Gündoğumu: 06:47:38
  • Gün batımı: 17:49:32
  • −10:00
  • Guilford ve Ouagadougou arasındaki saat dilimi farkı −10 hours 00 mins
  • 13 Nisan 2024
  • Saturday, Akşam
  • UTC00:00
  • 18:32:13
  • Ouagadougou

  • Gündoğumu: 05:56:04
  • Gün batımı: 18:19:13

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Monrovia Ouagadougou Manama Guilford
Ct 00:00 Ct 00:00 Ct 03:00 Ct 10:00
Ct 01:00 Ct 01:00 Ct 04:00 Ct 11:00
Ct 02:00 Ct 02:00 Ct 05:00 Ct 12:00
Ct 03:00 Ct 03:00 Ct 06:00 Ct 13:00
Ct 04:00 Ct 04:00 Ct 07:00 Ct 14:00
Ct 05:00 Ct 05:00 Ct 08:00 Ct 15:00
Ct 06:00 Ct 06:00 Ct 09:00 Ct 16:00
Ct 07:00 Ct 07:00 Ct 10:00 Ct 17:00
Ct 08:00 Ct 08:00 Ct 11:00 Ct 18:00
Ct 09:00 Ct 09:00 Ct 12:00 Ct 19:00
Ct 10:00 Ct 10:00 Ct 13:00 Ct 20:00
Ct 11:00 Ct 11:00 Ct 14:00 Ct 21:00
Ct 12:00 Ct 12:00 Ct 15:00 Ct 22:00
Ct 13:00 Ct 13:00 Ct 16:00 Ct 23:00
Ct 14:00 Ct 14:00 Ct 17:00 Pa 00:00
Ct 15:00 Ct 15:00 Ct 18:00 Pa 01:00
Ct 16:00 Ct 16:00 Ct 19:00 Pa 02:00
Ct 17:00 Ct 17:00 Ct 20:00 Pa 03:00
Ct 18:00 Ct 18:00 Ct 21:00 Pa 04:00
Ct 19:00 Ct 19:00 Ct 22:00 Pa 05:00
Ct 20:00 Ct 20:00 Ct 23:00 Pa 06:00
Ct 21:00 Ct 21:00 Pa 00:00 Pa 07:00
Ct 22:00 Ct 22:00 Pa 01:00 Pa 08:00
Ct 23:00 Ct 23:00 Pa 02:00 Pa 09:00

Gelecek Yıllar İçin Guilford'da (Tasmanya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

22:32 −06:00

UTC+04:00

Abuja

19:32 −09:00

UTC+01:00

Accra

18:32 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

21:32 −07:00

UTC+03:00

Algiers

19:32 −09:00

UTC+01:00

Amman

21:32 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

20:32 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

20:32 −09:00

UTC+01:00

Ankara

21:32 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

21:32 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

23:32 −05:00

UTC+05:00

Astana

23:32 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

14:32 −14:00

UTC−04:00

Athens

21:32 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

21:32 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

06:32 +02:00

UTC+12:00

Baku

22:32 −06:00

UTC+04:00

Bamako

18:32 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:32 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

01:32 −03:00

UTC+07:00

Bangui

19:32 −09:00

UTC+01:00

Banjul

18:32 −10:00

UTC+00:00

Beijing

02:32 −02:00

UTC+08:00

Beirut

21:32 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

20:32 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

12:32 −16:00

UTC−06:00

Berlin

20:32 −09:00

UTC+01:00

Berne

20:32 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

00:32 −04:00

UTC+06:00

Bissau

18:32 −10:00

UTC+00:00

Bogota

13:32 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

15:32 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

20:32 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

19:32 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

14:32 −14:00

UTC−04:00

Brussels

20:32 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

21:32 −08:00

UTC+02:00

Budapest

20:32 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

15:32 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

20:32 −08:00

UTC+02:00

Cairo

20:32 −08:00

UTC+02:00

Canberra

04:32 00:00

UTC+10:00

Caracas

14:32 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

21:32 −08:00

UTC+02:00

Conakry

18:32 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

20:32 −09:00

UTC+01:00

Dakar

18:32 −10:00

UTC+00:00

Damascus

21:32 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

00:32 −04:00

UTC+06:00

Doha

21:32 −07:00

UTC+03:00

Dublin

19:32 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

23:32 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

20:32 −08:00

UTC+02:00

George Town

13:32 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

14:32 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

12:32 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

19:32 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

01:32 −03:00

UTC+07:00

Harare

20:32 −08:00

UTC+02:00

Havana

14:32 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

21:32 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

23:32 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

01:32 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

21:32 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

21:32 −07:00

UTC+03:00

Juba

20:32 −08:00

UTC+02:00

Kabul

23:02 −05:30

UTC+04:30

Kampala

21:32 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:17 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

20:32 −08:00

UTC+02:00

Kiev

21:32 −08:00

UTC+02:00

Kigali

20:32 −08:00

UTC+02:00

Kingston

13:32 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

19:32 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:32 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

21:32 −07:00

UTC+03:00

Libreville

19:32 −09:00

UTC+01:00

Lima

13:32 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

19:32 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

20:32 −09:00

UTC+01:00

Lome

18:32 −10:00

UTC+00:00

Londra

19:32 −10:00

UTC+00:00

Luanda

19:32 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

20:32 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

20:32 −09:00

UTC+01:00

Madrid

20:32 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

21:32 −07:00

UTC+03:00

Managua

12:32 −16:00

UTC−06:00

Manama

21:32 −07:00

UTC+03:00

Manila

02:32 −02:00

UTC+08:00

Maputo

20:32 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

21:32 −08:00

UTC+02:00

Maseru

20:32 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

20:32 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

12:32 −16:00

UTC−06:00

Minsk

21:32 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

21:32 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

20:32 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

18:32 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

15:32 −13:00

UTC−03:00

Moroni

21:32 −07:00

UTC+03:00

Moskova

21:32 −07:00

UTC+03:00

Muscat

22:32 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

21:32 −07:00

UTC+03:00

Nassau

14:32 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

00:02 −04:30

UTC+05:30

Niamey

19:32 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

21:32 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

18:32 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

19:32 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

14:32 −14:00

UTC−04:00

Oslo

20:32 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

14:32 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

18:32 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

07:32 −21:00

UTC−11:00

Panama City

13:32 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

15:32 −13:00

UTC−03:00

Paris

20:32 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

14:32 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

01:32 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

22:32 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

05:32 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

14:32 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

19:32 −09:00

UTC+01:00

Prague

20:32 −09:00

UTC+01:00

Praia

17:32 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

20:32 −08:00

UTC+02:00

Pristina

20:32 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

03:32 −01:30

UTC+08:30

Quito

13:32 −15:00

UTC−05:00

Rabat

18:32 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

20:32 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

18:32 −10:00

UTC+00:00

Riga

21:32 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

21:32 −07:00

UTC+03:00

Rome

20:32 −09:00

UTC+01:00

Roseau

14:32 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

22:32 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

19:32 −10:00

UTC+00:00

San Jose

12:32 −16:00

UTC−06:00

San Juan

14:32 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

21:32 −07:00

UTC+03:00

Santiago

14:32 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

14:32 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

20:32 −09:00

UTC+01:00

Seoul

03:32 −01:00

UTC+09:00

Singapore

02:32 −02:00

UTC+08:00

Skopje

20:32 −09:00

UTC+01:00

Sofia

21:32 −08:00

UTC+02:00

St George’s

14:32 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

14:32 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

20:32 −09:00

UTC+01:00

Sucre

14:32 −14:00

UTC−04:00

Taipei

02:32 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

21:32 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

23:32 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

22:32 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:32 −16:00

UTC−06:00

Tehran

22:02 −06:30

UTC+03:30

The Valley

14:32 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

00:32 −04:00

UTC+06:00

Tirana

20:32 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

03:32 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

20:32 −08:00

UTC+02:00

Tunis

19:32 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:32 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

20:32 −09:00

UTC+01:00

Vienna

20:32 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

01:32 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

21:32 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

20:32 −09:00

UTC+01:00

Washington

14:32 −15:00

UTC−05:00

Wellington

06:32 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

14:32 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

20:32 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:32 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

19:32 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

22:32 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

20:32 −09:00

UTC+01:00

GuilfordOuagadougou şehirleri hakkında ek bilgi

  • Guilford ve Ouagadougou şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 15,484 kilometers
  • Guilford'da Ouagadougou'ten 10 hours 00 mins uzun
  • Guilford ve Ouagadougou arasındaki saat dilimi farkı −10 hours 00 mins

Guilford'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Guilford şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s