0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Beaconsfield

14.04.2024

Beaconsfield (Tasmanya, Avustralya) hakkında bilgi

Beaconsfield tam saat

14 nisan 2024, sunday, gece
04:36:51
  • UTC+10:00
  • Australia/Hobart
  • Gündoğumu 06:42:56
  • Gün batımı 17:45:19
Beaconsfield ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Alberton, Apsley, Aspley, Barnes Bay, Beaconsfield, Beauty Point, Berriedale, Beulah
Beaconsfield'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Beaconsfield nerede bulunur?

Beaconsfield "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Beaconsfield'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Beaconsfield'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Beaconsfield şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Beaconsfield şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 14 nisan 2024

Bugün ay günü 6, ay 09.04.2024'de 4:21:00'de başlayan "Waxing Crescent" evresinde. Ay 11:53:17 yükselecek ve 20:34:12 olacak. Ay, "Gemini" burcunda, "Taurus" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 22.4%.

14
April, 2024
Beaconsfield (UTC+10:00)
  • 6 ay günü
    13 Nisan 11:53 14 Nisan 12:55
  • 7 ay günü
    14 Nisan 12:55 15 Nisan 13:46
Waxing Crescent
Aydınlatma 22.4%
  • Ayın doğuşu

    11:53:17, 13.04.2024

  • Ay zirvesi

    16:13:45, 13.04.2024

  • Ayın batışı

    20:34:12, 13.04.2024

  • Nadir

    4:44:38, 14.04.2024

  • First Quarter
    16 Nis, 2024
    • Rise: 13:46
    • Set: 22:32
  • Full Moon
    24 Nis, 2024
    • Rise: 16:59
    • Set: 6:52
  • Last Quarter
    1 May, 2024
    • Rise: 23:29
    • Set: 13:49
  • New Moon
    8 May, 2024
    • Rise: 8:25
    • Set: 17:03
Ay işareti
c

Gemini

Takımyıldızındaki ay
b

Taurus

  • Dünya'ya Uzaklık, km 382,038.64
  • Açısal çap 31′12″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +22°48′00″
  • Azimut −147°41′23″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Beaconsfield için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Beaconsfield'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

13.04.2024

18:36

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Beaconsfield'da ayın doğuşu ve batışı (14.04.2024 UTC+10:00)

  • Yerel zaman 04:36:51

  • Evrensel saat (UTC) 04:36:51

  • Dünya'ya Uzaklık, km 384,809.33

  • Ufkun üstünde/altında rakım −33°47′59″

  • Azimut +99°35′59″

  • Ayın doğuşu 12:55:04, 14.04.2024

  • Zenit 17:12:52, 14.04.2024

  • Ayın batışı 21:30:40, 14.04.2024

  • Nadir

  • Aydınlatma 27.8 %

  • Ay evreleri 🌒 Waxing Crescent

  • Ay günü 5.22

  • Açısal çap 31′12″

  • Ay işareti Gemini

  • Takımyıldızındaki ay ♉ Taurus

Ay evreleri

14.04.2024 Beaconsfield

5 ay günü

🌒 Waxing Crescent

First Quarter

16 Nis

05:13

Full Moon

24 Nis

09:49

Last Quarter

1 May

21:27

New Moon

8 May

13:22

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

22 eylül
22:43:12

Yaz gündönümü 2024

21 aralık
20:20:30

September_equinox

20 mart
14:06:03

Kış gündönümü 2024

21 haziran
06:50:20
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Beaconsfield (2024 yıl) 21 haziran (9 hours 11 mins 48 sec)
En kısa gece Beaconsfield (2024 yıl) 21 aralık (8 hours 51 mins 0 sec)
En uzun gün Beaconsfield (2024) 21 aralık (15 hours 9 mins 0 sec)
En uzun gece Beaconsfield (2024) 21 haziran (14 hours 48 mins 12 sec)

Beaconsfield için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
14.04 06:15 — 06:25 06:25 — 07:20 17:07 — 18:02 18:02 — 18:13
15.04 06:16 — 06:26 06:26 — 07:21 17:06 — 18:00 18:00 — 18:11
16.04 06:17 — 06:27 06:27 — 07:22 17:04 — 17:59 17:59 — 18:10
17.04 06:18 — 06:28 06:28 — 07:23 17:02 — 17:57 17:57 — 18:08
18.04 06:19 — 06:29 06:29 — 07:25 17:01 — 17:56 17:56 — 18:07
19.04 06:20 — 06:30 06:30 — 07:26 16:59 — 17:55 17:55 — 18:05
20.04 06:21 — 06:31 06:31 — 07:27 16:58 — 17:53 17:53 — 18:04
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Gelecek Yıllar İçin Beaconsfield'da (Tasmanya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

22:36 −06:00

UTC+04:00

Abuja

19:36 −09:00

UTC+01:00

Accra

18:36 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

21:36 −07:00

UTC+03:00

Algiers

19:36 −09:00

UTC+01:00

Amman

21:36 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

20:36 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

20:36 −09:00

UTC+01:00

Ankara

21:36 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

21:36 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

23:36 −05:00

UTC+05:00

Astana

23:36 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

14:36 −14:00

UTC−04:00

Athens

21:36 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

21:36 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

06:36 +02:00

UTC+12:00

Baku

22:36 −06:00

UTC+04:00

Bamako

18:36 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:36 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

01:36 −03:00

UTC+07:00

Bangui

19:36 −09:00

UTC+01:00

Banjul

18:36 −10:00

UTC+00:00

Beijing

02:36 −02:00

UTC+08:00

Beirut

21:36 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

20:36 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

12:36 −16:00

UTC−06:00

Berlin

20:36 −09:00

UTC+01:00

Berne

20:36 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

00:36 −04:00

UTC+06:00

Bissau

18:36 −10:00

UTC+00:00

Bogota

13:36 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

15:36 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

20:36 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

19:36 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

14:36 −14:00

UTC−04:00

Brussels

20:36 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

21:36 −08:00

UTC+02:00

Budapest

20:36 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

15:36 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

20:36 −08:00

UTC+02:00

Cairo

20:36 −08:00

UTC+02:00

Canberra

04:36 00:00

UTC+10:00

Caracas

14:36 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

21:36 −08:00

UTC+02:00

Conakry

18:36 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

20:36 −09:00

UTC+01:00

Dakar

18:36 −10:00

UTC+00:00

Damascus

21:36 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

00:36 −04:00

UTC+06:00

Doha

21:36 −07:00

UTC+03:00

Dublin

19:36 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

23:36 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

20:36 −08:00

UTC+02:00

George Town

13:36 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

14:36 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

12:36 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

19:36 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

01:36 −03:00

UTC+07:00

Harare

20:36 −08:00

UTC+02:00

Havana

14:36 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

21:36 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

23:36 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

01:36 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

21:36 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

21:36 −07:00

UTC+03:00

Juba

20:36 −08:00

UTC+02:00

Kabul

23:06 −05:30

UTC+04:30

Kampala

21:36 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:21 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

20:36 −08:00

UTC+02:00

Kiev

21:36 −08:00

UTC+02:00

Kigali

20:36 −08:00

UTC+02:00

Kingston

13:36 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

19:36 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:36 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

21:36 −07:00

UTC+03:00

Libreville

19:36 −09:00

UTC+01:00

Lima

13:36 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

19:36 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

20:36 −09:00

UTC+01:00

Lome

18:36 −10:00

UTC+00:00

Londra

19:36 −10:00

UTC+00:00

Luanda

19:36 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

20:36 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

20:36 −09:00

UTC+01:00

Madrid

20:36 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

21:36 −07:00

UTC+03:00

Managua

12:36 −16:00

UTC−06:00

Manama

21:36 −07:00

UTC+03:00

Manila

02:36 −02:00

UTC+08:00

Maputo

20:36 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

21:36 −08:00

UTC+02:00

Maseru

20:36 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

20:36 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

12:36 −16:00

UTC−06:00

Minsk

21:36 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

21:36 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

20:36 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

18:36 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

15:36 −13:00

UTC−03:00

Moroni

21:36 −07:00

UTC+03:00

Moskova

21:36 −07:00

UTC+03:00

Muscat

22:36 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

21:36 −07:00

UTC+03:00

Nassau

14:36 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

00:06 −04:30

UTC+05:30

Niamey

19:36 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

21:36 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

18:36 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

19:36 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

14:36 −14:00

UTC−04:00

Oslo

20:36 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

14:36 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

18:36 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

07:36 −21:00

UTC−11:00

Panama City

13:36 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

15:36 −13:00

UTC−03:00

Paris

20:36 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

14:36 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

01:36 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

22:36 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

05:36 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

14:36 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

19:36 −09:00

UTC+01:00

Prague

20:36 −09:00

UTC+01:00

Praia

17:36 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

20:36 −08:00

UTC+02:00

Pristina

20:36 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

03:36 −01:30

UTC+08:30

Quito

13:36 −15:00

UTC−05:00

Rabat

18:36 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

20:36 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

18:36 −10:00

UTC+00:00

Riga

21:36 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

21:36 −07:00

UTC+03:00

Rome

20:36 −09:00

UTC+01:00

Roseau

14:36 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

22:36 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

19:36 −10:00

UTC+00:00

San Jose

12:36 −16:00

UTC−06:00

San Juan

14:36 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

21:36 −07:00

UTC+03:00

Santiago

14:36 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

14:36 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

20:36 −09:00

UTC+01:00

Seoul

03:36 −01:00

UTC+09:00

Singapore

02:36 −02:00

UTC+08:00

Skopje

20:36 −09:00

UTC+01:00

Sofia

21:36 −08:00

UTC+02:00

St George’s

14:36 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

14:36 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

20:36 −09:00

UTC+01:00

Sucre

14:36 −14:00

UTC−04:00

Taipei

02:36 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

21:36 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

23:36 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

22:36 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:36 −16:00

UTC−06:00

Tehran

22:06 −06:30

UTC+03:30

The Valley

14:36 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

00:36 −04:00

UTC+06:00

Tirana

20:36 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

03:36 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

20:36 −08:00

UTC+02:00

Tunis

19:36 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:36 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

20:36 −09:00

UTC+01:00

Vienna

20:36 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

01:36 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

21:36 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

20:36 −09:00

UTC+01:00

Washington

14:36 −15:00

UTC−05:00

Wellington

06:36 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

14:36 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

20:36 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:36 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

19:36 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

22:36 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

20:36 −09:00

UTC+01:00

Beaconsfield ile Saat Farkı Özeti

Beaconsfield'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.