0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Sydney

26.05.2024

Sydney (Avustralya) ile Chita (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 26 Mayıs 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 22:45:15
  • Sydney

  • Gündoğumu: 06:49:21
  • Gün batımı: 16:57:59
  • −1:00
  • Sydney ve Chita arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins
  • 26 Mayıs 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+09:00
  • 21:45:15
  • Chita

  • Gündoğumu: 05:18:57
  • Gün batımı: 21:30:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Monrovia Antananarivo Chita Sydney
Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 09:00 Pa 10:00
Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 10:00 Pa 11:00
Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 11:00 Pa 12:00
Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 12:00 Pa 13:00
Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 06:00 Pa 09:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 07:00 Pa 10:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 08:00 Pa 11:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 09:00 Pa 12:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 10:00 Pa 13:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 11:00 Pa 14:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 12:00 Pa 15:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 13:00 Pa 16:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 14:00 Pa 17:00 Pa 23:00 Pt 00:00
Pa 15:00 Pa 18:00 Pt 00:00 Pt 01:00
Pa 16:00 Pa 19:00 Pt 01:00 Pt 02:00
Pa 17:00 Pa 20:00 Pt 02:00 Pt 03:00
Pa 18:00 Pa 21:00 Pt 03:00 Pt 04:00
Pa 19:00 Pa 22:00 Pt 04:00 Pt 05:00
Pa 20:00 Pa 23:00 Pt 05:00 Pt 06:00
Pa 21:00 Pt 00:00 Pt 06:00 Pt 07:00
Pa 22:00 Pt 01:00 Pt 07:00 Pt 08:00
Pa 23:00 Pt 02:00 Pt 08:00 Pt 09:00

Gelecek Yıllar İçin Sydney'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

16:45 −06:00

UTC+04:00

Abuja

13:45 −09:00

UTC+01:00

Accra

12:45 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

15:45 −07:00

UTC+03:00

Algiers

13:45 −09:00

UTC+01:00

Amman

15:45 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

14:45 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

14:45 −09:00

UTC+01:00

Ankara

15:45 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

15:45 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

17:45 −05:00

UTC+05:00

Astana

17:45 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

08:45 −14:00

UTC−04:00

Athens

15:45 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

15:45 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

00:45 +02:00

UTC+12:00

Baku

16:45 −06:00

UTC+04:00

Bamako

12:45 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

20:45 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

19:45 −03:00

UTC+07:00

Bangui

13:45 −09:00

UTC+01:00

Banjul

12:45 −10:00

UTC+00:00

Beijing

20:45 −02:00

UTC+08:00

Beirut

15:45 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

14:45 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

06:45 −16:00

UTC−06:00

Berlin

14:45 −09:00

UTC+01:00

Berne

14:45 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

18:45 −04:00

UTC+06:00

Bissau

12:45 −10:00

UTC+00:00

Bogota

07:45 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

09:45 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

14:45 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

13:45 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

08:45 −14:00

UTC−04:00

Brussels

14:45 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

15:45 −08:00

UTC+02:00

Budapest

14:45 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

09:45 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

14:45 −08:00

UTC+02:00

Cairo

15:45 −08:00

UTC+02:00

Canberra

22:45 00:00

UTC+10:00

Caracas

08:45 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

15:45 −08:00

UTC+02:00

Conakry

12:45 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

14:45 −09:00

UTC+01:00

Dakar

12:45 −10:00

UTC+00:00

Damascus

15:45 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

18:45 −04:00

UTC+06:00

Doha

15:45 −07:00

UTC+03:00

Dublin

13:45 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

17:45 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

14:45 −08:00

UTC+02:00

George Town

07:45 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

08:45 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

06:45 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

13:45 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

19:45 −03:00

UTC+07:00

Harare

14:45 −08:00

UTC+02:00

Havana

08:45 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

15:45 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

17:45 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

19:45 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

15:45 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

15:45 −07:00

UTC+03:00

Juba

14:45 −08:00

UTC+02:00

Kabul

17:15 −05:30

UTC+04:30

Kampala

15:45 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

18:30 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

14:45 −08:00

UTC+02:00

Kiev

15:45 −08:00

UTC+02:00

Kigali

14:45 −08:00

UTC+02:00

Kingston

07:45 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

13:45 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

20:45 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

15:45 −07:00

UTC+03:00

Libreville

13:45 −09:00

UTC+01:00

Lima

07:45 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

13:45 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

14:45 −09:00

UTC+01:00

Lome

12:45 −10:00

UTC+00:00

Londra

13:45 −10:00

UTC+00:00

Luanda

13:45 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

14:45 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

14:45 −09:00

UTC+01:00

Madrid

14:45 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

15:45 −07:00

UTC+03:00

Managua

06:45 −16:00

UTC−06:00

Manama

15:45 −07:00

UTC+03:00

Manila

20:45 −02:00

UTC+08:00

Maputo

14:45 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

15:45 −08:00

UTC+02:00

Maseru

14:45 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

14:45 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

06:45 −16:00

UTC−06:00

Minsk

15:45 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

15:45 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

14:45 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

12:45 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

09:45 −13:00

UTC−03:00

Moroni

15:45 −07:00

UTC+03:00

Moskova

15:45 −07:00

UTC+03:00

Muscat

16:45 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

15:45 −07:00

UTC+03:00

Nassau

08:45 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

18:15 −04:30

UTC+05:30

Niamey

13:45 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

15:45 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

12:45 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

13:45 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

08:45 −14:00

UTC−04:00

Oslo

14:45 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

08:45 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

12:45 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

01:45 −21:00

UTC−11:00

Panama City

07:45 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

09:45 −13:00

UTC−03:00

Paris

14:45 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

08:45 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

19:45 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

16:45 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

23:45 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

08:45 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

13:45 −09:00

UTC+01:00

Prague

14:45 −09:00

UTC+01:00

Praia

11:45 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

14:45 −08:00

UTC+02:00

Pristina

14:45 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

21:45 −01:30

UTC+08:30

Quito

07:45 −15:00

UTC−05:00

Rabat

13:45 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

15:45 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

12:45 −10:00

UTC+00:00

Riga

15:45 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

15:45 −07:00

UTC+03:00

Rome

14:45 −09:00

UTC+01:00

Roseau

08:45 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

16:45 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

13:45 −10:00

UTC+00:00

San Jose

06:45 −16:00

UTC−06:00

San Juan

08:45 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

15:45 −07:00

UTC+03:00

Santiago

08:45 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

08:45 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

14:45 −09:00

UTC+01:00

Seoul

21:45 −01:00

UTC+09:00

Singapore

20:45 −02:00

UTC+08:00

Skopje

14:45 −09:00

UTC+01:00

Sofia

15:45 −08:00

UTC+02:00

St George’s

08:45 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

08:45 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

14:45 −09:00

UTC+01:00

Sucre

08:45 −14:00

UTC−04:00

Taipei

20:45 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

15:45 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

17:45 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

16:45 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

06:45 −16:00

UTC−06:00

Tehran

16:15 −06:30

UTC+03:30

The Valley

08:45 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

18:45 −04:00

UTC+06:00

Tirana

14:45 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

21:45 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

14:45 −08:00

UTC+02:00

Tunis

13:45 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

20:45 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

14:45 −09:00

UTC+01:00

Vienna

14:45 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

19:45 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

15:45 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

14:45 −09:00

UTC+01:00

Washington

08:45 −15:00

UTC−05:00

Wellington

00:45 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

08:45 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

14:45 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

12:45 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

13:45 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

16:45 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

14:45 −09:00

UTC+01:00

Sydney — Chita şehirleri hakkında ek bilgi

  • Sydney ve Chita şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,231 kilometers
  • Sydney'da Chita'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Sydney ve Chita arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins

Sydney'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.