0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Aldavilla

01.12.2023

Aldavilla (Yeni Güney Galler, Avustralya) hakkında bilgi

Aldavilla tam saat

1 aralık 2023, friday, akşam
18:24:40
  • UTC+11:00
  • Australia/Sydney
  • Gündoğumu 05:39:22
  • Gün batımı 19:38:55
Aldavilla ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Aberdeen, Aberfoyle, Adaminaby, Adelong, Albury, Aldavilla, Allworth, Alstonville
Aldavilla'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Aldavilla nerede bulunur?

Aldavilla "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Aldavilla'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Aldavilla'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Aldavilla şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Aldavilla şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 1 aralık 2023

Bugün ay günü 18, ay 27.11.2023'de 20:16:00'de başlayan "Waning Gibbous" evresinde. Ay 23:24:30 yükselecek ve 9:35:03 olacak. Ay, "Cancer" burcunda, "Gemini" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 85.8%.

1
December, 2023
Aldavilla (UTC+11:00)
  • 18 ay günü
    30 Kasım 22:39 1 Aralık 23:24
  • 19 ay günü
    1 Aralık 23:24 3 Aralık 0:02
Waning Gibbous
Aydınlatma 85.8%
  • Ayın doğuşu

    23:24:30, 01.12.2023

  • Ay zirvesi

    4:29:47, 02.12.2023

  • Ayın batışı

    9:35:03, 02.12.2023

  • Nadir

    16:49:00, 02.12.2023

  • Last Quarter
    5 Ara, 2023
    • Rise: 1:29
    • Set: 12:23
  • New Moon
    13 Ara, 2023
    • Rise: 5:12
    • Set: 19:10
  • First Quarter
    20 Ara, 2023
    • Rise: 11:54
    • Set: 0:51
  • Full Moon
    27 Ara, 2023
    • Rise: 20:32
    • Set: 6:26
Ay işareti
d

Cancer

Takımyıldızındaki ay
c

Gemini

  • Dünya'ya Uzaklık, km 398,755.62
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −64°24′35″
  • Azimut +90°47′59″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2023 yılında Aldavilla için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Aldavilla'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

01.12.2023

07:24

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Aldavilla'da ayın doğuşu ve batışı (01.12.2023 UTC+11:00)

  • Yerel zaman 18:24:41

  • Evrensel saat (UTC) 18:24:41

  • Dünya'ya Uzaklık, km 397,038.27

  • Ufkun üstünde/altında rakım +13°07′48″

  • Azimut −133°48′00″

  • Ayın doğuşu 23:24:43, 01.12.2023

  • Zenit

  • Ayın batışı 08:36:30, 01.12.2023

  • Nadir 16:00:37, 01.12.2023

  • Aydınlatma 88.8 %

  • Ay evreleri 🌖 Waning Gibbous

  • Ay günü 17.98

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Cancer

  • Takımyıldızındaki ay ♊ Gemini

Ay evreleri

01.12.2023 Aldavilla

18 ay günü

🌖 Waning Gibbous

Last Quarter

5 Ara

16:49

New Moon

13 Ara

10:32

First Quarter

20 Ara

05:39

Full Moon

27 Ara

11:33

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2023

23 eylül
16:49:06

Yaz gündönümü 2023

22 aralık
14:27:19

September_equinox

21 mart
08:24:21

Kış gündönümü 2023

22 haziran
00:57:14
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Aldavilla (2023 yıl) 22 haziran (10 hours 7 mins 28 sec)
En kısa gece Aldavilla (2023 yıl) 22 aralık (9 hours 49 mins 58 sec)
En uzun gün Aldavilla (2023) 22 aralık (14 hours 10 mins 2 sec)
En uzun gece Aldavilla (2023) 22 haziran (13 hours 52 mins 32 sec)

Aldavilla için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
01.12 05:12 — 05:22 05:22 — 06:14 19:04 — 19:55 19:55 — 20:06
02.12 05:11 — 05:22 05:22 — 06:14 19:04 — 19:56 19:56 — 20:07
03.12 05:11 — 05:22 05:22 — 06:14 19:05 — 19:57 19:57 — 20:08
04.12 05:11 — 05:22 05:22 — 06:14 19:06 — 19:58 19:58 — 20:08
05.12 05:11 — 05:22 05:22 — 06:14 19:07 — 19:58 19:58 — 20:09
06.12 05:11 — 05:22 05:22 — 06:14 19:07 — 19:59 19:59 — 20:10
07.12 05:11 — 05:22 05:22 — 06:14 19:08 — 20:00 20:00 — 20:11
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Aldavilla (18:24) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

11:24 −07:00

UTC+04:00

Abuja

08:24 −10:00

UTC+01:00

Accra

07:24 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

10:24 −08:00

UTC+03:00

Algiers

08:24 −10:00

UTC+01:00

Amman

10:24 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

08:24 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:24 −10:00

UTC+01:00

Ankara

10:24 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

10:24 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

12:24 −06:00

UTC+05:00

Astana

13:24 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

04:24 −15:00

UTC−04:00

Athens

09:24 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

10:24 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

19:24 +01:00

UTC+12:00

Baku

11:24 −07:00

UTC+04:00

Bamako

07:24 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

15:24 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

14:24 −04:00

UTC+07:00

Bangui

08:24 −10:00

UTC+01:00

Banjul

07:24 −11:00

UTC+00:00

Beijing

15:24 −03:00

UTC+08:00

Beirut

09:24 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

08:24 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

01:24 −17:00

UTC−06:00

Berlin

08:24 −10:00

UTC+01:00

Berne

08:24 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

13:24 −05:00

UTC+06:00

Bissau

07:24 −11:00

UTC+00:00

Bogota

02:24 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

04:24 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

08:24 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

08:24 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

03:24 −15:00

UTC−04:00

Brussels

08:24 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

09:24 −09:00

UTC+02:00

Budapest

08:24 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

04:24 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

09:24 −09:00

UTC+02:00

Cairo

09:24 −09:00

UTC+02:00

Canberra

18:24 −01:00

UTC+10:00

Caracas

03:24 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

09:24 −09:00

UTC+02:00

Conakry

07:24 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

08:24 −10:00

UTC+01:00

Dakar

07:24 −11:00

UTC+00:00

Damascus

10:24 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

13:24 −05:00

UTC+06:00

Doha

10:24 −08:00

UTC+03:00

Dublin

07:24 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

12:24 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

09:24 −09:00

UTC+02:00

George Town

02:24 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

03:24 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

01:24 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

07:24 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

14:24 −04:00

UTC+07:00

Harare

09:24 −09:00

UTC+02:00

Havana

02:24 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

09:24 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

12:24 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

14:24 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

09:24 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

10:24 −08:00

UTC+03:00

Juba

09:24 −09:00

UTC+02:00

Kabul

11:54 −06:30

UTC+04:30

Kampala

10:24 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

13:09 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

09:24 −09:00

UTC+02:00

Kiev

09:24 −09:00

UTC+02:00

Kigali

09:24 −09:00

UTC+02:00

Kingston

02:24 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

08:24 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

15:24 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

10:24 −08:00

UTC+03:00

Libreville

08:24 −10:00

UTC+01:00

Lima

02:24 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

07:24 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

08:24 −10:00

UTC+01:00

Lome

07:24 −11:00

UTC+00:00

Londra

07:24 −11:00

UTC+00:00

Luanda

08:24 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

09:24 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

08:24 −10:00

UTC+01:00

Madrid

08:24 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

10:24 −08:00

UTC+03:00

Managua

01:24 −17:00

UTC−06:00

Manama

10:24 −08:00

UTC+03:00

Manila

15:24 −03:00

UTC+08:00

Maputo

09:24 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

09:24 −09:00

UTC+02:00

Maseru

09:24 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

09:24 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

01:24 −17:00

UTC−06:00

Minsk

10:24 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

10:24 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

08:24 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

07:24 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

04:24 −14:00

UTC−03:00

Moroni

10:24 −08:00

UTC+03:00

Moskova

10:24 −08:00

UTC+03:00

Muscat

11:24 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

10:24 −08:00

UTC+03:00

Nassau

02:24 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

12:54 −05:30

UTC+05:30

Niamey

08:24 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

09:24 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

07:24 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

08:24 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

03:24 −15:00

UTC−04:00

Oslo

08:24 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

02:24 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

07:24 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

20:24 −22:00

UTC−11:00

Panama City

02:24 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

04:24 −14:00

UTC−03:00

Paris

08:24 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

03:24 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

14:24 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

11:24 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

18:24 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:24 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

08:24 −10:00

UTC+01:00

Prague

08:24 −10:00

UTC+01:00

Praia

06:24 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

09:24 −09:00

UTC+02:00

Pristina

08:24 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

16:24 −02:30

UTC+08:30

Quito

02:24 −16:00

UTC−05:00

Rabat

08:24 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

09:24 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

07:24 −11:00

UTC+00:00

Riga

09:24 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

10:24 −08:00

UTC+03:00

Rome

08:24 −10:00

UTC+01:00

Roseau

03:24 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

11:24 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

07:24 −11:00

UTC+00:00

San Jose

01:24 −17:00

UTC−06:00

San Juan

03:24 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

10:24 −08:00

UTC+03:00

Santiago

04:24 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

03:24 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

08:24 −10:00

UTC+01:00

Seoul

16:24 −02:00

UTC+09:00

Singapore

15:24 −03:00

UTC+08:00

Skopje

08:24 −10:00

UTC+01:00

Sofia

09:24 −09:00

UTC+02:00

St George’s

03:24 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

03:24 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

08:24 −10:00

UTC+01:00

Sucre

03:24 −15:00

UTC−04:00

Taipei

15:24 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

09:24 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

12:24 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

11:24 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

01:24 −17:00

UTC−06:00

Tehran

10:54 −07:30

UTC+03:30

The Valley

03:24 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

13:24 −05:00

UTC+06:00

Tirana

08:24 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

16:24 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

09:24 −09:00

UTC+02:00

Tunis

08:24 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

15:24 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

08:24 −10:00

UTC+01:00

Vienna

08:24 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

14:24 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

09:24 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

08:24 −10:00

UTC+01:00

Washington

02:24 −16:00

UTC−05:00

Wellington

20:24 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

03:24 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

09:24 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

07:24 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

08:24 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

11:24 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

08:24 −10:00

UTC+01:00

Aldavilla ile Saat Farkı Özeti

Aldavilla'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.