0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Alstonville

20.04.2024

Alstonville (Yeni Güney Galler, Avustralya) hakkında bilgi

Alstonville tam saat

20 nisan 2024, saturday, gece
00:18:59
  • UTC+10:00
  • Australia/Sydney
  • Gündoğumu 06:08:08
  • Gün batımı 17:24:26
Alstonville ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Aberdeen, Aberfoyle, Adaminaby, Adelong, Albury, Aldavilla, Allworth, Alstonville
Alstonville'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Alstonville nerede bulunur?

Alstonville "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Alstonville'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Alstonville'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Alstonville şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Alstonville şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 20 nisan 2024

Bugün ay günü 12, ay 16.04.2024'de 5:13:00'de başlayan "Waxing Gibbous" evresinde. Ay 15:03:35 yükselecek ve 2:33:43 olacak. Ay, "Virgo" burcunda, "Leo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 79%.

20
April, 2024
Alstonville (UTC+10:00)
  • 12 ay günü
    19 Nisan 15:03 20 Nisan 15:30
  • 13 ay günü
    20 Nisan 15:30 21 Nisan 15:55
Waxing Gibbous
Aydınlatma 79%
  • Ayın doğuşu

    15:03:35, 19.04.2024

  • Ay zirvesi

    20:48:39, 19.04.2024

  • Ayın batışı

    2:33:43, 20.04.2024

  • Nadir

    9:01:57, 20.04.2024

  • Full Moon
    24 Nis, 2024
    • Rise: 16:47
    • Set: 6:05
  • Last Quarter
    1 May, 2024
    • Rise: 23:32
    • Set: 12:49
  • New Moon
    8 May, 2024
    • Rise: 7:21
    • Set: 17:06
  • First Quarter
    15 May, 2024
    • Rise: 12:34
    • Set: 23:32
Ay işareti
f

Virgo

Takımyıldızındaki ay
e

Leo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 404,675.47
  • Açısal çap 29′23″
  • Ufkun üstünde/altında rakım −32°00′35″
  • Azimut −95°49′47″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Alstonville için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Alstonville'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

19.04.2024

14:18

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Alstonville'da ayın doğuşu ve batışı (20.04.2024 UTC+10:00)

  • Yerel zaman 00:18:59

  • Evrensel saat (UTC) 00:18:59

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,438.85

  • Ufkun üstünde/altında rakım +30°04′47″

  • Azimut +123°20′24″

  • Ayın doğuşu 15:30:11, 20.04.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 02:33:43, 20.04.2024

  • Nadir 09:01:57, 20.04.2024

  • Aydınlatma 83.3 %

  • Ay evreleri 🌔 Waxing Gibbous

  • Ay günü 10.8

  • Açısal çap 29′23″

  • Ay işareti Virgo

  • Takımyıldızındaki ay ♌ Leo

Ay evreleri

20.04.2024 Alstonville

11 ay günü

🌔 Waxing Gibbous

Full Moon

24 Nis

09:49

Last Quarter

1 May

21:27

New Moon

8 May

13:22

First Quarter

15 May

21:48

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

22 eylül
22:43:12

Yaz gündönümü 2024

21 aralık
20:20:30

September_equinox

20 mart
14:06:03

Kış gündönümü 2024

21 haziran
06:50:20
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Alstonville (2024 yıl) 21 haziran (10 hours 17 mins 56 sec)
En kısa gece Alstonville (2024 yıl) 21 aralık (10 hours 0 mins 55 sec)
En uzun gün Alstonville (2024) 21 aralık (13 hours 59 mins 5 sec)
En uzun gece Alstonville (2024) 21 haziran (13 hours 42 mins 4 sec)

Alstonville için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
20.04 05:44 — 05:53 05:53 — 06:40 16:52 — 17:39 17:39 — 17:48
21.04 05:44 — 05:53 05:53 — 06:41 16:51 — 17:38 17:38 — 17:47
22.04 05:45 — 05:54 05:54 — 06:41 16:50 — 17:37 17:37 — 17:46
23.04 05:45 — 05:55 05:55 — 06:42 16:49 — 17:36 17:36 — 17:45
24.04 05:46 — 05:55 05:55 — 06:42 16:48 — 17:35 17:35 — 17:44
25.04 05:46 — 05:56 05:56 — 06:43 16:47 — 17:34 17:34 — 17:43
26.04 05:47 — 05:56 05:56 — 06:44 16:46 — 17:33 17:33 — 17:43
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Gelecek Yıllar İçin Alstonville'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

18:18 −06:00

UTC+04:00

Abuja

15:18 −09:00

UTC+01:00

Accra

14:18 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

17:18 −07:00

UTC+03:00

Algiers

15:18 −09:00

UTC+01:00

Amman

17:18 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

16:18 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

16:18 −09:00

UTC+01:00

Ankara

17:18 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

17:18 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

19:18 −05:00

UTC+05:00

Astana

19:18 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

10:18 −14:00

UTC−04:00

Athens

17:18 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

17:18 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

02:18 +02:00

UTC+12:00

Baku

18:18 −06:00

UTC+04:00

Bamako

14:18 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

22:18 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

21:18 −03:00

UTC+07:00

Bangui

15:18 −09:00

UTC+01:00

Banjul

14:18 −10:00

UTC+00:00

Beijing

22:18 −02:00

UTC+08:00

Beirut

17:18 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

16:18 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

08:18 −16:00

UTC−06:00

Berlin

16:18 −09:00

UTC+01:00

Berne

16:18 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

20:18 −04:00

UTC+06:00

Bissau

14:18 −10:00

UTC+00:00

Bogota

09:18 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

11:18 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

16:18 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

15:18 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

10:18 −14:00

UTC−04:00

Brussels

16:18 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

17:18 −08:00

UTC+02:00

Budapest

16:18 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

11:18 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

16:18 −08:00

UTC+02:00

Cairo

16:18 −08:00

UTC+02:00

Canberra

00:18 00:00

UTC+10:00

Caracas

10:18 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

17:18 −08:00

UTC+02:00

Conakry

14:18 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

16:18 −09:00

UTC+01:00

Dakar

14:18 −10:00

UTC+00:00

Damascus

17:18 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

20:18 −04:00

UTC+06:00

Doha

17:18 −07:00

UTC+03:00

Dublin

15:18 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

19:18 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

16:18 −08:00

UTC+02:00

George Town

09:18 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

10:18 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

08:18 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

15:18 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

21:18 −03:00

UTC+07:00

Harare

16:18 −08:00

UTC+02:00

Havana

10:18 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

17:18 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

19:18 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

21:18 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

17:18 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

17:18 −07:00

UTC+03:00

Juba

16:18 −08:00

UTC+02:00

Kabul

18:48 −05:30

UTC+04:30

Kampala

17:18 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

20:03 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

16:18 −08:00

UTC+02:00

Kiev

17:18 −08:00

UTC+02:00

Kigali

16:18 −08:00

UTC+02:00

Kingston

09:18 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

15:18 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

22:18 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

17:18 −07:00

UTC+03:00

Libreville

15:18 −09:00

UTC+01:00

Lima

09:18 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

15:18 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

16:18 −09:00

UTC+01:00

Lome

14:18 −10:00

UTC+00:00

Londra

15:18 −10:00

UTC+00:00

Luanda

15:18 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

16:18 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

16:18 −09:00

UTC+01:00

Madrid

16:18 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

17:18 −07:00

UTC+03:00

Managua

08:18 −16:00

UTC−06:00

Manama

17:18 −07:00

UTC+03:00

Manila

22:18 −02:00

UTC+08:00

Maputo

16:18 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

17:18 −08:00

UTC+02:00

Maseru

16:18 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

16:18 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

08:18 −16:00

UTC−06:00

Minsk

17:18 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

17:18 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

16:18 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

14:18 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

11:18 −13:00

UTC−03:00

Moroni

17:18 −07:00

UTC+03:00

Moskova

17:18 −07:00

UTC+03:00

Muscat

18:18 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

17:18 −07:00

UTC+03:00

Nassau

10:18 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

19:48 −04:30

UTC+05:30

Niamey

15:18 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

17:18 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

14:18 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

15:18 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

10:18 −14:00

UTC−04:00

Oslo

16:18 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

10:18 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

14:18 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

03:18 −21:00

UTC−11:00

Panama City

09:18 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

11:18 −13:00

UTC−03:00

Paris

16:18 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

10:18 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

21:18 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

18:18 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

01:18 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

10:18 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

15:18 −09:00

UTC+01:00

Prague

16:18 −09:00

UTC+01:00

Praia

13:18 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

16:18 −08:00

UTC+02:00

Pristina

16:18 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

23:18 −01:30

UTC+08:30

Quito

09:18 −15:00

UTC−05:00

Rabat

15:18 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

16:18 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

14:18 −10:00

UTC+00:00

Riga

17:18 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

17:18 −07:00

UTC+03:00

Rome

16:18 −09:00

UTC+01:00

Roseau

10:18 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

18:18 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

15:18 −10:00

UTC+00:00

San Jose

08:18 −16:00

UTC−06:00

San Juan

10:18 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

17:18 −07:00

UTC+03:00

Santiago

10:18 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

10:18 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

16:18 −09:00

UTC+01:00

Seoul

23:18 −01:00

UTC+09:00

Singapore

22:18 −02:00

UTC+08:00

Skopje

16:18 −09:00

UTC+01:00

Sofia

17:18 −08:00

UTC+02:00

St George’s

10:18 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

10:18 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

16:18 −09:00

UTC+01:00

Sucre

10:18 −14:00

UTC−04:00

Taipei

22:18 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

17:18 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

19:18 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

18:18 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

08:18 −16:00

UTC−06:00

Tehran

17:48 −06:30

UTC+03:30

The Valley

10:18 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

20:18 −04:00

UTC+06:00

Tirana

16:18 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

23:18 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

16:18 −08:00

UTC+02:00

Tunis

15:18 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

22:18 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

16:18 −09:00

UTC+01:00

Vienna

16:18 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

21:18 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

17:18 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

16:18 −09:00

UTC+01:00

Washington

10:18 −15:00

UTC−05:00

Wellington

02:18 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

10:18 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

16:18 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

14:18 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

15:18 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

18:18 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

16:18 −09:00

UTC+01:00

Alstonville ile Saat Farkı Özeti

Alstonville'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.