0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Sydney

26.05.2024

Sydney (Avustralya) ile Barnaul (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 26 Mayıs 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 21:12:19
  • Sydney

  • Gündoğumu: 06:49:21
  • Gün batımı: 16:57:59
  • −3:00
  • Sydney ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 26 Mayıs 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+07:00
  • 18:12:19
  • Barnaul

  • Gündoğumu: 05:10:58
  • Gün batımı: 21:35:57

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Maputo Dushanbe Barnaul Sydney
Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 08:00
Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 09:00
Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 10:00
Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 11:00
Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 12:00
Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 13:00
Pa 06:00 Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 14:00
Pa 07:00 Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 15:00
Pa 08:00 Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 16:00
Pa 09:00 Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 17:00
Pa 10:00 Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 18:00
Pa 11:00 Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 19:00
Pa 12:00 Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 20:00
Pa 13:00 Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 21:00
Pa 14:00 Pa 17:00 Pa 19:00 Pa 22:00
Pa 15:00 Pa 18:00 Pa 20:00 Pa 23:00
Pa 16:00 Pa 19:00 Pa 21:00 Pt 00:00
Pa 17:00 Pa 20:00 Pa 22:00 Pt 01:00
Pa 18:00 Pa 21:00 Pa 23:00 Pt 02:00
Pa 19:00 Pa 22:00 Pt 00:00 Pt 03:00
Pa 20:00 Pa 23:00 Pt 01:00 Pt 04:00
Pa 21:00 Pt 00:00 Pt 02:00 Pt 05:00
Pa 22:00 Pt 01:00 Pt 03:00 Pt 06:00
Pa 23:00 Pt 02:00 Pt 04:00 Pt 07:00

Gelecek Yıllar İçin Sydney'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

15:12 −06:00

UTC+04:00

Abuja

12:12 −09:00

UTC+01:00

Accra

11:12 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

14:12 −07:00

UTC+03:00

Algiers

12:12 −09:00

UTC+01:00

Amman

14:12 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

13:12 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

13:12 −09:00

UTC+01:00

Ankara

14:12 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

14:12 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

16:12 −05:00

UTC+05:00

Astana

16:12 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

07:12 −14:00

UTC−04:00

Athens

14:12 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

14:12 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

23:12 +02:00

UTC+12:00

Baku

15:12 −06:00

UTC+04:00

Bamako

11:12 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

19:12 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

18:12 −03:00

UTC+07:00

Bangui

12:12 −09:00

UTC+01:00

Banjul

11:12 −10:00

UTC+00:00

Beijing

19:12 −02:00

UTC+08:00

Beirut

14:12 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

13:12 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

05:12 −16:00

UTC−06:00

Berlin

13:12 −09:00

UTC+01:00

Berne

13:12 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

17:12 −04:00

UTC+06:00

Bissau

11:12 −10:00

UTC+00:00

Bogota

06:12 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

08:12 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

13:12 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

12:12 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

07:12 −14:00

UTC−04:00

Brussels

13:12 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

14:12 −08:00

UTC+02:00

Budapest

13:12 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

08:12 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

13:12 −08:00

UTC+02:00

Cairo

14:12 −08:00

UTC+02:00

Canberra

21:12 00:00

UTC+10:00

Caracas

07:12 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

14:12 −08:00

UTC+02:00

Conakry

11:12 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

13:12 −09:00

UTC+01:00

Dakar

11:12 −10:00

UTC+00:00

Damascus

14:12 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

17:12 −04:00

UTC+06:00

Doha

14:12 −07:00

UTC+03:00

Dublin

12:12 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

16:12 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

13:12 −08:00

UTC+02:00

George Town

06:12 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

07:12 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

05:12 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

12:12 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

18:12 −03:00

UTC+07:00

Harare

13:12 −08:00

UTC+02:00

Havana

07:12 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

14:12 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

16:12 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

18:12 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

14:12 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

14:12 −07:00

UTC+03:00

Juba

13:12 −08:00

UTC+02:00

Kabul

15:42 −05:30

UTC+04:30

Kampala

14:12 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

16:57 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

13:12 −08:00

UTC+02:00

Kiev

14:12 −08:00

UTC+02:00

Kigali

13:12 −08:00

UTC+02:00

Kingston

06:12 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

12:12 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

19:12 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

14:12 −07:00

UTC+03:00

Libreville

12:12 −09:00

UTC+01:00

Lima

06:12 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

12:12 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

13:12 −09:00

UTC+01:00

Lome

11:12 −10:00

UTC+00:00

Londra

12:12 −10:00

UTC+00:00

Luanda

12:12 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

13:12 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

13:12 −09:00

UTC+01:00

Madrid

13:12 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

14:12 −07:00

UTC+03:00

Managua

05:12 −16:00

UTC−06:00

Manama

14:12 −07:00

UTC+03:00

Manila

19:12 −02:00

UTC+08:00

Maputo

13:12 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

14:12 −08:00

UTC+02:00

Maseru

13:12 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

13:12 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

05:12 −16:00

UTC−06:00

Minsk

14:12 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

14:12 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

13:12 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

11:12 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

08:12 −13:00

UTC−03:00

Moroni

14:12 −07:00

UTC+03:00

Moskova

14:12 −07:00

UTC+03:00

Muscat

15:12 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

14:12 −07:00

UTC+03:00

Nassau

07:12 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

16:42 −04:30

UTC+05:30

Niamey

12:12 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

14:12 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

11:12 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

12:12 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

07:12 −14:00

UTC−04:00

Oslo

13:12 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

07:12 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

11:12 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

00:12 −21:00

UTC−11:00

Panama City

06:12 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

08:12 −13:00

UTC−03:00

Paris

13:12 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

07:12 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

18:12 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

15:12 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

22:12 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

07:12 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

12:12 −09:00

UTC+01:00

Prague

13:12 −09:00

UTC+01:00

Praia

10:12 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

13:12 −08:00

UTC+02:00

Pristina

13:12 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

20:12 −01:30

UTC+08:30

Quito

06:12 −15:00

UTC−05:00

Rabat

12:12 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

14:12 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

11:12 −10:00

UTC+00:00

Riga

14:12 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

14:12 −07:00

UTC+03:00

Rome

13:12 −09:00

UTC+01:00

Roseau

07:12 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

15:12 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

12:12 −10:00

UTC+00:00

San Jose

05:12 −16:00

UTC−06:00

San Juan

07:12 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

14:12 −07:00

UTC+03:00

Santiago

07:12 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

07:12 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

13:12 −09:00

UTC+01:00

Seoul

20:12 −01:00

UTC+09:00

Singapore

19:12 −02:00

UTC+08:00

Skopje

13:12 −09:00

UTC+01:00

Sofia

14:12 −08:00

UTC+02:00

St George’s

07:12 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

07:12 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

13:12 −09:00

UTC+01:00

Sucre

07:12 −14:00

UTC−04:00

Taipei

19:12 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

14:12 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

16:12 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

15:12 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

05:12 −16:00

UTC−06:00

Tehran

14:42 −06:30

UTC+03:30

The Valley

07:12 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

17:12 −04:00

UTC+06:00

Tirana

13:12 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

20:12 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

13:12 −08:00

UTC+02:00

Tunis

12:12 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

19:12 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

13:12 −09:00

UTC+01:00

Vienna

13:12 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

18:12 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

14:12 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

13:12 −09:00

UTC+01:00

Washington

07:12 −15:00

UTC−05:00

Wellington

23:12 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

07:12 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

13:12 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

11:12 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

12:12 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

15:12 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

13:12 −09:00

UTC+01:00

Sydney — Barnaul şehirleri hakkında ek bilgi

  • Sydney ve Barnaul şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,663 kilometers
  • Sydney'da Barnaul'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Sydney ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Sydney'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.