0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Simpson Bay

22.04.2024

Simpson Bay (Sint Maarten) ile diğer şehirler arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

14:21 +08:00

UTC+04:00

Abuja

11:21 +05:00

UTC+01:00

Accra

10:21 +04:00

UTC+00:00

Addis Ababa

13:21 +07:00

UTC+03:00

Algiers

11:21 +05:00

UTC+01:00

Amman

13:21 +06:00

UTC+02:00

Amsterdam

12:21 +05:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

12:21 +05:00

UTC+01:00

Ankara

13:21 +07:00

UTC+03:00

Antananarivo

13:21 +07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

15:21 +09:00

UTC+05:00

Astana

15:21 +10:00

UTC+06:00

Asuncion

06:21 00:00

UTC−04:00

Athens

13:21 +06:00

UTC+02:00

Baghdad

13:21 +07:00

UTC+03:00

Bairiki

22:21 +16:00

UTC+12:00

Baku

14:21 +08:00

UTC+04:00

Bamako

10:21 +04:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:21 +12:00

UTC+08:00

Bangkok

17:21 +11:00

UTC+07:00

Bangui

11:21 +05:00

UTC+01:00

Banjul

10:21 +04:00

UTC+00:00

Beijing

18:21 +12:00

UTC+08:00

Beirut

13:21 +06:00

UTC+02:00

Belgrade

12:21 +05:00

UTC+01:00

Belmopan

04:21 −02:00

UTC−06:00

Berlin

12:21 +05:00

UTC+01:00

Berne

12:21 +05:00

UTC+01:00

Bishkek

16:21 +10:00

UTC+06:00

Bissau

10:21 +04:00

UTC+00:00

Bogota

05:21 −01:00

UTC−05:00

Brasilia

07:21 +01:00

UTC−03:00

Bratislava

12:21 +05:00

UTC+01:00

Brazzaville

11:21 +05:00

UTC+01:00

Bridgetown

06:21 00:00

UTC−04:00

Brussels

12:21 +05:00

UTC+01:00

Bucharest

13:21 +06:00

UTC+02:00

Budapest

12:21 +05:00

UTC+01:00

Buenos Aires

07:21 +01:00

UTC−03:00

Bujumbura

12:21 +06:00

UTC+02:00

Cairo

12:21 +06:00

UTC+02:00

Canberra

20:21 +14:00

UTC+10:00

Caracas

06:21 00:00

UTC−04:00

Chisinau

13:21 +06:00

UTC+02:00

Conakry

10:21 +04:00

UTC+00:00

Copenhagen

12:21 +05:00

UTC+01:00

Dakar

10:21 +04:00

UTC+00:00

Damascus

13:21 +06:00

UTC+02:00

Dhaka

16:21 +10:00

UTC+06:00

Doha

13:21 +07:00

UTC+03:00

Dublin

11:21 +04:00

UTC+00:00

Dushanbe

15:21 +09:00

UTC+05:00

Gaborone

12:21 +06:00

UTC+02:00

George Town

05:21 −01:00

UTC−05:00

Georgetown

06:21 00:00

UTC−04:00

Guatemala City

04:21 −02:00

UTC−06:00

Hamilton

11:21 +04:00

UTC+00:00

Hanoi

17:21 +11:00

UTC+07:00

Harare

12:21 +06:00

UTC+02:00

Havana

06:21 −01:00

UTC−05:00

Helsinki

13:21 +06:00

UTC+02:00

Islamabad

15:21 +09:00

UTC+05:00

Jakarta

17:21 +11:00

UTC+07:00

Jerusalem

13:21 +06:00

UTC+02:00

Jibuti

13:21 +07:00

UTC+03:00

Juba

12:21 +06:00

UTC+02:00

Kabul

14:51 +08:30

UTC+04:30

Kampala

13:21 +07:00

UTC+03:00

Kathmandu

16:06 +09:45

UTC+05:45

Khartoum

12:21 +06:00

UTC+02:00

Kiev

13:21 +06:00

UTC+02:00

Kigali

12:21 +06:00

UTC+02:00

Kingston

05:21 −01:00

UTC−05:00

Kinshasa

11:21 +05:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:21 +12:00

UTC+08:00

Kuwait City

13:21 +07:00

UTC+03:00

Libreville

11:21 +05:00

UTC+01:00

Lima

05:21 −01:00

UTC−05:00

Lisbon

11:21 +04:00

UTC+00:00

Ljubljana

12:21 +05:00

UTC+01:00

Lome

10:21 +04:00

UTC+00:00

Londra

11:21 +04:00

UTC+00:00

Luanda

11:21 +05:00

UTC+01:00

Lusaka

12:21 +06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

12:21 +05:00

UTC+01:00

Madrid

12:21 +05:00

UTC+01:00

Mamoudzou

13:21 +07:00

UTC+03:00

Managua

04:21 −02:00

UTC−06:00

Manama

13:21 +07:00

UTC+03:00

Manila

18:21 +12:00

UTC+08:00

Maputo

12:21 +06:00

UTC+02:00

Mariehamn

13:21 +06:00

UTC+02:00

Maseru

12:21 +06:00

UTC+02:00

Mbabane

12:21 +06:00

UTC+02:00

Mexico City

04:21 −02:00

UTC−06:00

Minsk

13:21 +07:00

UTC+03:00

Mogadishu

13:21 +07:00

UTC+03:00

Monaco-City

12:21 +05:00

UTC+01:00

Monrovia

10:21 +04:00

UTC+00:00

Montevideo

07:21 +01:00

UTC−03:00

Moroni

13:21 +07:00

UTC+03:00

Moskova

13:21 +07:00

UTC+03:00

Muscat

14:21 +08:00

UTC+04:00

Nairobi

13:21 +07:00

UTC+03:00

Nassau

06:21 −01:00

UTC−05:00

New Delhi

15:51 +09:30

UTC+05:30

Niamey

11:21 +05:00

UTC+01:00

Nicosia

13:21 +06:00

UTC+02:00

Nouakchott

10:21 +04:00

UTC+00:00

N’djamena

11:21 +05:00

UTC+01:00

Oranjestad

06:21 00:00

UTC−04:00

Oslo

12:21 +05:00

UTC+01:00

Ottawa

06:21 −01:00

UTC−05:00

Ouagadougou

10:21 +04:00

UTC+00:00

Pago Pago

23:21 −07:00

UTC−11:00

Panama City

05:21 −01:00

UTC−05:00

Paramaribo

07:21 +01:00

UTC−03:00

Paris

12:21 +05:00

UTC+01:00

Philipsburg

06:21 00:00

UTC−04:00

Phnom Penh

17:21 +11:00

UTC+07:00

Port Louis

14:21 +08:00

UTC+04:00

Port Vila

21:21 +15:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

06:21 −01:00

UTC−05:00

Porto-Novo

11:21 +05:00

UTC+01:00

Prague

12:21 +05:00

UTC+01:00

Praia

09:21 +03:00

UTC−01:00

Pretoria

12:21 +06:00

UTC+02:00

Pristina

12:21 +05:00

UTC+01:00

Pyongyang

19:21 +12:30

UTC+08:30

Quito

05:21 −01:00

UTC−05:00

Rabat

11:21 +04:00

UTC+00:00

Ramallah

13:21 +06:00

UTC+02:00

Reykjavik

10:21 +04:00

UTC+00:00

Riga

13:21 +06:00

UTC+02:00

Riyadh

13:21 +07:00

UTC+03:00

Rome

12:21 +05:00

UTC+01:00

Roseau

06:21 00:00

UTC−04:00

Saint Denis

14:21 +08:00

UTC+04:00

Saint Helier

11:21 +04:00

UTC+00:00

San Jose

04:21 −02:00

UTC−06:00

San Juan

06:21 00:00

UTC−04:00

Sana’a

13:21 +07:00

UTC+03:00

Santiago

06:21 00:00

UTC−04:00

Santo Domingo

06:21 00:00

UTC−04:00

Sarajevo

12:21 +05:00

UTC+01:00

Seoul

19:21 +13:00

UTC+09:00

Singapore

18:21 +12:00

UTC+08:00

Skopje

12:21 +05:00

UTC+01:00

Sofia

13:21 +06:00

UTC+02:00

St George’s

06:21 00:00

UTC−04:00

St. John’s

06:21 00:00

UTC−04:00

Stockholm

12:21 +05:00

UTC+01:00

Sucre

06:21 00:00

UTC−04:00

Taipei

18:21 +12:00

UTC+08:00

Tallinn

13:21 +06:00

UTC+02:00

Tashkent

15:21 +09:00

UTC+05:00

Tbilisi

14:21 +08:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:21 −02:00

UTC−06:00

Tehran

13:51 +07:30

UTC+03:30

The Valley

06:21 00:00

UTC−04:00

Thimphu

16:21 +10:00

UTC+06:00

Tirana

12:21 +05:00

UTC+01:00

Tokyo

19:21 +13:00

UTC+09:00

Tripoli

12:21 +06:00

UTC+02:00

Tunis

11:21 +05:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

18:21 +12:00

UTC+08:00

Vaduz

12:21 +05:00

UTC+01:00

Vienna

12:21 +05:00

UTC+01:00

Vientiane

17:21 +11:00

UTC+07:00

Vilnius

13:21 +06:00

UTC+02:00

Warsaw

12:21 +05:00

UTC+01:00

Washington

06:21 −01:00

UTC−05:00

Wellington

22:21 +16:00

UTC+12:00

Willemstad

06:21 +08:00

UTC+04:00

Windhoek

12:21 +06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:21 +04:00

UTC+00:00

Yaoundé

11:21 +05:00

UTC+01:00

Yerevan

14:21 +08:00

UTC+04:00

Zagreb

12:21 +05:00

UTC+01:00

Sint Maarten ve dünya ülkeleri arasındaki saat farkı (başkent saat dilimi)

Afganistan

14:51 +08:30

UTC+04:30

Almanya

12:21 +05:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri

06:21 −01:00

UTC−05:00

Amerikan Samoası

23:21 −07:00

UTC−11:00

Andorra

12:21 +05:00

UTC+01:00

Angola

11:21 +05:00

UTC+01:00

Anguilla

06:21 00:00

UTC−04:00

Antigua ve Barbuda

06:21 00:00

UTC−04:00

Arjantin

07:21 +01:00

UTC−03:00

Arnavutluk

12:21 +05:00

UTC+01:00

Aruba

06:21 00:00

UTC−04:00

Avustralya

20:21 +14:00

UTC+10:00

Avusturya

12:21 +05:00

UTC+01:00

Azerbaycan

14:21 +08:00

UTC+04:00

Bahamalar

06:21 −01:00

UTC−05:00

Bahreyn

13:21 +07:00

UTC+03:00

Bangladeş

16:21 +10:00

UTC+06:00

Barbados

06:21 00:00

UTC−04:00

Belize

04:21 −02:00

UTC−06:00

Belçika

12:21 +05:00

UTC+01:00

Benin

11:21 +05:00

UTC+01:00

Bermuda

11:21 +04:00

UTC+00:00

Beyaz Rusya

13:21 +07:00

UTC+03:00

Bhutan

16:21 +10:00

UTC+06:00

Birleşik Arap Emirlikleri

14:21 +08:00

UTC+04:00

Birleşik Krallık

11:21 +04:00

UTC+00:00

Bolivya

06:21 00:00

UTC−04:00

Bosna-Hersek

12:21 +05:00

UTC+01:00

Botsvana

12:21 +06:00

UTC+02:00

Brezilya

07:21 +01:00

UTC−03:00

Brunei

18:21 +12:00

UTC+08:00

Bulgaristan

13:21 +06:00

UTC+02:00

Burkina Faso

10:21 +04:00

UTC+00:00

Burundi

12:21 +06:00

UTC+02:00

Cayman Adaları

05:21 −01:00

UTC−05:00

Cezayir

11:21 +05:00

UTC+01:00

Cibuti

13:21 +07:00

UTC+03:00

Curaçao

06:21 +08:00

UTC+04:00

Danimarka

12:21 +05:00

UTC+01:00

Demokratik Kongo Cumhuriyeti

11:21 +05:00

UTC+01:00

Dominik Cumhuriyeti

06:21 00:00

UTC−04:00

Dominika

06:21 00:00

UTC−04:00

Ekvador

05:21 −01:00

UTC−05:00

Endonezya

17:21 +11:00

UTC+07:00

Ermenistan

14:21 +08:00

UTC+04:00

Estonya

13:21 +06:00

UTC+02:00

Esvatini

12:21 +06:00

UTC+02:00

Etiyopya

13:21 +07:00

UTC+03:00

Fas

11:21 +04:00

UTC+00:00

Fildişi Sahili

10:21 +04:00

UTC+00:00

Filipinler

18:21 +12:00

UTC+08:00

Filistin Devleti

13:21 +06:00

UTC+02:00

Finlandiya

13:21 +06:00

UTC+02:00

Fransa

12:21 +05:00

UTC+01:00

Gabon

11:21 +05:00

UTC+01:00

Gambiya

10:21 +04:00

UTC+00:00

Gana

10:21 +04:00

UTC+00:00

Gine

10:21 +04:00

UTC+00:00

Gine-Bissau

10:21 +04:00

UTC+00:00

Grenada

06:21 00:00

UTC−04:00

Guatemala

04:21 −02:00

UTC−06:00

Guyana

06:21 00:00

UTC−04:00

Güney Afrika Cumhuriyeti

12:21 +06:00

UTC+02:00

Güney Kore

19:21 +13:00

UTC+09:00

Güney Sudan

12:21 +06:00

UTC+02:00

Gürcistan

14:21 +08:00

UTC+04:00

Haiti

06:21 −01:00

UTC−05:00

Hindistan

15:51 +09:30

UTC+05:30

Hollanda Krallığı

12:21 +05:00

UTC+01:00

Honduras

04:21 −02:00

UTC−06:00

Hırvatistan

12:21 +05:00

UTC+01:00

Irak

13:21 +07:00

UTC+03:00

Jamaika

05:21 −01:00

UTC−05:00

Japonya

19:21 +13:00

UTC+09:00

Jersey

11:21 +04:00

UTC+00:00

Kamboçya

17:21 +11:00

UTC+07:00

Kamerun

11:21 +05:00

UTC+01:00

Kanada

06:21 −01:00

UTC−05:00

Katar

13:21 +07:00

UTC+03:00

Kazakistan

15:21 +10:00

UTC+06:00

Kenya

13:21 +07:00

UTC+03:00

Kiribati

22:21 +16:00

UTC+12:00

Kolombiya

05:21 −01:00

UTC−05:00

Komorlar

13:21 +07:00

UTC+03:00

Kongo Cumhuriyeti

11:21 +05:00

UTC+01:00

Kosovo

12:21 +05:00

UTC+01:00

Kosta Rika

04:21 −02:00

UTC−06:00

Kuveyt

13:21 +07:00

UTC+03:00

Kuzey Kore

19:21 +12:30

UTC+08:30

Kuzey Makedonya

12:21 +05:00

UTC+01:00

Küba

06:21 −01:00

UTC−05:00

Kıbrıs Cumhuriyeti

13:21 +06:00

UTC+02:00

Kırgızistan

16:21 +10:00

UTC+06:00

Laos

17:21 +11:00

UTC+07:00

Lesotho

12:21 +06:00

UTC+02:00

Letonya

13:21 +06:00

UTC+02:00

Liberya

10:21 +04:00

UTC+00:00

Libya

12:21 +06:00

UTC+02:00

Lihtenştayn

12:21 +05:00

UTC+01:00

Litvanya

13:21 +06:00

UTC+02:00

Lübnan

13:21 +06:00

UTC+02:00

Lüksemburg

12:21 +05:00

UTC+01:00

Macaristan

12:21 +05:00

UTC+01:00

Madagaskar

13:21 +07:00

UTC+03:00

Malezya

18:21 +12:00

UTC+08:00

Mali

10:21 +04:00

UTC+00:00

Mauritius

14:21 +08:00

UTC+04:00

Mayotte

13:21 +07:00

UTC+03:00

Meksika

04:21 −02:00

UTC−06:00

Moldova

13:21 +06:00

UTC+02:00

Monako

12:21 +05:00

UTC+01:00

Moritanya

10:21 +04:00

UTC+00:00

Mozambik

12:21 +06:00

UTC+02:00

Moğolistan

18:21 +12:00

UTC+08:00

Mısır

12:21 +06:00

UTC+02:00

Namibya

12:21 +06:00

UTC+02:00

Nepal

16:06 +09:45

UTC+05:45

Nijer

11:21 +05:00

UTC+01:00

Nijerya

11:21 +05:00

UTC+01:00

Nikaragua

04:21 −02:00

UTC−06:00

Norveç

12:21 +05:00

UTC+01:00

Orta Afrika Cumhuriyeti

11:21 +05:00

UTC+01:00

Pakistan

15:21 +09:00

UTC+05:00

Panama

05:21 −01:00

UTC−05:00

Paraguay

06:21 00:00

UTC−04:00

Peru

05:21 −01:00

UTC−05:00

Polonya

12:21 +05:00

UTC+01:00

Portekiz

11:21 +04:00

UTC+00:00

Porto Riko

06:21 00:00

UTC−04:00

Romanya

13:21 +06:00

UTC+02:00

Ruanda

12:21 +06:00

UTC+02:00

Rusya

13:21 +07:00

UTC+03:00

Réunion

14:21 +08:00

UTC+04:00

Senegal

10:21 +04:00

UTC+00:00

Singapur

18:21 +12:00

UTC+08:00

Sint Maarten

06:21 00:00

UTC−04:00

Slovakya

12:21 +05:00

UTC+01:00

Slovenya

12:21 +05:00

UTC+01:00

Somali

13:21 +07:00

UTC+03:00

Sudan

12:21 +06:00

UTC+02:00

Surinam

07:21 +01:00

UTC−03:00

Suriye

13:21 +06:00

UTC+02:00

Suudi Arabistan

13:21 +07:00

UTC+03:00

Sırbistan

12:21 +05:00

UTC+01:00

Tacikistan

15:21 +09:00

UTC+05:00

Tayland

17:21 +11:00

UTC+07:00

Tayvan

18:21 +12:00

UTC+08:00

Togo

10:21 +04:00

UTC+00:00

Tunus

11:21 +05:00

UTC+01:00

Türkiye

13:21 +07:00

UTC+03:00

Türkmenistan

15:21 +09:00

UTC+05:00

Uganda

13:21 +07:00

UTC+03:00

Ukrayna

13:21 +06:00

UTC+02:00

Umman

14:21 +08:00

UTC+04:00

Uruguay

07:21 +01:00

UTC−03:00

Vanuatu

21:21 +15:00

UTC+11:00

Venezuela

06:21 00:00

UTC−04:00

Vietnam

17:21 +11:00

UTC+07:00

Yemen

13:21 +07:00

UTC+03:00

Yeni Zelanda

22:21 +16:00

UTC+12:00

Yeşil Burun Adaları

09:21 +03:00

UTC−01:00

Yunanistan

13:21 +06:00

UTC+02:00

Zambiya

12:21 +06:00

UTC+02:00

Zimbabve

12:21 +06:00

UTC+02:00

Åland

13:21 +06:00

UTC+02:00

Çad

11:21 +05:00

UTC+01:00

Çek Cumhuriyeti

12:21 +05:00

UTC+01:00

Çin Halk Cumhuriyeti

18:21 +12:00

UTC+08:00

Özbekistan

15:21 +09:00

UTC+05:00

Ürdün

13:21 +06:00

UTC+02:00

İran

13:51 +07:30

UTC+03:30

İrlanda

11:21 +04:00

UTC+00:00

İspanya

12:21 +05:00

UTC+01:00

İsrail

13:21 +06:00

UTC+02:00

İsveç

12:21 +05:00

UTC+01:00

İsviçre

12:21 +05:00

UTC+01:00

İtalya

12:21 +05:00

UTC+01:00

İzlanda

10:21 +04:00

UTC+00:00

Şili

06:21 00:00

UTC−04:00